Love is on fire

Känner mig lycklig idag , jag älskar mitt liv!

Bjuder på några nya o gamla bilder

   
  









Roniiiiaaaa

Haft en mysig dag idag. Har bla

*Glassat på alltanen och fått en liten bränna ! välbehövligt , hehe ..
*Grillat gokött och ätit gomat ! bjöd även majagumman!
*varit en sväng till birsta med älsklingen
*Snackat massa dynga och spelat yatzy med Ronja

Något som var mindre mysigt var att jag legat i tandläkar stolen! fyfan . jag får panik bara jag tänker på de ! Men samtidigt slipper jag tandvärken , äntligen!


Äckel tandvärk

Ligger i soffan och myser med älsklingen , försöker glömma den hemska tandvärken som bosatt sig i min mun . Så jäkla typiskt att de ska vara nått jämt när man väl är ledig .
Vet inte om de är visdomstanden som jäklas med mig eller om jag fått ett hål någonstans .
Ska i allafall ringa in i morgon och hoppas på att jag hinner få en tid innan vi drar till göteborg !
Känns inte allt för kul att behöva lägga pengar på de just nu ! nä fyfan alltså ..

Och inte nog med de får jag knapra ipren som värsta beroende när man har mensvärk också , inte roliga dagar just nu eller!
Men jag älskar att vara ledig så just nu känns det som att de inte spelar så stor roll! Man skulle ha semester året runt , som de känns nu alltså! Men så är de alltid när man varit ledig ett tag !

Nästa vecka drar vi neröver också , ska bli så härligt att bara åka jag och älsklingen .
Tror inte att vi gjort någon resa själv under våra 7 år tillsammans .
Blir Liseberg , stan , ullared och massa annat skoj! Stannar kanske i rättvik på tillbaka vägen som jag tror att jag nämt i något inlägg tidigare !

Sen är  vi bra sugen att dra till Rhodos med anders och malin i slutet av sommaren . Men de är så mkt man vill göra! Vill ju börja  göra iordning huset också , alltså tappetsera ! det enda som behövs när man köpt ett nytt hus!
Så , så dumma var vi inte ändå som alla tyckte från början!
Köp ett hus för 600 och räkna sedan ut vad ni egentligen betalat för de när ni varit tvugna att nästintill riva huset till grunden innan ni är färdig!
Tycker absolut inte att det är något fel med att köpa ett äldre hus , Skulle vi nog också gjort om vi kände att vi var intresserade av att hålla på, vilket vi inte är!

Nä nu ska jag krypa ner så jag orkar upp tidigt i morgonbitti , ringa tandläkarn och hoppas på lite tur och en tid!
Godnatt!



...

Jag är så fruktansvärt trött på att alltid behöva ge och aldrig någonsin få något tillbaka . Det känns som att allt det här pågått så länge nu , och jag har faktiskt börjat tröttna på de här .
Jag måste lära mig att släppa saker och ting och bara gå vidare , vilket är väldigt svårt för mig . Jag hatar att alltid behöva vara alla till lags när det passar just dom .
Jag har massa underbara vänner , det känns som att dom hamnat i skym undan tack vare dig ..