Jason derulo - whatcha say

Vilken dag , somvanligt nu för tiden ! . Men klarade mig ju igenom den i allafall . Och jag som bara jobbar från 8-15.30. Skulle nog inte klara av att jobba många timmar extra. Är så trött nu för tiden , har blivit så morgontrött också , vilket jag aldrig varit förut .
Mycket kanske beror på det ur tråkiga vädret också? .

Och jag som skulle baka lussebullar och peppisar idag , men vart tog den orken vägen då ? . Lussebullar har jag redan bestämt att jag struntar i idag , men peppisarna blir nog av i allafall . Bara det att jag såg att den måste ligga framme mellan 4-5 timmar innan man kan baka , och då betyder ju det att jag får baka ikväll , kanske går och tjuva nån timme också ? , vet inte alls ja . Har alltid haft andra som gjort sånt här men i år ska jag fan göra något själv också har jag bestämt .

Magen kurrar på som aldrig förr . Tur att jag tog med mig mat hem från jobbet , för inte ställer jag mig och lagar middag åt mig själv eller . Det är jag aldeles för lat för , och tråkigt är det framför allt .

Senare ikväll , förhoppningsvis har niklas kommit hem då . Så ska maja och alex komma hit på måndas mys , blev ju inget av med det förra veckan . Måndasmys är ju viktigt för oss ;) , haha !

Hörs senare !



Min fina stjärna.  Bilden är tagen när elton var 1,5 år . Vad han dragit
iväg nu vikt och storleksmässigt . Vilket man inte märker förän man
tittar på kort . Är så sugen på att ta en valp efter elton , men det
blir så mycket jobb med två . Och sen har jag ju mina krav på den
andra hunden också , absolut ingen blandras ! , stamtavla mm ska finnas.
Får vell se hur det blir .
Han är i allafall världens goaste och bästa vän!

1a advent

Någon julskyltning och adventsfika hann vi inte med idag , men får hoppas på måndas mys med maja och alex i morgon istället . Om inte maja jobbade då ? . Kommer aldrig ihåg vad folk säger till mig , har minne som en guldfisk , simmar från ena sidan till den andra så är allt glömt! 

Men blir det inget måndas mys i morgon tror jag att det blir lite bakning här hemma , niklas blir ändå borta hela eftermiddan och halva kvällen pga att han och hans jobb  ska på möte med storcheferna från tibnor .
Kanske ska fråga syster om hon har lust att hjälpa mig och göra mig lite sällskap ? .

Om 7dagar fyller jag 20 år , vad tiden går fort , tyckte de var 18 nyss och körkort .
Oj , va det rimmade ;) , haha!

Efter paradise blir det till att förflytta sig till sängen , har en känsla av att det blir mycket att göra i morgon på jobbet , varför vet ja inte !

Ciao



Från panik till glädje

Kan lugnt säga att den här kvällen varit den värsta på länge . Så mycket blandade känslor , från ren panik till sån glädje. Faktiskt väldigt sällan jag är livrädd för något men sån panik och skräck som jag känt ikväll har jag aldrig någonsin upplevt .
Är överlycklig att allt gick så bra som det gjorde , och nu känner jag bara sån lättnad i kroppen .
Kommer inte gå in på fler detaljer då mina närmaste redan vet vad som hänt .

Till något helt annat , tycker inte att jag gör något annat än flyger och flänger runt hela dagarna .
Har inte varit hemma många timmar idag . Hann bara kliva upp i morse så for vi upp till niklas syster och hämtade parabolen , for vidare ner till lokalen och städade upp efter gårdagen . Vilket förövrigt var riktigt trevligt .
For hem , bytte bil och så for jag o maja på birsta, köpte lite smått o gott , presenter till linda och några små saker åt mig själv. Älsklings Linda fyller ju nämligen 20 år i morgon , Så GRATTIS GUMMAN!.
När birsta var överstökat for jag hem och plockade upp baby , handlade mat till middagen .

I morgon är det fullt upp igen , först upp till Linda , sen till Alice (niklas syster barn) som även hon fyller år i morgon . Sen till birsta för att köpa några fler grejer till dream boxen . Hade tänkt att hinna på julskyltningen med maja och alex , och senare på kvällen tänkte vi ha lite glöggmys till paradise hotel.

Så den här helgen har det varit fullt upp , vilket de förmodligen blir nästa helg också . Då fyller jag 20 , så då blir det krogen med girlsen och kalas för fulla muggar här hemma .


Svar till personen som alltid envisas med att kommentera anonymt
Vi kommer inte skaffa några barn den närmsta tiden . Vill ju hinna leva och njuta av livet innan . Klart man kan göra det när man skaffar barn också men inte på samma sätt .
Så det dröjer ett tag innan dess .

Mycket babbel från min sida nu , blir lite mys med älsklingen innan det är dags för sängen .
Hörs!



I morgon är det din dag gumman . Älskar dig <3


Öhhhhh

Dagarna flyter somvanligt på i rask takt . Den här veckan har varit extrem . Hinner ju inte med något som behövs göras . Har ju knappt hunnit med att vara hemma känns det som .
Sen börjar ju allt som har att göra med julen , man ska handla julklappar , julpynta både inne o ute , baka lussebullar mm.

Sen så är det ju alla som fyller år ju , speciellt i min familj .
Evelina , pappa , Mamma , jag och Linda .
Då ska man även hinna med allt detta .

Har bara en lite sämre dag idag , vilket jag även hade igår . Var så less på precis allt . Blir så när jag känner mig stressad nästan hela tiden . Men jag har nog bara kommit in i någon period då allt känns stressigt .

Även i morgon blir en stressig dag , ska hinna till niklas syster och hämta en parabol , åka till birsta och köpa en massa smågrejer som behövs till dream boxen , hjälpa morfar att hämta deras nya soffa , hämta mormor o morfars bäddsoffa som vi ska ha i vårat gästrum , städa huset . Ja ni ser , allt detta ska ske på bara någon timme efter jobbet , har förmodligen glömt något som jag alltid gör nu för tiden .

Ska gå och ta ett avslappnande bad nu , men innan blir det en kopp te .
Natti!

Förresten så fyller världens bästa och underbaraste pappa 46 år idag ! <3

Personalfest

Personalfesten igår vart hur lyckad som helst . Kanske blev lite  för mycket av det goda så idag har jag och niklas bara legat i soffan.

Iallafall så började vi med fem kampen på nöjeshallen , var ju riktigt nervös innan för vissa grejer men så roligt var det länge sen man hade . Sen for vi vidare till skandia . Killarna drog igång rundpingis medans brudarna satt och surra , Hoppa in i bastun , men där vart vi inte så länge , vart alldeles för varmt men skönt var det .
Fixade oss och gick ut till grabbarna igen , dock hade dom ju inte ens börjat basta än när vi var klar med allt .
Men det gick ganska snabbt för dom ändå . Så när alla var klara , drack vi lite gott och surrade på om allt mellan himmel o jord .
Strax innan åtta kom taxin så då for vi ner på invito. Åt riktigt god mat . Fanns ju dock saker som var lite mindre bra , fick vänta över 1 timme på förrätterna  även fast vi hade förbeställt , och när vi väl fick dom så var dom kalla . Men de gjorde inte så mkt ändå .
Satt i allafall där tills klockan närmade sig halv 2 så då ringde vi maja och for hem .
Hade en riktigt rolig kväll igår , så tack allihopa!

Om en stund blir det ciabatta med färskost , rödlök , grönsaker och salami , lite te till skulle inte sitta fel.
Ska ladda upp med en massa gotta tills paradise också , hehe .

Det var allt för nu !


Huset....

Åh underbara fredag . Ikväll blir det bara lugnt . Niklas har gått upp till grannen (tobbe mille) på en grogg . Nackdelen när man känner hela gatan ;) hehe . Men samtidigt jäkligt roligt .
Blir vell idol och gotta för mig tills baby kommer hem .
Blir dock en tidig kväll för i morgon är det företags fest , först fem kamp på gokartcenter , sen tillbaka på jobbet och sedan vidare på invito för 3 rätters. Efter det får vi se vad som händer om de blir utgång eller något annat skoj . Kul också att allas respektive för följa med , inte alla företag som är så generösa , speciellt inte niklas chef som är cp.

Tråkigt att när man väl får kommentarer är dom utan namn , denna person ville i allafall att jag skulle lägga upp bilder på huset . Jag har redan knäppt några men det blev inte alls nå bra så ska ta nån dag här när det är ljust så jag kan knäppa på utsidan . Har ju även lagt ut en bild tidigare från en liten del av garaget när niklas skoter står där , hehe . Bättre än inget i allafall .

Lägger ut dom sämre bilderna tills vidare





Nu ska jag lyssna vidare på musik och ta vara på min egentid ;)


Skit kul lördag!

Känns som att jag fortfarande är bakis från i lördags . Hade en riktigt trevlig kväll , mycke skratt , surr , dans och öl , hihi. Vid 4-5 tiden lämnade dom sista byggnaden men hade kunnat fortsätta ännu längre för klockan gick så fort :S . Tack i allafall för en rolig kväll!

Imorgon blir det mys och planeringskväll med linda o joel . Jag och linda ska göra klart inbjudningskorten till våran 20års fest och dom som får ett kort är självklart välkomna , ni andra behöver inte ens försöka .
Tror att det kan bli riktigt roligt , eller man får ju hoppas på det i allafall ;) , haha!

Nu vill baby sitta innan vi ska fara vidare till maja och alex för måndagsmys , som vi haft i 4veckors tid nu . Blir kaffe , säkert en massa onyttigheter för det blir det jämt! och ullred så klart , love it!

Hörs !


FREDAG!

Äntligen är det fredag . Somnar ju säkert vilken sekund som helst , kanske inte så konstigt med tanke på att det varit en tuff vecka. Men jag trivs så bra på jobbet så dagarna bara flyger iväg.

Sitter i soffan just nu , äter choklad , chips och dricker nån öl ;) , välförtjänt .
Blir en tidig uppstigning i morgon , ska hinna med en hel del innan folket rullar in på kvällskvisten .

Tillbaks till idol , trevlig kväll!


Full rulle!

Här hemma är det full rulle.
Tvättmaskinen och diskmaskinen tvättar ikapp , karln är ute i garaget och slamrar med allt möjligt . Och jag sitter i soffan med elton , latar mig och inväntar johan som är påväg hit med min bil . Ska skjutsa ner honom till sörberge så då kan ja passa på att inhandla kvällens sug som förövrigt står av choklad och en massa andra onyttigheter , sällan!

Sen försov jag mig i morse också , vilket händer max 1gång i halvåret , som tur var det inte nå överdrivet så jag hann i tid till jobbet , tuuur!
Fick stressa som en galning bara och det är fan det värsta som finns när man är tröttare än vanligt , uscha!

Nä , ska ta o pallra mitt "Feta" arsle ur soffan , åka till sörberge och ica , handla och släpa in min älskling från garaget , vilket lär bli svårt . Har ju tagit hem båda skotrarna nu så han lär nog bosätta sig där ute dom närmsta dagarna .

Hörs!



Älsklingens ena pärla !


Ullared!

Hej hopp!

Ikväll har vi varit och fixat internet och hem telefon , dream box fixas i veckan . Står inte ut många dagar till med kanalerna vi har idag , 1an 2an 4an 6an och barnkanalen + någon sketen extra kanal som jag inte ens kommer ihåg namnet på .
Så förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid innan alla kanaler finns att sappa imellan. Och då kan jag återgå till the hills , lääängtar .
Har även hunnit med en STOR fika hemma hos maja och alex med ullared . Planerar en resa dit ner , bra eftersom man har moster där nere ;)


Sen var det ju farsdag igår , och det firade vi ju självklart som vanligt . Han är den absolut bästa och underbaraste pappan som finns ( o ja jag vet att dom flesta  känner så om sina pappor) , det är vell det som är meningen eller ?.

Och nu har jag nog bestämt mig riktigt för att jag ska vaccinera mig mot svininfluensan .
Träffar ju över 300 människor varje dag och därför känns det som en nödvändighet att göra det .
Man vet ju inte vilka bakterier dom är smittade med och var o varannan hostar , frustar och nyser 2 cm i från en , så ja det är nog en ganska bra ide .

Ska återgå till tvn innan det är dags att hoppa i säng .
Natti!


finns fan inga ord !

Är så jävla förbannad och lessen för eran skull . Men eftersom ni idioter varken har hjärta eller samvete hoppas jag att ni brinner i helvetet , att resten av era liv blir så jävla förstört som det bara kan bli! , det kommer straffa sig en dag och då hoppas jag att det blir rejält!


Dax för fredagsmys!

Om en stund kommer syster o johan hit , dom står för middag och vi för bubbelbad ;)) , blir en riktig myskväll med idol , god mat , bubbel och öl ;) .
Dock lär man ju somna ovaggad innan ens idol hunnit börja . Samma visa varje fredag , man är helt jäkla slut när man väl satt sig i soffan och slappnat av.

Nu ska jag skjutsa minsta syster på disco , hehe herregud att hon börjat gå på disco . Tyckte man själv var där nyss , och att hon var bara nått år . Tiden går så fruktansvärt fort att man vissa stunder stannar upp undrar vart tiden tog vägen , helt sjukt ,




Konstiga känslor

funderar vissa stunder på om jag ska lägga ner den här bloggen totalt , har varken lust eller ork att ens logga in här vissa dagar , samtidigt som det är skönt att skriva av sig några rader ibland också .



Ska snart sätta igång kaffet , niklas mamma , syster och farmor kommer på besök lite senare . Så trevligt att ha främmande , älskar när det är fullt hus , haha .
På tal om hus , så trivs vi så otroligt bra här . Börjar mer o mer kännas som ens eget fast vissa stunder är det svårt att förstå att vi sålt lägenheten och flyttat . Kändes väldigt jobbigt när vi var dit i lördags för att hämta dom sista grejerna och lämna nycklarna till jeppe . Lägenheten var vårat första hem tillsammans , trivdes så fruktansvärt bra där . Mamma berättade att hon kände lika dant när dom flyttade från lägenheten till huset .
Men självklart är det ju något som försvinner med tiden och det här blir vårat nya och framtida hem .
Är så glad att det är niklas som fortfarande står vid min sida efter 6år tillsammans , att det är honom jag får dela alla dom här nya och spännande stunderna med .

Ska rota fram telefon kabeln så jag kan föra över några bilder från det ena badrummet.
Men det får bli senare för nu är det kaffe som gäller .
Bye!