Lördag

Hemkommen från finland o allt ;p, har haft jätte roligt . Vi kom hem i går kväll vi elva tiden nån gång , så kom linda o joel och hämtade oss , så snällt av dom så ;D , for hem och packade upp lite smått .
Idag har vi varit i birsta med linda och Joel , köpte en stor ljus lykta som vi ska ha på ballkongen till vintern .
Inne på ikea nästan nere vid kassan var det jul i allafall :P , gud va mysigt , vart tvungen att kika på allt som fanns där . Sen for vi på Willys för att  handla mat ,sen hem och packade upp allt :P , nu har vi nyss ätit pizza , vi orkade inte göra nån mat idag . Så nu ska vi till Maria , niklas syster , och hälsa på , sen ska vi till Linda och Joel , myspys ikväll :D , nu har ja kramp , orka inte skriva mer nu!
Älskar dig Niklas<3

Onsdag

Eller snarare torsdag :P , kom hem från praktiken för typ en timme sen , hoppade in i duchen och packade det sista inför finlands resan , far i morgon . Gick bra på praktiken iallafall , hade ganska många bord , sen kom maja och väntade på mig och johan , gick ner till navet och så kom jonas , sen kom niklas syrra och hämtade oss efterssom hon var istan så slapp älsklingen komma in till stan .

Knäppte kort idag till skolkatalogen , fick sitta för första gången i mitt liv , vilket ja blev fruktansvärt sur för , det finns inge fulare att sitta på dom där korten , såg även ut som en mongolid , fult!
Nu ska ja kolla så att älsklingen har packat allt åt elton , han ska vara hos min mormor och morfar tills på lördag morgon men det går nog bra , han blir hur glad som helst när han märker att man är på väg dit , så det är nog inga problem .
Måste gå och kika i kylskåpet , är hungrig , hoppas det finns nå gott:P
hejdå!
Niklas , du är mitt allt , jag älskar dig <3

HAHA!

Tisdag

Hej!
har varit en ganska stressig dag efterssom Jag och Maja kom på klockan halv tio i morse att vi skulle fara och klippa oss , ringde o beställde tid , jag fick halv elva och maja elva , skyndade oss på banken på att vi båda behövde göra några saker där , skyndade upp till bussen för att vi skulle hinna med den , när den väl kom så gick den bara till timrå så vi började gå för att inte missa alla lektioner vi hade , gick en liten bit sen ringde vi pappa , orkade inte gå längre ;P hehe , kom på skolan , slöade bara sen religion i 2 timmar sen hem , så nu väntar ja bara på att Niklas ska komma ut ur duschen så vi kan fara och äta på inez med Maja och Alex , sen ska jag maja och Linda på ljusparty ikväll hos niklas mamma , kul . Nä nu har ja inte tid med det här längre , ska äta mat :D
Bye! niklas <3
min nya frisyr iallafall



Hej igen!
Maja och Alex for nyss hem , har varit på ljusparty med Linda och Maja hemma hos Niklas mamma , köpte 3 olika dofter , vattenmelon , nånting med snö och vanilj , kommer lukta gott här hemma nu :D hehe .
Har körning i morrn bitti , tio i nio , gud vad nervös jag lär vara i morrn bitti när jag sätter mig i bilen och ska köra med någon helt ny , men just nu är ja inte nervös för 5öre. Har fotografering i morrn , sen har jag praktik i morrn kväll får se hur jag känner mig , halsen värker och jag känner mig helt slut i kroppen . Nä nu ska vi ut med elton sen blir det till att sova , skönt det ska bli , Godnatt!
Niklas , älskar dig mer än allt annat<3

Måndag

Vart en skön söndag i går , klev upp vid 9 tiden ,sen var vi ute och gick med elton .
Gick till Niklas mamma , åt mat och fikade , sen for vi till härnösand där vi skulle lämna en massa saker till Niklas kusin . For hem till mamma o pappa  , pratade med dom en stund . Sen ville Linda att vi skulle komma ut till dom så vi for dit , jag och linda gick på macken tog elton med oss men han orkade inte gå tillbaka så niklas fick komma och hämta honom , jobbigt för en 16 veckors valp att gå jätte lång =) Var hemma hos dom ett tag , satt o pratade o tog det lungt . Sen for vi hem , tittade på film sen vart det sömn.
Gick hem idag från skolan för att ja inte mådde bra , har sovit precis hela dan och elton med , sen kom niklas hem från jobbet och nu har vi varit och handlat lite gott till Idol ikväll , har för mig att det var ikväll iallafall , hehe.
Så nu ska jag ta och göra en fas innan sjukhuset börjar på 3;An , har även min första körlektion på onsda , är lite nervös måste ja säga :P , Är även skolfoto på onsda , sen praktik på kvällen . Måste packa snart också , far ju till finland på Torsdag vi :D , längtar ska bli så kul.Bäst att sätta igång nu med fasen så ja hinner se sjukhuset och idol kl20.00. Det var iallafall sönda o måndag , hej!
Niklas<3

Lördag

HEJ.
Har varit på ikea idag , jag och maja gick på ikea medans Niklas , Alex o Brunne var på biltema och en massa sånna affärer , köpte ett diadem och en läppglans , medans Maja köpte upp hela ikea tror ja :P hehe , så nu sitter vi hemma hos oss , har druckit vin med Maja , så nu ska vi snart fara in till stan och kika lite , titta om det är nå folk ute , ska även på subway och äta , mumsigt !
Nä nu ska jag vara social med mina vänner och min kära älskling .
Älskar Niklas<3

Maja- är så glad att jag har dig ,
du betyder mycket för mig älskling<3


Onsdag

image33

HALLOJ!
Har nyss gjort a-fasen , börjar gå frammåt , och det känns jätte bra . Har jobbat på frukosten i dag och ska göra det hela veckan , börjar halv åtta men är där typ vid sju för att jag åker med älsklingen in på morgonen , idag slutade jag vid halv 11 sen tog jag kvart över 11 bussen hem , så jag har varit hemma ett tag.Ska plocka undan lite här hemma innan Niklas kommer hem . Nu ligger Elton i soffan och sover , han kommer upp i soffan själv nu , vi som sa att han absolut inte fick vara i soffan men vi får skylla oss själva som tagit upp honom och gosat med han i soffan .
Gick i allafall jätte bra på hundkursen i går , han fick jätte mycket beröm .
Nästa vecka på onsdag är det fotografering på skolan , hade en jädrans tur att det precis vart på onsdan efterssom Jag och älsklingen far till finland på torsdag , och jag får ju inte missa min sista skol fotografering , har varit med på precis alla , haha! , fast iochförsig blir det ju en till , student fotograferingen :D Längtar som sjutton till studenten.Nä nu måste jag nog ta och göra någon nytta här hemma , gå ut med elton , ge han mat , städa och allt jag nu ska göra innan mitt hjärta kommer hem .
Niklas är mitt allt <3

Måndag



Ledig idag , sköntskönt! .Har städat precis hela dagen förutom när våra bästa år började , då vart jag tvungen att titta på de,efterssom det inte går att missa ett enda avsnitt ,hehe. Snart kommer min älskling hem också , ska fara in till birsta , köpa en present åt niklas mamma som fyller år i morgon . Är även hundkurs i morgon , tredje gången . Jag tycker redan att det synns på Elton att han blivit lydigare , och det känns jätte kul :D det kostar ju dock pengar så man vill ju att dom ska lära sig någonting .
Nä nu måste jag hoppa in i duschen , känner mig skitig efter all städning . HAH!

Niklas o Elton <3<3<3

Söndag

image39

Helgen har varit kanon ,bara med massa mys . Var in på ikea en snabbis i går med jenny , jerry och Maria .

Sen for vi hem , la oss i soffan typ hela eftermiddan , lagade lite mat och gick på macken , köpte godis , mumsigt !

Idag har vi varit hos mamma och pappa en liten stund och sen for vi till mormor och morfar , åt god mat . Sen hem , och nu har vi nyss tittat på ensam mamma söker på 3;an . Nä nu ska jag lägga mig och mysa med älsklingen i soffan och bara må gott , är ju ledig i morgon för att vi har studie dag , sen är det praktik ígen , ska jobba dagar hela veckan , känns jätte skönt att få vara hemma i rimlig tid . Sen nästa vecka bär det av till finland med Niklas mamma och pappa o storasyster Maria , kommer bli skitkul!

HEJ!

NIKLAS , ELTON <3<3<3


Lördag

Har varit en jobbig vecka men ändå väldigt rolig . Slutade vid tio tiden i går kväll för att det var så lite folk , var typ 4-5 bord på hela kvällen , så det var ju inte så roligt , 4 personer som bara stod och gjorde inget :P
I går var det möss provning , HR3;S studentmössa kommer bli finast :D , med guld text å allt, skulle ta 20 minuter sa killen att fylla i alla papper och bestämma sig , men visst , för oss tog det 1 timme för att vi var så veliga.men allt vart skit bra:D nu ska jag springa på ica och köpa go frukost åt min älskling :D Han sover mitt lill hjärta :)

Torsdag

En dag kvar på den här veckan . skönt . Praktiken började igår , gick faktiskt jätte bra , var inte överfullt med folk vilket var skönt efterssom det var första dagen . Men det som är jobbigt är att jag börjar klockan fyra och kommer hem vid tolv på kvällen , så när jag börjar slutar min älskling på sitt jobb , sen när jag slutar ligger han och sover . 
Sen är det praktik även på fredagar lika sent och det är ju då som man vill kunna hitta på något och umgås med dom andra , men inte då. Får se om vi fick någon tid att prova studentmössorna i morgon , det var ju nå pucko som hade glömt bort oss :P nä nu ska jag gå och duscha sen fixa mig . Hörs!
Älskar dig Niklas mer än allt annat
 

Fredag

Vi har nyss ätit mat , pizza för älsklingen och tacotallrik för mig . hehe . Så nu sitter vi och väntar på att Maja o Alex ska komma hem så ska vi fara dit och dricka lite vin , jag o gosmaja :D . Det blir vell öl för niklas och alex.
Så det blir myskväll ikväll.
i morgon  får vi se vad det blir , kanske städning av lägenheten . Men det känns inte som att jag orkar . Jag tror det är niklas tur nu faktiskt :P hehe , nädå!
Nu ska jag göra mig klar så vi kan fara sen när dom kommer hem
BYE!
Niklas jag  älskar dig , elton<3


Onsdag

Hej.
I går var vi på hundkurs för första gången , det gick hur bra som helst . Elton var jätte duktig och lyssnade faktiskt riktigt bra , det gick bättre än vi trodde.
Idag började jag kl12.40 åkte in på skolan en snabbis sen for jag och jenny till stan för att hälsa på vårat nya praktik ställe , skeppsbrokällarn . Kändes lite knepigt måste jag säga men jag vet inte riktigt varför . Så nästa onsdag börjar vi kl15.00 för att vi ska hinna gå igenom allt innan kvällen börjar , hoppas att det kommer gå bra .
Var på stan en stund , gick och träffade Linda sen gick vi och fikade , gick och handlade lite små saker bla en stickad tröja , en halsduk mm , sen gick jag och Jenny bort till Niklas jobb där vi väntade på att han skulle sluta så vi fick fara hem .
Ikväll har jag och älsklingen bara tagit det lungt , legat o myst i soffan och tittat på idol , ska nog gå och lägga mig nu niklas har redan lagt sig för han mådde inge bra , huvudvärk :S stackars min älskling.
I morrn börjar jag 8 så då blir det att kliva upp 7 , fyfan.
Godnatt!
Niklas , Elton <3<3

Måndag

image31

Jag är världens lyckligaste människa som har en så underbar vän som dig.
Det känns som om det var i går vi träffades men ändå på samma gång känns det
som evigheter sen bara för att vi hunnit göra så otroligt mycket tillsammans under dom
här fem åren. Vi har alltid funnits vid varandras sida , i vått och torrt , i med och motgångar .
Vad som än händer kommer du alltid att finnas i mitt hjärta , Jag älskar dig

Söndag

Helgen har varit kanon , bara tagit det lungt från fredag till söndag.

Fredag:Var hos mormor och morfar först och åt kräftor , sen for vi hem en snabbis sen ut till Linda och Joel , Niklas och Joel monterade ihop deras nya säng medans jag och Linda tittade på. Var där hela kvällen , och tog det lungt , for hem och såg på tv en stund se vart det sängen

Lördag:Var på ikea med pappa en sväng , köpte nya tallrikar . Sen for vi hem la oss i soffan och tog det lungt .
Senare kom Maja och Alex förbi och drack lite kaffe . For på kina sen med Linda och Joel , åt buffe . MUMS!
Sen for vi förbi Maja och Alex , satt och pratade med dom en stund sen for vi ut till söråker hem till Linda och Joel , Niklas , Joel försökte få i hop deras nya stolar så jag och linda gick och la oss i sängen , lyssnade på musik och bara myste .

Söndag:Klev upp vid nio när Elton väckte mig , gick och la mig för att sova en halvtimme till så jag ringde till linda och bedde hon ringa och väcka mig senare , men jag klev inte upp i allafall , klev upp vi halv 12 så då vart det stressigt , vi skulle till Härnösand på kalas hos Niklas kusin , var där ett tag och åt tårta , gott . Sen for vi hem och la oss i soffan , tittade på film sen somnade jag. Vaknade och gick på macken , sen kom Maja och alex förbi , drack lite kaffe och bara surrade . Så nu sitter  jag och pratar i telefon , ska snart slänga mig i duschen sen sova . Skola i morrn , hua!
Niklas , du är mitt allt , Elton <3
BYE!