Ute och raggar i pappas bil


Helt perfekt

Äntligen fredagkväll och lite fredasmys. Älsklingen har precis målat på första omgången färg i M´s rum, och i morgon blir det andra omgången. Förhoppningsvis räcker de. Är så sugen på och fixa där inne nu så det finns inte. Slutresultatet kommer bli kanonfint, och skönt att ha ett litet lekrum att ha alla leksaker i, istället för över hela tvrummet för tro det eller ej, är en 10 månaders(snart) bebis riktigt duktig på att dra fram i princip allt som finns i lekväg.

Nu sover han för kvällen och har gjort sen ett tag, han vaknar alltid vid 23 för lite nattvälling innan han somnar om sött igen, snälla lillkillen våran. Helt underbar på alla sätt och vis.

Så här ser det ut nu förtiden här hemma med alla leksaker, och det lär vell bli värre med åren o tiden, hehe.


Och det här är bara i tvrummet, i köket ligger bra mycket leksaker med!
Busunge

För ett år sen..



Saknar magen ibland men så mycket bättre med min lilla stjärna på utsidan!
Mamma älskar dig <3

Begär

Snart helg igen, långhelg hoppas vi på här hemma om karln blir ledig måndag också.
Blir mest pyssel i Mekkes rum dom närmsta dagarna, och de finns ju så himla mycket jag vill ha där inne, om ja skulle köpa allt ja vill ha så skulle de vara översvämmning på hög nivå av allt där inne. Jollyroom har ju så otroligt mycket fint, och uggle serien är ju verkligen helt underbar! Sen kan man ju fundera på om det verkligen är värt att köpa en matta för 1299:- också..

Tomprat på hög nivå, återgå till bigbrother och mysa för mig själv då alla mina grabbar sover sött.
Nattinatti




Två av mina underbara och älskade grabbar <3

Min stjärna


Jag ska måla hela världen..

I veckan ska vi iväg och köpa färg till Melkers blivande rum, egentligen är det nytapetserat där inne men färgen är inte alls vad vi tänkt oss så nu målar vi om till kritvitt istället och sen blir det en riktigt snorgrön tapet som fondvägg, tror det kommer bli grymt snyggt till hans vita möbler!


Smaskens


Ett litet tips från oss, perfekt som mellis! smaskig jordgubb&banan yoghurt, mums.
Såg att det fanns med persika smak också, får testa det nästa gång.

Fredasmys

Mekkeman har somnat, så nu myser vi för fulla muggar här hemma med lite gotta. Haft Niklas mamma o pappa här på fika på eftermiddan, alltid lika mysigt. Sen dök Jerry upp med chips o dricka, vikken kille!

Bvc gick allatiders som vanligt, lillfisen väger nu 10.2kg och 72,5cm lång. Stor killen min!

När vi kom hem passade vi på och klicka hem lite nytt till Melkers sommargarderob, allt från h&m såklart, älsklingsaffärn nr1.



Nu ska vi fortsätta fredasmyset!
trevlig helg!


BVC

Iväg på bvc och väga & mäta prinsen, mer än 1 månad sen sist så det ska bli spännande

Härliga tider

Kan inte påstå att vi fått mycket gjort här hemma idag, men va skönt det är att inte göra ett dyft. Även om det finns hundra saker att göra här hemma. Melker är inte heller allt för pigg idag så de är nog lika bra att bara vara hemma och mysa idag.



Lite nytt o lite vill ha ovanför, mitt tappra försök i paint, så går det när man är stressad och har en son
som är överallt o ingenstans, hehe ;)


Tisdag

Bilderna igår vart helt underbara! så nu ska vi slänga iväg dom flesta för framkallning och göra en jätte stor förstoring på nån av dom! fujis hemsida är ju kanon, billigt och snabb frakt! bilderna blir också super bra.





där är några till. Ungen är ju vackrast i världen!

Fotograf & bilder

Haft underbara Linda här idag, hon har fotat både mig och Melker och sen lite bilder på bara Melker! Bilderna vart grymma! Ett litet smakprov innan ni får se resten.




Min lilla chokladbit

Vackrast i världen, busigast också för den delen tror ja! Lite blåmärken här o där men de hör till när man ska springa runt möblerna. Säger som alla andra och som jag sagt så så så många gånger tidigare, tiden går alldeles för fort, månaderna rinner bara iväg och snart fyller våran lilla kille 1 år, det är så sjukt när man tänker på det. Var det snart 10 månader sen du kom till oss lilla älskling? helt otroligt!
110703 kommer alltid vara den bästa och finaste dagen för oss, den dagen vi blev en egen familj!
Jag älskar mitt liv så otroligt mycket, så mycket att det gör ont! och jag är så tacksam för alla fina människor som finns i min närhet, familj som vänner, ni är bäst allihopa!


Tröttsamt

Alltså ja blir så trött! Melker har precis lyckats skaka av sig en förkylning efter 4 veckors snorande och hostande.. Men idag har hans näsa börjat rinna igen, förkylningen verkar vara tillbaka. Tröttsamt, tycker han varit förkyld nog länge nu faktiskt.
Var tänkt att vi skulle en sväng på drakborgen på torsdag men nu får vi se hur det blir med de, beror helt på hur lilleman mår.

Har börjat skymta en till tand uppe, trodde först att snoret berodde på det men tror mer att de är en vanlig förkylning som invaderat hans kropp IGEN!



Härliga måndag

Vi har varit vaken sen en stund , ätit välling, druckit kaffe och mumsat lite frukost. Om en stund ska vi bege oss på kyrkis och träffa dom andra barnen. Melker börjar nog bli lite för stor för sången nu, men de märks att han verkligen gillar den, så så länge han tycker det är kul kommer vi fortsätta gå.

Dagen igår kunde inte blivit bättre, våran älskling fyllde 26 år så vi började dagen med kaffe och paketöppning i sängen, av mig och melker fick niklas en tröja, solbrillor och ett hemligt paket änsålänge..
Sen rullade dagen på o likaså folket, enklare att ha "öppet hus" istället för nån tid då ändå inte alla kan samtidigt. Enklast så..

Dom senaste dagarna har Melker verkligen börjat visa vad han vill och menar när han gör vissa ljud o miner! Så jäkla roligt att se när han börjar! Ett jäkla humör har ongen också, det kan han omöjligt fått från mammsen,haha. Busas ska det göras hela dagarna , att öppna dörrar, rulla boll med pappa och klättra på mamma när man busar på golvet är det roligaste Melker vet nu! gokillen börjar bli så stor, går helt perfekt runt möblerna nu också, ställer sig upp precis överallt! Nu jäklar händer de grejer alltså

Efter kyrkis får vi se om vi kanske får lite främmande, har ju fika för hela världen i frysen, bakade ju som en toka föra veckan, hemmafrun ni vet!
Ha en bra dag!


Pampers/libero

Ja vi kan ju än en gång konstatera att pampers är absolut ingenting för oss. Riktiga skitblöjor som blir fulla på engång och luktar kiss rent ut sagt.. Det enda +et är att dom inte läckt igenom en enda gång. 
Nää libero kommer alltid vara favoritblöjan här hemma iallafall, luktar fräscht, blir inte fulla efter en "kissning" och sitter perfekt på lilleman, pampers hänger som en stor jäkla klump på engång.

Nä tacka vet  jag Libero!

Men snälla!

Jag vet att det inte är lätt att vara gravid, men när man klagar ständigt bla på hur jobbigt det är att vara med barn blir ja så jävla irriterad!
Jag hade de jobbigt ja med vissa stunder som man förväntar sig att de ska vara under en graviditet, men inte fan spydde ja galla varje jävla timme för de.
Tycker det går till en viss gräns alltså!

Amerikanska pannkakor

Gårdagens middag, riktigt smaskens! men som all pannkaka tycker jag de är mer efterrätt än middag! Men nån gång ibland funkar ju.

Amerikanska pannkakor, 4 port
2 stora ägg
4 dl filmjölk 3%
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
2 msk strösocker
1/2 msk vaniljsocker
1/2-1 tsk salt
2 msk smält smör
smör till stekning


Till servering
Lönnsirap
Färska bär

Blanda ägg och filmjölk. Rör i hop de torra ingredienserna för sig och sikta ner i ägg- och filblandningen. Tillsätt det smälta smöret. Blanda smeten väl, den skall vara riktigt kletig för att inte flyta ut så mycket vid stekning. Stek pannkakorna i rikligt med smör på bägge sidorna. Ha inte allt för hög värme vid stekningen, pannkakorna behöver lite tid att resa sig. Räkna med knappt en dl smet per pannkaka

Bullmamma

Godmorgon!
Lilleman sover än medans jag väntar på att kanelbullarna ska jäsa klart!

Fattar inte ens varför jag bakar, de mesta blir bara skit men ändå fortsätter man gång på gång.. otroligt!
Bullarna är vell det enda jag brukar lyckas med, kakor och annat tjaffs blir alltid pannkaka.. Nä baka är nog inte min starka sida inte.

påtal om pannkaka får de bli dagens middag, Niklas älskar pannkaka medans jag ser det som en efterrätt, men somsagt allt för karln i huset, höhö.


Finns inga ord för hur mycket jag älskar den här lilla killen! han är mitt
allt, hela min värld!

Hemmafru?

Eftersom min älskade fyller år på söndag o blir 1 år närmre 30 så får man vell plocka fram den bra sidan av sig själv och baka.. Idag har jag hunnit med vaniljbullar,kolakakor och jordgubbsgrottor(som vart skit förövrigt)
i morgon blir det kanelbullar och chokladkakor, får vell se hur det slutar.

Nu ska ja krypa ner och se scrubs så man orkar med morgondagen, förhoppningsvis kommer Julia och lilla Alva hit i morgon och gör oss sällskap!

Natti Natti



vackrast i världen! blåmärken lite här o var men de får man ta då man ska
stå både här o där! goungen min <3

Hemmafru?

Eftersom min älskade fyller år på söndag o blir 1 år närmre 30 så får man vell plocka fram den bra sidan av sig själv och baka.. Idag har jag hunnit med vaniljbullar,kolakakor och jordgubbsgrottor(som vart skit förövrigt)
i morgon blir det kanelbullar och chokladkakor, får vell se hur det slutar.

Nu ska ja krypa ner och se scrubs så man orkar med morgondagen, förhoppningsvis kommer Julia och lilla Alva hit i morgon och gör oss sällskap!

Natti Natti



vackrast i världen! blåmärken lite här o var men de får man ta då man ska
stå både här o där! goungen min <3

Gotye&kimbra-Somebody that i used to know


Pictures

Godmorgon!
lite sovmorgon till kl8 idag då lilleman ville kliva upp. Älsklingen sover så sött han, är ju sista dagen på ledigheten idag så det kan man vell unna honom, hehe.

Haft en jättemysig påsk, och rolig framförallt!! I fredas tog vi jänken ut på en sväng med Tobbe o Maja, åkte en bra sväng och gud va härligt de var!!
På kvällen blev de parken, svinkul kväll!!

Resten av helgen har vi ätit mat mat mat o åter mat, samt allt annat sliskigt som man kan hitta. Har vell gått upp 10 kg efter den här helgen, bara att ta nya tag i morgon.


vackrast i världen fick present av gammel mormor & morfar tidigare i veckan.








vackrast och underbarast i världen! min goa unge, mamma älskar dig <3


Glad påsk

Har en underbar påskhelg med dom allra bästa. Melker har fått så fina presenter i sina påskägg, det tackar vi för!
Ikväll blir de en lugn myskväll med lilla familjen.


Ny design!! :-D

Tusen tack Sanna !!


Gunga hit och gunga dit

Letar som en tok efter en gungställning, tänkte kolla om vi hittade en begagnad när den endå bara ska stå ute .. ioförsig är inte 1000 kronor hela världen heller med tanke på hur länge dom använder dom!
Men somsagt de går trööögt

Störst av allt är kärleken

Söndagens veckohandling avklarad.. Melker fick vara hemma med mormor morfar då de inte blev av igår. Nojjig som man är tror man alltid det värsta att han ska vara helt förstörd när vi är borta, han hade inte brytt sig ett dugg att vi försvann, han hade busat och skrattat precis hela tiden älskade unge!!

Ute så både snöar o haglar de, men ja de är ju bara 1a april än sålänge och det är ju likadant  varje år! Även om man blir lite deprimerad så är de förhoppningsvis inte långt kvar till härliga vårdagar, jag älskar verkligen våren!

Har mycket att se fram i mot till veckan, på onsdag kommer min älskade syster hem och hennes pojkvän, sen ska vi träffa nåra vänner för fika som alltid på onsdagar, Niklas blir ledig i flera dagar, och till helgen ska vi gå ut första gången tillsammans sen vi fick Melker, förhoppningsvis är det så pass fint väder så vi kan ta första turen med jänken ner också ;) härliga tider!!

Ska kolla om min sjusovare till son sovit klar sin vila så han kan få ett sent mellis!



Vackrast i världen våran guldklimp! Gud vad vi älskar dig goaunge!!
Som alla andra säger, vad gjorde vi innan dig??