Ingen tjejkväll

Eftersom både jag och linda var sängliggandes igår blev det ingen tjejkväll. Väldigt tråkigt , men somsagt så kommer det ju självklart fler gånger . Tråkigt att vi just var tvugna att bli sjuka den här helgen , vi som redan hade bestämt vad vi skulle göra o allt . Som vi inte kan göra någon annan helg . Struntsamma , nu blev det som de blev.
Istället låg vi hemma i soffan hela kvällen , var riktigt skönt faktiskt då jag legat i feber nästan hela veckan .
Somnade vid 23 tiden så i morse vaknade jag vid 8 , helt utvilad också . Inte allt för ofta man vaknar med den känslan . Så jag klädde på mig och tog ut elton på en prommis . Gick först förbi hos johan och evelina , men hon hade redan hunnit på jobbet och johan sov som en stock . Så istället gick jag till mormor o morfar , drack lite kaffe och pratade om allt möjligt . Är så glad att jag har mormor o morfar , dom ställer alltid upp , är det inte hundvakt så är det något annat . Vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dom för allt dom gjort.

Under dagen så har vi varit uppe hos mamma o pappa . Jag passade på att umgås med minsta syster då det inte händer allt för ofta . Spelade guitar hero och en massa andra spel , mys.
Sen kom även johan och evelina förbi så jag passade på att städa bilen , haha eller jag gjorde ju inte så mkt .
Evelina och johan som gjorde det mesta medans jag stog på sidan och bossade . Johan tyckte jag skulle söka jobb som chef nånstans , hahah .
For hem medans niklas bytte bromsar på sin bil . Fastnade i the hills som går på mtv . Kunde knappt slita mig från det , så nu ska jag beställa alla sässonger  har jag bestämt .

Sen vart det middag med mamma o pappa . Fick tammefan vänta på maten i 1 ½ timme . Helt jävla otroligt . Nånting kan man faktiskt förbereda . Förstår bara inte vad det var som tog så lång tid då moset var vanligt pulvermos och beasåsen var färdig , haha. Ja som jag sa , helt otroligt .
Innan vi for hem tog vi en tripp på ica maxi , handlade lite nödvändigheter och sen kom Brunne o Lina förbi . Har spelat guitar hero , druckit kaffe och surrat om allt mellan himmel och jord , tack för en trevlig kväll .

Oj , långt inlägg . Ska ta och väcka niklas som somnat här i soffan och ta ut elton på kvällsrundan , jobbigt när man är mörkrädd och det är lika svart som i natta ute .
Gonatt!


Jag .....

Jag har insett att min senaste kyss: var underbar
Jag lyssnar på:
simpsons röster just nu
Jag pratar:
oftast för mycket
Jag tycker om: när jag är nyduschad
Jag avskyr när folk: är så fruktansvärt pinsamma
Min bästa vän är: bäst
Min första vän: Jenny
Kärlek är: det finaste som finns
När jag borstar tänderna: känner jag mig fräsch
När jag lagar mat:
blir det alltid något enkelt
Jag tänder på: nikke ;)
Det sexigaste yrket är: lastbilschaufför , riktiga killar ;)
Det är charmigt när: när man alltid kan vara sig själv , oavsett
Jag är rädd för: sjukdommar
Den värsta känslan är: när jag inte har någon kontroll
Den bästa känslan är: att känna sig älskad
Jag är bäst på: kontrollera och bestämma , haha
Jag är sämst på: att bädda sängen
Om jag va ett djur skulle jag vara: elefant , sööt
Jag kommer alltid att vara: jag
Det finaste som finns är: nikke , mina vänner och familj , o elton självklart
I sommar: hann jag knappt med något
Sist jag grät var: längesen
Jag kan: mycket
Jag kan inte: Vara utan niklas
När jag vill tänka: vill jag oftast vara för mig själv en stund
När jag bakar så bakar jag: Kladdkaka eller sockerkaka , paj (om den är på påse , mums!)
Min mobiltelefon är:
ny men cp
När jag vaknar på morgonen: är jag oftast dötrött
Innan jag går och lägger mig:
brukar jag ta en cigg och borsta tänderna
Just nu tänker jag på att: jag vill vara frisk imorgon
Bebisar är: Helt underbart söta o goa
Idag har jag: byggt ett helt berg av näsdukar
I morgon kommer jag:
förhoppningsvis ha en rolig kväll med linda
Jag vill verkligen:
Inte vara sjuk längre



osminkad o risig . Precis rätt just nu

Svinis?

Har nu svininfluensan även drabbat mig ? , haha skämtåsido . Tror nog inte det men jag börjar bli sjuk . Har absolut inte tid med det nu . Så vi kan ju hoppas på att det bara är någon förkylning som går över på 2 dagar som dom tidigare gjort.
För på fredag (blir då iställe för lördag) ska vi ha tjejkväll . Jag , Linda o Maja . Kommer nog bli riktigt sköj faktiskt . Och på lördag blir det ramsele , inte allt för bakis hoppas ja , hahah.
Nästan hela helgen planerad , men va gör de . Jag som absolut inte kan sitta hemma mer än 3 timmar för då blir jag galen .

Jobb i morgon igen , hoppas att turen är på min sida så jag är pigg o alert. Ska trycka i mig ipren och en massa koppar te , ska även se köng filmen på 9an kl 21. Älskar den , och hemsk är den också.

Natti



When love takes over

Vilken lugn och skön dag det varit . Mest haft en hemma dag med en massa mys o kaffe. Var även upp till huset en sväng , å gud vad vi längtar tills vi får flytta in . Är ju några veckor kvar men förhoppningsvis rusar tiden förbi i rask takt . Efter det for vi vidare till min mamma och pappa och sen niklas mamma o pappa . Och nu har vi intagit soffläge , är nyduschad så då får man alltid den där lyckliga känslan i kroppen , i allafall jag.
Grabbarna(nikke o jerry) for  nyss och skulle hyra film + lite gotta , får se vad dom kommer hem med , bara det inte är nån jäkla pang pang skit.

Och till en helt annan sak , på lördag lämnar jag o Linda grabbarna hemma för en lite tjejkväll/utekväll. Ska bli roligt , för det var ju dock ett tag sen bara jag och hon var ut utan grabbarna.
Så nu får gärna veckan springa förbi så det blir lördag , blir föresten lastbilsmässa först . Ska höra med Linda o Joel ska med så jag slipper gå runt helt ointresserad , hhe .

Nu blir det filmmys <3


Ett stort grattis

till min svärmor som fyller hela 50år idag , världens bästa svärmor dessutom som är som min egen mamma .
Jag älskar dig

HAHAHAHAH

Avundsjuka jävel . Du vet inte ett skit. Sköt ditt så sköter vi vårat !
Hej!

1a november

Glömde ju bort att berätta , den 1a november flyttar vi . Längtar så otroligt mkt . Ska bli så underbart att få frihet , äntligen!

20 baby ;)

Måste bara få tala om att världens finaste och underbaraste älskling är så otroligt duktig . Just nu har han dragit ut hela sovrummet , börjat packa ner vissa skåp och rensat bort hälften för att slänga .
Själv sitter jag bara i soffan , helt slut för att ha klivit upp 05.30 i morse . Sjukt , tänk då min stackars fins älskling som kliver upp den där tiden varenda dag , hua ligen . Och här sitter jag och klagar för att jag är van att kliva upp strax efter 7.

Måste allvarligt talat sluta klaga så fruktansvärt på små små skit grejer . Ska bli mitt nyårslöfte detta år tror jag , men då mitt förra absolut inte höll längre än 2 timmar tror jag faktiskt att jag struntar i något nyårslöfte detta år.

Nu tänkte vi åka och hälsa på joel och keaton en stund , Linda jobbar ju så jag får vell sitta och lyssna på grabbsnack och gosa med bäbisarna ;)
Hörs!



Såg den här bilden från jennys 20 års fest . kom på att jag och älsklingsL
fyller 20 om ca 2 månader ;)

You raise me up

Återigen söndag , men i veckan jobbar jag bara måndag-torsdag eftersom jag ska vara ledig fredag . Skööönt det ska bli . Men jag hinner nog inte få någon jätte lång sovmorgon eftersom jag ska hjälpa kära svärmor att fixa allt inför 50 års festen på lördag .

Eftersom jag var så fruktansvärt uttråkad i går kväll for vi bort till Linda o Joel , såg på film och lyssnade på musik . Riktigt mysigt . Får se om vi skulle träffas något senare eftersom hundarna ska få busa lite , var ju ett tag sen och klart att dom måste få träffas dom också .

Har inte så mycket annat att skriva just nu . Ska bara vänta på älsklingen att han ska tona klart rutan på skodan så ska vi hitta på något . Står ju inte ut att bara sitta inne när det är fint väder ute .




Bäbisarna i vintras <3

Boooooring

Uttråkad är bara förnamnet och ändå har vi inte varit hemma exakt hela dagen . For och skjutsade johan vid halv 5 till stan sen for vi på max i birsta där vi träffade jerry , glenn , ante o Nicke så vi hade en lång pratstund om allt o inget . Satt där ett bra tag sen for vi förbi hos maja och alex en snabbis och nu har vi återigen intagit soffläge. Men jag är absolut ingen person som pallar att sitta inne en hel dag . Blir aldeles för tråkigt tillslut .
Måste ta och hitta på något , men vette tusan om älsklingen har någon lust med det .

Är ju bring it on på tvn nu , riktig tjejfilm . Sånt tycker vi om ;) heheh


Bakis!!!!

När jag vaknade i morse kändes det som jag var mer död än levande . Kanske blev något glas för mycket igår men vad gör det om hundra år . Så nu har jag tryckt i mig ipren och är påväg att vakna till liv igen .
Iallafall så började kvällen med bowling i birsta med Linda o Joel . Niklas vann som vanligt , jag tvåa , joel trea och Linda kom sist  . Blev några öl på bowlingen innan vi for vidare mot söråker till byppa . Sjöng lite singstar sen for vi vidare till mamma o pappa . Gick och visade annelie , linda och Joel vårat hus . Tror dom tyckte det var rätt fint ;) hih . Vart kvar till halv 3 hos mamma o pappa . Och några av oss var ganska rund om fötterna då . Skjutsade hem Linda o Joel och sen for vi hem o sov .

Nu tittar vi bara på tv och tar det lugnt . Hade nog tänkt fortsätta med det hela dagen . Sen göra nån middag och bara mysa . Så ser denna dag ut .

Lovely

Fyfan vilken helvetes dag. Ville allvarligt talat bara slänga mig på golvet och börja grina . Kanske svårt att förstå för er som inte är i den här branchen hur stressig en dag faktiskt kan vara . Just precis när det är som stressigast vill man bara bryta i hop . Men vi klarade även den här dagen . Så skön känsla när man kan se tillbaka på dagen och verkligen säga att man gjorde ett bra jobb , och det är precis vad jag kan säga till mig själv just nu .

Så nu tycker jag att jag förtjänar mig ett glas vin . Blir nog bowling i kväll med Linda o Joel också . Roligt , längesen vi gjorde något med dom . Men vissa dagar hinner man inte med att träffas .
Måste hoppa in i duschen och fixa till fejjan så man känner sig lite fredags fin , hiih.
Hare!



Älskar dig gumman

En hel djungel

I dag har vi varit ute och kikat på soffor . Fytusan vad svårt det är . Tur att vi är överrens om vad vi vill ha och inte vill ha . Absolut ingen skinnsoffa , ingen liten divan utan maffiga soffor ska det vara .
Har provsuttit en hel del olika också . Men nästan alla har så korta  sittsar vilket vi absolut inte vill ha . Många ser alldeles för fyrkantiga ut , andra för runda och knasiga . Ja , väldigt svårt är det i allafall . Men vi ska åka upp till övik också någon helg här framöver och titta .

Ska spela ett parti beta med maja nu sen hoppa i säng . Är sjukt trött . Ska bli så skönt med fredag i morgon . Vette tusan vad som händer i helgen . Har absolut ingen ork för att göra nånting .

Nattinatti



Rolig kväll i åsele


Ojojojojoj

Usch vad det ser ut här hemma . Vi är mitt uppe i allt packande nu så allt är en enda stor röra . Men det är något som måste göras så . Synd att jag blivit så fruktansvärt lat på senare dagar , haha .
Känns som att vi packat en hel del och ändå har vi knappt plockat ur köket , så det är mycket mer som ska packas . Men köket är vell endå det jobbigaste ? , där alla tallrikar , glas , serviser mm finns . Dom andra rummen är ju så mkt enklare , i allafall enligt mig .

Och inte var det många som skämde ut sig ikväll på idol heller . Ville ju få dom vanliga skrattattackerna som man annars får när man ser idol , Men det roliga är vell ändå att man skäms så fruktansvärt i bland så man bara vill gömma sig under bordet och aldrig mer titta . hehe . Är ju ett till avsnitt i morgon , då det såg ut som att det skulle bjudas på en hel del pinsamheter .

Har förövrigt börjat längta efter helgen , något som jag alltid gör när tisdagen är slut . Bara det att det känns så fruktansvärt långt borta även fast man vet att veckorna går så otroligt snabbt.

Ska dricka upp mitt te och trycka i mig marabou kakan som ligger och väntar på mig . Har börjat äta så sjukt mkt choklad , det finns fan ingen hejd . Kan trycka i mig två st 230g kakor på en kväll . Hade jag fler skulle nog dom gå ner också. Synd att man får så sjukt mkt finnar bara , och onyttigt är det också .
Nä , vi hörs i morgon .


pics

Jobbigaste dagen avklarad . Fast jag hade inte så mkt att göra som jag trodde så dagen har varit lugn , skönt när det är första dagen på en hel jobb vecka . Lär ju bli desto stressigare i slutet av veckan då vi är 2 man kort men förhoppningsvis hittar vi någon snäll person som kan ställa upp.

Ska snart åka och skjutsa syster till stallet , sen följa med maja in på alex restaurang och hämta han . Kanske man får sig en kopp kaffe också ;) skulle vara gott . Niklas ska i väg med jerry och hämta mer flyttkartonger som han ordnat åt oss, tack snälla du ! . Sen tänkte vi ta en biltur när det är kålmörkt ute , niklas skulle ställa in extra lysena eller vad han surrade om , tror mest att han vill ut och åka nybilen jag ;) hehe .

Bjuder på några bilder från åsele som Linda skickade till mig igår .







haha , jäkla muppar!


Jordgubbsmilkshake

Har haft en lugn och mysig helg . Riktigt skönt att bara ta det lugnt och ladda batterierna .
Har bla varit hos mamma o pappa , ätit middag hos mormor och morfar , bjudit syster på middag och haft myskväll med henne . Hon sov även över här eftersom hon inte ville sova själv i lägenheten när johan var borta . Sen har vi varit hos brunne o Lina , varit på ikea och birsta city , ätit värdelös buffe på texas som bestog av en sketen pizza och sönderkokt pasta med tomat sås.
och ikväll har vi bara varit hemma . Gjorde jordgubbsmilkshake som jag bjöd niklas och Jerry på . Satsar dock på mer jordgubbar nästa gång .
Sen har vi varit och hämtat flyttkartonger idag . Har börjat packa ner lite småsaker . Ingen ide att börja tok packa allt då vi inte vet säkert än när vi flyttar in i huset . Men det visar sig .
Har nog inte hänt så jätte mycket mer än det . Men det är bara skönt tycker jag . Är dock inte ett dugg piggare. Men det måste vara för att hösten är så jäkla trist , man känner sig bara allmänt trött och less på att sommaren är över.

Ska hoppa i säng nu , se lite tv och mysa med älsklingen .



Vi flyttar snart!!!

Shit vilken dag det varit idag . En man kort , så det kan nog bero på det. Kom nästan nyss innan för dörren och nu har jag slagit ner arslet i soffan . Känns som att jag somnar vilken sekund som helst .
Ikväll vette fan vad som händer . Maja ville att vi skulle följa med dom ut , men det känns inte som att jag har någon ork . Kanske bara blir en mysig hemma kväll . Skulle vara skönt det med .

i veckan tänkte vi nog sätta igång och packa lite små saker så vi inte måste packa allt i panik . För somsagt så flyttar vi ju snart . Känns väldigt konstigt att vi sålt lägenheten och att vi bara om några veckor flyttar in i vårat hus . Men det kommer bli riktigt roligt . Så lycklig just nu , inte trodde jag för 6 år sedan att niklas var den som jag skulle köpa hus med , och inte heller att det skulle hålla så här länge .
Men jag älskar niklas över allt annat  och han är den bästa som finns.