Tack så mkt!!

Men vad kul att jag är förkyld och helt död. Det var ju verkligen vad jag behövde just nu. Har jag inte varit sjuk så det räcker?. Har sovit ca 2 timmar ikväll . Jag har absolut ingen ork i kroppen men jag vägrar vara hemma från jobbet utan jag ska dra min halvt döda kropp dit.
Nu ska jag äta upp mitt kvällsfika som niklas gjort och sen gosa ner mig under täcket i soffan innan det är dags att förflytta sig till sängen.
Vi hörs i morgon då jag förhoppnings vis är bättre.


less

Jag känner mig så fruktansvärt trött på att alla saker går sönder hela tiden. Är det inte de ena är det tammefan det andra. Kan man aldrig få vara glad för något ? . Tydligen inte.
Ska färga håret strax men det slutar vell med att håret ramlar av . Känns ju som att all otur hamnat hos oss.
Nu kom Jenny. Hej!

Saknar

Det är nu som man förstår hur mycket ens föräldrar betyder för en . Visst dom hara bara varit borta några dagar men bara det att dom inte ringer varje dag är ju lite tråkigt. Fast jag förstår dom eftersom det är svindyrt att ringa.
Sen är det ju en helt annan sak när man inte bor hemma heller och träffar dom varje dag . Nä jag saknar dom iallafall och vill att dom ska komma hem ;)

Idag ställs kl fram 1 timme

Godmorgon.
Pigg som vanligt , kanske beror på att Linda ringde och väckte mig också. Men det gör inget för klockan är ju 9 nu fast hon egentligen bara är 8. För ni har vell inte glömt att ställa fram klockan 1 timme ?
Idag blir det nog en skotertur när Linda har slutat . Ingen lång sådan och sen får vi ju se vilka som har lust också.
Iallafall , lite om helgen

Fredag - Jag stannade i birsta med maja och Jenny. Blev där några timmar sen for vi till Linda och hämtade henne . Hon följde med oss hem och sen for niklas , jag och Linda in till birsta och käkade. sällan va ?.
Efter middan skjutsade vi hem linda och for hem och bänkade oss i soffan. Niklas skjutsade lite folk sen låg vi bara o mös framför tvn. Riktigt skönt med sånna kvällar när man bara får vara. Vart en tidig kväll .

Lördag- Jag och maja åkte med alex in till birsta . strosade runt och hittade några fina saker. Gick över på Ikea . Maja handlade nästintill upp varenda pryl där , hihi. Käkade lunch och hade det trevligt.
Vid 14 tiden kände vi oss nöjd och ville hem. Det var fan svårare att fixa skjuts från birsta än skjuts från krogen.
Men tillslut kom Byppa och hämtade oss i världens minsta bil , såg ganska skojigt ut när maja proppade in alla sina saker. Men väldigt snällt av markus som plockade upp oss. Tack!
Så nästa gång åker vi nog inte utan bil till birsta.
For hem en stund sen for vi bort till maja och alex. Jag hjälpte maja med gardiner och sånt så hon skulle få lite ordning.
Var där nån timme sen for vi hem och niklas lagade mat åt mig och maja . Vart supergott , tack älkling.
Efter middag och lite slappande här hemma for vi bort till maja och alex och sen vidare på fest hos jerry. Jag drack inte eftersom jag fortfarande äter pencelin så bilen fick följa med bort.Skönt för då slapp vi gå hem i natt.
När vi väl kom hem runt 2 så gjorde niklas "kvällsfika" eller kanske nattmacka! , hehe. Sen slocknade vi i sängen på en gång.
Jag glömde säga att vi var i birsta 2 gånger igår , hehe.

Och Söndagen har ju precis börjat så vi får se vart den leder oss. Blir det inge skoter får vi hitta på nå annat skoj .
Vi hörs lite senare


Livet är inte lätt just nu

Just nu har jag grymt svårt att hålla bilen kvar på parkeringen. Jag är så sjukt birsta sugen. Jag har inte varit där på hela veckan vilket är väldigt konstigt. Jag som annars är där nästintill varje dag. Suck , jag känner mig nästan grinfärdig .
Och smärtan i ryggen , benen och magen verkar kommit för att stanna. Den vägrar försvinna. Vill bara ta en ipren och slippa smärtan men jag får ju inte eftersom jag äter medecin. Suck igen.
Och som vanligt klagar jag , haha gör jag något annat i den här bloggen?.

Verkar som maja är lika birsta sugen som mig ;) hon skulle hem nu och se om hon fått pengar så skulle vi sällskapa dit in ;) , jippi!
Och föresten , min röda pärla är åter igen i min ägo . Åtminstone i 2 veckor till. Hihi.

Åh grymt sugen på kaffe vart jag nu också. Det sa farbro doktorn att jag skulle dra ner på ifall jag har något med gallan , men hur ska det gå ? . Jag dricker ju kaffe dagarna i ända på jobbet och på kvällarna hemma blir det alltid någon kopp. Nä livet är inte lätt just nu.
Kanske lika bra att jag går och lägger mig och sover tills älsklingen kommer hem. Skulle dock vara ganska skönt.
Vi hörs senare.
Hare!


Sugen på vin vart jag med , men det får ju vänta i 2 veckor till . Usch!

Matt

Här sitter jag i min ensamhet , eller ja Elton är ju hemma :) . Tur att jag har någon som vaktar mig , hehe.
Är nästan hemkommen från bettan. Handlade 4 olika dofter , eller jag och niklas syster ska dela på två olika så vi får av båda sorterna . Vart så svårt att bestämma sig tillslut så vi gjorde så istället. Vart lite över 250 kr för mig men samtidigt får man mycket för pengarna då ljusen brinner mkt längre än tex vanliga ikea ljus.
Så inte så farligt om man tänker efter och man eldar ju inte doftljus varenda gång som man tänder så dom räcker ju ett tag också.

Känner mig fortfarande helt matt i kroppen och värk . Men hoppas att det går över så småning om. Har ju bara ätit medecin i 2 dagar så det är ju en hel del kvar.
Nu ska jag fortsätta surra med sickan , var ju ett tag sen :)  .


Happy face!

Tjollahopp!
Min dag har varit fylld av lycka. I morse erbjöd Daniel mig en anställning , vart självklart överlycklig . SKulle nog har börjat grina om han sa att han inte kunde ha kvar mig. Jag trivs så fruktansvärt bra där. Och jag känner fortfarande av lyckorus i kroppen.Så dagen kunde ju inte ha börjat bättre. Så nu får vi bara hoppas på att niklas har lika tur . Skulle vara så roligt för han och hinna åka åtminstone en helg på nya skotern.
Han for för en stund sen så han är nog inte hemma förän i kväll nångång. Men det gör inte så mkt , han får vara där så länge han vill så han får till allt. Och jag ska ändå bort till bettan på ljusparty så jag dör nog inte.
Och egentligen borde ja börja städa här hemma . Men jag orkar inte idag , jag vill bara sitta här i soffan och invänta att klockan ska bli 19.30.
Jag ska rå om mig själv en stund och bara lyssna på musik.
Hare!


En gammal bild på mig och hanna. Hoppas du inte misstycker
för att jag la ut den :) . Puss påre!


Tur för en gångsskull!

Nog kan man lita på söråkersvårdcentral alltid. Eftersom jag inte har tid att ringa själv när jag har fullt upp på jobbet så ställde morfar upp. Han fick en tid direkt. Hade tid kl13 och fick komma in på en gång. Hade en superduktig läkar student. Hon var så himla förstående och duktig. Efter en halvtimme fick jag äntligen svar. Jag har nämligen drabbats av både urinvägsinfektion och magkatarr. Så nu ska jag äta pencelin i 7 dagar och är jag inte bättre då ska jag äta en speciellt mot magkatarr.
Samtidigt var hon lite lur på om det var något med gallan eftersom jag mår så fruktansvärt illa efter jag ätit vissa saker. Så är jag inte bättre efter medecinerna skulle jag få komma tillbaka och dom skulle göra nå nya prover för att se om det även kan vara gallan som spökar.
Det var en sån himla lättnad att äntligen få slippa magsmärtorna som jag haft nu en bra tid.
Och glad är jag för att jag förflyttats från timrås urusla vårdcentral med bara otrevligt folk till söråkers kanonbra vårdcentral med miljontals gånger trevligare människor. Tack för den!

Efter vårdcentralen for jag förbi pannrummet och mötte upp pappa. Följde med han när han skulle hämta mikaela sen bjöd jag han på donken för att han alltid ställer upp och skjutsar mig till jobbet . Jag betalar inte en krona! . För er som undrar så har jag lånat ut min bil till pappa då han sålt sin egen och inte har någon för tillfället. Men vad gör det när han ändå skjutsar mig till jobbet varenda dag . Jag åker ju ändå med Niklas hem och behöver jag åka nånstans tar jag ju bara andra bilen.
Efter det så for vi in på niklas jobb och surrade med dom . Pappa for hem och jag och niklas for vidare till husvagns affären för att handla nå knaster till niklas skoter.
 Vill tillägga att vi inte handlar en pryl till på terräng maskiner då det blivit strul nu alla tre gånger med grejer som blivit flera veckor försenade , strul med grejer som försvunnit och inte  nog med det har vi farit dit nu 3 gånger den här veckan för att dom glömt att lämna med hälften. Sen har dom ju även världens otrevligaste personal som bara stånkar och stönar så fort man ber om hjälp. Och då är inte vi dom enda heller som klagar på dom.
Så om niklas har tur nu ska han äntligen få åka på sin nya skoter i helgen , som han åkt 1 mil som längst på sen han köpte den . Så nu är jag så glad för hans skull . Vi som varit omkring honom förstår nog hur jobbigt det varit för honom så nu får vi alla hoppas på att han för en gångs skull har turen på sin sida

Oj nu fick vi främmande , óch linda rosing har börjat på 5an. Hare bra !

Det är vell inte konstigt att man blir less

Jag som hade hoppats på att få komma in på vårdcentralen idag även om jag visste innerst inne att dom inte hade någon tid just idag så hade jag ändå hoppats på det.
Vid 10.30 tiden ringde en jätte trevlig tjej från timrå vårdcentral , frågade hur jag kände mig och så. Dessvärre hade dom ingen tid idag , så hon bad mig ringa in i morgon , men förmodligen skulle det vara väldigt svårt att få en tid då det är så fullt som det kan bli hela veckan. Hon tyckte då att jag skulle ringa in på primärvården eller vad det nu hette efter kl 17 så skulle jag få komma in där . Åh vad skönt tänkte jag , men tji fick jag.
Ringde in dit och efter 20 minuterstelefon kö är det en riktig surpuppa som svarar i telefon. Hon frågar vad som är felet och att det inte är någon ide för mig att ens åka in på sjukhuset för ingen kommer ta hand om mig ändå ? . Va? . Jag kände bara hur det kokade i mig . Här hemma satt jag med världens värk i sida , rygg , mage och ben . Vissa stunder gjorde det så ont att jag knappt kunde böja eller vrida mig. Och då säger hon att timrå vårdcentral har skyldighet att ta imot mig. Hur fan ska det gå till när dom har fullt hela veckan ? . Hon sa även att jag skulle äta massa smärtstillande så kanske det skulle gå över. Kände att det höll på att koka över och jag ville bara skrika åt henne , är du dum i hela huvve.
Har ju haft ont nu i 3 veckors tid men det sket ju hon fullständigt i . Även om jag så skulle få vänta 2 veckor till skulle ändå inte sjukhuset ta emot mig förän jag varit på vårdcentralen.Så dessvärre ska man vara mer död än levande innan sjukhuset tar emot en.
Det är ju nu man börjar fundera . Om sjukvården är värdelös just nu med alldeles för få läkare , hur fan kommer det bli sen när dom tänker dra in ännu mer ?. Är inte hälsan det viktigaste ? .
Så nu är mitt sista hopp söråkersvårdcentral . Ingen tid där får jag vell vänta i 2 månader till. Jippi , då har jag nog inga njurar kvar!

Det var ju tur att maria hade bakat en supersmarrig kladdkaka som vi smaskade i oss uppe i bängling. Men det bästa av allt var nog att jag fick gosa med gopojken. Så att jag fick bli på lite bättre humör.

Ska snart bädda ner mig i sängen och kanske trycka i mig en jäkla massa tabletter . Förhoppnings vis går det ju kanske över , not!
Vi hörs i morgon !
Godnatt!




SUCK!

Suck , söndag igen. Det betyder ju att det är måndag i morgon och ny vecka. Men bara måndan är gjord går ju veckan i super snabb takt. Lördan till helgen är redan planerad , blir en hel dag i birsta på IKEA med maja o alex.
Sen i veckan ska jag på vårdcentralen , hoppas verkligen att dom hittar felet på mig då jag mått illa och haft magont ganska länge , nu har det börjat i ryggen och spridit sig till benen . Jag känner mig helt slö o trött i kroppen ,
Om jag känner mig så här nu hur känner man sig då när man är 80 ? .
Var in på willys förut men vi kunde lika gärna ha struntat idet , bara för att det är söndag finns det tammefan ingenting där , helt otroligt. Då kan man ju lika gärna stänga igen på söndagar , eller hur ? . Så vi kom ju inte hem med värst mkt varor så nu måste vi in dit igen efter jobbet i morgon. Jag som hatar att handla efter jobbet , man är ju inte hemma förän vid 17 tiden och middagen har man ju inte fått i sig förän vid 18.00.Sen är ju helt plötsligt hela dagen slut och man kan lika gärna bädda ner sig i sängen. Nä nu blev det mycket klagande från min sida.

Vi ska se klart wipeout sen bädda ner oss i sängen o mysa till beck. Att man aldrig blir trött på dom filmerna . Även fast man sett alla så kommer man ändå inte ihåg vad som händer. Iallafall inte jag men iochförsig så har ju jag guldfisk minne , det kanske beror på det .
Vi hörs i morgon , godnatt!

Ett helt år har sprungit iväg . Tyckte det var vi som stog där med mössorna
och glasen i högsta hugg nyss. Det känns helt sjukt egentligen att tiden gått
så otroligt fort.

Vad är felet ?

Morrn morrn. Vaknade för ungefär en timme sedan , väckte elton och så gick vi våran morgon prommis runt sörberge.
Och sen hamnade jag här . Jag borde egentligen gå och fixa till mig själv eftersom linda o joel kommer hit vid 11 och  då ska vi vidare mot motormässan. Är ju så när man har motorintresserade karlar ;) hehe inte för att det gör mig och Linda något .

Till veckan ska jag in på vårdcentralen , Då mitt magont började för ca 2 veckor sedan och fortfarande inte försvunnit börjar jag blir ganska orolig. Men dock tror jag att det är blåskatarr elle nå liknande. Men jobbigt är det iallafall och jag tänker inte ge mig förän dom kollat igenom mig riktigt och gett mig ett svar på vad det kan vara .

Aja nog om det , för klockan börjar dra iväg nu och ska jag hinna är det lika bra att göra slag i saken.
Hare bra !

_______________________________________________________________________________________________

Det här inlägget skulle ha publicerats i
morse men som alla vet är blogg helt cp. Går ju inte en enda dag utan att den är felfri.
Iallafall så  har vi nyss vaknat till liv.
Efter motormässan for vi in till stan och åt och efter det blev alla så trött så vi var tvungna att fara hem o vila.
Lite senare kommer linda o joel hit o hämtar oss.
Vi ska till dom ikväll o dricka lite gott o mysa bara. Får se vart kvällen tar oss senare.
Vi hörs i morgon för förmodligen blir det nog inge mer skrivet här ikväll :) , vi hörs i morgon!


Jag längtar!

Hej hopp.
Nyss hemkommen från en skön prommenad , välbehövd om inte annat.
Stannade på macken påväg hem och köpte lite gott så ska snart sätta på kaffe o njuuta.

Var på ikea igår , ovanligt va ? . haha fick med oss lite fint hem , bla en dörr matta , ljus , stenar och en stor glas vas elle vad man säger. Tog en fika med Maja och sen for vi hem. Har lovat att följa med dom nästa helg när dom ska inhandla allt till lägenheten och vad gör man inte för att vara snäll ;). Kanske vi kan passa på att köpa med oss tapeter och färg hem . Ja det blir nog en heldag på ikea och bygg varuhus , kanske tillomed måste börja med en frukost i restaurangen ;) haha. Den som lever får se.

Förövrigt har jag så fruktansvärt ont i ansiktet , har fått sår i ena mungipan , helt utorkad i pannan och inte nog med det har det ploppat upp finnar här och var. Dags att sluta med allt onödigt kanske?

Nu längtar jag efter en varm  o god kopp kaffe. mums vad gott!
Vi hörs senare :)



Börjar man inte längta efter riktig vår nu , och ännu mer till sommaren ?
Det är ju underbart väder på dagarna . Solen som värmer och asfalten som sakta
men säkert börjar kika fram. Åhh vad jag längtar till sommaren nu.


Det är kört!

Nu är det nog slut för timrå , just nu står det 2-0 till HV . Så otroligt tråkigt. Men så är det.
Nu börjar hundcoatchen så elton kommer vell snart inspringandes och sätter sig fast klistrad framför tvn.
Jobbet gick bra idag iallafall , somvanligt. Har vell egentligen inte så mkt att skriva , har inte hänt så värst mkt idag.
aja  , vi hörs i morgon . Godnatt

090315

Varit vaken sen halv nio i morse då elton väckte mig så då tog jag ut han på en prommis. Och nu har jag precis gjort frukost . Väntar bara på att älsklingen ska orka kliva upp , han är väldigt morgon trött.
Lite senare idag ska vi till jenny ( niklas syster) som fyllde 30 i fredags . Grattis påre.
Men innan ska jag försöka hinna dammsuga lite och springa med soporna.

Vi hörs senare!

Förresten ,
www.jennyibangling.com  är hennes blogg ;)


älskling!


Åh vilken mysig kväll det blev

Vid 19.50 tiden skyndade vi oss bort till ica där vi handlade lite gott till melodifestivalen. Gjorde middag som bestog av tacos och åt framför tvn. Och nu har vi precis kollat på Patrik 1.5. Riktigt mysig film faktiskt och man fällde ju en tår .
Nu ska vi förflytta oss mot sängen och se på lite tv , och somvanligt lär vi ju somna och vakna med tvn på i morgon , hehe.

Godnatt!

Förresten , var det någon som såg melodifestivalen ? . Vilken vändning. Hade hoppats på att heat , måns eller alcazar skulle vinna men låten som vann är faktiskt riktigt bra. Är super glad för att ugglas inte vann !

FANS JÄVLA SKIT

TIMRÅ LOOOSADE!

Bild inlägg

Hej.
Hoppas allt är bra med er. Själv känner jag mig helt slut ikroppen,. Hade en sån himla huvudvärk i morse när jag vaknade , väldigt konstigt eftersom jag bara drack 6 öl i går hos jerry. Jo just de , vi var på fest igår hos jerry. Hade somvanligt roligt. vid halv 1 tiden gick jag , niklas och Linda hem för dom andra skulle på krogen , vi var inte så värst sugna på det . Kom hem och la oss i sängen , såg lite tv och pratade . Linda ringde och beställde med chilicheese från några som var i stan så vi käkade dom i sängen innan vi somnade. Var somsagt ganska trångt att ligga tre stycken i sängen men det gick bra ändå.

Idag har jag spenderat hela dagen med världens bästa vän. Vi har varit uppe hos mamma o pappa med hundarna . Släppte dom ute ett bra tag och fasiken vad dom busade. Det är så roligt att dom går så bra ihop. Bara det att elton har börjat vakta keaton för andra hundar. Ja dom är roliga dom små liven . Elton ligger helt utslagen just nu i hallen , vilket inte är så konstigt när dom härjat precis hela dagen .

Någon som ser timrå matchen? . Iallafall så är ja så jäkla less nu att det blev mål för hv efter många om o men. Så nu väntar förlängning , får se om vi vågar sen eller om vi skiter i det. Är så  nyfiken samtidigt . Jag hoppas verkligen på timrå så dom får slå ut dom där dryga jävlarna!

Här kommer lite bilder både från festen och dagen idag. Vi hörs senare !


I badrummet medans vi fixade oss


Även den här , haha . Ganska rolig bild. Linda sjunger .


Linda och glenne.

Älskling


Jag älskar dig!

____________________________________________________________________________________________
Bilder på hundarna idag






Fler bilder från gårdagen kommer senare.

Timrå!

Niklas gick precis ut på kvällsrundan med elton och jag sitter fortfarande här och häckar , hehe.
Vi for aldrig till stallet ikväll utan vi tar det i morgon istället  medans det fortfarande är ljust , så om du läser Jenny(törnberg) så vet du varför jag inte har hört av mig ;) Ringer dig i morgon när vi varit där.
Kollade precis resultatet för timrå och det står 1-1 , hoppas verkligen på vinst .
Och förut när vi tittade på aftonbladet stog det nå tjaffs om timrås förra match. Men herregud , äre bara för att det går bra för timrå som dom klankar ner ? . Tycker alltid att dom bara surrar en massa dynga om timrå ? . Kan det aldrig få gå bra för dom ? . Nä då är det nån hockey fantast som ska sitta och snacka en massa dynga och komma på en massa skit efter dom har vunnit.

Nu ska jag ta och bädda till sängen , mamma skrattar alltid åt mig när jag säger det . Hon undrar varför vi bäddar sängen innan vi ska sova. Men detta beror på att varken jag eller niklas har tid eller ork på morron. Och jag vägrar att lägga mig i en säng när lakanen ligger mer på golvet än i sängen. Och det värsta jag vet är när täcket åkt ut lite ur påslakanet så att det bara är sladder upptill.
Godnatt!


Är det inte underbart att bara vara?

Jag älskar att bara ligga i sängen , lyssna på musik och drömma mig bort. Det är precis vad jag gör just nu. Det är så himla mysigt att bara få vara. Älsklingen ligger i soffan i tv rummet och ser tv. Han vill inte ha mig därinne när jag ska lyssna på musik , hihi.
Om en stund kommer Linda o Joel hit. Medans jag och Linda åker till stallet får grabbarna roa sig själva.
Det är sån himla tur att niklas o joel kommer så bra överens , hur skulle det annars funka när Linda är min bästa vän ? . Jag måste träffa henne minst nån dag i veckan annars känns det tomt.

Åååh , vad musik är härligt. Jag ska fortsätta mysa och lyssna på musik för mig själv så hörs vi senare.
Byebye!


Sunday morning

Jag är helt överlycklig just nu. Linda skickade precis en låt till mig som vi lyssnade på när vi var yngre , roliga som tråkiga stunder. Den betyder så mkt och när man hör den väcks så mycket gamla minnen till liv.
Linda är världens bästa vän och har alltid funnits vid min sida. Jag är så glad att jag har turen att ha en så underbar person i mitt liv som alltid ställer upp , dag som natt. Tack för allt gumman .











Hund coatchen

Har nyss kollat på hundcoatchen , vi har skrattat hur mkt som helst åt elton. Han älskar ju det där programmet , vissa stunder går det inte ens att få kontakt med honom utan han är helt inne i tvn. Sen har han suttit och tittat på sig själv i tvrums dörren samtidigt som han har lagt huvudet på sned för att i samma stund morra och hoppa till av rädsla , Haha han ser så jäkla rolig ut i bland lillgubben.
nu sätter jag punkt för ikväll , efter spårlöst hoppar vi raka vägen ner i sängen. Vi är helt slut båda två.
Godnatt!


fun trip!

Va skönt att måndagen är avklarad . Efter den går veckan så mkt snabbare.
Jobbet gick kanon , somvanligt. Förutom att jag fick sån sprängade huvudvärk strax innan jag slutade.
Efter vi hade slutat for vi på willys och handlade , handlade lite smått på öob och sen käkade vi på donken.
Köpte föresten en hudlotion som man blir brun av , jag är så trött på att vara så jädra blek hela tiden så nu har jag precis smörjt in mig. Så om 5dagar är jag brun ;) , haha lär vell vara fläckig as hell.
Om en stund ska jag baka scones tänkte ja , mummsfillibabba!

Puss!





Dom här bilderna är från finlandsresan i september . En sjukt rolig resa .

Beck!

Vad flitigt jag har uppdaterat idag . Tror det här är mitt fjärde inlägg. Har ju som sagt inte gjort så jätte mkt idag , så det beror nog på det , hehe. Om någon minut börjar beck så jag ska flytta mitt arsle från  soffan till sängen .
Vi hörs i morgon , godnatt!


Dom är ju bara för goa , eller hur olsson ? ;)

Wipe out

Ni har vell inte missat att wipe out började kl 20 ikväll? . Herregud vad jag och niklas har skrattat , vissa stunder har tårarna bara runnit . Men för er som glömt , slå för guds skull på 5an . Ett gott skratt förlänger ju som sagt livet.
Hej!


Grattis!

Efter en mumsig frukost och en uppfriskande dusch är jag nu redo att gå utanför dörren , eller ja nästan är bara kläderna som fattas.Vi ska åka upp till mamma o pappa och hälsa på. Vi är inte där alltför ofta  . Och sen vid tre blir det födelsedags middag igen för "farmor" (niklas farmor) . Grattis på henne , vet dock inte hur mycket hon fyller men det får jag ta reda på senare . hehe.

Puss!


Morfar , Niklas , jag , pappa och halva Mats ( mosters man)

En bild från i somras när vi var på holmö. Guud vad jag saknar sommaren
Men snart så. Iallafall så tyckte jag mitt hår var ganska fint där ändå;)

09.30

Morrn morrn.
Helt otroligt att jag börjat vakna vid den här tiden . Annars har jag sovit bort hela dagarna.
Om en liten stund ska jag dra fram dammsugaren och dra av lite här hemma , efter det ska jag duka fram frukost åt mig och älsklingen. Men han sover fortfarande och han får göra det en stund till också.

Igår hade vi myskväll här hemma. Vi köpte en svin tung karra påse och dricka , tittade på melodifestivalen och några filmer sen begav vi oss till sängen för att fortsätta se filmen men där tvärslocknade jag och vi 4 tiden i morse vaknade jag av att tvn var på fortfarande och älsklingen hade somnat. Vi glömmer alltid bort att ställa in den där insomningstimern.

dags att sätta igång om man inte vill städa hela dagen vill säga. Efter frukosten ska jag försöka få älsklingen till att vi ska åka nån stans . Eller bara göra nån ting. Vi hörs senare!



Haha , muppbild!


Det går mer och mer utför för varje år

Melodifestivalen blir bara sämre o sämre för varje år tycker jag . Just nu sitter jag och irriterar mig på snällasnälla , caroline af ugglas låt och på programledaren som är så fruktansvärt tråkig. Skämtar till det då o då med sina helt värdelösa skämt som gör att man blir så otroligt less på denna jäkla kvinna. Guud , jag vet inte vad jag är på för humör idag. Känt mig irriterad hela dagen på allt o inget. Kanske är för att den speciella veckan är på g :P

Älsklingen tjajar på mig hela tiden nu att han vill ha datorn , han har nämligen tröttnat på melodifestivalen och vem har inte det? . Vi hörs senare!



Sådär såg jag ut i torsdags!

rent ut sagt pinsamt

jag fick ta en prommenad i slutet av matchen . Herregud vilken fruktansvärt pinsam match , 7-0  , vafan är det frågan om ? , packade dom ihop och gick hem eller ?.
nu vankas middag och efter det ska vi in på ica maxi o titta lite :)
vi hörs senare"!

Världens finaste

Hej.
I slutet av veckan har det varit fullt upp , varit på fest både torsdag och fredag . Riktigt roligt.
Och grattis ännu en gång till kära svärfar som fyllde 50 i torsdags.

Idag har vi mest tagit det lugnt och myst framför tvn. Sen skjutsade jag hem pappa o mikaela sen vidare till bettan där vi åt paj , smaskens!Och nu ligger vi båda två helt utslagna framför tvn , riktigt skönt de med.

Om 5 minuter börjar hockyn , hoppas på timrå . Men man kanske inte ska hoppas för mycket ?
Vi hörs senare men innan jag slår igen datorn bjuder jag på några bilder på världens finaste älskling!




usch vad äckligt

Pizzan var inte alls så god som jag trodde. Svinäcklig rent ut sagt. Det enda som smakade av pizzan var tomatsås och det är så jäkla äckligt , bläää. Niklas var mycket mycket goare.
Iallafall så har vi precis kommit hem , men här hemma är det full huggning. Ikväll blir det en sen kväll .
Har några saker kvar att fixa innan morgondagen då min kära svärfar fyller 50år.
Jag måste fortsätta med allt som ska göras nu men om det finns tid i morgon efter jobbet slänger jag in ett inlägg.
Hare så bra , hej!



Mexicana

Älsklingen sprang precis iväg för att hämta pizzorna vi har beställt , för mig blev det en mexicana med massa vitlök och jalapeno på . Niklas beställlde primavera. Gott skare bli iallafall.
Efter maten måste vi åka och fixa lite grejer  , det är  så mkt i min hjärna just nu och det är ju inte allt för lätt heller när man har guldfisk minne som jag. Efter det ska jag hälpa min kära svärmor och göra smörgås tårta , vad gör  man inte för dom man älskar ;) . Hon ställer alltid upp för oss så nu är det min tur att ställa upp för henne.
Vi har aldrig tackat henne nog heller för allting hon gör. Märks det att jag har världens bästa svärmor? , hon är faktiskt som min egen mamma .

Time to eat , mums vad gott det ska bli.
Vi hörs senare ;)


Dollarstore sucks

Hej,
Har nästan nyss kommit hem från dollarstore med Linda. Den affären är helt värdelös i härnösand , fanns tammefan inget  . Jag som hade tänkt köpa nya dukar och gardiner , men istället kom jag hem med , kubb , chokladfingrar , tändare , tuggummi och ett ben åt elton.Nåväl , vi hade det iallafall roligt.
Just nu ser vi på Den rätte för rosing , ganska bra faktiskt , men lite töntigt att det är en jury som väljer .
Vi hörs senare för nu ska jag återgå till kaffet och fingrarna . Hej

Japp!

Sådär , nu är 1av5 arbetsdagar avklarade. Och på fredag börjar jag kl 10 . För på torsdag kväll ska vi fira svärfar som  fyller 50 år. Hade tänkt att vara ledig först men det går lika bra att börja kl 10 tycker jag.
Iallafall så har dagen flytit på bra , lite segt under lunchen bara eftersom det bara var 233 gäster idag och i vanliga fall har vi mer :) så lite folk för ovanligthetens skull.
Magen kurrar som fan så jag ska fortsätta med middagen som idag består av potatisbullar och bacon. Hualigen vad gott , jag älskar potatis bullar och som tur är gör niklas det med. Om jag ändå kunde få han att tycka om fiskbullar också som är svingott.
Vi hörs sen!

Och du Linda , jag har pratat med Niklas , vi kommer bort efter middagen på en kopp;)
Älskar dig<3

Det här har jag på mig idag

Söndagen börjar lida mot sitt slut. Så i morgon är det måndag och ny vecka med nya tag.
Idag har vi iallafall hunnit med en hel del. Jag drog mig ur sängen vid 08.40 , pigg för ovanlighetens skull.
Började tokstäda överallt , dammsög , dammtorkade , torkade golven , bytte till nya gardiner i tv rummet , som vart riktigt bra. städade i badrummet , väggar och allt. Plockade undan och sen rensade vi i skåpet iköket så nu är det ordning och reda.
Efter en kopp kaffe skjutsade vi Johan och Evelina in till stan och sen for vi vidare mot birsta. Fyndade en everst jacka , en lika dan som jag hade men den var så otroligt sliten så det fick bli en ny. Tänkte köpa en ny före jul men tur var det vell att jag väntade tills nu för den kostade endast 600 kr , nedsatt från 1299kr. Ett riktigt fynd .
På ikea köpte vi en ny golvlampa till tv rummet , en "pappers" lampa . Jag är tokkär i dom så nu har vi två i tvrummet , en i ena hörnet och en bakom soffan sen har vi en i sovrummet också.
Sen blev det några små saker också och lite mer ljus.

Vi var även upp till Jenny och kollade på tinka , marias nya häst och vilken snygging. Ståtlig och fin.
Efter det for vi hem och lagade middag som bestog av kottletter , stekt pära och beasås , vart riktigt smaskens.

Det är lite av vad som hänt idag , nu ska jag fortsätta se på herren på täppan och bara njuta av kvällen som är kvar. Vi hörs i morgon efter jobbet.
Godnatt!

Niklas <3

Visar vad jag haft på mig idag , lite dålig bild men det får ni ta.