Kärlek

Haft en grinig liten kille här idag , bara velat vara med mamma och mysa , men det är inte helt fel det heller .
Nu har han precis somnat men känner på mig att han inte lär sova allt för länge.
Han har sovit oroligt några nätter nu , tror det är magen som jävlas lite med honom , stackars lillfis!

Annars har vi inte gjort mycket idag , städat , plockat och haft oss här hemma men med en grinig prins hann man inte göra allt för mkt , får fortsätta i morgon helt enkelt och hoppas på en glad lilleman.

Tänkte mysa med lite te och choklad nu till ensam mamma söker sen en film i sängen
hej hej



Våran fina underbara unge! Finns inte ord för hur mycket vi älskar dig
världens goaste lillkille <3


Smaskens!

Idag testade Melker gröt för första gången! Tror nog han tyckte det var rätt okej ändå . Dock tyckte han det var lite obehagligt när han skulle svälja det . Han lär nog gilla det efter några dagar .
Får se vad nästa smak portion blir , kanske en pära ?







Helg

Lillhjärtat bara växer och växer , kommer på nya saker varje dag! häromdagen överraskade han mig och pappsen med att vända från rygg till mage för första gången! och nu när man busar med honom skrattar han med ljud! han pratar även mer o mer för varje dag! , lillfisen våran!
Nästa vecka blir prinsen 4 månader , så i morgon ska vi testa gröt , se hur lilleman reagerar på det!
Bvc förra veckan gick super , han vägde 7,2 kg och 64 lång , liten tjockis , hheh!

Nu äre dax och göra sig klar inför kvällen!
ha en fin helg!



Uppsala

I helgen har vi varit i uppsala och hälsat på älskade syster och johan! haft en underbar helg med god mat , skratt och massa shopping .
Kändes hemskt att åka hem igår och tänka på att vi inte ses förän om någon månad igen..
Tråkigt också för att hon missar så mycket med Melkers utveckling. Sist hon såg honom var han bara lite mer än 1 månad och det har ju hunnit hända rätt mycket på senaste tiden.
Lessamt att inte träffa dom så ofta som vi vill också , helst av allt vill jag att dom flyttar hem så fort som möjligt vilket självklart inte blir fallet.

Ikväll somnade prinsen tidigt , inte sovit många minuter idag alls så vi 19.30 somnade han ganska ovaggad.
Skönt med sånna kvällar också så man får lite egentid med te o choklad , hehe .
Trots mitt sjukliga intag av godis , dock rört på mig flitigt , har jag lyckats gå ner 25 kg , alla min gravidkilon + lite till har jag lyckats bli av med ! så nu är det bara 2 kg till sen är jag precis där jag vill vara , äntligen ! :D

Till något helt annat så är det precis 1år sen idag som vi fick veta att vi 2 skulle bli 3 , obeskrivlig känsla!
Är även 1år sedan som jag rökte en cigg , slutade med desamma som jag fick veta att jag var med barn! Inte ett svårt val enligt mig , men då kan jag bara prata för mig själv!

Lite bilder från helgen innan jag fortsätter söndasmyset!










111019

Torsdag i morgon och med andra ord snart fredag igen! vart tar veckorna vägen ? .
Den här veckan har det varit fullt upp med kyrkis , birsta , städning , prommisar och massa mer därtill! så som det ska vara helt enkelt! Vädret är ju kanon så inne vill man ju inte vara.

Imorgon ska jag försöka hinna med prommis med Jenny och Nova på morgon sen hem för och packa inför resan på fredag! och på kvällen tänkte vi åka till mille och mysa lite med honom
Lär nog bli fullsmockad bil om jag känner mig själv rätt..
Ska bli så kul och äntligen få träffa syster och johan som vi snart inte träffat på 3 månader! Jäklar vart tog dom månaderna vägen ?
Och prinsen är snart 4 månader , längtar super mkt för att få börja med smakisar , så kameran blir till o ha framme hela tiden!

Nu tänkte jag krypa ner med mina älsklingar i sängen och se en film! Melker sover sen 3 timmar tillbaka så han lär nog vakna snart för lite kvällskäk!
Godnatt!


Saknar faktiskt magen lite ibland , mysigt att känna sparkar och inte veta
vad för liten fis som ligger och bara väntar på att få komma ut!
Helt klart fler barn , dock inte än på ett bra tag! :)

Härligt med fredag

Så glad för att det är fredag , helgen är fullspäckad med massa roligheter !
Börjar med middag ikväll här hemma sen fortsätter det ..

Melker ligger i babygymet , äntligen börjar han tycka det är roligt. Förut har han bara blivit irriterad när man lagt honom där men blir vell roligare nu när han börjat bli lite större . 
Och babysittern som vi haft riktigt mycket användning utav och som han älskat att sitta i börjar nog bli tråkig för honom nu då han gillar att sitta mer upprätt !
Längtar tills han kan sitta själv :)

Nu blir det en sväng på willys med pappsen sen invänta älsklingen och folket
Trevlig helg!



Herregud va sliten man ser ut , hehe . De här är veckan innan han kom :)


bebis mys!

Mötte upp Jenny och Nova i morse och gick vidare till kyrkis. Träffade dom andra mammorna och bebisarna , sen blev det lite sång , dans och mys samt kaffe för mammorna efter ;) Det var verkligen super mysigt och jätte kul och Melker verkligen älskade det! Så nu har vi anmält oss och kommer gå på kyrkis varje måndag hädanefter !
Efter tog vi oss en promenad runt sörberge och surrade om allt mellan himmel och jord! Så roligt och prata med någon som sitter i samma "sits" eller vad man ska säga! är ju kanske inte så roligt för dom som inte har barn att lyssna på allt pladder om bebisar , hehe!

Nu väntar vi på att pappsen ska komma hem så blir det lite te och rostade mackor samt mys i soffan!
I morgon kommer Jenny hit och hälsar på , är en evighet sen jag träffade henne sist , på eftermiddan blir det present handling då både Aaron och Mille fyller år på onsdag! Om min trevliga vagel har försvunnit vill säga!
Uscha!


Nu vill jag ha tillbaka min mage , snart så ;)


Söndasmys!

Lilleman har somnat för kvällen och jag och älsklingen myser i soffan med te och choklad . Imorgon blir det kyrkis förhoppningsvis för oss och träffa Jenny och Nova . Blir nog en super dag!
Enda minuset är vell att det börjar 9 på morgon och då har vi ju precis vaknat , så de blir en tidig morgon i morrn!
Men Melker har varit så snäll hela helgen och gett mammsen o pappsen sovmorgon till 8.30 , underbara unge!!
Så de ska nog gå bra ändå!



Huga , min lillfis bara några minuter gammal!

Fredag!!

Förkylningen vägrar släppa taget , jag blir galen snart! tycker vi inte varit annat än sjuk dom senaste veckorna så nu när vi väl blir frisk får ingen komma hit som är sjuk!. Känns som vi behöver vara pigga ett tag nu!

Idag trottsade jag förkylningen och tog en promenad , dammsög , torkade golven , tvättade o dammade av lite här hemma , var välbehövligt när jag mest vilat o slöat hela veckan , men idag var ett måste!
Så slipper man i helgen också.

Ska passa på att göra mig klar nu innan älsklingen kommer hem , blir birsta o Max till middag idag , gött och idag har jag gjort mig förtjänt av de , höhö!

Hej
(gammal bild från när de precis blev klart)


Vart super bra i sovrummet , andra väggen är de en blommig tapet ! älskar den!
måste handla sängbord men just nu är det ingen brådis för spjälsängen står på ena sidan!

Dagen D

idag var de dags för Melkers 3 månadersspruta , och jag hade ställt in mig på det värsta. Han grinade till när dom stack honom men så fort jag tog upp han gick det över!
Vägning och mätning samt koll av leder mm vart det också . Nu väger prinsen 6870g o 63cm . 1 ½ kurva över medel på vikt och 1 kurva över för längd, läkaren tyckte han var en liten klump och att min mjölk borde vara som fet grädde nästintill , hehe.

Nu sover han sen 3 timmar tillbaka , så vi får se om han får feber eller inte . Vilket inte var speciellt vanligt sa hon. Inhandlade flytande alvedon ifall att!

Passade på att väga mig , -2kg på 3veckor , trots mitt sjuka intag av allt möjligt gott! , rör ju dock på mig varje dag så kanske de som gjort susen! så 2 kg till sen är jag tillbaka på startvikt och allt som allt vill jag gå ner ca 5kg från där jag är idag , kan ju inte vara allt för svårt?

nu blire till o krypa ner med mina älsklingar , godnatt!


3 månader

Måndag igen och här hemma har vi nästan nyss klivit ur sängen . Men lilleman har nog varit vaken sen strax efter 7 så han har precis somnat en stund igen. Idag blir även prinsen 3 månader , mamma o pappas stora kille! tiden går ju så otroligt fort !
Nu har han börjat gripa efter saker om man håller dom framför honom och han försöker för glatta livet att vända sig från rygg till mage och blir så förbannad när det inte funkar ! lillhjärtat. Men det är nog inte långt kvar nu .

Helgen har varit kanon med grillning här hemma ifredas med några vänner , och grabbarna vart nog lite för fulla , hehe. Kom i säng vid 2 så jag var rätt seg när prinsen ville kliva upp.
I lördas var de middag hos mormor o morfar med johans föräldrar , niklas föräldrar och mamma o pappa , jätte mysig kväll.
och söndan blev lugn , vart en snabbsväng för mig till birsta sen vart det inte mycket mer än så.

Nu har lilleman vaknat så nu blir det massa mys!

Liten prins , ca 1 månad gammal