Live, Laugh, Love ♥

Fredag i morgon , lön och helg , kan de bli bättre ?.
Men känner att man kommer somna ovaggad i morgon efter den här veckan . Jag o m har hoppat in tidigare , i morse vare 54 sallader som skulle ut innan 8 . Men allt har flytit på bra ändå .

Blivit en hel del skratt den här veckan , kan lätt bli så när alla är trötta och bara fumlar runt .
Larsson vispade smör av 4 liter grädde , jag snubblade över en kartong med en hel sallads platta som jag kom bärandes på , maja har slängt tallrikar , smörgåsar o vattenglas överallt  , Daniel har yrat runt och sprungit omkring som en höna utan huvud , smygkollat på magtröjor och pålagda kepsar ,lyssnat på aqua , dansat runt , haft lekstuga and so on ... skulle kunna rabbla upp en hel sida , men skulle ta för lång tid .
Jag älskar mitt jobb , och mina kära arbetskamrater !

Nu blire till o  mysa med min kära älskling som snart beger sig iväg på jobb !
Pussss






You´re my better half

It's the sweet love that you give to me
That makes me believe we can make it through anything
Cause when it all comes down
And I'm feeling like I'll never last
Well I just lean on you cause baby
You're my better half.









  
  

   

All by myself!

En liten fundering bara .. Ligger i soffan och har sjuk mensvärk, kan knappt ta mig ur soffan , kan inte gå rakt . Vågar inte ens röra mig i soffan för de känns som att magen kan explodera .
Nå , hur känns då värkar när man ska föda barn ?.
Måste ju vara en helt otrolig smärta , och de är svårt att tänka sig just nu att de finns något ondare än detta!
Det är hemskt!

Och eftersom niklas är ute på freezpe golf runda med grabbarna har jag ingen som kan passa upp mig heller , suck! Men han lovade att han skulle köpa med sig en fet godispåse med MYCKE CHOKLAD!
Så ja får hålla ut ca 2 timmar till , sen så är baby hemma !




somebody like you

Första jobb dagarna har gått kanon! Kan ju inte gå annat när man fått en ny arbetskamrat , MAJSAN!
Trivs så himla bra på jobbet så de var inte ett dugg jobbigt att komma tillbaka. Hade faktiskt saknat alla galenskaper grabbarna har för sig om dagarna, haha. 

Funderar på att dra fram dammsugarn och dra av lite snabbt och  kanske hinna med en prommis senare .
Så det får nog bli så .
tjaoooo



Du må ju vara den falskaste människa jag stött på i hela mitt liv .
Hur fan orkar du med dig själv egentligen ?

när vi två blir en

Kan inte påstå att de gått precis frammåt på vårat lill renoveringprojekt. Men har i allafall målat och spacklat . Nu är det bara dom förbannade taperterna vi väntar på . Dom lovade att tapeterna skulle komma in i går och att dom skulle höra av sig. Inget samtal och inga tapeter hittils . For in i morse för att kolla om dom glömt men det var helt slut . Gud vad less ja blir , orkar inte med evighetsprojekt , vill ha klart på en gång!

Förutom bauhaus , så har vi varit på banken , fixat o trixat . Släpat med mig evelina på erikshjälpen , loppis , te bod och massa annat strunt . Fyfan vad äckligt det luktar på erikshjälpen , jag vågar knappt öppna munnen och röra i något , är rädd att ja ska smittas med något . Vilket ja förmodligen inte gör men jag är då ingen människa som handlar sånt skräp som andra redan slängt en gång . Det brukar ju finnas en anledning som sagt.

Kanske lika bra att man hoppar i säng snart , pappa ringer strax före 8 i morgon , bara att hoppa ur sängen och skjutsa dom . 
 
Godnatt


heaven

Sovit alldeles för länge , när man har alldeles för mkt att göra . Niklas ska börja i lilla rummet nu , och jag tar bilen och far till timrå . Måste boka tid på banken , åka till stan och kolla en sak , och sen tillbaka till birsta för att kolla om tapeterna kommit in sen vi var där i går .

Har inte tid att sitta här längre . Det kommer före o efter bilder senare.

herregud!

Jag måste ha glömt min hjärna nånstans i helgen.
Den hänger fan inte med alltså. Jag har tabbat mig hela kvällen , mendans dom andra skrattat som idioter åt mig .
Nu hoppar jag ner i sängen , och förhoppningsvis har hjärnan hittat tillbaka i morgon när jag vaknar !
Godnatt


Rastlös

Jag måste göra nått och de är nu! . Pallar inte att sitta hemma , dock är de så fruktansvärt tråkigt jävla pissväder! , man blir fan dö le .

Sista veckan på semestern , hoppas på massa solning o bad!

Nu blire äventyr , bye!


Två gamlingar !

Slut som artist!

Helt slut idag , klev upp vid två , käkade frukost vid tre , haha  . Och nu har vi återigen intagit ryggläge . Ska snart åka upp till mormor o morfar , hämta hem lill hjärtat . Måste dock vänta på johan vart tusan han nu tog vägen.
Så ikväll blire bara lugna puckar .

Vart en lyckad kväll iallafall, massa dans , öl, skratt , och gamla vänner som man inte träffat på en evighet.
Så tack för igår,

Slänger ut bilderna sen , har inte ens haft orken till att lägga in dom från kameran än .

Bye


Jaduu

Har varit ett jäkla farande hit o dit idag  , birsta och bolaget , sörberge , tillbaka till fagervik o plocka upp tobias , sörberge igen och sen fagervik . Snart bär de av igen , först upp till mormor o morfar för middag sen raka spåret till markus o malin , timråland ikväll!

Hoppas på en kul kväll , men just nu känner jag mig bara allmänt irriterad och förbannad ! , men samtidigt ska inte du få förstöra min kväll.
Om du sköter ditt , så sköter jag mitt!
Kanonidé om du frågar mig!





Sweetest thing

Vart en mysig dag med älskling i östersund , samt en mysig hemma kväll med nån öl o cider .
Linda o Joel var även förbi en sväng , dom fick en liten present till lillen/lillan . Tror de uppskattades , synd att ena grejen hade jag råkat köpa lika som linda redan köpt , hehe . Bara till att byta då , inte grinar ja för de eller , blir ju bara en birsta sväng för mig extra , hihi.

Blir i allafall timrå land i morgon , kan ju kanske bli hur skoj som helst med rätt folk ..

Nu ska jag mysa ner mig i soffan till en film med min älskling , massa karra och öl. Kan ju inte bli
ett bättre slut på den här dan!


Sommartider!

Jag älskar verkligen sommaren. Bara 1 ½ vecka kvar av semestern . Ska ta vara på varenda dag och hoppas på fin väder dom sista dagarna .
Kanske blir furuvik nästa vecka med ett gäng , sköj och kika på lite djur . Och sen ska jag banne mig hinna åka till stranden också , har inte varit en endaste gång på hela sommaren. Bara glassat i poolen , som förövrigt börjar bli rätt så varm nu .

Ska lägga mig på alltanen och försöka få lite färg , annars får de bli solarium ...


Love the way you lie

Gudars vilken dålig uppdatering! . Har haft mina dagar proppat med annat skoj , med andra ord har jag varken haft ork eller tid till att ens sätta mig här, struntsamma !

Göteborg var underbart i allafall , hade de så mysigt med baby. Bodde på ett superfint hotell , allt ingick , var bara att plocka på sig så mkt man orka.
Hade även en super mysig tak terass med korgsoffor , utsikt över hela göterborg och självklart en bar!

Gick på stan ,handlade som galningar . Var på liseberg , och båda två vart som barn på nytt! , samtidigt som vi märkte hur fega vi blivit på att åka vissa grejer ! Jag har aldrig någonsin bangat för nån karusell men tydligen i år . Det enda som var synd , vi hade lyckats pricka in göteborgs värsta  vecka med turister , så liseberg var nästan helt omöjligt att röra sig på . Minst 40 minuters väntetid på alla karuseller också! men vi hann med några i allafall .

Ullared fick sig ett besök också. Helt sjukt vad grejer de fanns . Vad man än skulle ha så hitta man de där .
Bilen vart i allafall smockad med grejer , så de var tur att de bara var jag och niklas i bilen . Annars hade nog dom andra stackarna fått ta tåget hem , haha .

Kom hem i lördags kväll , skönt! . Vi var helt slut efter att vi blåst 90 mil på mkt mindre tid än beräknat!
Väl hemma tror jag hela gatan var ute! Tror dom var glad att ha oss hemma igen ;)




Dom här dagarna sen vi kom hem har vi haft proppat med skoj, druckit en massa gotta på alltanen , badat natt/naken bad i poolen och bubblet . Spelat kubb . Sovit alldeles för lite, spelat frisbee golf ( dock inte jag o ronja , vi fick leka i lekparken medans) mm .

Nu räcker de med text , blir så tråkigt annars!
Bjuppar på några bilder också!







Det tar för lång tid, slänger ut resten på fb!