Lady Antebellum - need you now

Vilken skit dag , har mått bättre i mina dagar . Jäkla mensvärk alltså . Tryckt i mig ipren hela dagen och  nu kan jag inte äta nå fler så jag får pina mig igenom smärtorna .
Var tvungen att lägga mig och vila förut , och när jag vaknar upp har älsklingen varit och köpt princesstårta , så jäkla gullig min karl!
Har även fått en superfint blomster arrangemang som man ska ha ute av världens bästa svärmor , Finns ingen bättre svärmor än henne!

så gott som bestämt mig nu , nu måste jag bara boka tid ;) nervös!!!

Godnatt


Girls

Tror inte att jag och bloggande passar så bra ihop , haha . Bloggar ju knappt en gång i veckan . Orkar ju inte ens logga in , blää.

Helgen har i allafall varit lugn och skön  , har fixat o donat på här hemma . Gjort det riktigt mysigt på framsidan med kuddar , plädar och lite blommor , så nu är det ju bara resten kvar , hehe .
Har även snurrat runt i stan med markus o malin o surrat en massa skit , en lugn fredag helt enkelt .
Och igår vart det först birsta en snabbis på förmiddan sen kom ronja hit , käkade middag och hade de mysigt .
Niklas umgicks med grabbarna medans jag hade en kul kväll med tjejerna .
Åkte bil även då , så jäkla skönt att bara åka runt .

Var typ allt jag hade på hjärtat , har ju förståss en massa andra saker som är kul också , men inget jag berättar om här ;) hihi...
Nu ska jag förflytta mig från soffan till sängen och se filmen där
Godnatt!



Helt klart den bästa som finns!

Du är så söt

Förstår varför mamma alltid satte mig o min syster på att rensa ogräs när vi var små . Fyfan i helvete vad tråkigt de är , och noga måste man göra de också . Är iallafall vad jag sysslat med i 2 timmar denna eftermiddag, rensat bort allt ogräs i gruset på framsidan , på baksidan o runt hela huset var de som värst , fybubblan , ville bara börja grina . Men nu är det bara grusplanen vid förrådet kvar sen äre klart .

Och blommor har jag fortfarande inte inhandlat , detta är ett måste inom de närmsta framtiden.
Måste ju ha lite somrigt och fint vi med , hehe .

O nu till helgen . Har varit en riktigt nice vecka/helg. Har grillats i mängder , druckit öl och goda groggar , åkt på en liten roadtrip , först till härnta , vidare till kramfors och sen till sollefteå där de blev lunch på en mysig uteservering. Jag och malin åt världens godaste kycklingsallad med världens godaste vitlöksdressing . Åkte vidare förbi mormor och morfar och efter de vart de lite grillparty hemma hos markus o malin .
Riktigt trevlig kväll .
Har även aggerat chaufför tillsammans med malin , fick skjutsa runt två grabbar som var lite runda under fötterna , vi fick oss i allafall ett gott skratt ;)
Har även umgåtts med Linda , en heldag med henne var riktigt mysigt . Var ju som sagt ett tag sedan. Och magen hennes växer i sjuk takt , den är så mysig så .
Sen har jag hunnit med inredningsparty med Linda hos joels syster . Solat med mammsen , varit i birsta med ronja, snurrat runt i en bil en helkväll i stan . Träffat en massa roligt folk och så vidare .......
Allt har i allafall vart kanon!

Nu ska jag återgå till älsklingen, soffan och svenssonsvensson filmen + en massa mys!
Natti!



Tårtan som vi överraskade mamma o pappa med när dom kom hem
från utlandet för någon månad sen .

Får jag låna din fru ikväll .....

Så skönt med långledigt , love it!
Vart en grillning hemma hos Markus o Malin i går . Grabbarna drack öl medans jag och malin fick skjutsa runt fyllskallarna . Vid 11 igårkväll åkte vi upp till sandnäset utan för holm. Var hemma halv 3 i natt , somnade på 2 sekunder , helt dööd!

Och idag har jag solat med mamma , drukit kaffe och ätit inez med Linda . Och nu for karln ner till sörberge för å köpa glass till mig o Linda  , gullit!
Ska mysa med Linda i soffan nu till en film , ikväll blir de nog lite fiske , mys!


Pärlan!

Eltishhhh

Slänger in ett inlägg innan det är dags att sussa och ladda inför veckans sista dag , fy fasiken vad skönt med en riktig kortvecka!

Maja kom upp på en kopp kaffe förut . Så snäll och gjorde mig sällskap medans niklas var borta . Var så sjukt rastlös och kaffesugen. Så humöret var inte på topp till en början kan jag säga .
Men då kom hon som en räddare i nöden , hehe.

När hon for drog vi ner till sörberge och köpte glass o en massa andra onyttigheter så nu känner jag mig helt spyfärdig , usch!

Haha , niklas ropade nyss i förtvivlan att elton var borta , börja söka genom hela huset , och vart ligger han , jo i garderoben under/bakom niklas klädhängare . Tokhund!

Nä , nu ska jag mysa med älsklingen innan jag somnar , natti!


Jag blir så förbannad!

Är så jävla less på människor som yttrar sig om saker och ting dom inte har den blekaste om .
Läste artikeln om en rottweiler som högg sin ägare i sundsvall. En hel del idiotiska kommentarer fanns det ju så klart gott om och vilket jävla liv det blir så fort en rottweiler gör något , så jävla konstigt att det aldrig skrivs något om någon annan ras som är helt galna .
Tror ni själva att det endast är rottisar som biter. Vet ni tex att rottweiler ligger längre ner på bitstatistiken än flera andra familje hundar ? . Som tex golden som verkar vara sån himla perfekt hund? . En livsfarlig hund att lämna med barn då den har jägar instinkt.  Varför skrivs det inget om dom ? . Självklart finns det rottweilers som inte är riktigt kloka  , det säger jag inget om . Och ibland är det inte fel på hundarna utan ägarna . Men snälla dra förfan inte alla "kamphundar" över en å samma kant.

Det bara kokar i mig , blir så jävla förbannad alltså .
Så kan inte ni dumma jävlar hålla käften hädanefter och sluta sunka ner denna underbara ras med allt skitsnack .
Hare bra!


Love it!

Å veckorna går lika snabbt som alltid. Förstår inte riktigt vart tiden tar vägen , snart sitter vi på hemme allihopa och tänker tillbaka 50 år , haha .

Bara baby kommer hem med bilen ska jag åka raka vägen o sola . Orkar inte ta röda faran , man blir så jäkla bortskämd med en lite nyare bil . Så jäkla skönt att äntligen slippa gamm härken , dock var den räddaren i nöden många gånger . Min älskade pärla .

Sen blire nog bara lugna puckar i soffan med en kopp kaffe . Måste ta o lugna mig med kaffet lite , dricker fasiken hela dagarna på jobbet och sen hemma. Skulle aldrig klara mig utan de !

hej!



Älskar de här huset , helt sjukt att de är mitt!! och niklas också då
självklart ;) hade inte haft de utan han ! min fina älskling

Soul asylum- runaway train

Call you up in the middle of the night
Like a firefly without a light
You were there like a blow torch burnin'
I was a key that could use a little turnin'

So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
Promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep

It seems no one can help me now
I'm in too deep
There's no way out
This time I have really led myself astray

Runaway train never goin back
Wrong way on a one way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here nor there

Can you help me remember how to smile
Make it somehow all seem worthwhile
How on earth did I get so jaded
Life's mystery seems so faded

I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just drownin' in the rain
With a ticket for a runaway train

And Everything seems cut and dry
Day and night, earth and sky
Somehow I just don't believe it

Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little outta touch, little insane
Just easier than dealin with the pain

Runaway train never comin' back
Runaway train tearin' up the track
Runaway train burnin' in my veins
I runaway but it always seems the same




konstigt de där

Kännt mig mer bakis idag än igår , väldigt konstigt med tanke på att ja inte drack en droppe igår .
Dagen har varit rätt så okej ändå även fast jag varit trött och haft konstigt ont i magen .
Svängde förbi svärmor på måndas midda efter jobbet, riktigt gött vare , tack för maten!

Hann även förbi jysk , rusta och blomsterlandet . Men så döda blommor på en blomsteraffär har jag då aldrig sett så som dom hade där. Nästan alla uteblommor var helt sönder frusna och hängiga så där blev vi ju inte långvariga direkt . Men hittade i alla fall stora trä krukor till alltanen och blommor de får ja ju helt enkelt hitta någon annanstans , måste bara kika runt lite o få lite inspiration , vet ju inte riktigt vad man kan ha tillsammans och inte och samtidigt ska de ju se jäkligt bra ut annars har den ingen rätt att vara på min finfina alltan , haha.

Mina ögon börjar sakta men säkert slå igen och det är nog dags att flytta sig vidare till sängen och invänta morgondagen . Natti!


Nöjd?

Haft en riktigt kul helg . Fredan var hur mysig och rolig som helst . Hela kvällen spenderades hemma hos oss med en massa vänner . Blev inte allt för sent vilket kanske var bra med tanke på att de var parken igår .
Förfest hemma hos oss först med en massa folk , dökul! skrattade så tårarna spruta .
Sen parken , riktigt rolig kväll .

Vissa människor är så fruktansvärt skrattretande och när tom flera människor ser samma sak kan det inte vara mig det är fel på i allafall , haha . Så jävla skönt!
Men tror jag har tappat minnet eller något för jag kan inte minnas att jag gjort dig något speciellt som gjort dig till den personen du är mot mig just nu . Haha herregud .
Tro inte att du kan komma till mig sen och hoppas på att allt är somvanligt , de kan du fet glömma!

Nu ska jag skita i 14åringarna och invänta markus o malin för middag och en massa glass , mums!