Onsdag

Halloj.
Dagen har varit helt sjukt rolig , har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag som ja gjorde idag .
Och Jonas med sin julmusik det var det enda som man fick lyssna på , men samtidigt var det väldigt mysigt man fick värsta julkänslan.
Hade 55 personer idag på konferansen och det gick jätte bra , förmiddasfika , lunch o eftermiddas fika .
När dom hade fikat eftermiddasfikat var vi nästan klara för att gå hem , hade städat o allt när fredrik(nya lärarn) kom in och gick igenom allt så han såg att det var rent , nä då rev han ut två jävla hyllor med grejjs som skulle diskas om , åh herregud vad less vi blev allihopa.Men det gick rätt så fort så sen gick vi hem.
Älsklingen kom och hämtade mig så då for vi på ica o köpte fläskfilé som vi skulle äta till potatisgratäng i pepparsås . Sen vart den prommis med elton , gick runt i sörberge sen hem och då kom linda o plingade på Joel hade åkt nånstans så hon ville vara här en stund och klart att hon fick det lillgumman.

igår var vi till skule berget elle vad de hette låg iallafall en bra bit från härnta.Hade en rolig kväll med Linda o Joel.
Nu har ja nyss suttit och gjort fas B två gånger jag kände att jag behövde göra det så jag kan komma frammåt någon gång.
Imorgon börjar körlektionen 11.15 till 12.40 tro ja det va , ska köra I STAN , shit.
Nu säger min älskling att han är jätte trött och jag känner att jag börjar bli ganska seg jag med så det blir till att gå ut med elton och sen bädda ner sig i våran mysiga säng , åhh vad ja älskar den!

Gonatt!
Niklas , Linda , maja<3


Måndag

Dagen har varit rätt händelserik från kl 07.00 i morse då jag var på skolan redo att börja dagen.
Gjorde klart salladsbuffén sen så fixade vi ute i matsalen lite.
Sen efter förmiddas fikat var det bara in med alla koppar , diskade dom och sen ut igen för att användas efter lunchen , när väl lunchen var avklarad satte vi igång att diska för fullt eftersom vi skulle ut med alla 160koppar , fat , skedar o servetter igen till eftermiddas fikat. Men allt gick jätte bra så på onsdag är det konferans igen men då är det bara 55 personer så den dagen blir lite lugnare och det känns jätte skönt.
Efter allt var undanplockat , uppdukat och städat gick ja hem , hann bara innan för dörren så skulle jag och älsklingen fara ut till Niklas farmor och lämna elton ( vi är ju utbjuden på middag ikväll) , efter det åkte vi till maja o alex som ville ha skjuts till lejonvägen .
Så nu är det stress här hemma , Niklas är och skjutsar mormor o morfar , bordet är bokat till halv sju , och mellan 18-19.00 ska vi hämta ut våra nya nycklar till våra nya dörrar som vi ska få , sen är det bara att skynda oss upp till mamma o pappa för att hämta dom och hoppas att vi kommer itid.
Nu ringde min älskling o sa att jag skulle gå ner o möta han så vi kan hämta våra nya nycklar .
Skriver mer sen .


 22.45
Nästan nyss hemkommen från en underbar miggad på O´Learys i timrå. Mormor o Morfar firade bröllopsdag så dom bjöd på middag , väldigt lyckat . Och timrå vann , vad bra .
Blir tokig på all jävla paus som är hela tiden i prison break , men det är jätte spännande.
I morgon trodde jag att ja skulle få sovmorgon , men inte då . Kl 07.00 kommer dom hit och byter dörr så runt halv sju så ska jag försöka fått med mig elton på en prommis sen kanske det blir frukost hemma hos Niklas mamma , vem vet .
09.45 börjar min dubbelkörlektion , känner på mig att det kommer gå ganska bra , och på torsdag ska jag inte till stan , jag lär ju vara as nervös , ehhe . Men man får ta det som det kommer .
Nu börjar prison break och det måste ja se , sen är det inte förän nästa måndag , synd.
Efter det blir det John blund.
Gonatt !
Niklas Törnberg
Min älskling

Söndag

Hej. Helgen har varit lugn och skön med film o mys.
Fredag: Var på praktiken , skulle egentligen vara på skolan vid 13.00 för att börja förbereda men då fick jag och Jenny ta hand om lunchen så då vart vi försenade så runt 15.00 kom jag och Jenny . Satte igång med allt som skulle göras , fixade grönsakerna sen fick jag bossa ute över dukningen . Var klar rätt tidigt så jag skyndade mig hem för att packa ringde morfar så han kom och hämtade mig precis när han hämtat mig ringde linda och sa att hon o jessica kunde plocka upp mig så vi åkte tillbaka o en liten stund senare kom dom . Åkte ut till söråker , jag linda o Jessica kollade på idol sen vart det natta för mig och Linda , vid 22.00 orkade vi knappt hålla upp ögonen längre så då bestämde vi oss för att gå till sängs .
Vaknade på lördag morgon av att Linda höll på att stöka runt inne , hon skulle ju till stan o jobba . Somnade om sen vaknade jag av att elton satt o gnällde så jag gick ut med han , gav han mat och sen gick jag till sängen för att försöka somna om , precis när jag hade gjort det ringde Linda o berättade att Jessica var på väg för att väcka mig för att vi skulle på ikea , okej tänkte jag och skyndade att klä på mig , sen kom jessica så vi gick ner till bilen men så klart startade den inte så Byppa fick komma och hjälpa oss , sen for vi och hämtade Linda i stan där hon var och hälsa på mamma sin .
Åkte in till birsta och vilket bestyr innan vi hittade någon parkering , herregud .
Gick på ikea ett bra tag och så hittade jag en jätte fin klänning som jag tror jag ska fara in i veckan och köpa .
Efter ett tag på ikea kände vi att våra hungriga magar inte orkade mer utan mat så vi for in till stan där vi käkade kina buffe .  Dumma tjej som stog och sa emot mig o Jessica när vi skulle hämta kaffe
- Har ni betalat det där?
Jessica - Nej för att på era skyltar står det att både dryck och kaffe ingår
- Nejnej , det är bara måndag-fredag
Jessica- NEJ , det står klart o tydligt att dryck o kaffe ingår
-Nejnej

icke sa nicke att hon gedde sig , nej vi hade sett fel sa hon för det var bara måndag-fredag som det gällde . Jo säkert dom hade ju säkert 10 skyltar som antydde samma sak , ( buffe inklusive dricka o kaffe)
Vart så less så efter en stund gick vi , men mätta och belåtna iallafall.
Sen så ser vi på dörrn att det står med liten text Måndag-fredag.
Dumma tant!
Så vi for och hämtade elton , for ut till söråker , sen kom Jessica över med en film , raise your voice , Jätte bra film men tårarna ville komma fram hela tiden .
Såg på tv , sen for vi och mötte Niklas o Joel , för kulskull .
Sen skjutsade Jessica mig o Linda hem till mig och Niklas , för mig och Niklas vart det john blund på engång medans Linda for nånstans , ehhe .
Idag klev jag upp vid 10.00 , duschade o fixade mig sen for vi in till birsta , handlade mat å små saker .
For hem där vi vart tvugna att handla på inez för att vi var så jävla hungrig .
Så nu sitter vi bara och tar det lugnt , ska snart på ica för jag ska lösa ut ett paket åt jenny som hon har beställt.
Så , det var lite om vad som hänt dom senaste dagarna , har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn.
Hej!

22.20
Köpte en julskínka idag när vi var och storhandlade , fixade i ordning den sen kom maja o alex hit , käkade julskinka  o julmust , värsta julkänslan ju , mysmys.
Nu har vi nyss kommit hem , har varit hos Niklas mamma hon har hjälpt elton med sina klor, hehe. Bara för att både jag och Niklas är för feg för att göra det på han själv , för man vill ju inte göra fel , är ju som sakt inte så roligt när det börjar blöda as mycket.
Nu är det sömn som gäller så man orkar med morgondagen , ska ju vara på skolan för att vi har ju en konferans att ta hand om , känns faktiskt kul det är ju bara klassen så.
Gonatt!

Linda nu börjar det närma sig , Älskar dig hjärtat <3
Niklas du är mannen i mitt liv <3

Torsdag

Hej.
Igår vaknade jag av att jag hade så fruktansvärd hosta och halsvärk , och inte nog med det så drog mensvärken igång. Så jag ringde och sjukanmälde mig . Låg hemma hela dan och sov , sen kom älsklingen hem så vi lagade lite mat sen så låg vi på soffan hela kvällen .
Innan vi skulle gå och lägga oss började det göra svinont i örat , kunde knappt gapa. Så i morse när jag klev upp hade jag feber och ont i örat , ringde till vårdcentralen , berättade att jag knappt kunde tugga eller gapa , så då sa hon hade jag höll på att få öroninflammation så nu har jag åkt på det med , alltid ska det ju vara något .
Och i morgon kommer jag inte ens hinna till vårdcentralen för att få pencilin , men det känns som att jag vill ha något som hjälper , helst av allt just nu.
Jobbar dag i morgon eftersom jag bytte för att kunna vara inne på skolan i morgon kväll för att hjälpa dom andra med förberedningen av konferansen som vi ska ha till veckan . Så min dag börjar kl 07.00 i morgon , sen ska ja ta bussen hem vid 12-tiden för att hämta lite små saker , ska vara 13.00 på skolan . Sen när vi är klar där ska jag hem och packa , sen hämta elton och sedan raka vägen ut till Linda , ( ska sova med henne där i morgon sen sova hemma hos oss på lördag , eftersom Niklas och Joel kommer hem på lördag natt ) , så det känns inte som att det finns någon stans som jag kan klämma in vårdcentralen .
Idag är det 5 veckor tills Linda fyller år och 6 veckor för mig , så det börjar närma sig nu .
Längtar efter körkortet , när man kan ta bilen och fara själv utan att jag ska tvinga min älskling att åka på ikea tex , för det är ju inte direkt det bästa han vet precis, hi!
Nu blir det nog sömn för våran del , ska försöka vila mitt onda öra tills i morgon , hoppas ju att jag får sova någon timme i natt iallafall.
Gonatt!
Niklas Törnberg , mannen i mitt liv ;=)

Tisdag

Har nyss ätit lunch , kyckling pytt . Världens jobbigaste dag , har fyra lektioner kvar och dom två sista är religion  , hua . Ikväll är det hundkurs , sista gången och då ska vi visa upp vad vi lärt dom för trick , elton fick lära sig höger och vänster tass , visst det är ju inte så jätte svårt men samtidigt är det en valp .
Och i morgon är jag kväll , börjar vid 16.00 och slutar vid 23.00 . Och i helgen ska jag sova ute i söråker med Linda hemma hos dom eftersom Niklas och Joel skulle fara neröver och titta på något . Vi vågar inte sova själv någon utav oss , ehe . Så då blir det en massa mys för mig och sweetie .
Nästa vecka är det ju lov kom jag och tänka på nu , men måndag och onsdag ska vi vara här på skolan , HR3 .
Det är nå lärare som ska ha förmiddasfika , lunch och eftermiddasfika . Sen på tisdag och torsdag har jag dubbla körlektioner . Får ju inte glömma att ringa och boka teoriprov så jag får den tiden jag vill ha .

Nu börjar jag längta efter snö och jul , det är ju det mysigaste som finns när man får tända massa ljus , ta fram julsaker och julgran . Och så kan man ju åka skoter när det finns snö . Längtar. Sen har jag och Maja funderat på om vi ska ta skoterkort , vilket jag har sagt i tre år kanske , måste ju sätta igång med detta .
Tror även att jag ska ta motorcykel nästa år , Niklas ska ju kanske ta det han med så det vore ju roligt.
Innan jag träffade Niklas var jag inte ett dugg intresserad av bilar , motorcyklar , skotrar , mm. Så det är tack vare han.

Nu börjar lektion jäveln , fyfan.
Hej!
Niklas du är mitt allt , jag älskar dig så otroligt mycket <3

Måndag

Gomorgon!
Just nu sitter jag på skolan .Har världens tråkigaste lektion , Natur.
 Dagen började med at
t Jenny ringde och väkte mig vid 06.50 , var så trött så jag somnade om och vaknade 07.10 , och då vart det stressigt . Skulle ju gå till mormor och morfar med elton vid 07.20 för att hinna till skolan i normal  tid så att vi skulle hinna  fika , jag skyndade mig och tur var det att jag inte skulle sminka mig och fixa håret idag eftersom det är bad , onödigt att fixa sig för att sedan åka på badhuset .
07.25 klev jag ut genom dörren , med både min och Elton´s packning , tur att elton lyssnar ganska bra på kom hit nu så jag kunde ha han lös.
Mitt upp i allt kom jag på att syrran fyllde år idag så då fick jag skynda mig att ringa till henne också.Men jag hann i allafall till skolan med jenny så vi kunde äta frukost, gottgott!

Igår åt vi supergod middag med Maja och Alex hemma hos oss . Till efterrätt blev det dammsugare och choklad bollar , för mig och Maja blev det en kaffe karlsson. Niklas mamma fkom förbi med ljusen som jag och Maja hade beställt , och dom luktade jättegottt.
Linda och Jessica tittade också in , Joel var och lastade . Så vi surrade med dom en stund sen for dom , och då vart det ensam mamma söker för våran del , sen halv nio vart det parlamentet  .
Vid tio hoppade jag , älsklingen o Elton i säng , var så skönt att få lägga sig i tid för en gångsskull.

Ikväll ska vi till mamma o pappa , evelina fyller år så då blir det smörgåstårta sen en massa gott fika efteråt .
Måste börja fundera på vad vi ska köpa till Linda när hon fyller år , sen Majas julklapp , jag som har så dålig fantasi . ehe.

Känns inte som om jag orkar skriva nå mer just nu , dels har jag inte tid heller .
Hej!

21.30
Nyss hemkommen från mamma och pappa , vi har varit på kalas eftersom evelina fyllde år idag . Jag och Niklas fick också en present av mormor o morfar , pengar , och det är ju alltid bra att ha.Har ätit jätte god smörgåstårta som mamma hade gjort , sen vart det princess tårta , morotskaka och massa kakor , vart så mätt så jag trodde jag skulle spy .
I morgon är det skola , 8-16.00 , guud! och så är det bara tråååk lektioner (förutom hasses) .
Känner mig inte riktigt frisk , jag tror det är evelina eller maja som smittat mig med sin hosta .
Var på badhuset idag , egentligen ganska onödigt eftersom vi kom dit vi 13.00 och fick inte kliva i förän 13.30 , gick ner och satt oss i bubblet ( dom få minuterna man fick sitta där) , sen gick vi upp i ång bastun och där kunde man knappt andas så jag och jenny skyndade oss utdärifrån och gick ner till kiosken , sedan gick vi upp och duschade o gjorde oss klara , jag jenny o maja skyndade oss för att försöka hinna till bussen och när vi kommer ut så åker bussjäveln förbi , skit!
Så då gick vi på domus och handlade baguetter och mumsade på sen kom alex och hämtade oss , åkte hem och somnade som en stock tills älsklingen kom hem . Sedan for vi till mamma o pappa.
Och nyss kom brunne så nu ska vi prata lite med han sen ska vi se prison break , spännande :D
sen blir det sömn
Gonatt!



Niklas , Joel , Linda , Maja <3<3<3

image54
Elton , 20 veckor gammal .


Söndag

Fredag : For upp till Maria och pratade med henne , sen till Jenny och Daniel . Efter det bar det av till Maja och Alex , drack en kopp kaffe , sen följde dom med oss hem . Satt och pratade o tittade på tv.
En stund senare hörde jag att någon kastade något på fönstret så Niklas gick och tittade , där stod Linda och Josse , Så jag öppnade åt dom och i samma veva kom Joel och Byppa , satt och surrade sen for dom och då vart det sömn.
Lördag: Vaknade vid nio , gjorde fika åt mig och älsklingen som vi åt i sängen , var så mysigt . Sen hoppade vi in i duschen , fixade oss sen for vi ut till Linda och Joel , var där en stund , for in till obs allihopa , köpte lister å lite småsaker som vi skulle ha i köket . Åkte ut till söråker , hämtade våran bil sen for vi hem . Började röja upp , dammsuga och fixa till i köket. Vid 17.00 kom Linda och Joel , jag och Linda började laga mat , fläskfilé , strips och bea , mums fillibabba! . Sen kom byppa förbi , vart helt paff när han stog utanför dörren , för jag trodde det var joel som kom tillbaka , men det var det inte . Sen vart det en liten prommis för mig , Linda och Elton , gick på macken o köpte poppisar och tugg. Sen vart det bara myskväll , och somvanligt somnade jag o Linda , hehe.
Idag sov vi ett bra tag , vaknade av att mormor och morfar plingade på dörren , dom ville se hur köket blev , så vi surrade med dom ett tag , sen gjorde vi fika , nästan en hel frukostbuffé , heh . Klädde på oss och for till maria för att titta på hennes två nya husdjur , kaniner . Den ena var borta när vi kom , vi letade igenom hela huset men den fanns ingen stans helt otroligt att en kanin kan försvinna sådär , men för en stund sen fick jag sms och då hade den kommit fram iallafall , vilken tur.
Idag blir det nog ingen söndas middag med Linda och Joel , för det vart lördas middag den här helgen istället , så nu är det bäst att börja fundera ut något bra till nästa middag kanske , hehe .
Maja och Alex skulle komma senare också , så vi ska gå bort till Niklas mamma för att hämta ljusen vi köpte på ljuspartyt. Och så kanske det blir middag med dom idag , schnitzel , strips(eller) krocketter , bea , mums!

Just nu är det frisörsallong här , Håller på att färga håret på Evelina , ljust och mörkt underhår . Så nu ska jag fortsätta med det .
Får ju inte glömma badkläderna i morgon heller , är friluftsdag så jag och Maja valde bad , vi ska simma tänkte vi.
Hej!
Jag älskar Niklas <3<3
Linda Olsson <3
Maja Westlund <3


Söndag

Fredag : For upp till Maria och pratade med henne , sen till Jenny och Daniel . Efter det bar det av till Maja och Alex , drack en kopp kaffe , sen följde dom med oss hem . Satt och pratade o tittade på tv.
En stund senare hörde jag att någon kastade något på fönstret så Niklas gick och tittade , där stod Linda och Josse , Så jag öppnade åt dom och i samma veva kom Joel och Byppa , satt och surrade sen for dom och då vart det sömn.
Lördag: Vaknade vid nio , gjorde fika åt mig och älsklingen som vi åt i sängen , var så mysigt . Sen hoppade vi in i duschen , fixade oss sen for vi ut till Linda och Joel , var där en stund , for in till obs allihopa , köpte lister å lite småsaker som vi skulle ha i köket . Åkte ut till söråker , hämtade våran bil sen for vi hem . Började röja upp , dammsuga och fixa till i köket. Vid 17.00 kom Linda och Joel , jag och Linda började laga mat , fläskfilé , strips och bea , mums fillibabba! . Sen kom byppa förbi , vart helt paff när han stog utanför dörren , för jag trodde det var joel som kom tillbaka , men det var det inte . Sen vart det en liten prommis för mig , Linda och Elton , gick på macken o köpte poppisar och tugg. Sen vart det bara myskväll , och somvanligt somnade jag o Linda , hehe.
Idag sov ett bra tag , vaknade av att mormor och morfar plingade på dörren , dom ville se hur köket blev , så vi surrade med dom ett tag , sen gjorde vi fika , nästan en hel frukostbuffé , heh . Klädde på oss och for till maria för att titta på hennes två nya husdjur , kaniner . Den ena var borta när vi kom , vi letade igenom hela huset men den fanns ingen stans helt otroligt att en kanin kan försvinna sådär , men för en stund sen fick jag sms och då hade den kommit fram iallafall , vilken tur.
Idag blir det nog ingen söndas middag med Linda och Joel , för det vart lördas middag den här helgen istället , så nu är det bäst att börja fundera ut något bra till nästa middag kanske , hehe .
Maja och Alex skulle komma senare också , så vi ska gå bort till Niklas mamma för att hämta ljusen vi köpte på ljuspartyt. Och så kanske det blir middag med dom idag , schnitzel , strip(eller) krocketter , bea , mums'!

Just nu är det frisörsallong här , Håller på att färga håret på Evelina , ljut och mörkt underhår . Så nu ska jag fortsätta med det .
Får ju inte glömma badkläderna i morgon heller , är friluftsdag så jag och Maja valde bad , vi ska simma tänkte vi.
Hej!
Jag älskar Niklas <3<3
Linda Olsson <3
Maja Westlund <3


Fredag

En vecka till sen är det lov . I morse väckte Elton mig 04.19 , lyfte upp han i sängen och försökte få honom att somna om , och det gjorde han också , till 04.50 sen gick det inte längre , så jag klädde på mig sprang ut i kylan , skyndade mig sen la jag mig igen , det var ju egentligen dumt , jag hade ju blivit pigg vid 5-tiden så varför inte klivit upp då ? , men det var skönt att få sova ca 1,5 timme till också .
Nu håller Pappa och Niklas på för fullt med att lägga det sista golvet , sen så är det nästan klart , ska fixa nya lister och måla dom , sen så!
Igår var det hundkurs , och Elton var super duktig., men det märktes att det var jobbigt för dom sista 10 minuterna var det precis som om han skulle kunna somna på plats . Men så är det med valpar .

Jag har varit så fruktansvärt klantig hela veckan , jag har tappat koppar o glas(men som tur var gick dom inte sönder)  , slagit in foten i en super vass skruv som är lika spetsig som en nål  , och fyfan vad ont det gjorde , jag har fortfarande ont , sen för en stund sen gjorde älsklingen te åt mig och då lyckades jag spilla ut kok hett vatten på foten , så nu har jag fått blåssor . Och nyss när jag var in i köket  sparkade jag tån i en golvplatta som låg där , så detta har inte varit min vecka precis.

Ikväll blir en lugn kväll , ska fara upp till Jenny och Daniel(Niklas syster och hennes kille) , ska kika på deras nya buss som dom varit och hämtat. Sen skulle vi nog svänga förbi hos Maja och alex för att prata en stund , får se om det kanske blir subway ikväll , det skulle ju vara en dröm.
Min hals värker fortfarande , den har gjort det i 1 veckas tid nu , men det vart ju knappast bättre av att jag var ute i blåsten i går i en timme.
Nu ska jag titta på pappa och Niklas , det blir jätte bra !!
Jag älskar Niklas <3<3

Torsdag

Nu kan man nästan ssäga att det är fredag . SKÖÖÖÖNT! Haft praktik både igår och i dag , börjar ju vid sju så man är ju lite seg på kvällarna måste ja säga .
Fick världens ryck alldeles nyss , vart tvungen att springa ner i källarn och leta efter skolkatalogerna , men som sagt var ju inte det de enklaste att hitta , jag fattar inte hur sakerna kan försvinna när man flyttar , så nu ska jag släpa med mig niklas dit ner nån dag så vi får röja upp där inne , ser ju ut som ett bombnedslag.
I allafall har jag fått mig ett gott skratt , herregud hur man såg ut när man gick i 7;an och 8;an , hittade tyvärr inte dom två sista , från nian och avslkutnings katalogen . Jag saknar verkligen många från den tiden , jag önskar att jag och Linda fortfarande gick i samma klass , man hinner ju inte träffas så mycket nu för tiden , inte lika mycket som jag vill i allafall, men det är alltid något i vägen , är det inte praktik , är det jobb , men så är det.
Nu kom  pappa helt plötsligt , ha ska börja med golvet . skriver mer senare
Hej!
Älskar dig Niklas

Tisdag

Igår vart jag så fruktansvärt irriterad , bara för att jag hade skrivit det längsta inlägget ever.
Lördagen vart iallafall lugn , Niklas for till arlanda vid 21.30 tiden , sen kom Maja , Alex , Brunne och Maria , en efter en . Så det var fullt hus . Det  var ju meningen att Maja och Alex skulle sova hos oss , men alex vart så allergisk så dom vart tvugna att åka hem . Sen for brunne när han skulle skjutsa hem Maria så då vart jag och Elton själv helt plötsligt . Slog på en film i min ensamhet , Livet är en schlager , har sett den typ miljontals gånger , men den är lika bra för det. Sen slog jag på "tv;n" , tittade på tv , faktiskt bra program . Sen helt plötsligt klev älsklingen in genom dörren kl 05.20 , så vi gick inte och la oss förän 05.45.
Söndagen vart otroligt seg , vi for och hjälpte Maria att  byta till vinterdäck , sen vart det söndas middag hemma hos Linda och Joel , den här söndan vart det Curry kyckling , smaskens!! ,Sen till efterrätt vart det jordgubbsglass och vaniljglass med chokladkrisp. Jag och Linda lagade mat medans Niklas o Joel for iväg och gjorde en massa .
Kvällen vart tidig , vi var ju helt slut efter att inte sovit nästan nånting , så det vart sängen för oss .
I går började dagen kl 06.50 av att elton väckte mig , fixade mig sen gick jag till mormor och morfar där jag lämnade elton , väl på skolan vart det god frukost med jenny , åt så mycket att jag fortfarande  var mätt när det var dags för lunch. Slutade vi 14.50 , då vart det ica , sen förbi mormor och morfar för att hämta elton , gick på långprommis med han innnan jag började med maten .
På kvällen blev det ikea med Jenny och Jerry , vi handlade en taklampa till köket , gardiner , och lite julgrejjer .
Mitt i allt vart vi sugen på fika , gick upp till restaurangen , fikade morotskaka och kaffe , vattnas i munnen när jag tänker på det.
Vi for hem , hämtade elton sen fick vi finfrämmande , Maja och Alex . Tog en kopp te , eller kopp o kopp  , jätte stort glas , och det tyckte min hals om . Kikade på tv och åt popcorn sen var det kväll .

Nu sitter jag på skolan , har nästan nyss kommit tillbaka efter körningen , fick köra BMW idag annars får ja alltid köra volvo. Det känns som att det går frammåt iallafall , och det känns jätte kul .
Nu är det lunch snart , pasta och pasta sås med kyckling , den är superdupergod!
Jag och Maja sitter och nördar här på blogg  , sällan .
Hej!
Älskar dig Niklas , mer än allt annat <3

Lördag

Haft tvättstuga sen kl 07.00 i morse , och idag var den jobbigaste dan att kliva upp kändes det som .
Pappa och Niklas håller på förfullt inne i köket , det blir så jävla bra !! , hehe . Snart blir det nog en sväng in till stan , ska käka en subway , mums! . Vi köpte en restaurang chansen häromdan , subway är ju nästintill det enda man vill ha i det där häftet , fast det var mycket bättre restauranger i år än vad det var förra året.
Och Jenny vart så glad när jag frågade henne om hon ville följa med , Jerry är ju på hocky så ska hon bara sitta och ruttna bort hemma ? , nä tror inte det!
Nu är det nog tid för mig att fixa håret , det är ju det som är jobbigt nu när man har lugg , eftersom jag har så lockigt hår egentligen så ser den förjävlig ut , ni ju tänka er hur min lugg ser ut efter en dusch.Men som tur är har jag ju världens bästa plattång.
Snart är köket som nytt , yes!

HEJ!

Och jag glömde en sak , Maja mitt lilla hjärtegull kommer ju ikväll , har saknat henne i veckan när det varit så mycket praktik , annars är dom alltid här , Id är ju på måndagar och det är ju ett måste för oss två kan ja säga.
Jag älskar dig <3



Fredag

Godmorgon eller vad man nu ska säga , har nyss vaknat iallafall. I morse ringde Niklas mamma och frågade om inte Niklas skulle jobba , jo sa jag , varför skulle han inte ? , och då var klockan 07.15. Gud vilken panik det blev för älsklingen då , han hade ju sovit över stackarn. Så en timme senare vakande jag av att elton väckte mig , gick ut med han sen så vart jag bjuden på frukost hos Niklas mamma o pappa.Gick hem sen så somnade jag om och nu har jag nyss vaknat.Ikväll lär jag inte vara hemma förän tidigast 23.00 , eftersom det är så mycke bokat ikväll.
Och i morgon har jag tvättstuga kl07.00 ,och då ska älsklingen få sova ut eftersom han ska skjutsa syster sin och hennes kille till arlanda , och för mig och maja blir det massa mys , ska dricka vin och bara prata på :)
Det kommer ta hela dan för mig att skriva , för jag springer mellan datorn och Elton, han är jätte busig så han springer bara runt och skäller . Nu måste jag fara , pappa kom!
Hej

Hemma igen! , för en stund sen.
Pappa komförbi och frågade om jag skulle med och handla , och det var ju bra för det behövde handlas hem lite små saker.Speciellt frukt , jag har aldrig varit sugen på frukt som jag har varit nu i flera dagar , till och med Niklas har varit sugen . Och äntligen har Elton somnat , men han vaknar vell snart , säkert lika busig som han varit nu hela morgonen.När jag tittar runt inne här vill jag bara svimma , det är så fruktansvärt stökigt , men det är ingen ide att städa nu förän köket är klart , för annars blir allt bara dammigt igen , så det får se ut så här till slutet av helgen , hoppas ju att vi är klar till på söndag , pappa skulle komma ner hit till oss i morgon och hjälpa Niklas att tapetsera medans jag springer i tvättstugan , hua kl 07.00 , så korkad jag är som inte bokar en ny 2 veckor senare efter varje tvättid jag haft , men närå , dumma jag väntar med att boka tills dagen innan jag tänkt tvätta och då finns det ju självklart inga tider , förutom lördagar 07.00-12.00 , det är alltid den tiden vi lyckas få , det är helt otroligt .
Så i morgon ska jag komma ihåg att boka en påengång , för jag är ganska less på att kliva upp nu på lördagar kl 07.00. Undra när Niklas kommer hem , orkar inte åka buss till praktiken och han sa att han skulle sluta vid två kanske eftersom det är fredag , men jag har försökt ringa han men han slutar  inte , säkert fixar han med lastbilen , jag tyckte han sa det förut att han skulle grejja med den innan han gick hem. Sen har jag ringt Jenny och Maja för jag måste prata med dom , men inge svar där heller , undra  varför ingen svarar ?. Jag har nyss tryckt i mig en hel skål popcorn , och ett stort glas dricka , jag är inte värst nyttig av mig men mumsigt värre! , det var ju hur länge sen som helst jag åt popcorn.Nu kom jag på en sak som jag måste göra , rensa garderoben! , jag har ju gått ner nästan 5 kg under sommarn och just därför kan jag inte han några utav mina gamla jeans , så irriterande . Men det kanske är onödigt att kasta dom , jag går nog upp i vikt lika snabbt igen .
Nu ringde Niklas iallafall och sa att han var på väg hem , ska pussa sönder han när han kommer hem !
Jag fastnar alltid här , typiskt!
Hej.

23.45
Nu har jag nästan nyss kommit hem , har hunnit sortera tvätten . Och sen hamnade jag här.
Och igår kom första snön , längtar tills det kommer mera , då blir det skoter .
Kvällen har gått super bra , varit mycket folk. Men nu när man börjar lära sig allt är det jätte kul.
Så jobbigt när man får springa och fråga alla andra , men iochförsig så är vi ju ändå där på praktik så lite frågor måste dom ju kunna stå ut med . Tycker förövrigt att jag lär mig mycket nytt.Trivs som fisken i vattnet , och så här bra har det inte varit på någon annan praktik plats , det som är så synd är att vi snart ska byta . Men bra att få se andra ställen  där man kanske kan lära sig något nytt . Det finns ju hur mycket som helst som man ska kunna.
Och i morgon far ju Niklas till stockholm en "snabbis" , så Alice kommer vid nio tiden på kvällen , Sen är maja så snäll som sover här med mig tills på söndag , för jag vill inte sova själv.TACK GUMMAN!
Nu ska jag titta på film med min älskade , sen blir det sängen .
Gonatt!
Niklas , du är underbar , jag älskar dig mer än allt annat<3


Alla dom här bilderna betyder så mycket för mig , dom bär på så många minnen.
Jag är så glad att jag har er .


Torsdag

Då var det torsdag igen och det känns så skönt att det är fredag i morgon , även fast ja jobbar kväll.
Nu har jag nyss fixat mig , så snart går bussen . Känns så jobbigt att när jag kommer hem ligger Niklas och sover sen när han far på jobbet ligger jag och sover , vi som är vana att träffas varje dag , visst jag ser han när han sover , och tvärtom , men vafan det räknas inte.Men snart är det ju november lov och då är det en ny praktik plats , ska på aveny nästa gång , då är maja där hon med , och Hasse har lovat mig att det ska bli lite mer dag-tid också , och det längtar jag efter.Nu känns det som om jag inte har tid med det här längre , ska packa och göra klart så jag inte missar bussen.
Jag är så lycklig som har dig , Jag älskar dig Niklas <3

22.30
Nu har jag nyss kommit hem , vart en tidigare kväll , eftersom det var så lite folk .Så jag slutade vid halv tio och tog kvart i tio bussen , så för engånsskull var älsklingen vaken .
Så fort jag klev innan för dörren kom en glad liten bäbis (elton) , han vart så glad när jag kom hem.
Lill-pruppen. Nu ska jag prata med min älskling innan vi ska sova . Och i morgon kanske det finns tapeter i köket när jag kommer hem , pappa och Niklas ska börja med det i morgon. Så på lördag så kanske vi kan sätta igång med att lägga golv , kulkul! :D , imorgon blir världens jobbigaste kväll , mycket som är bokat .
Nu ska Elton få mat , sen blir det nog raka vägen till sängen , kan ja säga!
Gonatt.

Min och älsklingens lilla bäbis , han är faktiskt inte så liten längre , han väger 20 kg och är 19 veckor snart :D(4 månader och lite till ), 15 veckor¨på bilden
Världens finaste vovve!
image49

Onsdag

11.00
Ny dag igen . Idag vaknade jag av att någon plingade på dörren och det var ju min kära pappa som kom , fast jag hade redan listat ut innan jag hade öppnat , inte för att jag såg att det var han ,utan jag vet ungefär vilken tid han brukar komma :P hehe . Sen kom morfar förbi också , han ville hälsa på elton , efterssom dom har varit borta .
Har nyss kollat på våra bästa år , jag förstår inte att folk avskyr den serien , det är ju den bästa som finns , enligt mig i allafall :D . Halva jag tycker att det borde städas i sovrummet (eftersom det är stökigast där ) , och andra halvan orkar helt enkelt inte . Ska jag vara allvarlig orkar jag inte göra någonting idag , halsen värker , likaså huvudet . Känns som om jag vill krypa tillbaka under täcket.Men nu ska jag busa med Elton en stund, sen är det våra bästa år igen vid 13.00 , sen går bussen 14.50 till stan och då börjar ja 16.00 . Hej!

Tisdag

Sitter på skolan nu , mår inte speciellt bra . Huvudet värker och det känns som om det håller på att sprängas.
Har nyss varit och hämtat mig en dator , så nu har jag något att göra ett tag.Måste göra klart  upgiften hasse gav oss när vi började skolan som vi knappt påbörjat , dags att sätta fart , orka! .
Igår var vi och handlade nytt golv så nu är det bara att sätta igång. Plastade in hela köket igår kväll , sen drog vi ner dom gamla tapeterna från väggarna , så nu är det väldigt rent och fint hemma :P  , säkert! . Så i kväll ska Niklas börja måla taket , sen måste vi skynda oss till hundkursen , för det får vi ju inte missa .
Nä nu måste jag försöka börja med uppgiften så den blir klar nån gång .
Älskar dig Niklas <3<3

22.00
Vi har nästan nyss kommit hem . Har varit på hundkurs , och det går så bra för elton , han lär sig mer och mer för varje gång . Och så  var vi förbi Jenny och Jerry för att kolla på deras lilla bäbis , jättejätte söt kattunge , Missan.
Nu är vi i full gång med att göra om köket , Niklas har börjat måla taket , och på torsdag kommer nog pappa hit för att hjälpa till med tapetseringen , längtar verkligen tills allt är klart . Jobbar kväll den här veckan , och jag känner att jag inte har någon ork för det , börjar vid 16.00 och slutar vid 23.00 , men det känns alltid så jobbigt innan man börjat men när man väl är där rullar allting på bra. Nästan iallafall , för ibland går tiden så himla sakta så att det känns  som en evighet innan man får gå hem. Och på lördag far Niklas till stockholm för att skjutsa syrran sin och hennes kille till arlanda , så då är jag barnvakt åt alice tills på söndag , och jag hoppas att Maja och Alex sover här hemma hos oss för jag vägrar att sova själv , men det lät som så på maja , Har sån tur att jag har mitt hjärtegull.
Sällan man fastnar vid datorn , hah! , men nu har jag inte tid längre . Ska fixa lite här hemma innan vi går och lägger oss .
Godnatt!
Niklas Törnberg

Lars winnerbäck-Om du lämnade mig nu
Jag skulle kunna leva utan den där blicken
Som får mig ur balans
Jag skulle kunna sakna den där stunden vi har
När vi tillslut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter
Som jag tappat
Som jag varit med förut någonstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa
Om jag inte fanns

Söndag

Vart en lugn kväll i går , for hem till Linda och Joel på eftermiddan . Jag hjälpte Linda att städa efter fredagen , sen gick vi ner på ica och handlade mat , käkade tacos , mums! . Sen till efterrätt blev det choklad mousse och marsan sås. Kikade på tv sen på hipp hipp hora som var på 4;an . Markus kom förbi han med och gjorde oss sällskap . Var där hela kvällen sen for vi hem och la oss .
Idag har vi varit uppe hos mamma och pappa , hämtade en soffa som niklas mamma skulle ha , sen for vi in till birsta och tittade på tapeter , och vi hittade :D , efter att vi varit i birsta nu säkert 10 gånger och inte hittat några , men i dag fanns dom där :D.Så nu i veckan ska vi fara och kolla på nytt golv som vi ska ha i köket. 
Har även varit städ dag här , vi har städat hela lägenheten,bytt sängkläder och allt . Har bakat en socker kaka nyss tills maja och alex ska komma , alex skulle bara spela innebandy så skulle dom komma sen.Nu måste jag träna på naturprovet som vi ska ha i morgon , det är ju hur mycket som helst och det känns som att jag kommer få ig , shit!
Jag älskar dig hur mycket som helst!

image39


Lördag

Party i går! , hade jävligt kul , sjöng och hade oss . Men mår inte så speciellt bra i dag vill ja lova , fyfan.
Pratade nyss med mitt lilla hjärte gull-Linda . Tack för igår gumman.
Vi ska nog ut dit senare tror ja , blir en stillsam kväll i kväll , tror knappt jag orkar flytta mig från tv-rummet egentligen.Nu har ja annat för mig , så hej!

Älskar dig mer än allt annat  Niklas
Linda , tack för att du finns , vad gjorde jag annars utan dig ? , älskar dig <3
 


Torsdag

Fredag i morrn , jaaa! . Vad skönt det ska bli . I morgon blir det fest hemma hos Linda och Joel .
Har varit på stan i dag med Linda och hennes kompisar. Handlade två dukar , en till tv-rummet och en till köket .
Haft praktik i dag , slutade vid halv två som ja gjort hela veckan , eftersom det varit lunch .
Så nästa vecka jobbar jag kväll igen , orkar inte! Sitter hemma hos Linda och Joel , niklas och joel kom nyss . Nu ska vi snart fara hem!
Älskar dig Niklas mer än allt annat.
Linda - jag älskar dig
 


Tisdag

Sitter inne i biblioteket nu med Maja , eftersom vi är klar med allt i religionen får vi sitta vid våra nya datorer som hr har fått , skönt att bara sitta här och kolla runt . Kom hit i morse vid 8-tiden , lånade hasses dator för att se så att jag hade kollat rätt när man körlektion började , men givetvis inte , jag trodde att den började tio i nio ja men den började fem över åtta , då vart det stressigt kan ja lova , skyndade mig att ringa till morfar , for in till timrå och   när jag kom fram såg jag maja , hon stod och kikade på alla roliga saker under huven:P , det visade sig att vi skulle ha körlektion samtidigt , fast ja hade dubbel . När jag kom tillbaka från min körning träffade jag maja igen , hehe såg stackarn , hon satt på busshållsplatsen alldeles själv , så vi ringde till pappa , han kom och hämtade oss sen for vi tillbaka till skolan .
Och om ca 20 minuter slutar vi, så då måste ja hem , vänta på att älsklingen ska komma hem sen blir det bara att skynda sig äta och sen på hundkursen som börjar halv sju i härnösand .

Så det blir en stressig dag . Praktik i morgon börjar halv 8 så jag åker med min älskling .
Sitter och pratar med han nu  , han hinner hem före mig han ,hehe . Nä nu måste jag lämna tillbaka datorn ska försöka få maja att släppa sin hon med så vi kan sluta efter det .
Älskar dig niklas mer än allt annat<3
MAJA <3

Måndag

Vaknade i morse och frågade Niklas varför hans väckare ringde , jag trodde ju att det var söndag ja :P
Så jag somnade om sen vaknade jag av att Niklas förskte väcka mig , han hade försovit sig , somnade om en gång till och vaknade på tok för sent , vart stressigt som attan , skulle hinna fixa mig och springa bort till mormor och morfar för att lämna elton . Skyndade mig att ringa till Jenny för att säga att jag försovit mig , men det visade sig att även hon  försovit sig , typiskt :P . Idag var jag och älsklingen på ikea , igen :P , köpte massa saker till tv rummet och det blev ju hur bra som helst , bytta ut krukor och allt . Har även bytt databord till ett mycke mindre , det vi hade förut tog ju nästan upp all plats i tv-rummet . Så i helgen blir det att fara och titta på tapeter igen till köket , så svårt att bestämma oss :P , måste kolla på golv också . Kommer bli så fint när det väl blir klart i köket , om vi nu hittar några tapeter som duger till oss :P
Åt varma mackor nyss som älsklingen gjort till mig medans jag följde med hem till Niklas mamma för att lämna lite saker , så snäll så min älskling , och mumsigt var de vill ja säga :D
Nu ska vi se mitt i nyllet , sen blir det nog till att sova , så man orkar med morgondagen , är ju världens jobbigaste dag tisdagar , och i morgon har jag dubbel lektion på körningen , det känns att det börjar närma sig nu , så snart kanske jag har det där efterlängtade körkortet , vilken känsla när man står där och man har klarat det.
Nä nu har jag skrivit nog för idag för jag orkar inge mer , ska släcka alla ljus nu sen titta på det här programet .

Niklas , jag älskar dig mer än allt annat , du är mitt allt hjärtat<3
Min älskling