Söndag

Nu är det inte många dagar kvar tills vi ska hämta Elton , endast 2dagar. Idag var jag och älsklingen ut till söråker och hälsade på Elton , lillbäbisen.På onsdag får han komma hem till oss , kommer gosa sönder han.
Helgen i övrigt : I fredas tog jag och Niklas det bara lungt , hade myskväll, käkade pizza och tittade på film.I går var vi på ikea med Jenny o Jerry , sen for vi hem och så for vi upp till Niklas syrra och hjälpte henne med hennes nya kylskåp som hon hade köpt , sen for vi hem fixade oss och gick till Jenny och Jerry och grillade , Maja och Alex var också där , Satt och pratade o tog det lungt , drack några cider , sedan dansade jag och Maja loss inne i Jenny o Jerry´s tv-rum , så idag har jag nackspärr . Haha. Sen gick Jag , Niklas , Maja o Alex hem till oss , gjorde varma mackor och pratade , sen gick dom hem till sig. Idag har vi varit hos Niklas syrra och hjälpt henne med en massa saker , sen for vi till söråker och tittade på Elton, sen for vi hem . Nu ska vi fara till Linda o Joel , umgås o mysa med dom , hörs!Älskar dig Niklas<3

Tisdag

I morgon är det 1 vecka kvar tills jag och Niklas ska hämta våran bäbis , längtar .
I helgen var vi hos mormor och morfar efterssom min morfar hade 70 års fest , träffade min moster hennes man och mina kusiner som redan hunnit bli 7 år , tvillingar . Hade inte träffat dom på 1år efterssom dom bor numera i göteborg , så man ses inte så ofta . Iallafall hade vi hur trevligt som helst , kom hem vid 1-tiden (natta) , viglade mig till sängen och den kvällen var slut , i söndas klev jag och älsklingen upp itid för en gångs skull, gick och köpte glass och sedan tog vi en prommenad upp till mamma o pappa , sedan for vi ut till holmöbrygga och käkade , hur gott som helst och bäst av allt , pappa bjöd oss ;) hehe . Ihelgen får vi se vad det blir , Niklas lär ju vara hur trött som helst , han ska egentligen ha semester den här veckan och två till efter den här , men han tog på sig att jobba åt nått annat företag , skulle köra massa blå lera från stan till stavreviken , med finlastbilen ;) hehe . Så jag är ensam till klockan 22 00 ikväll , och kanske resten av veckan , får se hur det blir , men ikväll ska jag iallafall på ikea med niklas syrra maria , är så glad att jag har henne , världens underbaraste männsiska<3 så det ska bli kul , nä nu måste jag ta och göra mig klar om jag ska på ikea , kanske hittar nå roliga grejjer att köpa med hem :)

Niklas du är mitt allt , jag älskar dig <3


Onsdag

Lill-lördag idag då , snart är helgen här och då ska jag och älsklingen på 70-års fest hos mormor o morfar , hehe skojigt värre.Själv är man sjuk , snorig och ont i halsen , men jag jobbar på som vanligt iallafall , har fikarast nuså , då passar jag på att ta det lite lungt . Måste även städa sedan efter jag har slutat på jobbet efterssom jag och älsklingen ska få främmande av min moster som är hemma och hälsar på från göteborg så det ska bli kul.hihi , nä nu ska jag gå och fortsätta jobba , hörs!
Niklas<3


Fredag

woho , äntligen , i helgen bär det av till åsele med Jenny o Jerry , sen kanske Linda o Joel dyker upp på lördag, det vore kul.Marknad i helgen , gud vad roligt vi ska ha :) Nä egentligen har jag inte tid att sitta här efterssom jag måste packa klart innan älsklingen kommer hem så att allt är färdigt ,så vi kan åka på engång alla har slutat jobbat . Veckan har gått så fort , redan fredag , men det kanske beror på att jag varit ledig hela veckan så det är därför jag tycker veckan har gått så fort. Nä nu ska jag ta och börja med allt som ska göras , måste även springa bort till Niklas mamma o pappa för att släppa ut hundarna , vi har varit hundvakt sen i onsdag´s när dom for till åsele , så nu måste jag rusa ,. ha en bra helg allihopa för det ska jag ha :D Niklas är mitt allt <3

Lördag

Vi har nyss vaknat , och nu håller niklas på att göra fika :) , ska snart ner till tvättstugan och börja tvätta , kul på en lördag morgon , men det fanns ingen annan.I går var jag och älsklingen bara hemma och tog det lungt , var på middag hos niklas mamma o pappa , sen gick vi hem , somnade vid sju och vaknade vid nio så vi gick på macken och köpte godis , gick hem och tittade på film , mysigt . Nä nu ska jag och fika och ge min älskling en puss för att han är världens underbaraste :) , Hejsvejs!
Niklas , jag älskar dig <3 , idag , i morgon , föralltid

Torsdag

åhh snart är det helg igen , vad skönt :) , har jobbat idag och det gick bra som vanligt . Nu sitter vi och väntar på Linda och Joel , vi ska fara och bada , skönt med tanke på att man håller på att avlida, har över 30 grader i tv-rummet , men man ska inte klaga :) , nä nu ska jag se vad jag och Niklas ska göra till  middag så vi hinner äta innan vi ska fara och bada , hejsvejs!
Niklas , Linda , Joel :)

Niklas

040221
När din väg är lång och du är trött
Men du måste ändå gå
Och när skuggorna börjar växa och få liv
Och när natten skrämmer så
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar

När du står en dag vid ett vägskäl i ditt liv
Som ett vilset litet barn
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar

en hamn i stormen
Som en våg som fötts att bära dig
 i ljus och mörker
Är jag där och aldrig lämnar jag dig



Söndag

Nu var helgen slut igen , den hinner knappt börja innan det är måndag och jobb igen.
Helgen har alla fall varit riktigt kul , i fredas var jenny och jerry här hos mig och niklas , sen kom Linda förbi för hon hade inget att göra när Joel skulle åka iväg och fixa något , vad det nu var.Så vi tog det bara lungt , satt ute på ballkongen och tog några drinkar vilket var väldigt mysigt efterssom solen sken på oss och det vart varmt och skönt. Sen i går for Jag , Niklas , Jenny och Jerry till Maja o Alex , var där ett tag , drack några öl sen for vi in till stan allihopa , fick åka Jerry´s nya bil som han hade köpt igår , väldigt fin, Så vi for runt i stan for på max och käkade , sedan for vi upp på norraberget och myste, klättrade upp i det där hemska tornet som man nästan svimmar i när man kommit längst upp , så vi satt där uppe en bra stund och myste o pratade. Sen tog vi en tur till igenom staden , for hem till oss , pratade en stund , sen for alla hem  så vi gick o la oss.
Idag har jag och älsklingen varit i birsta med Jenny och Jerry , inhandlade en massa saker som vi ska ha i vårat tv-rum :) Sen for vi hem till Jenny och Jerry för dom ville bjuda oss på mat , och det var hur gott som helst , sen gick vi och spelade minigolf och jag vann :D med 1 poäng över Jenny , o grabbarna kom sist som vanligt :P , närå. Sen gick vi bara hem och nu har jag och niklas nyss gjort varma mackor , vilket var hur gott som helst. Nä nu ska jag mysa med min älskling en stund innan det är dax och sova inför morgondagen.Slutligen vad jag ville komma fram till , Helgen har varit kanon :D Niklas , jag älskar dig mer än allt annat<3
Jenny , Jerry , Maja , Linda <3 (sanna vänner har man kvar, när dom andra har gått)