Sean kingston & Justin Bieber - Eenie Meenie

Jobbig dag! känner mig allmänt less och slut i kroppen . Bara det inte är någon förkylning som spökar , kände redan i söndas att halsen inte riktigt ville sammarbeta , sen om de beror på en galen helg eller en förkylning vette tusan ... Sen är det rätt mkt på jobbet , längtar efter semester nu , det har varit ett tufft år så några lediga veckor behövs ...


till nå helt annat , vilket satans väder de blev . Åska och blixtar , jag är aldrig rädd för sånt men idag då jäklar höll ja på å bajsa på mig alltså , enda gången jag kommer ihåg när de åska så här mycket är för flera flera år sen .
Bara blixtra inne i uttagen och kändes som hela huset skaka också , usch ...

Bjuppar på en bild innan de är film med älsklingen!


Summertime!

Helt galen helg , underbart roligt med dom man tycker om mest , sånt gillar vi!
Dock är inte min kropp lika pigg och glad i dag efter 3dagars.. Vilar mig i soffan innan vi drar till stan och käkar glass med markus och malin .
I allafall , i torsdas började vi hemma hos anders och malin , satt på altan och myste med några groggar .
Inväntade chauffören , som förövrigt blev tobbe . Gled runt i mustangen  halva natta ute på alnö , så jäkla mysig kväll . Dock glömde jag kameran hemma , korkad som jag är!

Och sen hade vi midsommar , började hemma hos oss med lite grillning o sånt med ett gäng . For vidare ut till laggaberg , inflyttningsfest hos markus och malin . levde rövare allihopa, haha .
Vart max på natten också , mumma! Minuset efter den där kvällen är att min bil stinker värre än en alkolist , fyfan i helvete . Okej att man lämnar flaskor i bilen , men man behöver vell inte lämna halva innehållet kvar och sen slänga den på mattan , så det gjorde mig lite irriterad faktiskt . Dock var det ingen i mitt "sällskap" så inga minus till dom! ;). Vart en sen natt och kanske lite för mkt av de goda .

Så igår(lördag) när vi vakna , började niklas och jerry om på en gång och jag kunde inte hålla mig jag heller , men de var så härligt ute på alltan så man kunde ju inte stå i mot, hahah
Stack ut på holmö och myste på flotten med tobbe , danne , jeppe och niklas . Blev kvar där till 9 tiden innan vi bestämde oss för att åka vidare ut till idyllen , sjukt med folk där . tillslut kom man knappt upp för trappen . Men kul hade vi. Drog sen vidare på efterfest hemma hos tobbe , vart rätt många så de var riktigt skoj . Vandrade hem vid 5 tiden och ronja ramlade in strax efter hon med , skratta o hade oss till kl 6 i morse .

Och idag har vi mest varit hemma , jag och ronja har legat och solat , surrat skit och mått allmänt skit , medans niklas myst med grabbarna på alltan innan han fortsatte med bilen.
Så ikväll blir de nog en lugn kväll , är helt slut efter den här helgen .

Oj jäklar vad text de blev , skulle kunna skriva ännu mer också , hände så mkt roligt igårkväll och inatt , haha .
Ni får några bilder också :D



'
'







"I drömmar och kärlek finns inget omöjligt"

Ligger i soffan och myser med älsklingen och en kopp kaffe. Niklas mamma o pappa for hem för en stund sen efter en massa surr och kaffe .

Elton fick stanna hos mormor och morfar när vi ändå var upp dit för middag förut . Så han kommer hem i morgon lillbubben , lika bra att han får vara där i stället för att vara hemma ensam medans vi jobbar . Nog för att han lätt klarar att vara hemma i 8 timmar själv , det har han kunnat hela tiden , ända sen han var valp .
Har nog blivit väldigt bortskämd med elton , som valp förstörde han inte en enda pryl och han pinkade inne max 5 gånger , rumsren redan efter en vecka , så vid 9veckors ålder var han helt färdig med pinkandet inne . Det är det som får mig att fundera , om vi nu bestämmer oss för att skaffa en kompis åt elton , vilket inte är klart än . Förmodligen får vi en hund som är mer vild än tam . Helst av allt vill jag ha en valp efter Elton , men har inte gjort så mycket för att söka efter en tjej heller .
Och tiken MÅSTE ha stamtavla i så fall , inga blandraser här tack!. Har absolut inget emot dom , men ska jag ha en valp efter Elton ska jag veta att den är helt renrasig , och veta att allt stämmer genom en stamtavla.

Vilket jävla pladder det blev , inte ens intressant för er att läsa ....

Har börjat räkna ner nu till semestern , jobbar bara v25,26,27,28 sen jäklar är det 4 härliga veckors semester , skönt!!
sen i september blir det kryssning med en gäng också , kommer bli riktigt kul! förra resan var sjukt kul med Jenny , jerry .

Och helgen innan kryssningen kanske niklas åker ner till jönköping med Markus och malin på lastbilsmässan , tor-sön så då blir jag nog hemma . Vägrar betala pengar för något jag inte är intresserad av för 5 öre .
Blir nog så att jag tvingar ronja till att sova här med mig , vågar inte sova själv , hehe mupp!

Lika bra att sätta punkt här för ikväll , har ändå bara skrivit ner en hel del ointressanta meningar ,
Natti!


Söndag

Gomorron!

Har varit vaken en stund , men nu har vi precis ätit frukost . Niklas försvann ut till garaget som vanligt och jag inväntar maria som ska putsa fönstren , perfekt med en egenföretagare som svägerska som håller på med städ och dyligt . Slipper ju putsa fönstren själv , skönt!

Vart en hemmakväll igår också , markus, malin och ronja var här hela kvällen  så vi lyssnade på musik och drack nån grogg!, hade de riktigt mysigt!

Ska ta och släppa ut elton på baksidan nu och busa lite med han
hörs!



Nittonde juni

Blev en mysig hemma kväll igår , är helt död på fredagar , usch!
Ikväll vettetusan vad som händer , malin var sugen att hitta på något så är vell bara vänta o se när hon hör av sig .

Nu blir de en kopp kaffe och vänta på att malin ska höra av sig :)
hej!


Memories

har äntligen tagit fingrarna ur ...  och köpt en kamera . Inte en dag försent för dom andra som vi har kan man ju lika gärna kasta . Vart en samsung med 12,1 megapixel . Har dock inte kommit på hur den funkar riktigt än , men det kommer vell de med . Men hittils är jag riktigt nöjd med den .
Har blivit lite andra nya grejer hem hit också , bland annat en nytt suround ljud med riktiga högtalare , det andra fick flytta ut till garaget , inte för att det var nå fel på det andra heller men ..
Har även inhandlat en gps som vi förmodligen kommer ha nytta av när vi åker neröver .

Och förmodligen tänker ni att vi är så korkade som drar på oss en massa avbetalningar , men serru där har ni helt fel! har inte en enda avbetalning på nått vi äger , om man inte räknar med lånet på huset förstås , men nu menar jag bara datorer , tvapparater och dyligt . Har köpt varendra grej för ihop tjänade pengar !

Bjuder på några bilder här hemmifrån , ni får godta att vi inte är klara på långa vägar här hemma , har knappt satt upp nå prylar på väggarna ;)






Snyggingen!

men ...

Bara niklas kan släpa sitt jävla arsle ur sängen nån gång så vi kan åka till niklas mamma en snabbis , sen vidare till mormor och morfar och hämta bäbis, lillhjärtat har varit där sen i fredas .
Men lite skönt samtidigt också , men man saknar ju någon som dregglar ner hela ens ansikte när han vill gå ut , mammas gopjupp!

Oj , nu jäklar vart det fart på niklas , han är redo att åka nu helt plötsligt!
Hörs

Skulle också vara bitter om jag hade ditt utseende

Har spenderat typ hela veckans kvällar med Ronja . Hon och jag förstår varandra så sjukt bra . Förmodligen eftersom vi är av samma kött och blod.

Är så jävla less på människor som beter sig som ja vet inte vad ! Så jäkla dålig stil alltså .
Blää påre!

Ska sätta igång med städningen nu sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!
Hej!

vill ha!

Är så sjukt sugen att ta en sista minuten och åka bort med älsklingen 1 vecka eller 2 . Skulle ju inte sitta helt fel .
Men först drar vi till göteborg v30 , längtar som tusan. Ska bli så härligt att bara åka bort vi 2 och ta det lugnt och mysa en hel vecka nästan . Ska hinna med en tripp på Lisseberg , ullared och min moster som bor där nere.
Kanske tar en sväng över till Danmark också om det finns tid .
Vilket pladder! Längtar i allafall till semestern nå otroligt så nu räknar jag sakta men säkert ner dagarna till en underbar semester på 4veckor , vilket jag behöver!

Nu blire matfors och niklas kusin som tagit studenten idag ! Stort grattis till dig sofie!


Jag vill bara säga 1 sak!

Nu har man varit duktig , platerat blommor på alltanen och jordgubbar häromdan , hoppas på mycke bubbar!
Så nu är det bara på framsidan kvar , men när man har 0 fantasi så vet jag inte riktigt hur jag ska göra .
Hann även med en sväng på birsta idag , kom hem några fynd rikare .


Något jag blir så trött på är att folk alltid ska påpeka att man köpt hus när man är 20 år .
Förstår inte vad ni måsta gnata i det för .
Något jag vill göra klart är att bara för att man köper hus innebär inte det att man ska skaffa barn och låsa in sig här . Vi köpte huset för att vi kände att efter 3 år i en 2a pallade vi inte mer . Hade vi inte köpt huset hade vi garanterat köpt en större lägenhet.
Vad är det som sticker så mycket i era ögon att vi köpt ett hus när vi endast är 20 och 24 år ?
Finns det någon oskriven regel att man inte får köpa ett hus när man är i en "viss" ålder .
Jag är trött på att försvara mig hela tiden ,  trött på att folk alltid har något att säga till om bara för att vi är för "unga" som folk så fint kallar det .
Vi trivs super bra här och förstår inte hur man kan sitta i en lägenhet halva sitt liv . Jag menar absolut inte att det är något fel med det men människor är olika och gör olika saker , samtidigt som vissa människor inte har samma möjlighet och ekonomi för att köpa ett hus .
Det jag vill komma fram till är bara att sluta lägg er i så mycket , det går absolut ingen nöd på oss här i världens härligaste hus . Man känner sig stolt , det är svårt att förstå att allt det här är ens eget , för vi jobbar och sliter hela veckorna och har absolut all rätt att köpa det vi vill ha .
Det är vårat liv , låt oss leva och göra det vi vill , inte göra som alla andra





Sjukt nöjd!

Som ni ser har bloggen fått sig ett nytt utseende , söta o snälla dessan har fixat den åt mig , riktigt nöjd!
tack så mkt :D

Kom nästan nyss hem , for inte från jobbet förrän vid 20 över 4 så de var bara att åka raka vägen till bettan för att få sig lite middag . Och nu har jag slagit ner arslet vid köksbordet .
Älsklingen ska klippa gräs och jag vette tusan vad jag ska göra , borde vell ta tag i att rensa ena rummet så det blir snyggt och fräscht där inne men när det inte används känns de så himla onödigt .
ska i allafall koka lite kaffe och njuta av i solen

Hare!


Längtar till helgen , då jäklar blir de åka av