Min nya älskling

Här hemma händer inte mycket just nu. Niklas spelar något nytt xbox spel som han köpte igår när vi var till birsta.
Ska vell snart gå och betala räkningarna , bara det att jag har slarvat bort en räkning , eltons försäkring. Men pappa som är så snäll skulle ringa och fixa det i morgon så det inte blir nå strul. Jag hatar sånt där , vi är så himla noga med alla räkningar och ändå lyckas jag tappa bort den.


Köpte föresten en ny älskling igår. Jag älskar den och är supernöjd med köpet. 3340:- så var den min .
Vart inte så mycke annat handlat igår . Efter birsta for vi till mamma o pappa. Städade bilen som en galning gjorde jag. Det fanns fan inte ett grus korn i hela bilen , men då tog det dock sin lilla tid , närmare bestämt 1,5 timme.
Åt smarrig middag som bestog av bakpära , skagen , grillad fläskfile och rödvinssås . Åt som en häst , fasiken vad gott det var. Vid 22 tiden skjutsade jag pappa och niklas på parken . Plockade upp jenny och så tog vi en sväng i bilen , lyssnade på lite musik och myste. Hämtade upp dom igen vid halv 2 , skjutsade hem pappa sen låg jag och niklas och bara myste i sängen .


I morse när vi vaknade gjorde niklas frukost. Tryckte i oss det och sen for vi till birsta . Kände oss så göra lös så birsta fick det bli.For upp till mamma o pappa sen hem . Busa med elton ute och nu sitter vi här. Måste fundera på nån middag , men frågan är vad som vanligt.


Bilder från idag



 

Min nya älskling . Den är super bra :)


Niklas nya liv

Efter en 45 minuters lång och  skön prommenad häckar vi nu i soffan med varsinn kaffe kopp.
Varför gruvar man sig alltid innan man ska ut på prommenad ?. Man hittar lixom inte orken till att ens ta på sig skorna. Det är ju helt underbart skönt att få röra på sig och få frisk luft. Att bara titta på folk och prata om allt mellan himmel och jord är ju också ett stort + . Och älsklingen ska ju börja sitt "nya" liv. Med minst en timmes prommenad om dagen . Inge dricka , inge godis , inge skräp mat . Ja ni förstår , han ska helt enkelt tappa några kilon. Varför förstår inte jag eftersom niklas är fin som han är och inte alls behöver tappa vikt. Och i mina ögon vill jag hellre att niklas ser ut som han gör än en tarm. Men det är hans val.
Samtidigt är ju jag väldigt smal jag med men jag har absolut aldrig gjort något för att se ut så här . Jag äter knappast nyttigt , och jag rör inte på mig flera timmar om dagen. Men det viktigaste är att jag trivs med mig själv och min kropp nu som den är . Så vill niklas gå ner i vikt är det självklart att han ska få göra det.
Han låter så gullig när han "planerar" hur han ska göra och hur han ska äta mm.
Sen har ju Niklas och Alex slagit vad om att den 18 juli ska alex väga mindre än niklas , så den som lever får se.


Usch , jag fattar inte ens vad jag babblar om. Jag som inte hade något att skriva om bara maler på.
Ska dricka upp kaffet , ta en cigg och sen hoppa i säng med älsklingen.
I morgon är det fredag , och då är ju våran vinmystjejkväll ;). Längtar faktiskt. Ska bli roligt att bara umgås vi 3 och prata.
Hare!



Jag älskar dig!<3


Grattis stumpan!

Ska börja med att gratta jenny på 20 års dagen. Fasiken vad vi börjar bli gamla nu allihopa. Dock inte jag och Linda som är minst av alla ;) hehe . Fast inte så mkt yngre för vi fyller ju ändå 20 vi också till vintern.
Tillbaka till jenny . Har nyss varit och hälsat på henne i nya lägenheten. Guud vikken mysig. Vart så avis på den halva "portalen" i väggen och med dom fina spottsen . Det blev sån mysfaktor. Vi satt och surrade ( jag , linda , sickan och Jenny) om allt mellan himmel och jord. Och så bestämde vi att vi skulle dricka vin , lyssna på musik , ha tända ljus och girl talk. Inga karlar med andra ord så niklas och joel får mysa för sig själva ;). Synd bara att sickan inte kunde vara med. Men nästa gång kanske. 
 

Nä , time for bed . Vi hörs i morgon .


Vi tre för 5 år sedan. Fy vad tiden sprungit iväg. Men många roliga minnen
som man kan skratta åt har vi i allafall


Helgen som varit

Lite om helgen
 

Fredag , Var in till birsta och jag köpte en fin tunika , käkade lite middag sen for vi  upp till anders (pappas kompis) , satt och pratade , drack lite vin och hade det trevligt. Vid 21 tiden for vi hem . Kollade på lite tv och myste med Johan som var  här ( systers pojkvän). Hämtade systers på hennes klass träff sen hem till sängen.


På Lördag ringde väckar klockan 7. Var bara att dra sig upp ur sängen och ner till tvättstugan. Varvade mellan tvättstugan och sängen. Vid 12 hämtade linda mig  . Tog en tripp till birsta. Handlade mina efterlängtade jeans leggins , äntligen fanns dom i min storlek. Niklas trodde förövrigt att byxorna var till min lilla syster eftersom dom såg så småa ut , haha .Handlade även en present till jenny som fyller 20 år i morgon , grattis påre stumpan!.
På eftermiddagen for vi till mamma o pappa där det bjöds på god middag . Drack vin och hade det mysigt. Vid 21 tiden begav vi oss till Jennys 20 års fest. Hade riktigt roligt , kvällen blir ju vad man gör den till.
Vid 2 for vi hem och somnade på direkten.


Sen söndag , världens mest deprimerade dag. Tog en  ganska lång sovmorgon. När vi kände oss någolunda pigga for vi upp till mamma o pappa. Niklas körde lite på pappas nya fyrhjuling , (funderar på att köpa den åt han) om han är snäll vill säga ;) . Drog lite ved sen tog vi pärlan o begav oss hemåt.
Linda o Joel kom förbi lite senare . Vi beställde hem kina mat och hade det så mysigt som bara vi kan ha.
Vart en rätt så tidig kväll . Så i morse var man rätt pigg .


Och ikväll har jag haft aloe vera party här hemma. Linda fick lite sålt iallafall . Vi fikade lite och när älsklingen kom hem slängde vi oss på soffan där vi även ligger just nu.
Om inte allt förlänge ska vi  knoppa så man orkar med morgon dagen.


Vart rätt så mkt text nu såg jag så nu räcker det.

Hare bra!

Hittade en bild från i lördags


Joel , Jag , glenn och Linda

Torsdag kväll

Tjillevippen.
sitter här med niklas o jerry , dricker lite kaffe o surrar på. Men nu blev det hocky på tv så jag passade på att slänga in ett inlägg innan jag ska plocka undan lite i köket efter middagen.


Har jobbat idag , det flyter på som vanligt och jag trivs fortfarande som fisken i vattnet. Man börjar komma varandra riktigt nära nu så man kan skämta om alla dumma saker och bara jävlas och skratta åt varandra. SKulle någon utomstående se oss skulle dom ju tro att vi var från vettet.  Som idag hade vi världens vatten krig . Helt dyngsur gick jag ner till niklas jobb och bara skrattade för mig själv . Herregud , undra om alla har det så roligt på jobbet som vi har ? . Tror dock inte det men alla borde få ha det så här.


Är så sugen på att köpa mig en ny kamera. La ju det där på is ett tag men nu är jag sugen igen. Så mycket jag är sugen på nu känns det som . Men en sak i taget så ordnar det sig.


Nu ska jag dra mig till köket , usch o blä . Jag orkar inte egentligen men saker och ting måste ju göras.
Vi hörs kanske lite senare.

GRATTIS TILL VÄRLDENS FINASTE

Idag fyller världens finaste älskling 23 år. Vad tiden går fort. Tänk , han var bara 17 (fyllde 18år  2månader senare) när vi träffades. Och nu är han helt plötsligt 23. Han har iallafall fått en massa fint , pengar , kläder , super fin ljuslykta , en skön grej som man har bärbara datorn på när man har den i knäet , golv/trätrall till ballkongen , en ryggsäck så han har när han åker skoter  , mm.
Så nu ska vi köpa nya möbler ut på ballkongen när golvet kommit dit. Kommer bli super fint .


Förutom kalas både i måndags och idag så har vi nyss kommit hem från max med maja , alex och jerry. Vart en sen middag då vi var tvungna att invänta jerry som skulle träna först.
Och nu myser vi framför tvn . Ska förflytta oss in till sovrummet o fortsätta se där innan det är läggdax. Vilket blir snart då klockan redan hunnit bli 21.45. Vart tog den här dagen vägen då ? .


Har inte hänt så jätte mkt under dom här dagarna. Vi har bara haft det lugnt o skönt och äntligen är min andra pencelin kur slut så pepparpeppar är jag bra ett tag nu.

Haré bra , godnatt!


Oj , glömde ju att gratta sickan som tog sitt körkort i går . Vad skönt för dig vännen :) .






Där är ljuslyktan. ´Tyckte den var så mysig. Och niklas älskar ju att tända ljus
bara det är vissa av våra ljus får man inte tända för vissa är för "fina" för det.
Niklas förstår det inte riktigt eller så är det bara jag som är konstig , hehe.
Appropå ljus , skulle ju fråga bettan nu om våra ljus kommit. Men jag och mitt
guldfisk minne vettni

Påskägg

Guud vad godis jag har tryckt i mig . Det finns lixom ingen hejd på något. Man bara trycker i sig mer och mer och tillslut känns det som att ja ska sprängas.


Tog en snabb visit till birsta förut. Dock inte på birsta city eller ikea utan en snabbis på boom , arken och ica maxi. Några härliga kuddar och ett aktiverings spel åt elton fick vi med oss hem. Skjutsade hem pappa och så köpte jag och älsklingen påsk ägg till mikaela . Det är hon värd mitt lilla hjärta.


Till middag idag blev det bakpotatis och rostbiff röra. Smaskens kan man säga.
Så jag ska nog ta lite av det om en stund. Så konstigt med min kropp , jag blir proppmätt på 2 sekunder och bara nån timme senare är jag hungrig igen . Knepigt.


Vi hörs senare.


Glad påsk

på er :)


Pencelin x2

Har varit dålig på att skriva dom sista dagarna. Men jag har helt enkelt inte orkat.
Har inte hänt allt för mkt heller för den delen.


Iallafall som kom jag hem för någon timme sedan från ett aloe vera (om det stavas så ) party hemma hos Linda. Köpte en kräm som tar bort pormaskar. Sickan hade använt den och hon hade tammefan inte en enda. Och så bokade jag ett party här hemma hos mig den 20april. Så då får vi hoppas på att någon kommer.


Och i morgon kommer mamma , pappa , mormor , morfar och mikaela hem efter 2 veckors semester. Har varit så avis på dom , 29 grader nästintill varje dag. Guud så skönt. Tur att vi bokar våran resa tillsammans med Linda och Joel snart så man kan se fram i mot det. I och för sig blir det inte förän hösten/vintern 09.Så då firar jag och Linda våra födelsedagar där , hela 20 panner.


Känner mig trött , är nog pga att jag är inne på min andra pencelin kur , usch o blä. Men lika bra så jag kan bli frisk nån gång . Ska ta o bädda sängen sen krypa ner och mysa med älsklingen innan det är dags för veckans sista dag och lite "påsklov" , hela 4 dagar. Bättre än inget!

Godnatt!


Radbyten!

Hej Emelie!

Tror det har fixat sig med radbytena nu!

Det visar sig när jag publicerar! ;)

Fixade oxå bort klockan som du sa! säg till om du vill ha en annan bild och skicka den isånnafall!!

PUSS PUSS, hoppas du sover gott!

/ maja!

Hus!

Hej . Fasiken vad klockan går fort. Är ju snart dags för att borsta tänderna och hoppa i säng. Elle nja nästan kanske.
T'änkte vell bege oss bort mot ica snart och se om vi ska göra nått att äta. Vi åt en ganska sen lunch så det blir nog något enklare.
Igår kväll vara vi bara hemma och mös. Gjorde super god middag som bestog av toast skagen till förrätt. Fläskfile , helstekta potatisar , schampinjon sås och tsatsiki till varmrätt. Vart ingen efterrätt för vi var helt fulla efter middagen . Låg i soffan tittade på film och bara hade det skönt.
Så i morse vaknade jag rätt så utvilad. Tog med mig elton ut och så tränade vi lite. Gick super bra och det märks att han börjar lägga trotset bakom sig , iallafall vissa dagar. Är ju några månader kvar innan han har kommit ur det där helt.
Sen for vi till birsta , handlade en slang till niklas bil , skivor och godis. Sprang in en snabbis på skopunkten och kikade. Ska ta en tripp dit in någon dag och inhandla mig lite skor , jag som redan har så lite skor ;) haha.
Efter birsta for vi till fagervik och kikade på ett hus som vi sett på hemnet. Men fyfasiken vilket område. Varendra granne ser ju precis vad man sysslar med och inte nog med det har man ju knappt något att röra sig på utanför dörren. Nä nå hus i det där området blir det nog inte.For upp till mamma o pappa en sväng , gav flamman mat och vattnade blommorna. På torsdag kommer mina kära hem. Jag saknar dom ganska myycket sen är jag nyfiken på vad dom köpt med sig åt mig och niklas ;)
Nu ska vi traska bort mot ica och inhandla lite käk , det där med traska vette fan . Blir nog röden som får traska mest :P hihi.,

(bloggen är väldigt svårläst ju nu. Det funkar inte att göra rad byten eller något . Vette fan vad det är som är galet men ska be linda kolla på det så fort som möjligt. Stå ut)

öppnad!

Nästan nyss hemkommen från birsta. Köpte en förtidig födelsedags present åt min fina älskling som fyller år den 15 april. Han har pratat om en skinnjacka länge nu och på carlings fanns den :) , Rikigt fin och kalaset slutade på 1699:- , det är han värd min darling. Nä nu är vindunken öppnad och glaset är i höggsta högg. Johan , evelina och maja är på ingång , lite senare går vi vidare till maja och alex .
Vi hörs i morgon gott folk!..

Lättad

Det har hänt mkt för mig idag , vad det är vill jag inte gå in på. Men jag känner mig så himla lättad över vissa saker.
Det känns som att jag kan släppa det där nu och fortsätta med mitt.

Kom nästan precis innan för dörren. Tog en birsta runda med maja. Köpte sminkborttagning och en skinnjacka.
Sen var jag ute efter den "speciella" vår blusen men tyvärr hittade jag den inte. Jag vet att jag sett den på internet , men vart :O. Så svårt att förklara hur den ser ut men den ska vara typ vit beige med en massa små rosa och bruna blommor. Vad jobbigt att jag ser den framför mig hela tiden och jag vill och jag ska ha den.

Jag ska göra lite kvällsfika åt mig och älsklingen nu sen bara mysa framför tvn och invänta veckans sista dag som är i morgon. Vart i hela friden tar veckorna vägen egentligen ?
Hare bra , puss!




Tack för designen gumman :) , super fin


hej igen emelie!

jag sover inte än så jag passade på att fixa lite, säg till om du inte är nöjd! PUSS IGEN!

HEJ EMELIE!

hej emelie, jag är ledsen att bloggen ser ut som den gör just nu, ska fixa det imorgon, blev så sent! PUSS  <3 /maja

puuh!

Vikken kort förkylning jag drabbades av . Är inte ett dugg snorig nu och känner mig faktiskt rätt så pigg.

Har inte hänt så värst mkt idag . Var riktigt lugnt på jobbet idag även fast det var lika mycket gäster som alltd, jag kanske bara var förberedd med allt , hehe. Idag var även min första dag som "riktigt" anställd . Sköönt må ja säga.
Efter jobbet for vi upp till mamma o pappa och hämtade evelina , körde även hem min bil.
Käkade lite middag med evelina o johan , surrade och drack kaffe. När dom hade åkt tog vi röda faran och for till maria , fikade skitgod kladdkaka med apelsin smak , mmums!
På vägen hem kikade vi in hos linda och joel , och fasiken vad bra det blev med deras nya golv i sovrummet.
Så i helgen ska vi åka och titta ut lite tapeter och dyligt till hallen , blir även nytt golv och så skulle jag vilja ha nya "möbler" i hallen också så allt blir riktigt nytt o fräscht. Iochför sig behövs det ju inte då rummet är nytapetserat i början av 08. Men nu är jag sugen på förändring och det kostar ju inte allt för mkt.

Ska koka lite te och göra kvällsfika. Ska även skicka lite bilder till maja så hon kan fixa o trixa med min blogg lite :=)
Kan ju inte sånt där själv ja men iochförsig har ja inte tålamod till det heller.
Vi hörs senare!
Hare bra.