mumma!

Väntar just nu på att evelina och johan ska komma över . Vi tänkte äta söndagsmiddag tillsammans bestående av
Potatis gratäng , klyftpotatis , marinerad ytterfilé , stekta grönsaker (svamp , paprika , lök) , feta ost sallad , tzatsiki och bea sås . Mums fillibabba.

Efter middan blir det nog kanske någon film eller lite world tour .
Dock inte allt förlänge eftersom man vill vara pigg och fräsch i morgon .

Vi hörs .





Klassfest 08


Blaha blaha

Jippi , k*k söndag i dag igen . Känns som att jag skulle behöva ha 1 eller 2 veckors semester till och bara rå om mig själv :) , men jag får vänta till jul då man har några dagars ledighet i allafall.

Igår kväll for vi först runt och skjutsade folk , sen vidare till maja och alex . Där hade dom riktigt mysigt , dom skulle äta kräftor och ta det lugnt hela kvällen . Något som vi även hade tänkt , bara ligga hemma och se film . Men icke sa nicke . Så snälla som vi är for vi till evelina och johan , drack kaffe , surrade , satte i hop deras nya säng och sängbord som man kan dra ut bakom sängen  och skjuta in igen . Vart så jäkla bra , och riktigt avundsjuk blev jag också .
Tog ju dock sin lilla tid eftersom det så kallade sängbordet var ett evighets göra . Tog ett antal timmar medans sängen bara tog en halv timme . Hade det riktigt mysigt , och vid 1 tiden gick vi över gatan hem till vårat lilla kryp in och somnade nästan på direkten .

Och till något helt annat , nu finns lägenheten ute på blocket . Vi satt ut den i går kväll och i morse hörde en tjej av sig , dock ville hon hyra den i andra hand , något som vi inte går med på och inte kan göra just nu . Men det har bara gått ett halvt dygn så det är bara att vänta och se . Så är ni intresserade av en tvåa i sörberge är det bara att höra av sig för mer info.

Nu ska vi åka upp till niklas syster en sväng och sen förbi johan och evelina . Se om dom behöver hjälp med något i dag också .
Vi hörs!


Någon som vill köpa en 2a i sörberge?

Ojoj , jag måste ju vara den sämsta bloggaren någonsin. Måste ta o bli bättre , även på bildfronten . För en blogg utan bilder är ju helt värdelös.

Iallafall så är det äntligen helg . Bartömning på holmö som vi missade , buhu.
Men vi hade en rolig kväll ändå . Synd bara att jag är bakis och illamående som fasiken just nu.
Kvällen började hos mormor o morfar med surströmming , mums! (  O ja , jag äter det !)
Därefter for vi tilll mamma o pappa , lyssnade på musik , tror hela gatan hörde . Gick ner till Anders o Malin .
Vart bjuden på en hel del där, och vi 2 tiden cyklade jag och älsklingen hem , en aning rund om fötterna ;) .


Om en stund blir det en sväng in på willys . Måste handla hem en hel del så  man överlever en månad till .
Efter det tänkte vi äta lunch med Johan o Evelina som är på IKEA och handlar upp allt , haha!
Ikväll blir det nog lugnt , tänkte nog mysa med Johan och Evelina i deras  lägenhet .Hjälpa dom att få ordning och packa upp det mesta . Guud vad jag gruvar mig att packa allt vårat nu när vi ska flytta .
Men det är det värt . Känner mig så lycklig just nu och det ska bli så skönt att äntligen få känna sig friare , vilket man inte gör i en lägenhet.

Så är det någon som vill köpa en renoverad 2a , 58kvm. I sörberge är det bara att höra av sig

5½ år

Tillsammans med dig idag älskling . Du är allt . Och jag älskar dig så otroligt mycket.


Nedstämd

För varje dag som går glider vi bara längre o längre i från varandra . Känns som att vi aldrig pratar med varandra eller ses längre . Blir bara ledsen när jag tänker på det . Jag vet varken vad jag ska göra eller säga längre . Allting är bara så konstigt just nu , och jag hoppas bara att det är just nu.

Äntligen!

Äntligen fredag i morgon , Efterlängtad dag kan man lugnt påstå.
Inget bestämt i helgen , vad jag vet än så länge . Men vi hittar nog på något skoj med maja och alex .


Under veckan som gått har det inte hänt speciellt mkt . Har bara druckit otroliga mängder med kaffe . Har surrat strunt med maja och bara myst med henne . Niklas har spenderat nästintill varenda kväll i garaget. Men då har jag bara fått mer tid till mig själv , vilket kan vara väl behövligt i bland.


Kom just på att lördag är fullbokad , min kära morfar fyller år så det blir smörgåstårta där som jag gjort på jobbet.
Mums! Även min kära lilla syster kommer hem från en 2 veckors semester i turkiet med bea . Saknat henne som tusan .
Sen till veckan flyttar hon och johan till sin första gemensamma lägenhet , är så glad för deras skull , och det roliga är att vi blir grannar , huset på andra sidan vägen bara .


Ska se resten av american pie nu och sen bädda till sängen . O ja , jag bäddar sängen på kvällarna , är alldeles för trött o borta på mornarna för att ens kunna dra till lakanet .
Hej!




Min fina syster o Johan . Du är snart hemma , äntligen!
Älskar dig


Bläääää

Helgen börjar lida mot sitt slut , så jäkla tråkigt . Men så är det.
Lite om helgen då


Fredag , började med att jag och niklas var uppe hos mamma o pappa nästan hela kvällen. For och köpte en bil i söråker och där blev vi ju kvar i en evighet kändes det som . Efter det skjutsade vi hem mamma o pappa .
Skynda oss och bytte om sen for vi o plocka upp maja och alex . Tog en sväng in på selånger . Dock var vi ju där så sent så det enda som var öppet var ju tivolit . Kändes konstigt att springa runt där bland alla 15 åriga fjortisar . Men vi hade ju inge bättre för oss . Fick med maja i en karrusell också . Läskig men rolig . Och det kula var att vi fick åka en gång till gratis , han som ägde karusellen tyckte det var så roligt att se oss så rädda. Hahah.
Efter det tog vi bilen ut till söråker och åt en natt korv , hihi.
Sen vare godnatt!


Och lördagen spenderades mest i bilar . Det började med att jag och maja for in på selånger vid halv 12 tiden . Efter en timme ungefär kände vi oss nöjda och  for vidare på donken .
Sen hann vi med att hälsa på majas mamma , min mamma o pappa . Sen for vi på lindas jobb och hämtade hennes nyckel , for hem till dom och hämtade keaton och tog joels bmw. Åkte runt o ragga i den , hahah .
Efter någon timme for vi tillbaka till linda o joel . Kokade kaffe och väntade på att joel skulle komma hem och ta keaton . Så vi satt o drack kaffe och surra ett bra tag där .
Så från 12-20 i går satt vi i bilen . Hade det fakstiskt riktigt mysigt bara jag och maja . Ibland kan man behöva vara själv också .
Vid 21 tiden kom niklas hem så vi korkade upp vinflaskan , såg på film och tände ljus . Så mysigt att bara sitta hemma med sin älskling . Linda kom även igår kväll en sväng . Hon var ju lite rund om fötterna kan man säga . Hon var nämligen på jobbfest mitt i mot oss.
vid tolv tiden somnade vi som nå stockar .


Och idag klev vi upp vid 10 tiden . Plockade upp maja sen skjutsade vi upp baby till bängling så han får fixa o dona med sin nya bil . En till till samligen :P . Herregud vad grejer vi börjar samla på oss .
Så jag ska vell hämta han om ett tag sen fara o hämta elton som varit hos mormor o morfar hela helgen .



Blir galen på att texten ser så konstig ut . Vette fan vad som hänt med den :S . Måste be maja ta en titt o fixa till lite

Dumma jävla 08a

Vet knappt vad jag ska skriva här längre men jag försöker vell med något .
Sitter ändå och väntar på middag som består av strips o korv så några ord hinner jag nog med , hehe .


Ska försöka få upp min slöa pojkvän ur soffan , och käka middag . Efter det vill jag hitta på något med maja och alex , jag behöver min dagliga dos av henne , hihi.
Ska försöka få dom till birsta o ta en fika  , dock är jag nästan för trött för det men mysigt skulle det vara .


Sen kan jag även berätta att en riktigt otrevlig och dryg jävla 08a gjorde mig på riktigt dåligt humör i morse när jag ringde på nordea för att få prata med någon i timrå . Istället vart jag kopplad till kundcenter och fick prata med en stor jäkla idiot . Han sa emot mig hela tiden och var allmänt otrevlig . Och sånt folk ska ta emot oss stackare som knappt vet ut eller in när det är så mycket man behöver veta .
Nä idiot säger ja bara!



Juste , färgade som sagt håret igår , snälla svärmor som hjälpte mig och jag
blev riktigt nöjd om jag får säga det själv  . Kanske bjuppar på en bild framöver
om jag har lust vill säga


Hej

Jag förstår ingenting längre . Vad har hänt med dig ? . Jag ger så mkt
men får knappt något tillbaka.


Nä , idag känner jag mig bara trött o less . Ska ringa maja och prata med henne . Och sen  vänta på att niklas ska komma hem .
Nu kommer bettan , hon ska färga håret på mig


Im happy

Hej hopp!


Vart timråland igår kväll och idag känner vi oss helt döda. Trött som fasiken och helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig . Men vi ska till mormor och morfar så ingen ide att slockna nu när vi ändå ska åka om en stund .
Ikväll får vi se hur det blir . Var ju tänkt att vi skulle gå på timråland ikväll med men just nu är jag och niklas mer sugen på att hyra en film och ha myskväll hemma . Är ju ändå så tråkigt väder . Ja inget bestämt än och det är ju några timmar kvar.


Fick förresten en lila spikmatta av baby igår . Har legat på den både igår och idag . Men man ska ju helst bara ligga max 10 minuter dom 4första dagarna , men smarta jag somnade och vaknade efter 20 minuter , hehe . Men skönt som tusan är det iallafall.


Sen har det hänt en hel del roliga saker i veckan . Måste tyvärr förbli en liten hemlighet tils vidare .

Men just nu känner jag mig så glad och upprymd .


Ska ta och göra mig i ordning , måste ju se ut som folk ;)