Onsdag

Idag är det sista april , även kallat valborgsmässoafton.Ikväll blir det grillning o en massa mys med Linda o Joel.
Har iallafall nyss kommit hem från jobbet.Sitter o pratar med Hanna på msn , hon har skickat en massa bilder på lilla Julja.Hon är verkligen världens sötaste lilla bäbis . Huga , dom där små händerna o fötterna.Jag blir så sugen när jag ser bilderna , men som jag sagt flera gånger tidigare så får det vänta ett tag till iallafall.
Hoppas att vi snart får hälsa på.Dom bor ju som sagt inte så långt i från , bara rakt över vägen.Men vi väntar nog ett tag till , iallafall tills allt har börjat lägga sig lite.Förstår ju att alla i deras släkt vill se henne och att det blir superjobbigt med en massa folk där hemma hela tiden.Längtar så mycket tills jag får se henne .
Nu blir det en te kopp , en ostfralla och mormors underbart goda saft.
Är ju förresten superfint väder ute , man blir så otroligt lycklig , äntligen är sommarn på väg.

Niklas Törberg , mannen i mitt liv ;)

Tisdag

Hej.
Har nästan nyss kommit hem. For in en sväng till birsta förut och gick på ikea sen tog vi en fika , efter det var vi bara ute o tom åkte.Väl hemma tog vi med Elton ut på prommenad , han är fortfarande halt , vet inte om han fått någon torrspricka eller bara sträckt sig eftersom det inte är hela tiden.
Idag har jag jobbat , blir det även i morgon också , sen är jag ledig på torsdag.I morgon blir det nog grillning med Linda o Joel , sen får ví se vad som händer.
Tror jag ska göra lite te nu och bara mysa med älsklingen i soffan , är grannfejden nu. Man slutar ju aldrig att förvånas i allafall.Är så löjliga saker det handlar om i bland så man börjar ju fundera vad problemet är .

Ha en trevlig kväll.
Niklas Törnberg<3

Hittade en gammal bild på mig och hanna från 05.Hon har ju gått å blivit mamma å allt.Längtar tills man får se lilltjejen , har bara sett henne på bild , en urgullig liten tös.
Hoppas att allt går bra för henne och att de mår bra alla tre.

image294

Söndag

 Är fortfarande helt slut efter fredagen då det vart utgång.Började med att grilla hemma hos jenny o Jerry med Maja , Alex , Byppa , Åhlund och niklas självklart. Dansade o hade skoj. Vid elva tiden begav vi oss in mot staden , träffade på några som tyvärr gjorde mig jävligt förbannad.Mer behöver jag inte tillägga för utom att jag vart bra less där ett tag. Var knök fullt överallt men vi bestämde oss att gå på bk där vi blev kvar resten av kvällen. Vid 2 tiden gick vi bort mot max där vi käkade och senare tog en taxi hem.
Igår sov vi typ hela dagen . låg bara hemma o slappade.
Idag har vi varit i birsta o storhandlat. Varit hos mattias o veronika o hälsat på och gosat med deras otroligt söta 5 månaders bäbis , vart bra sugen där ett tag , men nej tack jag väntar nog ett bra tag till iallafall.
Efter det for vi in till birsta en snabbis med Maja o alex sen middag hos mormor o morfar . Har även hunne med en fika hos Niklas mamma o pappa , skit go kaka som Maria bakat.Resten av kvällen har vi bara spenderat framför tv;n.

I morgon är jag ledig , skööönt . Jobbar tisdag , onsdag , fredag , lördag o söndag.Jobbig vecka .
Längtar som fan tills min lön kommer den 15;e + nästa vecka då jag förhoppningsvis får stipendiet , yes :D.
Får fasiken inte glömma att göra ett pass också , annars är det kört för min del eftersom vi åker till spaninen 25 maj.Sen är det inte långt kvar till stundenten , fan va jag längtar:D
Nu ska jag ut med elton sen sova.I morgon blir det bus med Maria älskling , och förhoppningsvis finns det besikting , annars kommer jag få körförbud om jag inte gör det innan onsdag och det vill jag ju inte.
Fan va ja babblar , godnatt.

Niklas , du gör livet värt att leva.Jag älskar dig så mkt.

image293

image292

Torsdag

Veckan börjar närma sig sitt slut , känns helt underbart.
Ikväll har jag och Niklas bakat bullar , dom vart verkligen supergoda om jag får säga det själv :D.Så ikväll har Bert(niklaspappa) varit här o mumsat isig + maja o alex , tror dom tyckte att dom var lika goda som jag vi tyckte.Tyvärr vart det för mycket av det goda så nu har jag svin ont i magen.
Imorgon har jag praktik , och ihelgen är min lediga helg :D , äntligen.
Och sen på kvällen blir det grillning hos Jenny o Jerry med lite folk sen kanske det blir krogen för det skulle vara skit kul.
Snart dags för sömn , är så synd att dagarna bara rusar förbi , känns precis som om man bara hinner komma hem så ska man sova och det är dags för en ny dag igen.Så jobbigt.

Godnatt.
Niklas <3

Super gammal bild  från 2004.
image290

Snart ett år sedan denna lilla prick försvann från våra liv.Kan inte förstå att tiden gått så fort.
Så otroligt fin han var lillhjärtat.
image291

Tisdag

Ikväll har jag gått elljusspåret med Elton , Maja o Jeffe. Efter det for vi in till birsta och kikade på lite grejer på ikea.Och nu har vi nyss tryckt i oss en glass :) , mumma.
Nu ska jag vila mig lite i soffan ;).

Niklas o Linda

- Snart är det studenten , inte många veckor kvar nu. Längtar så mycket till guldkotten , är bara så himla trist att vissa inte vill vara med , jag och maja har sagt åt dom på skarpen att det är ingen som ska hoppa av. Vafan , det är en enda¨gång man skämmer ut sig , och det är ju dock sista dagen på skolan. Tycker iallafall att det ska bli riktigt kul.

image289


Tisdag

Efter att jag hade slutat jobba tog jag min lilla bil o for upp till mamma o pappa , men där fanns ingen . Så jag for hem och sminkade mig , så nu sitter jag här och ska snart klä på mig hade jag tänkt.Ska bort på skolan o käka tapas med klassen(spanska små rätter , vet inte hur det stavas men ändå.), även sundsvallstidning kommer vara där , kommer bli ett litet repotage ( hur det nu stavas ?) om oss i tidningen , om hur vi tjänade ihop pengar till spanien åså .

Har ju kommit på nu att det inte är speciellt lång tid kvar till studenten , endast 6 veckor.Och än har jag inte hittat någon klänning , är ju så himla svårt när tillomed Small sitter löst , får sy om hela klänningen innan det är klart.
Och snart bär det av till spanien också ., 24 maj åker vill till stockholm där flyget lyfter den 25e.Har inte ens gjort ett pass än så nu får jag ta tag i saker o ting , får göra det när lönen kommer.
Sen längtar jag  till september , då blir det guldkryssning , och förhoppningsvis hänger Linda o Joel med . Sen typ i oktober , november eller december blir det utlandet med Linda o Joel , vet inte var det blir än men längtar som bara den. Sist jag o Niklas var utomlands var 2004 när vi åkte med min mamma o pappa.Så nu vill man tillbaka igen.
Elton börjar bli lite rastlös nu o vill ut så det ska jag göra nu .
Hej.

Niklas Törnberg

Måndag

Nu har jag varit duktig , fick för mig att jag skulle dammsuga o plocka undan här hemma , så jag gjorde det sen fick jag för mig att jag skulle städa upp ute på ballkongen och ställa om möblerna . Så nu sitter jag bara här och väntar på att Niklas ska komma hem , han hjälper  sin syster att byta till sommar däck.
Idag har jag varit ledig ., följde med Linda till Malin , åkte på ikea o kikade lite och sen släppte dom av mig på Niklas jobb där jag fikade med honom innan vi for hem.

Fick se hanna o Fredriks lilla tjej idag också , (fast bara på bild) , underbart söt bäbis . Längtar tills jag får träffa henne när dom kommer hem.Man blir ju lite avis faktiskt , men barn får vänta för mig ett tag . Ska ju ut o resa o så innan lixom.
Nu kom älsklingen hem , tror jag ska koka lite kaffe o göra fika som vi kan mumsa i oss på ballkongen , det är ju så vackert väder ute och det är super varmt på ballkongen .

Niklas Törnberg

Söndag

GRATTIS TILL HANNA O FREDRIK SOM BLEV FÖRÄLDRAR IGÅR TILL EN LITEN JULJA :D

Äntligen , veckan är slut för min del och i morgon väntar en ledig dag . Jobbar på tisdag också sen praktik torsdag o fredag , har ju som sagt nationella på onsdag som helt flugit ur mitt huvuv , Maja påminde mig som tur var .
Och så är jag ledig nästa helg , längtar redan nu , kanske blir midda o utgång med Linda o Joel , skulle verkligen sitta fint.
Lugn o skön helg iallafall , i fredas for vi ut till Linda o Joel , grillade och hade mysigt.Igår blev det en kväll med Maja o Alex.
Och idag har vi varit på kalas , niklas morbror fyllde år så vi käkade tårta o en massa gott.Har förresten glömt att säga att jag fått mig en bil nu , kanske inte världens finaste men den duger , drar ju typ inget och det är bra för min ekonomi . Kommer iochför sig inte köra den speciellt mycket ,¨då niklas vill ha den till jobbet. Klagar dock inte för då får jag ju åka fin audi , världens skönaste bil att köra.
Var på ica för en liten stund sen och köpte varsin chips påse till mig och niklas , är ju inte som alla andra , tycker bara om less fat chipsen.Blev även en dricka och tre kexchoklad.Så nu ska jag mumsa på det och mysa i soffan.

Niklas Törnberg

Lite bilder ;
Niklas bil
 image288

image287

image219


Fredag

Ja så var det fredag idag igen , tyvärr kan jag inte säga äntligen eftersom det inte spelar så stor roll för mig vilken dag det är när jag ändå jobbar hela helgen.
Ikväll ska vi iallafall ut och äta middag med Linda o Joel. Ska bli bjuden på middag , finns det någon som har så snälla vänner ? , fyfan dom är verkligen guld värda dom där två.Kommer bli en super mysig kväll.
Idag slutade jag 10.40 , for raka vägen in till niklas jobb , drack chocko milk med älsklingen , bytte bil med han sen for ja och hämtade Maja , köpte en isglass o myste i det vackra vädret.Skjutsade hem henne sen for ja hem , bjöd maria på lunch o såg våra bästa år.Efter det for vi bort till Maja o drack en kopp kaffe och nu sitter jag här igen.
Väntar på att älsklingen ska komma hem , kanske blir lite bus med Elton ute :D

Hejsvejs

Niklas <3

Onsdag

Idag är det min lediga dag . Är superfint väder ute idag , man blir verkligen superlycklig.
Har hunnit med rätt så mycket idag , birsta i morse med Maria , sen en fika här hemma hos mig och efter det en prommis ute i det underbart vackra vädret.
Väntar på att Linda ska komma hit , ska mysa lite på ballkongen med en kopp kaffe hade jag tänkt :)
Tyvärr har jag inte hunnit städa värst mkt här hemma efter gårdagen , bara startat en diskmaskin.
Kvällen var jätte trevlig med en massa mys.
Niklas vart jätte glad för presenten han fick , vilket var en öl maskin , en så kallad draught master .

Nu vill ja ut i det fina vädret , hej.

Niklas <3

image286

GRATTIS ÄLSKLING

Idag har jag jobbat , slutade halv tolv så då for ja och åt lunch med älsklingen , han fyller ju som sagt år idag :) , 22 år.Han kommer bli superglad för presenten , det vet ja :D
Onödigt att jag städade i går , blir lika grusigt igen eftersom vi har elton . Så nu blir det till o dra fram dammsugarn igen och fixa till här hemma innan all släkt o  vänner kommer hit.
Pappa skulle snart titta förbi så då blir det lite kaffe o en massa surr.

Byebye

GRATTIS till min älskling som fyller 22 år idag :D , älskar dig ;)


image219

Måndag

Har nyss gjort klart alla smörgåstårtor , och plockat undan.Så snart blir det till att sova.
Jag och Linda tände nyss ett ljus för lilla Engla (ingen kan vell missat) , hoppas att fler tänker på henne.

Niklas o Linda

Måndag

Hej.
Har nästan nyss kommit hem från mitt frukost pass på scandic.Slutade dock halv tolv men var snäll och hjälpte till över lunchen för att det var rätt så mycket folk.
Blir jobb i morgon också , och en ledig dag på onsdag som kommer bli super skönt.
Sen blir det jobb hela helgen igen , är ledig iallafall helgen efter och det känns bra.
Måste dra fram dammsugarn o börja städa ,  min älskling fyller ju 22 år i morgon så det måste vara fint här när alla kommer.Så ikväll blir det till att göra två stora smörgås tårtor.

Hejsvejs.

Niklas

image280

Söndag

Vart tar helgerna vägen egentligen , har jobbat men iallafall?.Har inte hänt så värst mycket ihelgen förutom att jag jobbat , myst med gogumman , ätit middag hos Lindas mamma och varit på hundkurs.
Ska jobba i morgon o på tisdag också , onsdag blir min lediga dag . Känns lite tråkigt bara att jag jobbar till helgen också eftersom det är då alla andra är lediga , men jag ska inte klaga , det är ett super roligt jobb och pengar .Hoppas dock att jag är ledig när det är avslutning på parken.
Nu ska jag slänga mig o soffan.
Hej.

Niklas T<3



Fredag

Hej.
Idag har jag bara legat hemma o myst i soffan med min älskling. Vid tre tiden kom Joel hit och hämtade Niklas.Så i morgon kväll kommer min älskling hem.Konstigt att man kan sakna en person som man umgås med varje dag , men det är iallafall vad jag gjort sen han klev utanför dörren förut idag.Min lilla älskling.
Har nyss färgat håret på Evelina så nu sitter jag , evelina och Linda o surrar.
Linda sover här i natt , perfekt eftersom vi jobbar båda två i morgon och vi börjar samtidigt.så kl6 i morgon ringer väckar klockan och det är dags för jobb.Slutar dock vid elva så det blir ingen lång dag i morgon.Efter det blir det härnösand , sista gången på hundkursen i morgon.
Och i går vart jag erbjuden ett vikariat på scandic i en månad nu , super roligt med extra pengar vilket kan behövas i bland.Blir även en heltids tjänst där i sommar så det blir skoj,
Nu blir det mys med mina två älsklingar här sen sängdax.
Godnatt.
Niklas Törnberg

Fick förresten lite bilder från lasse stefanz förra helgen.

image277
image278
image279
image280
image281
image282
image283
image284
image285

Onsdag

Flitig även idag.Håller på att tvättar en massa tvätt ., är så glad för att jag fick en tid.Praktiken har gått jätte bra idag.Får inte glömma bort att ta med mig alla uppgifter om mig själv i morgon så jag kan skriva på alla papper inför sommarn.Blir jobb i helgen också.
Måste även gratta jenny till sitt körkort som hon tog i går , GRATTIS.Och ett tack till Maja som gjort min otroligt fina blogg:).Förövrigt sitter jag bara här och väntar på att Maja ska komma , ska till timrå å sola.
Sen blir det nog gino lite senare ikväll , mumsmums.
Ska tvätta av mig sminket å så nu innan maja kommer.

Byebye
Niklas

Tisdag

Fick skjuts med Maja o Alex hem så väl hemma drog jag fram dammsugarn.Efter de dammtorkade jag och plockade ihop lite , känner mig ganska duktig faktiskt.
Hann med en liten stunds prat där emellan med hanna , och tyvärr ingen bäbis än :(.
Nu måste jag göra mig i ordning , ska åka alldeles strax till härnösand , hundkurs , donken och dollar :).
Byebye.


Tisdag

Nyss tryckt i mig lunch,idag var det köttbullar , mackaroner och brunsås.Har varit lite onyttig också , köpte mig en dricka och kitkat , mumsigt.
Ikväll är det hundkurs också , tänkte hinna med en sväng på dollar och donken innan.Igår kväll hängde vi med alex , Maja o Jeffe till elgiganten så Niklas kunde lämna in sin telefon också.For tillbaka till timrå där alex lämnade pengar sen åkte vi tillbaka till birsta där vi tog en fika på ikea.Efter det blev det en runda på birsta city.
Har hittat super fina mysbyxor som det står student 08 på , tror nästan att jag ska beställa ett par :D.
Ska fortsätta kika på student sidan , tror jag ska beställa en katalog så jag o maja kan beställa en massa .

Niklas T

image238

Måndag

Efter en händelserik helg är jag helt slutkörd.Ifredas drog vi på parken där lasse stefanz spelade.En riktigt skojjig kväll som fortsatte hemma hos maja med efterfest , bastande och en massa diskutioner , haha. Runt 5tiden började vi dra oss hemöver  , vart världens segaste prommis hem , med Jenny o Jerry.Kom hem 05.35 på morgonen då det blev raka vägen i säng.
På lördag morgon vart vi väckt vid tio när min pappa kom och hälsade på.Vart en super lugn dag . Senare vart det ikea med min kära solstråle Maria.
På kvällen vart det en myskvälll med en god middag.Gick o la oss tidigt för att jag skulle jobba i söndas.
Igår jobbade ja , började 05.30 och jobbade till 12. Åkte hem och myste med min älskling. Resten av dagen blev det middag hos mormor o morfar , fika hos niklas föräldrar som slutade med en mysig kväll.

Nu blir det en god lunch med mina vänner. Byebye


Torsdag

Nyss kommit hem från tandläkaren, trodde jag skulle dö innan jag kom därifrån.
Igår var en såndär dag när man bara vill lägga sig under täcket och dra det över huvudet.Den här veckan har nog varit den jobbigaste i hela mitt liv, men samtidigt är jag stolt över mig själv och jag tror faktiskt att jag kommer lyckas den här gången.Med vad det säger jag inte föräns allt är klart.
Var även min första praktik dag igår på Scandic , gick prima och Johan erbjöd mig jobb hela sommarn.Har funderat och jag kommer nog säga ja.Ska jobba frukostar och då börjar man 05.30 - 12.00 , inte hela världen precis.Tror även att det skulle vara riktigt skoj , att verkligen få känna om det är det här jag vill jobba med ett bra tag till , som det känns nu är det blandade känslor.Vissa dagar är super roliga medans andra gör en grinfärdiga , men tyvärr är livet så, det har sina upp och nedgångar.Ska ta på mig så mycket jobb som möjligt i sommar , skulle vara superkul om resan blir av som vi planerat med Linda o Joel.
Nu blir det en kopp te och sedan middag hos niklas föräldrar , LAX :D MUMMA!

Niklas o Linda <3