suck

Utråkad är bara förnamnet . Gud , jag pallar seriöst inte att bara sitta hemma en hel dag .
Och ändå har det bara gått några timmar av den.
Finns ju fan inge å göra , bara sitta vid datorn eller kolla på skit os , jag verkligen hatar sport!

lördag

Vart en super mysig kväll med maja igår . Dock vart det inte allt för sent vilken känns väldigt skönt idag .
Vaknade 6 i morse och var tvär pigg men lyckades somna om igen till halv 10 .
Klev upp och åt en smaskig frukost sen slog vi ner arslena i soffan och nu sitter vi och kikar på bilar , ett jäkla tjat om de nu , ja vet .

Nu väntar vi på att maja och alex ska komma upp , Så då blir de nog en massa surr och kaffe .
Efter de vette tusan vad som händer , hade tänkt å tage en birsta tripp men i det här vädret tror jag faktiskt att jag skippar de .

Hörs !


Mysig fredag kväll

Myser med maja i soffan med ost , vin o kex . Var till stan förut och köpte sushi , vi var ju bara tvungen o smaka.
Konstigt att alla som ätit de tyckt att det varit skit äckligt , tyckte det var hur gott som helst vi .

Stackars älsklingen är jätte dålig , vart jätte sjuk i morse i feber . Så nu har han sovit precis hela dagen sen han kom hem i morse . Ska snart väcka han så han kan få i sig något att äta , köpte hem youghurt , köttsoppa , mjölk , gröt och kräm , (ingen riktig mat går ner) åt han så ska försöka få i honom något .

Nu återgår jag till majsan älskling , ha en fortsatt trevlig fredags kväll!



Älskar dig <3


125 mille

Har precis tryckt i mig en massa gotta , bla tacos , chips och daim tårta med apelsinsmak , mumma! .
Är helt stinn , inte konstigt . Måste ta o börja röra på mig nu för det bara plussar på vågen hela tiden . Har gått upp från ca 53 till 58 sen jag började jobba . Inte konstigt allt man små äter hela dagarna .
Men bara de blir vår , då jäklar!

Var på careta idag med kära svärmor , skulle aldrig gått in där , vart dökär i en dösnygg bmw .
Ringde niklas på en gång och han lät super intresserad till en början men sen fick han veta vad det var för motor, då vare bara å glömma . För lite trycka i bilen helt enkelt , haha . Herregud , killar.
Får leta vidare , men bara för att man ska ha något så hittar man tammefan ingenting man blir ens en gnutta sugen på , i den prisklassen i allafall. Men andra bilar som är to die for och även kostar 500 000 skulle inte sitta helt fel elle .
Ska börja spela , och helst vinna 125 mille. Då köper jag en sprillans valfri bil åt maja älskling också ;)
Haha , dröm vidare .

Jerry o Niklas skickade jag ner på macken för att köpa glykol , illa tvungen , vill ju inte att bilen ska få nå fel . Kanske onödigt när man vill bli av med den , hihi .

Natti!



Ge mig sommar! Underbara sommarkvällar o ute serveringar


Så mycke lättare

Just nu känner jag mig tio tusen ton lättare . Har varit nervös så länge nu och äntligen kan jag sluta oroa mig .

mm

Fyfan va kallt de är ute . Trodde jag skulle svimma i morse när jag kollade på tempen . Har nog aldrig varit med om att det står -30 nån gång . Och min bil är helt otrolig , startar i ur o skur , dock lite kallt när man inte har motorvärmare .
Har äntligen fått niklas till att vi ska sälja min bil , har ju pratat om de i en evighet , men ändå haft kvar den när den ändå gått så pass bra som den gjort . Så i morgon åker den ut på blocket efter jobbet .
Känns som att vi är i behov av en "riktig" bil , en kombi rättare sagt .
Men skulle behöva bli av med min bil innan annars står vi helt plötsligt med 4 bilar , kanske lite väl onödigt.

Känns bara så fruktansvärt irriterade när man har en rätt ny och riktig bil och man inte kan använda den . Men det finns inge å gö åt saken .

Lite te skulle inte sitta fel när man är stelfrusen efter en prommis med elton , men även om de ä 20 eller 30 minus måste ju även vovven ut , inte allt för lockande i bland .




På fredag ska jag och majsan ut o käka sushi , mumma!

Vilket skämt!

Är dödligt less på OS , finns ju fan inge tråkigare . Men när man har en karl som tycker om sport och tvn i sovrummet inte är kopplad till alla kanaler har jag inte så många val , antingen sitta vid datorn eller se på skiten .
Och damhockey , va fan är de för skämt ? . Dom åker som 10åriga grabbar som precis börjat spela . Nä hockey är en kill sport , inge annat!

Förövrigt så händer det inte allt för mycket här hemma . Har nästan nyss kommit innanför dörren . Middag hos mormor o morfar satt finfint.
Ska vell slänga mig i duschen bara jag samlat ork nog att ens komma till badrummet . Är så trött hela tiden , vill bara ha vår o mer energi.




Mammas goprupp!




ny bloggdesign

Kikade bara in för att se hur nya bloggdesignen blev .
Vart ju super . Tack till maja( www.naws.blogg.se ) och Lina ( www.linua.blogg.se )

Puss på er ♥

Fina du

Snacka om lyx att bli bjuden på värsta brak middan på en måndag . Var så otroligt gott och vi åt tills vi blev illamående . Efter maten tröck vi i oss en massa glass och kaffe .
Tack till älsklings maja och alex för super god mat.

Just nu ser vi på spårlöst och trycker i oss chips , godis och dricka . Känner mig så fruktansvärt äcklig just nu så det går inte att förklara . Skulle behöva en prommis runt hela timrå kommun efter den här dagen känns de som .

Nä , ta o stänga ner och mysa med älsklingen innan det är dags och sussa .

Natti.



Maja , en helt underbar vän . Som alltid , ALLTID finns där .
Älskar att hon alltid står var vad hon tycker och tänker , att hon
inte är ett dugg rädd för någon , att hon är en helt otroligt fin vän.
Älskar hela henne helt enkelt!

Bråkmakargatan

Tjollahopp!

Alla hjärtans dag idag , har inte bestämt något speciellt så vi får se vad vi hittar på . Vi firar nog allt nästa helg när vi ändå firar 6 år .

Å helgen , jadu , ganska händelse rik och skojig. Bor numera på bråkmakar gatan , haha skämt å sido .
Hade en kul dag/kväll igår . Först birsta med Malin gumman , sen vart de middag hos mamma o pappa . Vidare till tobbe och sen fick jag tjejbesök så jag vandrade hem . Satt mest och surra strunt med Linda , Jossan och Ronja .
Sen kom baby hem och även så Erik .
Kom i säng vid halv 4 ..

Idag , då blir de total städning av huset medans älsklingen är ute och skottar taket . Efter det vette fan vad som händer , kanske åker till markus o malin på en massa kaffe , det behövs idag . Trött som ett as .

Är vell lika bra att sätta igång med städningen innan baby ser att jag latar mig i soffan medans han sliter arslet av sig .
Tjaooo



Känner mig så glad idag , beror kanske på att jag fick veta en helt underbar sak
igår , Hoppas verkligen att de blir så.


100221 ♥

Då firar jag och världens bästa och underbaraste älskling 6 år . Helt otroligt .
6 månader har helt plötsligt blivit till 6 år . Tiden verkligen bara springer iväg .
Är glad att vi delat/delar så mycket som vi gjort/gör tillsammans . Skulle inte kunna tänka mig att leva en endaste dag utan min allra bästa vän och sambo .

Du är världsbäst , jag älskar dig


Trötttt

Är det bara jag som blir livrädd när man ser på efterlyst ? . Vågar knappt gå utan för dörren när programmet är slut , töntigt egentligen .

Funderar på något smart till niklas i alla hjärtans dag present . Men vad är ju frågan ? . Helgen efter firar vi ju även 6 år så det blir nog att vi slår i hop allt på samma dag . Pratade om middag ute men egentligen är det minst lika mysigt hemma .
Blir en liten funderare på det , kanske pyser in på bírsta senare i veckan och letar något smart . Ska släpa med mig malin tänkte ja .

Nu börjar hjärnan och ögonen att säga i från , blev tvärtrött när vi kom hem från maja och alex , alex som förövrigt fyller 21 idag , grattis!.
Blev även en lång och hektisk dag på jobbet idag , var inte hemma förän vid 5 .

Nu säger vi godnatt!


Snööö

Vilken dag , helt slut . Klev upp vid 10 , drog på oss skoterkläderna sen vidare till sörberge där vi väntade på Markus , malin och Linda . Åkte vidare mot kovland , käka pizza och tog de lugnt . PÅ hemvägen vart de en sväng förbi markus o malin innan vi fortsatte hemmåt . Var hemma vid tre tiden , hade världens överraskning som väntade på oss . All jävla snö från taket hade rasat av både på framsidan och baksidan . Hela min bil var helt övertäckt + att hela altan var proppad med snö . Bilen klarade sig men staketet på altan var knäckt. Skogstokig och less var det bara att sätta i gång med skottningen .
Pappa med snö slunga , jag , niklas och Mikaela med varsin spade . Lite senare kom även Niklas pappa förbi och hjälpte till , det tackar vi för .
Så nu har jag precis klivit ur duschen och älsklingen for till mormor och hämta söndagsmiddag , underbart att jag slipper börja med det nu när det är helt slut på energi.

Och resten av helgen har bestått av markus och malin , fredags dejt ;P haha , ikea , öl och bastu .
Haft en skit kul helg, tack!

Bjuder på bilder för en gångsskull som jag knäppt idag med telefon , absolut inte dom bästa bilderna , men men .




Linda


Niklas och Markus


Malin


Linda


Malins , Lindas , älsklingens och Markus skotrar


Sjuuukt mycke snö. Alla fönster på bilden är egentligen från golv till
tak stora utan snö :P

v11

Idag var anticimex här och besikta huset , ingen anmärkning på alla punkter, vilket vi redan visste ;) hehe .
Sen när det var klart for vi och beställde soffan så v11 kommer den , efter mycket hit och dit är en sak äntligen klar . Så nu ska vi inhandla nytt bord och tv bänk , frågan är bara vad vi ska göra med det vi redan har , blocket nästa kanske ? , är ju dock ganska nytt så onödigt att slänga bort bara .

Ska fortsätta ladda inför paradise finalen , hoppas på Jackie och Patrik !
hej!