Någon annan som är besatt av Guitar hero?

Vi har spelat guitar hero hela kvällen . Druckit lite vin och haft det mysigt.
Men jag gav upp spelandet en stund. Jag känner mig helt yr nu och fingrarna känns som att dom är förlamade.
Samtidigt känns det som att jag vilken sekund som helst skulle kunna slänga gitarr jäkeln i väggen när det går åt helvete för mig. Det är verkligen som en drog. När jag testade spelet för första gången för 1 år sen tyckte jag att det bara var skit men nu kan jag inte ens slita mig i från det.


I morgon på morgon ville maja ha sällskap in till birsta , och det tackar man ju knappast nej till. Niklas säger att birsta är som en drog för mig. Oftast kommer jag hem med något nytt. Men hör o häpna , inte en endaste pryl följde med mig hem häromkvällen. Vi åkte nämligen hem med proppfulla magar efter en fika på charm med Maja o Alex.
Niklas däremot köpte en billabong keps , skit fin. Han passar verkligen i keps min karl,

Vi hörs i morgon för nu ska jag försöka slita nikke från spelet och få han att se en film istället.
Godnatt!



Titta snyggingen för ca 6 år sedan.


det gör ont överallt

Jag har ont i hela kroppen. Ont under ena bröstet , ont i huvudet. Alldeles yr och konstig. Jag vågar inte röra huvudet fort för då kanske ja svimmar. Úndrar om det är förkylningen som spökar.
Äntligen fredag i morgon , blir bara en lugn kväll i morgon iallafall och lördagen är fortfarande oklar , jag hatar när det är struligt .

Måste få avreagera mig på två saker. För det första , DU ELLER NI som ringer från skyddat nummer till niklas var och varannan dag . Som bara håller käften när man svarar. Lägg av med det.
Sen du som lämnar ut posten , var enda jäkla dag får vi käringas post . Det är ju lite skillnad på förnamn . Bara för att det är samma efternamn betyder inte det att vi ska ha varandras post. Lär dig läsa eller byt jobb
.

Sådär , känner mig lite lugnare nu iallafall. Ska se klart lyxfällan nu. Jag fattar mig inte på folk , tänker dom inte längre än vad nästan räcker . Nä man drar på sig mer o mer till man tillslut står i världens djupaste grop , det spelar lixom ingen roll vad du gör så är du alltid kvar där. Sen att man ens tänker på att skaffa eget företag när ens egen ekonomi är körd totalt i botten.
Nä man har tur att man är så smart som man är och inte drar på sig en massa avbetalningar. Vi köper saker när vi har råd med det. Appropå det köpte vi nya xbox häromdagen och guitar hero . Vi har spelat som nå dårar hela veckan. Det är som en drog.
Nä sluta surra EMELIE. Vi hörs!


Tips någon ?

Ska försöka få tid för klipptid  senare i veckan , det enda kruxet är att jag har så jäkla beslutsångest.
Vissa stunder känner jag bara för att klippa av mig en bra bit o klippa upp det ganska rejält . Men nä nu när jag tänker efter känns inte det så lockande längre. Har tänkt att ta av en bit iallafall men resten vet jag inte. Vill jag ha kvar långt hår eller göra en ganska stor förändring? Ge mig tips är ni gulliga!

Någolunda bild på hur det ser ut nu iallafall


Sjukling

Jag stannade hemma från jobbet idag . Jag mådde inte alls bra igår kväll. Det var till å från hela tiden. Ena stunden kändes det bra och andra kändes det som att jag inte kunde andas. Och det är inte ett dugg trevligt att hjälpa folk när jag bara snorar hela tiden.
Men i morgon vill jag tillbaka till jobbet. Har legat i sängen tills nu och nyss ätit "sjuk" frukost bestående av nyponsoppa och macka , gott vare i allafall. Ska lägga mig ett tag till och verkligen bara vila , för jag ska på jobbet i morgon.
Det känns så himla konstigt när man inte jobbar som idag nudå , det blir helt fel.
Och tråkigt är det utan niklas här hemma :(


Niklas<3


Fredagens klädsel+ett av veckans fynd

Trevlig kväll , jo men visst. Sitter o snorar som en idiot och känner mig helt jäkla slut i kroppen. Hoppas att jag inte får någon feber så jag åtminstone orkar jobba i veckan.
Kom iallafall hem för en stund sedan. For in på willys och handlade till veckans middagar. Vi fick härma brunne o lina , göra en vecko matsedel. Det funkar inte annars att storhandla och bara packa in mer o mer i frysen. För kommer inte vi på någon mat struntar vi i det och äter ute. Vi kan inte hålla på så. Dels blir det ju ganska dyrt att bara handla o handla , när vi ändå för mestadels äter borta eller skräp mat.
Vi började med det förra veckan och det kändes så himla skönt att bara  veta vad man skulle göra för mat efter jobbet. Så i morgon blir det  spagetti o köttfärssås till middag , smaskens.

La in några bilder. Några dåliga på fredags tråkiga outfit + min nya söta lilla väska som passade perfekt till mitt nya linne.




Linne - ginatricot 49:-
Jeans-ginatricot , fyndade dom i somras på rean , tror dom gick på 99:-
Och jackan ser ni där bredvid :P hehe. Stadium är den från


Brukar aldrig se sådär tråkig ut på en fredag , och hål på ena hälen såg jag nu
att jag hade , haha.



Skorna är från skopunkten , 249:-
Väskan är från gina tricot för endas 49:-


Nu är jag sugen på nyponsoppa och choklad. Köpte en massa på willys.
Vi hörs i morgon , kanske är lite piggare då.
Godnatt!

Niklas<3


Det känns som om någon kört över mig med en lastbil

Kroppen känns helt mörbultad. Hängig o slut. Förkyld o lite bakis. Usch .Så med andra ord har det varit en rätt så lugn dag. Linda var här förut med Sol evelin , och vilken söt liten tjej. Liten , rund o go. Och glad hela tiden.Vissa stunder ville man bara äta upp na. Dom for hem vid 16 tiden och då gick vi över till mormor o morfar på middag , riktigt smaskens var det.

Igår hade vi en trevlig kväll  ialla fall som började hos maja , där vi spelade world tour , drack vin o myste. For vidare till jerry där vi satt en stund. Linda o Joel kom förbi så vi fortsatte kvällen med dom. Eller jag med linda o niklas med joel.
Efter vi hade släppt av Niklas o Joel hos Fralle for jag och L till stan på max. Pratade om allt mellan himmel o jord. Lyssnade på musik o bara myste i bilen.
Jag är så glad som har en så bra vän som henne.  Tack för att du alltid är världens bästa vän.

Eftersom niklas var sjuk förra helgen utnyttjade ju han det , självklart ska jag ta igen det nu . Jag ska ha te , näsdukar , dricka , nässpray och en massa andra saker bara för att han ska få igen ;) Men som sagt , det är ju alltid värre när killar är sjuka , eller ?

Hare bra!
Niklas <3

Har ni sett mitt nya namn?

haha nu såg jag att linda hade stavat fel på mitt efternamn , vilket jag inte har sett tidigare.
Kanske jag som inte kan läsa riktigt eller så saknas kanske glasögon?.

Har jobbat idag o det gick somvanligt bra. Jag trivs så himla bra där.
Åkte hem o lagade mat och efter det satte vi igång tvätten.
Niklas han har ju försvunnit till garaget o skotern så det blir vell jag som får tvätta klart allt.
Var ju tänkt att maja o alex skulle komma förbi men eftersom alex blir så himla allergisk  här så är vi ju tvungna att lämna bort elton när dom ska komma hit. Men ikväll verkar det inte finnas några sugna hundvakter ;) , antingen är dom sjuk eller så har dom en massa folk hemma , hehe. Ja vi får se hur det blir , finns ju fler dagar på den här veckan också.
Nu måste ja koka en kopp te för min hals känns som sandpapper typ.

Jajuste , jag lovade er bilder på sakerna som ja fyndade häromdagen men då det inte finns några batterin i kameran(somvanligt) och mobil kameran fungerar bara när den vill så har det inte blivit några bilder än. men ja ska se vad jag kan ordna innan kvällens slut.
Vi kanske hörs senare

Under..

OMBYGGNAD!

Två fynd rikare

Hallå allesammans!
Har ni haft en bra dag ? . Själv har jag jobbat och haft en rolig dag somvanligt.
Efter jobbet for vi hem o lagade mat , kycklingcurry o ris. Efter det såg ja i elgigantens reklam blad att dom hade en billig digitalkamera. Drog med oss maja o alex o for in. Men sämre service o hjälp får man ju leta efter alltså.
Och sen kan man inte ens slå på kamerorna och testknäppa , nä då får man köpa med sig kameran hem o testa hemma och tar den värdelösa bilder får man lämna tillbaka den. Men hallå , jag vägrar köpa en kamera som jag inte får testa . Så vi for på Media markt i stället. Hittade några bra men så hittade vi systemkameror med. Vill så gärna ha en sån så undra om det inte får bli en sån istället. Men men.
For på birsta city för att endast gå på kicks. Ja man vet ju hur det blir med det. Tog en fika på charm och sen var ju jag o maja bara tvungna att gå in på gina. Vi fyndade iallafall .
Maja , hittade en jacka o en tröja o jag hittade en kuvertväska typ o en klänning. Endast 99kr för båda sakerna.

Knäpper bilder på de i morgon för nu ska ja bädda sängen , fylla upp hundmat , släcka o plocka undan sen slänga mig i sängen o se på tv där med babe. Vi hörs i morgon!


Niklas <3




En gammal bild jag hittade.


Barnvakt åt 19åring

haha ja. Om en stund kommer maja . Alex undrade om vi kunde vara barnvakt åt henne medans han for på match.
Så vi får vell se hur länge vi orkar med henne , hon är så jobbig. haha  , skämt åsido.
Ska vell sätta på en panna kaffe o kika på lite hus på hemnet. Finns inget som faller oss i smaken , antingen är det för dyrt  , för mycke jobb , alldeles för billigt = ett ruckel , för litet , alldeles för stort , för nära alla andra hus , alldeles för långt ut i skogen. Ja ni ser , det är som en djungel . Det gäller att ha is i magen. Inte för att vi har någon brådska utan vi kan bo här ett tag till. A vi får vell se hur det artar sig med allt.

Hejsvejs!
Bara för att jag längtar efter sommaren så mkt lägger jag ut några från sommaren 08






¨




Lägger ut fler sen nu ska vi underhålla maja. Koka lite kaffe o bara surra skit.
Vi hörs senare!


Jag har inte tid!

Jag blir så less . Det verkar som förkylningen även slagit till på mig´. Sitter  här o snorar för mig själv i soffan medans niklas ligger i sängen o snorar. Jag har varken tid eller ork att bli sjuk. jag har ett jobb att sköta.

Igår gjorde vi inte  många knop , låg i soffan precis hela dagen. Handlade hem inez mat , godis , chips o dricka så vi klarade oss resten av den kvällen , hehe.
Nä , undra om älsklingen har slagit upp sina ögon och är sugen på frukost.
Vi hörs !



fy på mig

Nästan en vecka sen ja skrev sist. Men hela veckan har varit fullproppad med saker.Bla har vi har hjälpt linda o joel att flytta till sin nya lägenhet. Varit på kalas hos Joel som fyllde 22 , Grattis. Varit i birsta 2 dagar , varit hos bert o bettan.,mm. Ja ni ser , vi har typ bara kommit hem och lagt oss i sängen direkt , därav värdelös uppdatering.

Idag får vi se vad som händer , niklas är mer död än levande och mitt huvud gör mig tokig.
Blir vell bara en mys dag o kväll , med en massa gotta o god mat. Tänkte åka o handla lite senare .
Nä ska ta mig en ipren o gosa ner mig i sängen med älsklingen , stackars hjärtat.

Vi hörs !

Söndag

Åhh , måndag i morgon igen . Hade gärna varit ledig nån dag till. Jag känner mig helt
slut o "sjuk" i kroppen på nå sätt. Nä det är bara att kämpa på o se glad ut.
Idag åkte julsakerna o julgranen ner i förådet , å dra mig baklänges vad saker vi har där nere.
Allt är bara inpackat o man hittar absolut ingenting. Det måste vi fixa till .
Ska snart ta o göra lite middag , vad det ska bli är ännu oklart . Det enda ja vet är att det ska bli något på köttfärs.

Nä dags att ta tag i saker här hemma för efter middan blir det till att hjälpa linda o joel med flytten till stavreviken.
Vad gör man inte för sina kära vänner :). Vi hörs senare , hare bra!

Fredags mys

Gokväll .
Har ni haft en trevlig fredagskväll ? . Det har vi i allafall. Maja o Alex kom vid sju så då skuttade jag o maja bort på macken , köpte karra , popcorn o en stor fet iskall cola. Det finns faktiskt inge godare än cola. Nåja , vi såg på lets dance sen for jag o maja in till timrå o snackade med jerry o grabbarna som var hemma hos glenn. Niklas o alex vägrade följa med så vi tog bilen o brummade iväg själv. Vart bara där en stund så vi for till mormor o morfar , plockade upp elton och for hem. Maja o alex for för en stund sen så vi ska snart hoppa i säng o mysa till tvn i sovrummet.

i morgon tänkte vi äta frukost på IKEA med maja o alex. Riktigt bra frukost för endast en guld tia. Då ingår även kaffe och riktigt mysigt är det med.
Nä nu ska ja mysa till tvn och sen slå igen min två blågrågröna? ögon , haha jag vet faktiskt inte vad jag har för färg , ibland känns dom mer blå , ibland mer blå grå och vissa gånger ser det ut som att dom är mer åt det gröna hållet , konstigt är det i allafall.

Vi hörs i morgon , godnatt!


Jag och världens finaste älskling firar hela 5 år tillsammans den 21/2-09. Då
har vi även varit förlovade i 2 år och sambos i lite mer än 2 år. Fytusan vad tiden går fort.
Men han är fortfarande världens bästa sambo o fästman ;)


I morgon börjar allvaret

JA DET HÄR INLÄGGET SKULLE EGENTLIGEN PUBLICERATS IGÅR!

Vad fort alla lediga dagar gick. Hua , nu börjar allvaret igen men det känns ganska skönt det också på nå sätt :).
Vaknade rätt sent idag så dagen har gått undan som bara den.
Igår firade vi Maria som fyller 25 år i morgon. Efter en massa god mat o efterrätt gick jag o niklas vidare till jerry där maja , alex o Jerry var. For in till stan o satt oss på irish , glenn kom även han med. Vid 1tiden gick vi bort mot max o käka sen for vi hem o såg hocky. Ja somnade men niklas låg vaken till 4 i morse.
Så idag har vi bara slöat , ätit tårta med maria som även firades idag. varit en sväng i birsta och ätit middag hos mormor o morfar.
Nä , nu ska vi lägga oss i sängen o invänta drömkåken som börjar kl 21. Vi hörs i morgon efter jobbet.
Godnatt!
_____________________________________________________________________________________________




Bild nr
1.Linda o keaton www.lindaaolsson.blogg.se
2.Keaton
3.Jag o älsklingen
4.moi







Birsta city

Hej.
Nästan nyss hemkommen från birsta . Det börjar faktiskt att lugna ner sig med allt folk så man slipper ju trängas med alla dårar.
Dagens inköp blev äntligen en ny mysdress , å gud så skön den är. Värme ljus , en liten present till Aaron ( niklas systerbarn). Och en ny telefon för niklas del , den lilla ... ;) . Jag vill ju också ha en ny telefon.Men det får nog bli nästa månad ;). Vi ska ju investera i ett nytt matbord också , så vi får nog ta en sak i taget ;) . Det är ju så mkt som man vill ha , en ny soffa skulle ju inte sitta helt fel heller.
Nä vad jag surrar . ska gosa ner mig i sängen o titta på tv tills älsklingen kommer in från garaget . Ikväll ska vi fira Maria som fyller år på onsdag , ojoj vad gammal alla börjar bli helt plötsligt , vad konstigt det känns ;)
Hej hej.


Grattis

GRATTIS till Jenny o Daniel som förlovat sig. Det var vell på tiden så länge som dom varit tillsammans ;) . Jätte kul för dom :D , bara brölloppet kvar då Jenny ;) Eller hur ?.

Om en stund kommer bert o bettan hit ( svärmor o svärfar) . Vi ska bjuda dom på smörgås tårta gjord på polarbröd , den är verkligen supergod. Blir nog riktigt mysigt och så skönt att vi är lediga i morgon.Men det är bara 2 lediga dagar kvar sen drar allvaret igång igen på riktigt.  Skönt på ett sätt så man tjänar sig lite pengar ;).

Nä dags att göra smörgås tårta o plocka undan i köket. Vi hörs senare!
_____________________________________________________________________________________________
Så här såg min frisyr ut på nyår , det tog ju bara 2 timmar att locka min tjocka hår.



Tisdagens outfit



______________________________________________________________________________________________

Sådär bättre sent än aldrig kan man nog säga. Nä nu ska ja dra fram dammsugarn o dammsuga här hemma sen tänkte ja gå över till svärmor på en kopp :)
Ha en bra dag!

2 januari

Nu har det nya året börjat. Hur har det varit så här långt ? .
Hade ni en trevlig nyårsafton? . Vi var hemma med Linda o Joel , surrade o hade det trevligt . Vid tolv slaget skålade vi i champagne ute på ballkongen som kunde ha slutat illa , En raket landade precis utanför våran ballkong. Jaja , vi hade en trevlig o mysig kväll iallafall.
Lite senare ska ja assistera linda när hon ska välja tapeter , sist tog det ju bara 1,5 timme på bauhaus.
Men vad gör man inte för sin bästa vän ;) .

Nä nu ska ja lägga in dom få bilderna som blev från nyårs afton , tror det blev 2el3 bilder. hehe .
Vi hörs senare