Sorry!

det  blev varken ´dagdens outfit eller något mer inlägg igår. Detta pga att vi for till linda o joels nya lägenhet o gjorde dom sällskap sen for vi raka vägen till mamma o pappa där vi blev kvar till tolv tiden. Så när vi kom hem var jag helt slut och somnade som en stock på 5minuter .
Om ett tag kommer Linda hit så då ska vi gå ut med hundarna . Varken Niklas eller joel är hemma för dom tog sitt pick o pack o drog ut på skotrarna medans vi fick stanna hemma ;)  Så lite senare så ska keaton stanna här för att hon inte har någon hundvakt medans hon är på jobbet :) men inga problem det kommer gå skit bra det.
Nu måste ja göra ett ryck med kläder o elton , som fortfarande sover dock. Han är precis som oss och kan sova bort halva dagarna.
Hare bra , vi hörs senare


"Jag trodde jag skulle kvävas av ...."

Hej. Har ni haft en bra dag ? . Det har iallafall jag :) . Har haft riktigt roligt idag på jobbet och vissa stunder trodde jag att jag skulle kvävas av allt skratt.Huga ligen va skojiga dom är i bland alltså.
Nu Har vi nästan  nyss städat undan i köket efter middagen och i dag bjöds det på hemmagjorda biffar , ris och pepparsås. Riktigt gott blev det .
Publicerar dagens klädsel lite senare , för nu tänkte ja ta mig en liten tupplur :)
Vi hörs senare!

Time to sleep!

Ännu en ny dag i morgon och när kl slår 15.30 är det återigen helg. Eller ja , helg o helg. Det är ju som sagt nyårs afton på Onsdag :) Vad händer för er på nyårs afton ?.
Nä nu ska vi bädda ner oss i sängen o kika lite på tv sen är det godnatt.
Vi hörs i morgon efter jobbet :)
Niklas <3
______________________________________________________________________________________________



HR3 / 05-08


Dagens O

En vila på 2 timmar och en dusch senare känner jag mig som en människa igen. Nu tänkte ja publicera dagens outfit.


Jeans, gina tricot
Tunnstickad grå tröja , cubus. Endast 99:- På rean
Linne, gina tricot
______________________________________________________________________________________________

Sådär , nu tänkte jag göra lite kvällsfika åt mig och älsklingen. Vi hörs lite senare!


Birsta city

Ojoj vad dagen gick snabbt. Inte så mkt folk i dag på jobbet så det var rätt så skönt :). Slutade runt 15 så då kom älsklingen o hämtade mig och så for vi raka vägen till birsta. Men va folk , tröttnar dom aldrig. Jag gav upp ganska snabbt så innan vi for hem blev det middag på donken, mumma!
Om en stund lägger ja ut dagens outfit , vi hörs då!
Niklas <3


Ny dag nya tag

Nu ska vi gosa ner oss i sängen och se filmen på 5an. Återkommer i morgon efter jobbet :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Natti natti

NY DESIGN

Då jag inte är värst duktig på design och sånna saker överlåter jag det till , www.Lindaaolsson.blogg.se. Och det blir alltid lika bra. Även denna gång ska hon fixa till det riktigt fint:) . Kika in senare ikväll så är det förhoppningsvis klart :)


Jag och världens bästa vän på min 19årsdag :)


Älskade bäbis

Lägger upp en bild som jag knäppte på bäbis förut idag :)


Dagens klädsel

Förlåt för dålig uppdatering .Men det har varit fullt  upp idag. Har inte varit hemma på hela dan utan nu först klev vi innan för dörren.
 Jag lovade ju att visa vad jag hade på mig idag. Och efter många om o men hittade jag batterin. Men dessvärre är kameran störd men jag bjuder på några halvtaskiga bilder ändå.

Dagens
Lång kofta med guldiga knappar - cubus , endast 149:-
Stuprörsjeans- gina. Fyndade dom i somras på rean för 199:-
Lila långt linne- gina. 49:- på rean

______________________________________________________________________________________

Sådär , första outfiten gjord. Inte världs roligaste men ändå.
Nu tänkte jag sätta på lite kaffe o bänka mig framför tvn i sovrummet . Vi hörs senare!


Batterijakt

Godmorgon!
Hade ni en trevlig kväll igår ? . Vi tog bilen o for till stan där vi köpte varsinn kaffe och chokladbit som vi tog med oss när vi for ner till vattnet. Var så himla mysigt , lyssnade på musik o bara pratade .
Har nästan nyss vaknat så bara att dra på sig lite kläder och gå på batterijakt.
Vi hörs om ett tag när jag fått tag på några :)



Min bästa vän!

Slut på batteri

Det där med outfit bilder får jag börja med i morgon när jag ordnat batterin till kameran eftersom min söta älskling använt upp alla. Så kika in i morgon när jag börjar med något nytt i bloggen;)
Nu ska jag och älsklingen hitta på något , jag pallar inte att sitta inne nå längre i lägenheten så vi får se vad vi hittar på.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i morgon när jag vaknat till liv :)
Godnatt!

Niklas <3



Outfit

Puuh , så nu har jag städat lite här hemma och bäddat till sängen. Märks det att jag har lite att göra eller ? , Sitter bara här o tom skriver om inget egentligen.
Men nu ska ja börja göra som maja , knäppa på dagens outfit , bloggen ser så himla mycket roligare ut. Kika in på
www.naws.blogg.se så får ni se.Så gamla digitalkameran får vell åka fram igen då , jag har totalt struntat i den för inget blir speciellt bra med den. Och som sagt så har vi inte hunnit titta på någon ny heller för den delen.
Så så var det med den saken. Om en stund kommer älsklingen hem , han har varit å åkt skoter sen i morse med sina jobbar kompisar. Får se  vad som händer ikväll , inte för att det lär hända värst mycket med en pojkvän som lär vara mer död än levande.
Den som lever får se. Hare bra!
Ska föresten knäppa första outfit bilden senare när niklas kommer hem med kameran .

Hej!

Se upp för dårarna

Ojoj vilken dag. Jenny kom hit o hämtade mig förut. Skulle in till birsta men det var bara att glömma , smockat med folk o köer överallt. Så vi for mot stan istället , på den lilla biten höll vi på att krocka två gånger. Väl inne i stan for vi bort på max, å herregud vad folk det var. I över en timme stog vi inne på max i kö.Medans vi stog i kö kollade kärringen bakom mig ner i min uringning ett antal gånger , äckel! . Iallafall höll vi på  att ge upp där ett tag men vi kämpade oss fram o tillslut fick vi äntligen maten.
Så nu är jag göra lös igen , vette fan vad jag ska hitta på tills niklas kommer hem vilket inte lär bli än på ett tag.
Ska nog dammsuga lite , bädda sängen o plocka i o ur diskmaskinen. Finns ju lite att göra iallfall men inte något jag har lust med egentligen.

Vi hörs kanske senare! Hare bra!


Haha bild från guldkryssningen i september!

Godmorgon

eller snarare goddag. Jag har precis vaknat. Gud hur länge kan man sova egentligen. Vid tio när niklas for var jag klar vaken men tydligen så måste jag ha somnat om för vid 12 fick ja ett sms av niklas o då sov ja som en stock.
Vart lite sent inatt så kanske inte så konstigt att jag vaknade nu. Pratade med ronja(
www.rsoederberg.devote.se) i över en timme om allt mellan himmel o jord. Såg på tv till 2 tiden sen slog ja av , då sov niklas redan sen nån timme tillbaka.
Måste göra mig klar nu för jag o jenny ska in till birsta å slåss med dom andra rea galningarna. Hoppas ni får en bra dag. Skriver mer på eftermiddagen
.


Yes man

Igår var vi på bio med Maja , alex , jeffe o simon. Såg yes man och den rekomenderas , Jag o maja tillomed skrattade åt saker som andra inte tyckte var roliga , dålig humor eller vad ? . Skit bra film iallafall , se den!.

Iallafall så har jag precis lagt mig i sängen . Myst ner oss i dom nya sängkläderna som vi fick i julklapp , datorn fick även följa med. Tvn som vi slogs för i morse kl 8 på elgiganten är uppackad och pryder byrån så fint. Gud vad skönt det känns med ny tv. Och i sovrummet framför allt. Det fick bli en 32tums samsung och nu märker vi att det duger gott o väl i ett sovrum då vi ligger ca 3 m från tvn.

Bjuder på en nytagen bild på bäbisen för en stund sen. Tog bilder med gamla kameran för idag har vi inte haft tid att titta på någon ny då jag och linda varit på bista city + bauhaus i 2 timmar.
God fortsättning!








GOD JUL

Är det inte otroligt , det är julafton idag! . Hade inte mycket till julkänsla igår men nu börjar den sakta men säkert smyga sig fram.
Nästan nyss dukat undan julfrukosten och öppnat varsin julklapp som vi köpt till varandra. Vi skulle egentligen inte köpa något eftersom vi ska köpa tv,n på fredag. Struntsamma min älskling är värd allt. Och det sitter ju inte fast här om vi säger så ;) hehe. Närå.
Igår kväll hade vi uppesittarkväll här hemma med Maja , alex o Jerry. Drack irish coffee och hade det supermysigt.
Var tänkt att jag och Niklas skulle köpa bingolott men vi var för sent ute  , synd. Vi fick titta på när maja o alex spelade istället.

Nä man kanske ska ta och sätta fart . Ska först till niklas föräldrar och äta julmat , o öppna julklappar . Lite senare ikväll går vi över till mormor o morfar där hela min familj är och firar resten av julafton.

GOD JUL på er alla , hoppas ni får en riktigt mysig o underbar julafton!


2008

Sammanfattning år 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

 Tog körkort , studenten och skaffade jobb.


2. Höll du några av dina nyårslöften?

 haha , nä det kan jag inte påstå


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
    
Var många söta bäbisar som kom till världen i år bla Julia , Aaron och Odin


4. Dog någon som stod dig nära?
Nä , vilken jäkla tur

5. Vilka länder besökte du?
Spanien - san sebastian med klassen


6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Nä , kan inte komma på något

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Körkortet 30/1 ,
spanien resan , kommer inte ihåg datum
Studenten 12/6 tror ja


8. Vad var din största framgång 2008?
Jobbet o körkortet


9. Största misstaget?
 
hm , bra fråga


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk

11. Bästa köpet?
Min bil

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Lägenheten


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Japp :D

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
girls just wanna have fun

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
jadu

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag är nöjd

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
haha , vet precis vad


18. Hur tillbringar du nyår?
Hemma


19. Blev du kär i år?

Jag var kär redan men blev mer kär  ;)


20. Favoritprogram på TV?

Våra bästa år , Färjan haha , desperate housewifes mm


21. Bästa boken du läste?
Körkortsboken är den enda boken och den tog mig till körkortet så ja det är nog den bästa boken , haha.

22. Största musikaliska upptäckten?
 
hm

23. Något du önskade dig och fick?
En bil


24. Något du önskade dig men inte fick?

Kommer inte på något


25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Festade hemma hos jerry och parken efter det

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nä det har jag svårt att tro


27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

normal ?

28. Vad fick dig att må bra?
Familjen , Niklas , elton och vännerna


29. Vem saknade du?
Farfar


30. De bästa nya människorna du träffade år 2008?

Träffade många roliga människor .

Happy face

Känner mig så glad idag. Kanske just för att det är fredag eller för att julen börjar närma sig. Det enda kruxet nu är dom sista julklapparna som vi tänkte försöka inhandla i morgon. Julgranen fick komma upp igår kväll och mysigt blev det.
Efter niklas har duschat färdigt tänkte vi åka till stan och äta något. Har ingen lust för 5 öre att stå i köket . Dagen har varit rätt så stressig med tanke på att vi haft julbord så det får bli nå lätt idag :) .
I helgen får vi se vad som händer , blir nog parken i morgon i allafall och på söndag lär man vell ligga död , haha .
Ikväll blir det bara lugnt , rätt så skönt att bara tagga ner efter en veckas jobb. I och för sig blir det bara jobb 2 dagar nästa vecka och även veckan där på sen är man ledig till 7 januari :) , riktigt skönt med lite jullov.
Måste sminka till mig lite och fixa håret så är det bara att masa arslet ut till bilen sen när älskling är färdig med sitt.

Hoppas ni får en trevlig och skön kväll o helg.


Niklas <3


Panik!

Hallå .
Nästan nyss hemkommna från minsta systerns julshow. Har som sagt inga bilder att bjuda på därifrån eftersom vi är så gott som kameralös.
Efter showen bjöds det på fika. Står i kön med min andra syster som helt plötsligt säger att hon känner sig konstig och yr. Jag ger henne min saft så hon får i sig något men bara några meter bort ser jag hur hon börjar vingla. Jag skyndar mig bort till henne samtidigt som jag hinner få tag i henne säckar hon i hop i mina armar . Jag fick värdens panik. Samtidigt som jag hade henne hängandes i ena armen hade jag min bricka i andra. Skriker på mamma och en massa folk kommer dit. Lägger ner henne på golvet och sliter av henne halsduken. Jag hade hjärtat i halsgropen kan jag säga. Efter en liten stund vaknar hon till så jag hjälper henne upp , hon är genast pigg . Väldigt konstigt.
Efteråt skakade jag som en dåre. Jag vart så fruktansvärt rädd. Usch.
Tur att allt gick bra och tur att jag hann få tag i henne så hon inte slog huvudet rakt i elementet.
Tur i oturen kan man nog säga.

Jobbet gick bra idag , skönt det var att jobba. Jag trivs så himla bra där så det är inte sant. Jag  gruvar mig aldrig för att gå dit. Man har så jäkla roligt och tiden går supersnabbt.
2 dagar kvar av veckan , och om exakt 1 v är det julafton.

Guud , vi är inte ens klar med julklapparna än. Inte för att det var något nytt för det är samma visa varje år även fast vi säger att vi inte ska köpa i sista sekund så blir det aldrig någon ändring.

Men vi har ju helgen att fixa klart allt , då åker även julgranen upp. Då blir det riktigt julstämning.


Gud vad jag pladdrar , dags att bädda ner sig i sängen och sussa sött . I morgon är en ny dag med nya tag.

Sov så gott!


Niklas <3


Hemma med sjukt "barn"

Ja , elton han är faktiskt som vårat lilla barn. Igår kväll när vi kom hem från birsta mådde elton riktigt dåligt. Han hade svårt att andas , han försökte kräkas men kunde inte , när det väl kom upp något var det blod.
Jag tittade upp djursjukhuset i sundsvall men dom stängde kl 17. Östersund stängde kl 21 . Nästa var uppsala.
Som tur var Hjälpte maja oss att fixa ett journummer till en leg veterinär i matfors. Precis innan vi skulle fara kräktes elton rejält i hallen , skyndade att torka upp sen for vi fort som attan. På ca 20 minuter var vi långt ut i matfors.
Väl där är kvinnan inte där ? , hallå vad är det frågan om  ? , vi fick till o med ringa för att höra vart hon tagit vägen , ursäkta men det var akut.
Hon sövde elton så hon fick titta riktigt i mun o svalg. Hon såg att något hade suttit fast i halsen på honom och pga det hade han blivit inflammerad i halsen plus att blödningar hade uppstått. Därav spydde han blod. Hon kunde inte se att något satt kvar i halsen utan hon trodde att det kunde ha åkt ner i magen.
3000 kr fattigare for vi hem men med elton välbehållen , det är det enda som betyder något , kosta vad det kosta vill säger ja bara. Elton är värd så mkt mer än några fjuttiga tusenlappar.

Vi vågade inte lämna elton hemma själv idag , han är väldigt hängig , ledsen och trött. Han blir knappt glad för något.

Så jag ringde chefen i går kväll och frågade om det gick bra . Och snäll som han är var det inte alls några problem.

Just nu vill jag bara att kl ska bli 16 så älsklingen kommer hem. I morgon är det återigen jobb. Skönt säger ja , för jag tycker om att jobba , mest bara jobbigt att vara hemma när man egentligen jobbar.
Har fixat hundvakt i morgon så elton slipper vara hemma själv. Kanske låter töntigt att man är hemma med en sjuk hund men tyck vad ni vill. Det är inte roligt när man redan gått igenom samma sak en gång tidigare , fast då med hjärtfel. Det är inte roligt att stå där inne och få höra att lika bra är avlivning , det är det värsta man kan höra om en så kallad familjemedlem. Bara så ni vet.

Nu ska ja plocka fram mat ur frysen och lite senare börja med maten så den är klar när niklas kommer hem.
Vi hörs!

Niklas


3e advent

Helgen är återigen över , fy vad fort de går. Igår var vi upp till mamma o pappa o käkade middag. For vidare till ljustorp för niklas ville se om Mattias var hemma , vilket han inte var.  Så vi tog en åktur med bilen innan vi senare for hem. Kikade på tv och bara hade det mysigt.
Vid tio i morse klev vi upp . Fikade med tända ljus , alltid lika mysigt. Kom hem för en stund sen från brunne , lina och lilla odin , huga vilken liten plutt. Man kunde knappt sluta titta på han , så liten o söt.
Just nu  fixar älsklingen ute på ballkongen med slingor o grejer , kommer bli riktigt fint. Ska försöka tvinga han att sätta upp den fina som vi köpte förra året .
När han är klar med det ska vi till birsta o handla hem lite mat. Ica är helt otroliga på priser , fyfan vad dyrt det blir när man bara handlar nån liten skit sak . Och nu när ändå bränslet är så billigt så skadar det ju inte att handla på willys direkt. Plus att man får mkt mer för pengarna där än på ica sörberge.

Jag orkar inte sitta upp längre , mensvärken tar kål på mig . Ändå gav brunne mig en ipren.
Vi hörs kanske senare !
Hej!




Just nu är det väldigt dåligt med bilder i bloggen. Detta pga att våran nuvarande digitalkamera suger fett. Blir inte nå bra kort alls och den slukar batteri som jag vet inte vad. Men efter jul blir det förhoppningsvis en ny kamera , det är ett måste!

GRATTIS KEVIN

vart så glad när han vann så jag bara skrek rakt ut. Har inte tittat super flitigt på idol den här sässongen men kevin har ändå varit min favorit. Så bra att han vann!

Det är så fint ute nu . Så vackert med all snö , och roligt om inte annat. Det enda niklas gör nu är och leker ute i snön med skotern medans jag sitter här :P hehe. Närå jag har ändå slutat åka med han för han kör som en dåre vissa gånger så linda o jag hänger i hop om vintrarna vi , haha.
Igårkväll vart det lussebak för min del här hemma. Stog i köket till kl 22 igår. Men bullarna blev kanongoda men en aning stora kanske.Till middag gjorde jag bakpära och rostbiff röra , mums!

Nä nu ska jag invänta niklas , sen ska vi fara iväg på en liten tripp ;) (med bilen alltså :p )hihi.
Ha en kanon lördag. Vi hörs!


Vinter ute :D

Hej!

Vad fort veckorna går , redan onsdag idag. Inte världens roligaste onsdag precis , har tvätt tid till kl 22 och så är både jag och niklas lite krassliga. Men det går nog bra.
I morgon efter jobbet tänkte vi försöka handla klart alla julklappar , eller ja dom flesta i alla fall för jag har ingen lust att flänga runt i birsta den 23 , aldrig i livet.
Hade mitt födelsedagskalas igår , hehe vad roligt det låter. Bjöd på chokladpudding , grädde o bananer + en massa annat gott också. Fick så mycket fina o bra presenter , bla soda stream (vet dock inte hur det stavas :P) , pengar , presentkort gina tricot och guldfynd , tomtar , servettställ , sminkväska mm . Fick presenter i lördas av Linda gumman också , mjukis byxor , en skit fin stor ljuslykta och en marilyn monroe tavla , säkert fel stavat men skit samma.
Tack så mkt allihopa :D
Om en stund kommer jenny hit , hon smsade nyss o frågade om hon fick komma med presenten , hehe självklart ;) och en massa fika finns det ju som måste ätas upp .

Gud va mycket snö det har kommit , vad kul med riktig vinter . Mycke snö o kallt . Ska det va så ska det va. Hoppas på mer snö och att allt får ligga kvar åtminstone till efter jul :D
 
Ihelgen blir det nog lugnt . Har ju varit ut nu två helger på rad , men inte klagar jag för det eller. I lördags var ju bara sjukt kul ;) . Är lite sugen på ett sätt att gå ut , men nää. Det får bli en myshelg istället med lucia fika på lördag morgon :) Mys!

Nu ni ska jag koka kaffe , fixa fika och sen springa ner till tvättstugan en snabbis för att sedan invänta besöket, hehe.
Hare bra !
Ja just det , jag lovade er bilder från lördan men eftersom Linda inte har någon kabel till kameran och majas bilder har jag inte fått än så får ni vänta ett tag till . Ska försöka tjata till mig dom , hihi.


Niklas <3


En riktig kanonkväll

Godmorgon Sverige!
Jag och Maja har nästan nyss tryckt i oss en supergod frukost , kaffe , ägg , juice o mackor. Och nu står maja och fryser arslet av sig ute på julskyltningen , stackarn skulle sälja strumpor där idag.

Kvällen igår vart en kanon kväll. Fyfan vad kul vi hade. Vi började med att gå på fest hos jerry. Där hade vi riktigt trevligt så vi tänkte först stanna där men vi gick bort mot parken. Var tänkt att jag , maja , Linda , Jenny o Byppa skulle på parken men tillslut hängde hela festen på. På parken var det ganska dött med folk men inne i puben dansade vi och hade riktigt skoj. Min kära vänner jenny , linda o Maja grattade mig på scen och spelade en låt för mig . Dom är bara för gulliga.
Vid 1tiden gick vi bort på efterfest . Linda passade på att laga köttbullar o mos , riktigt gott!
Efter vickningen gick jag , maja , Linda o byppa hem hit till mig(oss) . Satt o surrade sen kom joel och hämtade byppa o Linda.
Gick på en runda med elton sen hoppade jag o maja ner i sängen. Låg och surra om allt mellan himmel o jord. Vi somnade vid 3 och vid 4 ringde älsklingen. Han lät så himla nedstämd så jag vart rädd där ett tag och trodde nästan något hade hänt. Men problemet var bara att han saknade mig , lillgubben.
Tack för en skitrolig kväll allesammans!. Mängder av bilder finns så det dyker nog upp senare ikväll!

Ikväll kommer älsklingen hem , vad skönt det ska bli. Det blir så himla tomt här hemma när han är borta. Men ska städa och göra fint här hemma innan han kommer hem.
Konstigt också hur man kan sakna en person så mkt. Han har ju trots allt bara varit borta sen i går morse men saknaden är ju stor ändå.  Min älskling. Det går inte att beskriva med ord hur mycket han betyder och hur mycket jag älskar han . Han är världens underbaraste människa och jag är så lycklig att han är min :D

upd..
Glömde ju bort å skriva att min kära svärmor hade köpt princess tårta igår och satt i 19 ljus. Är hon inte bara för underbar! . Hon betyder så mycket för mig :) Puss på dig ;)

Niklas <3


Jag hatar att vara själv!

Det går bra en timme men sen får jag panik. Jag verkligen hatar att vara själv.Så jäkla tråkigt när niklas inte är hemma .
Jag vet ju allvarligt talat inte vad jag ska sysselsätta mig med. Städa känner jag inte för just nu och datorn har jag suttit vid i 2 timmar så det är svintråkigt. Jag orkar inte göra nått men samtidigt måste jag innan jag blir tokig. Inga bilar har vi hemma heller , niklas tog ena på jobbet och den andra har pappa. Så åka nånstans det kan ja ju glömma direkt för jag vägrar gå upp till fagga o hämta bilen i det här vädret.

Nä det är bara tråkigt att vara hemma själv!
Jag ger upp datorn nu ett tag för jag orkar inte sitta här å gokka!
HEJ!

19 år idag

Gud vart har det här året tagit vägen egentligen? . Tiden går verkligen fort.
Niklas for för en stund sen . Kl 12 gick bussen till stockholm sen skulle dom kliva på färjan.
Hoppas dom får en kanon kväll :)
Igår kväll bjöd älskligen ut mig på middag på JOPS , riktigt god mat. Vid nio tiden gick vi bort till irish där vi tog några öl o drinkar. Sen kom Linda o Byppa o hämtade oss. For upp till mamma o pappa , drack öl o vin :) . Hade en riktigt trevlig kväll.

Ikväll blir det parken med tjejerna . Ska på förfest hos jerry först :) . Blir nog en kanon kväll :)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara mysa :)

Ha en trevlig dag . Och grattis till mig :D

 Niklas <3

Om 3 dagar

blir jag 1 år äldre. Snacka om att tiden har gått fort. Tyckte det var förra veckan jag fyllde 18 .
Så på fredag ska jag och älsklingen ut o äta middag för att fira min födelsedag , ska bli riktigt mysigt bara han o jag. På lördag förmiddag åker Niklas till finland med jobbet sitt så då blir det en ute kväll med Maja och därefter får jag sängsällskap av henne. Kan nog blien riktig kanonkväll. Får se om Linda o Jenny hänger med också men det visar sig .

Så på måndag kommer min familj och niklas familj hit på kalas , ville vänta tills då när Niklas också är hemma.
Torsdag i morgon redan , det känns som om veckorna bara är några futtiga timmar .

Ikväll har jenny varit förbi på en kopp och så gick vi bort till bettan en sväng där Jenny(niklas syster) var . Passade på att beställa doftljus. 6 persika vanilj och 6 mullbär , dom luktar ju så underbart gott dom flesta och det gör verkligen dom här två sorterna.

Måste säga grattis till brunne o Lina som fick en liten pöjk i går natt , STORT GRATTIS!
Nä , dax att dricka upp kaffet , surra med Maja och springa ut en sväng innan det är godnatt.
Vi hörs!

Niklas <3