Tisdag

Finns ingen tid för bloggen nu när det är underbara sommar dagar o kvällar ute. Man vill ju inte missa det precis , och speciellt inte när hösten o vintern är på väg med stormsteg.
Har iallafall badat o solat varje dag med niklas , jenny , jerry , markus(byppa) , Linda o Joel.
Bastat o badat, varit på arbetsförmedlingen för inskrivning , handlat en massa kläder , kikat på en massa filmer o bara haft det mysigt helt enkelt.
Det är iallafall vad jag tänker fortsätta med så länge som det fina vädret håller isig.
Var in till birsta förut iallafall och köpte kläder o en olja som jag tänkte prova i morgon om den funkar , det sägs att man ska bli lite brunare av den. Jag o Linda testade baby olja häromdagen o den funkade fin fint , detta pga att vi inte hittade den rätta oljan vi skulle ha . Men nu vet vi ju till nästa gång att även den funkar.
Och ikväll har vi bara tagit det lugnt med jenny , jerry o Markus. Tittat på tv åså.

Sådär , blev några rader iallafall.Och om det blir fint väder i morgon så blir det nog ingen uppdatering. Men den som lever får se och om internet tillåter vill säga. Skit comhem har ju varit cp nu i över 2 veckor , internet har funkat var och varannan dag , men igår slutade det att funka helt. Så då kom dampen fram och jag ringde dom där på com hem , berättade att jag var riktigt besviken och att jag vägrade betal 349:- för en månad när man knappt kan använda en vecka , som tur var hon trevlig och drog bort halva summan och om det krånglade mer skulle ja bara ringa så tog dom bort hela betalningen nästa månad , kung!
Nä nu ska vi sova , man vill ju inte sova bort hela dagarna nu när det är helt underbart ute.
Ha en fortsatt trevlig sommar!

Niklas , Linda , Jenny <3


L


None


Så glad att jag har dig hjärtat , Jag älskar dig

Fredag

mlibergstroem.bilddagboken.se

Efter jobbet  for jag hem och väckte Linda som låg helt död typ , hahah inte riktigt men nästan. Den lilla skitungen hade legat i sängen hela dan. Drog upp na ur sängen o for till söråker . Skulle fara till stallet men vi såg att det var ingen ide , såg ut som att det skulle börja regna vilken sekund som helst så vi får till stordalen , skulle visa Linda vart "campingen" fanns där. Ja men i alla fall så slutar det med att vi blir inlåsta där inne , vi fick ju världens panik. Och Linda sa att hon hade lust att halshugga mig , haha lill gumman.
Så jag (eftersom det nu var mitt fel enligt Linda)  blev ju så illa tvungen att gå till någon husvagn och höra om dom ville låsa upp åt oss , och självklart ville dom ju det.
Så när vi väl kom till den där bommen så mötte vi en bil , ja menvad bra då hade ju han låst upp och lämnat bommen öppen. Gud så less ja blev och stackars gubbe som fick gå dit bort helt i onödan. Men vi kan ju se det från den ljusa sidan , vi fick oss iallafall ett gott skratt .

Ikväll kommer våra gubbar hem också ( min o lindas) , mysigt värre. Sen måste jag packa också så att allt är klart i morgon när man slutar jobbet.För i morgon drar vi ju till ÅSELE :D , äntligen. Åhh , nu kom jag ju  på att jag måste dammsuga och fixa till här hemma också , var ju egentligen tänkt att jag skulle göra det igår men jag orkade inte.
Nä nu ska jag åka och hämta syrran , skjutsa hem henne . Så på en o samma gång kan ja hälsa på mamma o pappa , känns som att det var veckor sedan jag träffade mammsen.

Fortsatt trevlig dag .
Niklas o Linda <3

Torsdag

Man blir bara så trött o less på vädret. Det är ju sommar men det märks inte , tycker att det känns mer som höst.
Idag har jag iallafall jobbat , gick som på räls.Efter jobbet var det tänkt att jag skulle följa med brudarna ut o fika men jag for hem till Elton i stället.Tog mig en liten tupplur på soffan och när jag hade vaknat till for jag o Jenny in till birsta , och vi har precis kommit hem. Hittade en fin blå randig tröja på ginatricot , faktiskt på REA , och det är faktiskt ganska ovanligt när det gäller mig för jag hittar nästan aldrig något på REAN.
Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt , jag funderar faktiskt på att ta fram dammsugarn och städa så det är fint när älsklingen kommer hem.Men får se hur det blir med den saken , man säger en sak men gör en helt annan.

Och till helgen blir det åsele , längtar som fan. Jag har faktiskt ganska mycket att se fram emot nu , åsele till helgen , då även min moster kommer hem från göteborg , är ju faktiskt ett år sen jag träffade henne sist och jag har verkligen saknat henne.v.31 och v.32 har jag min så kallade "semester" så V.32 åker jag och älsklingen på semester , ingen bestämd plats utan vi packar bara bilen o far.Kommer bli riktigt mysigt bara jag och han.Sen den 4 september åker jag  , Niklas , Jenny o Jerry på guldkryssning med radio guld , kommer bli så jävla kul.
Lite av vad som händer resten av sommaren , för den är ju som sagt snart slut .

Nu ska jag lyssna på lite musik o surra med Jenny , för sen kommer mitt lilla hjärta hit , nämligen Linda. Hon ska sova här i natt , riktigt mysigt må ja säga.

Niklas Törnberg

Onsdag

visst äre det idag ? , man bli helt dagvill när man är ledig.Har varit ledig i två dagar nu och i morgon är det åter igen jobb.
Efter jobbet blir det förmodligen fika med brudarna från jobbet , sofie flyttar ju snart så vi tänkte göra något tillsammans.

Igår var jag och älsklingen till härnösand. Gick en sväng på dollar. Efter det tog vi en tur där på stan och sen åt vi en god middag , riktigt mysigt. Påvägen hem for vi o tittade på lite hus men inget som var super fint eller , det finns lixom inte så fina hus till salu nu , eller jo i och för sig så finns det ju det men dom kostar ju närmare 2 miljoner och det är ju inte direkt vad vi har råd med .Senare på kvällen kom Jenny hit och myste med oss.Kvällen slutade vid 1-tiden.
Så idag sov vi till halv 11 , riktigt skönt att jag äntligen kan sova.
Efter frukost for vi in till Niklas jobb o lämnade lönepapper.Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt . Lagat middag som bestog av tacopaj , sallad , dressing o chips , riktigt gott blev det.
Så nu sitter vi bara här och glor på tv , jenny tog nyss sin lilla blåa å for hem.
Nu ska jag fortsätta se filmen på 6;an  , typ det enda att se när man har comhems skit utbud av kanaler.
Ha en fortsatt trevlig kväll.

 Niklas Törnberg


Så glad att jag har dig gumman , du finns alltid där , dag som natt.
Jag älskar dig


Tisdag

LEEEEDIG :D , gud så skönt. Även ledig i morgon.
Igår kväll for jag o älsklingen iväg på en fisketur , grillade lite o bara hade det mysigt.Dock blev det ingen fisk , inte ens ett litet napp.
Idag har vi bara tagit det lugnt , hitills iallafall. Får se vad som händer ikväll.Är ju fortfarande förkyld och då orkar man ju inte göra så mycket , + att jag måste försöka vila upp mig o bli frisk tills på lördag då vi sticker till åsele , kommer bli så kul.
Skulle vilja åka in på IKEA , alltså möbel grejjset. Köpa en tavla o lite små tjoffs så vi kan bli klara i köket någongång. Och listerna har inte kommit upp än , detta beror även på att pappa tappat  bort den ena , haha så vi måste göra en ny.
Sen skulle vi ha behövt handla lite golv till hallen också , tänkte fixa till golvet där och kanske lägga nytt i sovrummet , man får ju som sagt ut lite mer pengar på lägenheten då :)
Hittade ett jätte fint hus häromdagen också , ja men vem får man inte som granne dårå , jo en jävla idiot !! , aldrig i livet

Nu måste ja snyta mig och dricka upp teet sen så får vi se vad vi hittar på , ha en fortsatt trevlig dag !


None

Söndag

Måndag i morgon igen . I helgen har vi bara tagit det lugnt , i fredas hade vi en mysig hemma kväll bara vi två. Lite senare på kvällen tog vi en tur upp till mamma o pappa.For hem rätt så tidigt o hoppade i säng.
Igår började kvällen lugnt , satt hemma o såg på film , käkade chips  godis. Lite senare for vi förbi Maja o pratade med dom och sen for vi vidare ut till söråker. Satt uppe hos Linda o Joel , där även byppa var. Satt o surra innan vi bestämde oss för att ta en bil tur. For först in till stan o snurra runt , for runt hela sundsvallskommun skulle ja tro , sen vidare ut mot alnö där vi åkte alnö runt , där somnade iallafall ja o Linda . Vaknade när vi anlände till söråker , ont i rygg o nacke som fan , hade hängt på linda när jag sov så hon kunde knappt röra sitt ben :P. Var hemma vid 3tiden , somna som nå stockar påengång.
Vaknade vid halv 12 idag , käkade frukost o fixade till lite här hemma. Och nu sitter jag o väntar på att Linda ska komma hit , ska ta en sväng in till birsta. Lite senare blir det middag hos mormor o morfar.

Jobb i morgon men jobbar bara två veckor till sen är jag ledig. Jag o Niklas har bestämt att vi ska åka någonstans då bara han o jag. Var ju som sagt ett tag sen vi var på semester bara vi två. Blir kanske nån liten semester med Linda o Joel också :D
Nu måste ja göra mig klar för hon är nog här vilken minut som helst.

Niklas o Linda <3


Torsdag

Niklas for för en stund sen upp till mamma o pappa. Och jag har precis sett klart djur programmet Hitta hem på 4;an , det bara kokar i mig , jag blir så förbannad på människor som kan göra djuren så illa. Man riktigt känner hur tårarna börjar komma , man förstår sig bara inte  på vissa personer.Det borde finnas ett riktigt hårt straff .

Nä nu ska ja fortsätta tvätta , äta glass o hallon , MUMS !

Niklas <3
lite suddig , men vafan



Torsdag

Någon som förgyller min dag är verkligen Raz . Utan henne på jobbet skulle mina dagar gå dösegt.
Har jobbat idag , typ 250 pers. Så jobbigt med alla barn , visst dom är söta å så , men vafan dom grisar runt så mycket.
Efter jobbet for jag förbi pappas jobb och sen hem. . Pappa gick nyss tillbaka till jobbet så nu väntar ja bara på att Niklas ska komma hem , inte många minuter kvar nu. Tänkte höra om vi ska ta en prommis runt elljusspåret.

Jaha nu ringde han , och tydligen kommer han inte komma hem på en stund. Problem med den där jävla lasbilsjäveln , tur att han får en helt ny snart iallafall. När man väl tänkt ta en promenad så skiter det sig , o jag vägrar gå runt det där själv , aldrig i livet.
Fan va less ja blev nu , jag som var på så bra humör.
undra vad vi hittar på ikväll , ska nog höra med Linda o Joel , kanske ska höra om vi ska åka o köpa tält eftersom det inte är långt kvar tills vi far till Åsele , längtar som fan .
Nu ska jag vila , försöka få tiden att gå lite fortare så att niklas kommer hem snart.

Tisdag

Idag är jag ledig :D , så skönt. Om lite mer än 1 vecka åker vi till åsele med Linda o Joel , får se om Jenny o Jerry också följer med. Längtar som fan iallafall.

Gatufesten var helt ok , förutom lite strul och sånt som man får räkna med var kvällen super trevlig.Det enda som gjorde mig lite besviken var att öltälten stängde så jävla tidigt , vid halv två hade Daltons stängt redan. Och en jävla brud på E-type , vad trodde hon att hon höll på med då ?.

Jobbade igår , stressigt som fan. 309 pers . Men dagen rullade på  fint o tiden gick skit fort . Är så glad att jag jobbar med sofie o Raz , dagarna går så fort och vi har så kul tillsammans.

Och jag är så jävla förbannad , nån jävla idiot som kört in i min bil o sen bara stuckit! . Jävla idiot jävel!
Nä nu har jag inte tid med det här längre , ska klä på mig  o ta min söta lilla bil bort till Jenny och se om vi ska hitta på något . Fast först tror jag att jag tar en sväng förbi pappas jobb o dricker en kopp kaffe .
Ha en trevlig dag

Niklas <3


Lördag

ÄNTLIGEN GATUFESTEN :D

Igår åt vi middag med Linda o Joel . Var även barnvakt åt Mikaela .
Satt här hemma o tog det lugnt sen skjusade Niklas ner Mikaela till båthamn för hon skulle åka båt in på gatufesten.
Efter det vart vi tvugna att skjusa hem Joel för han fick tvär ont i magen efter middagen . Så medans han fick vila så tog vi en sväng med bilen , jag linda o Niklas.Efter ett tag for vi  å tänkte väcka han men inte sov han eller , hehe. 
Så vi bestämde oss för att göra något , for till garaget o servade (stavning?) Lindas bil . 
Vid tolv bestämde vi oss för att åka hem . Hann vara hemma en liten stund så fick vi fara o hämta Mikaela , o i samma veva mamma , pappa o Maria ( niklas syster) , så vid halv tre i natt så slängde vi oss i sängen.
Det var gårdagen det.

 Och vi har nästan nyss klivit upp. Just nu är Niklas på bolaget, handlar lite gotta tills ikväll :D.Sitter o väntar på att mormor o morfar ska komma hit , dom ska nämligen hämta elton o ha honom tills i morgon. Blir så glad när dom tycker att det är så kul att ha han , o det är ju kanske en fördel.
För ikväll blir det GF , blir lite less på vädret bara men vi får se ,det kanske bättrar sig. Tänkte iallafall åka in vid sextiden med jenny , jerry o Byppa , käka lite mat o bara mysa på.
Har tjatat som en dåre på att Linda o Joel ska med också , Linda vill men inte Joel. Lite tråkigt för jag vill ju att dom ska med dom också.

Och igår fick ja veta att jag är ledig söndagen v.29 , blev överlycklig , för då är det ÅSELE MARKNAD , gud så ja längtar.
Hoppas att Linda får byta bort en dag också så vi kan åka .


Nu fick ja främmande , hörs

Torsdag

Nyss käkat frukost med Jenny , eller nyss o nyss . Det var vell typ 1 timme sen.
Var in på GF i går en sväng , mötte upp Byppa. Gick nå varv sen mötte vi upp Jenny. På väg till karusellerna träffade vi Jockis o Pirita . Skulle åka en karusell hade vi bestämt , jag o Jenny var så feg så vi åkte virvelvinden , medans pirita ville åka batman som snurrade åt alla möjliga håll :P , hehe. Gick nått varv till sen bestämde vi oss för att åka hem.
Gick bort på Niklas jobb o tog en kaffe med gubbarna sen for vi hem.
Nu får vi se vad det blir , efter niklas slutat jobba så måste vi handla hem lite mat :).
Men vi hörs !

Niklas<3

Onsdag

Vaknade för en stund sen med ett strålande humör , det roliga är att jag inte vet varför, hehe.Har iallafall gjort mig en kopp kaffe , mums!. Idag är inget planerat förutom att vi kanske ska på GF.Har lovat att sjutsa in mormor , morfar , mamma , pappa o Mikaela till stan o hämta dom , var ju amy  ikväll som Mikaela ville se :) , skulle även hämta dom , och för det skulle morfar o mormor betala min försäkring på bilen som var på 1300 :- , skönt att ha den räkningen ur vägen.

Tangent bordet gör mig tokig , bokstaven K  funkar inte som den ska , man får trycka som en dåre för att det ska bli något. Och det roliga är att vi inte har spillt något på den heller för vi har varit jätte noga med att inte ha dricka å sånt när man sitter här. Elgiganten får fan fixa , spelar ingen roll att det är en tangent som inte funkar , den är spritt ny och  borde hålla lite längre än bara någon vecka.Sådeså.

Ska försöka få tag på olsson nu , höra vad hon ska göra :) Ha en trevlig dag!

<3 Niklas + ni  :)

Tisdag

eller snarare onsdag om man kollar på klockan.Har iallafall nästan nyss kommit hem.Resan gick super bra och var jätte kul.Bilen är lindas nu , riktigt fräsch .Tack för en skitkul o trevlig resa.
I morgon tänkte vi kanske åka in på GF en stund.Är nog den enda dagen vi går , känns så himla dyrt och man kan ju faktiskt göra roligare för pengarna. Jag o Linda satt o pratade när vi for hem , skulle vara kul med en tripp till västerås i helgen men vi får se hur det blir med den saken. Pratade även om att kanske åka till Joels stuga i helgen.Har ju några dagar att fundera.
Nu blir det nog till att sova , börjar bli lite små seg , har ju som sagt suttit i bilen sen kl 14 idag , fast några pauser blev det ju ändå. La ut några bilder från resan på mlibergstroem.bilddagboken.se för den som är intresserad .

N<3