Goknopp

Nu har dom äckliga bakterierna flyttat in i min kropp också.. vaknade inatt av att jag var alldeles tjock i näsan och sen har snoret bara fortsatt att frodas..
Huvudsaken är att lilleman är på bättringsvägen, är mycket hellre sjuk istället för honom.

Vi som planerat att åka på badhuset på lördag med markus, malin o freja  om lillfisen var bra, Men nu får vi ser hur de blir.
Är jag bara snorig trotsar ja det!

Melker sover lunch och själv vilar jag i soffan med datorn och en kopp kaffe. Ligger och kollar runt på små smidiga "shopping" vagnar, tycker den vi har är alldeles för klumpig på affärerna och känner att vi skulle behöva en som är lite smidigare.
Ute älskar jag våran vagn, den tar sig igenom allt, djupaste snön är inte något problem över huvudtaget.
Men somsagt på affärer tycker ja den är alldeles för stor..

Till helgen blir våran finaste 8månader, börjar smått få lite panik över att jag snart ska börja jobba, eller snart o snart, efter sommarn nångång men ändå, den tiden kommer bara springa iväg. Är ju så roligt att vara hemma med honom nu då det händer saker varje dag, mot för dom första månaderna då dom bara sover, äter o skiter..
Självklart mysigt på sitt vis också, men jag tycker han är så mycket roligare nu!

Tror även att den 3e tanden är på väg, han dregglar floder, tuggar på allt och gnider det mesta mot tandköttet.
Han ser så söt ut med dom två små gaddarna han har nere, storkillen min.
Nånting annat roligt är att så fort man tar fram kameran och riktar den mot honom skrattar han, kanske använt kameran lite väl flitigt ;) hehe.


goknoppen!


Tisdag

Underbart väder idag. Så efter lillemans tupplur och lunch får de allt bli en promenad nånstans. Annars händer nog inte mycket alls idag, Melker är fortfarande snorig och hostig och det sista vi vill är att smitta ner någon/några andra med de här..

Hoppas han är bättre i morgon så vi kan hänga med på babycafe och på torsdag vankas bus på drakborgens babylekis, är säkert superkul för dom små godingarna!


Älskade unge! mamma och pappas allt!

Busunge!





Tusan också..

Guud vad jag hatar förkylningar, vi har ändå klarat oss länge och jag har inte varit förkyld på 1 år, sist var när jag väntade Melker. Ta i trä!
Men nu har det slagit till både på min stora och min lilla älskling, den stora kan ju ta hand om sig själv men den lilla tycker man ju så synd om så det finns inte. Just nu ligger han och vilar lillsnuppis, men sen blir det lunch när han vaknar.

Fredag och inga planer, förutom att älsklingen ska ut och åka skoter i morgon med grabbarna. Funderar på att mysa lite med tant maja och hitta på nå skoj :)
Återstår o se
Trevlig helg!



saknar lillmagen ibland! mysigt ju


älskade älskade älskade du

kärleken är enorm till sitt barn, älskar den här lilla prinsen så otroligt mycket!
Fina fina fina du! mamma och pappas allt.
Snart 8 månader sen vi fick se dig för första gången, våran vackra stjärna!


Liten blir stor

Dagarna går i rask takt och lilleman bara rusar iväg i utvecklingen! Försöker hela tiden dra sig upp mot en när man sitter i soffan, han lyckas inte riktigt än men snart så. Snabb som tusan på golvet är han också den lilla rackarn.Gröt och lite mat till lunch och middag sen välling resten. Till veckan utökar vi till hela mat mål då det funkar så bra. Och i morgon ska han få testa smörgås med leverpastej.

Bvc igår för vägning och mätning och lillfisen väger nu 9.3kg och 69cm lång, följer sin kurva helt perfekt men låg fortfarande över på genomsnitts vikten, gokillen min!

Nu sover han så gott älsklingen våran, och han äter bara 1 gång per natt ytterst sällan nu också. Äter välling vid 22tiden och vaknar vid 5 halv 6 för mat nästa gång. Duktiga goa vackra du!



Våran lilla kille bara några dagar gammal när han myser hos faster Jenny

Britax multitech

Idag har lillfisen fått en ny bil stol. Vart en Britax multitech som vi suktat länge efter. Så nu hoppas vi den är bra för den kostnaden ;)
Annars händer inte mycket, Melker har somnat och lär vell vakna om nån timme för mat. Vi ligger i soffan och trycker i oss massa godis,chips,cheeseballs och cola, uäääk va äcklig man är egentligen.. och som om det inte vore nog åt vi nästintill nyss middag men det märks inte i gottaskålarna ..


Melkers nya stol :)
(bild lånad från google)