we dont celebrate sundays

Gud vad helgerna går fort , så tråkigt. Iallafall så var vi hos mormor o morfar i fredas o käkade surströmming ( å ja jag tycker om det , så fråga inte) . Efter det så for vi bara hem .
Och igår åt vi skit go middag hos mamma o pappa bestående av fläskfile coslow ( fråga mig inte hur det stavas) , drack en massa öl eller piper som min pappa säger . Lyssnade på en massa gamm musik o dansade . Innan hemgång beställde pappa hem en familjepizza , fick bara i mig en pytteliten bit . Påväg hem följde vi med jenny hem till dom där jerry , glenn o åhlund förfestade.Blev inte där allt för länge utan vi gick hem o slängde oss i säng.

Och idag har vi varit på middag hos mormor o morfar. Har även hunnit med att fixa lite på min bil så nu är den super fin igen , så till veckan åker den förhoppningsvis ut på blocket , får se för jag känner mig så klyven angående det här , jag trivs så himla bra med bilen och den går skit bra , men å andra sidan funkar det inte när man har hund , visst niklas har kombi men det är ju inte alltid han är hemma när jag ska någon stans.
Hann följa med jenny till birsta också där emellan , skulle köpa en koppling till kranen o diskmaskin , gick först på biltema men bruden där fattade ju inte ens vad en koppling var , byt jobb säger ja bara.
For vidare till rusta där dom hade köpt maskinen , nä men där hade dom aldrig haft nå sånna saker , gud vilka puckon.
När vi inte hittade sakerna där for vi upp på silvan o frågade , tog vell kanske en halvtimme att förklara för denna tröga människa vad det var vi skulle ha , han fick iallafall ringa en annan kille men han bara skrattade , han fattade tydligen inte heller. Men herregud vad är det som är så svårt att förstå , en jävla koppling som man skruvar på kran som senare fästs i slangen till diskmaskinen. Slutade iallafall med att vi fick åka därifrån utan grejjer , jävla fårskallar.

I morgon vette fan vad som händer , lär nog bli en mysvecka och på torsdag bär det av till finland , förhoppningsvis iallfall , niklas smarta chef har kommit på nu att han kanske inte får ledigt , idiot!
Mumsa godis o dricka dricka så slutar den här kvällen med illamående.
Godnatt
Niklas <3

vaken

Vaknade för ca 1 timme sen. Så vi har precis ätit frukost och nu sitter jag här med en kopp kaffe. Älsklingen ska precis till å fara på jobbet , var något han var tvungen att köra ut igår men inte hann så då fick det bli idag istället.
Var hos mormor o morfar igår o åt middag , blev kvar tills kl 22.30 . For raka vägen hem o slängde oss i soffan , låg där en stund o sen förflyttade vi oss till sängen.

Nu ringde pappa , ska upp dit en sväng .
Hörs !

Lasse stefanz

i morse när jag vaknade hade jag telefonen i handen , förstog inte varför men när jag tittade lite närmare såg jag att Linda var i telefon , jag måste trott att det var väckarn som ringde men istället var det Linda. Detta gjorde så att dagen började bra , för hur roligt är det inte att höra sin bästa väns röst kl 7 på morgon ? :D

Har iallafall nästan nyss kommit hem , for ut till Linda med Jenny. Har fikat med Lindas farmor o hennes karl. Sen när hon hörde att vi skulle på lasse stefanz i december i hudik skulle hon pråmt ( stavning?) ha hennes karl att lära oss dansa , så himla roligt när man väl kan. Lindas farmor är en utav dom snällaste jag träffat , så himla mysig.
Nä nu måste ja skynda mig att göra mat medans Niklas betalar alla roliga räkningar , önskar att man slapp sånt o bara kunde ha pengarna till en massa skoj :D
Hare bra !


Without somebody nothing ain't worth a dime

Nyss pussat älsklingen godnatt. Varje gång jag tittar på honom förstår jag hur lyckigt lottad jag är som har en sån underbar pojkvän. Och jag älskar honom bara mer o mer för varje dag som går.
Iallafall så börjar snart SATC , så då sitter man som fastklistrad framför tvn.
Vart en fika i birsta förut men eftersom IKEA restaurangen stängde 20 minuter tidigare köpte vi kaffe o bulla nere i korv baren , var minst lika gott det också.Vart inga inköp för min del men Maja handlade upp allt på alla butiker tror jag så synd för er som hade tänkt åka dit i morgon, hehe närå men det blev en del för henne i allafall :)
I morgon är det tvättstuga som gäller , har sörberges största tvättkorg just nu och bara jag kollar på det blir ja illamående , jag hatar verkligen att först sortera , sen slänga in i maskin , hänga upp , plocka ner , och slutligen plocka in i skåpen . Blir absolut ingen strykning efter mina tvättningar det är jag alldeles för lat för och kläderna är aldrig skrynkliga ändå så det känns bara onödigt med tid.


Ikea

Nu är Maja o alex på väg hit , ska in till birsta en liten stund , kika runt lite och kanske ta en fika :) .
Och nu är det inte långt kvar tills 4 september heller , längtar så in i bomben . Kommer bli skit kul :D
Nä nu kommer Maja , bäst att packa sig in i bilen o bege sig till birsta innan dom stänger , hare bra !

Ni är guld värda , ni vet vilka ni är ;)

massa mys

Just nu ligger jag med Linda o Jenny i Lindas säng och lyssnar på musik.
Vaknade rätt så tidigt i morse för att elton höll på att pissa på sig.La mig igen och försökte somna om men gick inte så bra då både niklas o Linda ringde . Klev upp o såg våra bästa år och efter det for ja ut till  söråker , linda bjöd på en mumsig frukost.
Ska snart fara hem o börja med middan tills älklingen kommer hem .
Hörs !

Niklas Törnberg


Paus mitt i allt

Håller på att städa men har inte kommit så värst långt. Började  med dammvippan igår men då ringde linda så jag for ut till henne . Så i morse när jag skulle börja städa ringde hon och ville  att jag skulle komma ut , åker ju hellre till min älskling än att städa.
Så för en liten stund sen kom jag hem. Är igång nu igen med städningen men har bara plockat undan än så länge i köket , hallen o tvrummet , bara sovrummet kvar innan jag kan dra framm dammsugarn .
Men vart så trött så jag tog en paus mitt iallt , är ingen brådska ändå för Niklas kommer inte hem förän om en timme och tills dess är jag klar.
Efter Niklas jobb ska vi en sväng på dollar med Linda o Joel , för er som inte varit på dollar i kramfors är detta ett måste , har jätte mycket billga saker där.
Nepp , dags att dra mig tillbaka till städningen .


Ni är bäst :)

Gomorgon!

älsklingen ringde o väckte mig för en stund sen , förstår inte hur jag kan sova så här länge. Är ju inte precis så att jag är uppe hela nätterna.Iallafall så ligger jag i sängen med bärbara och lyssnar på musik.Mår illa som en gris så jag orkar inte kliva upp än.Idag måste jag städa här hemma , elton släpper så mkt hår och det är verkligen överallt.
 Nu blir det en liten prommis med Elton och sen blire en pirog , mumma.



Niklas <3

Glöm inte min bilddagbok , mlibergstroem.bilddagboken.se


Panik

var nyss ute med elton , påväg mot lägdan som är kål svart får jag syn på 3 st vad jag tror är människor sittandes på backen eller djur som stirrar på mig. Känner hur paniken bara rusar genom kroppen och hur kroppen börjar darra av rädsla ,  snabbt drar jag med mig elton ut på  vägen , går med han en snabb sväng , skyndar mig in till Niklas för att berätta då han säger
- men snälla älskling det är tre stora koner som står där
irriterat frågar jag
- vem fan är så jävla dum och ställer dom mitt i vägen
Niklas
- för att dom grävt ett stort hål där

Fyfan , jag som blev så rädd så jag trodde att jag skulle svimma , och så är det bara 3 dumma jävla koner , haha fyfan vad lättskrämd man får vara.

Har iallafall tagit över bärbara nu , älsklingen har lagt sig så nu är det min tur :P . Annars sitter jag vid den andra dumburken och han vid den här.
Snart börjar SATC , som jag längtat sen i torsdas.
Hare bra !


Niklas <3

Rörihop kaka

har precis bakat en rörihop kaka med blåbär och hallon i så nu väntar jag bara på att kaffet ska bli klart så ska jag bju min älskling på fika.
Idag har jag hunnit med att städa lite här hemma , och så har jag även  varit ute hos Linda , fikat på charm med Jenny o Linda , Handlat på willys och äntligen hämtat ut våran dator som varit på reparation i 3 veckor , bättre sent än aldrig.

Hände inte värst mycket  i helgen utan vi hade bara en mys helg tillsammans , detta pga att jag jobbade både lördag o söndag . Var inte så mkt folk så det gick super.
 
Måste plocka ut kakan ur ugnen nu så den inte blir kålsvart ;)
Hare bra !

Niklas <3


Gäsp..

försöker att hålla ögonen öppna men snart går det inte längre så jag funderar på att gå o lägga mig , ja jag vet att kl är 22.15 på en lördag.Har iallafall jobbat idag och så blir även fallet i morgon , börjar 06.30 och slutar vid 12 halv ett kanske.
Var hos mormor o morfar förut , åt skitgod mat och hade trevligt. Min morfar fyller år idag så GRATTIS TILL MORFAR!
Efter det for vi hem en snabbis sen till Maja o alex , vart inte där så värst länge och nu sitter vi bara hemma o myser .
Föresten så gick det kanon igår :) , hade ju inte behövt vara nervös för 5öre. Så mycket som kommer bli annolunda nu och det kommer bli super bra :) berättar mer om det nån annan gång :P

Nu ska jag bädda ner mig själv i våran obäddade säng , förhoppningsvis finns det någon liten filur som vill mysa med mig ;)

Jag älskar dig gubben!

www.mlibergstroem.bilddagboken.se

Nervös

Jag som aldrig brukar vara nervös , men nu är jag hur nervös som helst . Förhoppningsvis går det nog bra .
Nu måste jag ta min röda o åka mot stan , hare bra !

Niklas <3

helt slut

det roliga är att jag blir trött även fast jag inte gör något. När jag vaknar på mornarna vid 10tiden vill jag bara dra täcket över huvudet o sova till mist kl17.
Idag har jag jobbat och det gick prima , var ju bara 102pers , rena döden när det inte är nå folk.Nästan jobbigare när det är lite än mycket.

Och idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 4 år o 6 månader , jag blir bara lyckligare o lyckligare för varje dag som går och jag är så otroligt glad o tacksam för att han alltid finns vid min sida.

Niklas <3

ÖVERLYCKLIG

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen , så glad är jag just nu . Hoppas att det blir så bara för det vore helt perfekt  :)
Var bara det jag ville skriva för nu ska jag lyssna på musik o plocka undan här hemma :)
Hare bra !

Niklas Törnberg


precis klar

Hej.
Har precis gjort mig klar , ska snart åka till holmöbrygga och äta middag , kommer bli riktigt mysigt.
Idag har jag varit på arbetsförmedligen o fixat lite saker , varit på banken och efter det for jag ut till Linda , lite senare kom jenny .
Har inte så mkt att skriva så det får bli ett kort inlägg.
Hare bra!

Niklas <3
mlibergstroem.bilddagboken.se


Sex and the city , världens bästa film

Har nyss kollat klart på den och Maja hade rätt , det är verkligen världens bästa film.
ena sekunden grät man och den andra skrattade man. Det här är en film som man bara måste se , om ni inte gjort det så är detta ett MÅSTE!.
Nu längtar jag tills i morgon kväll , kl23 - sex and the city.

For till Linda o Joel förut , drack kaffe o surrade. Vart inte där allt för länge eftersom både jag o Niklas var aströtta.Så vi for hem och såg film.
Imorgon blir det en fika eller lunch med Raz , himla trevligt.
Ska försöka hinna söka några jobb också , för det här funkar inte. INGET JOBB , INGA PENGAR , thats life!
Nä , ska se tv en stund sen blir det natti natti.

Godnatt!
Niklas Törnberg

Glöm inte min bilddagbok också
, (mlibergstroem.bilddagboken.se)

Jag blir så less

så himla typiskt , när man väl får mkt pengar en månad , ja men självklart ska ju alla dyra räkningar komma just den här månaden.Både skatten på min och niklas bil har kommit , känns ju inte allt för kul att betala kan jag säga.
Nått annat som var lite bättre var iallafall att vi bara behövde betala halva internet räkningen , tur för henne det .
Man vill ju som sagt inte betala för en hel månad när internet funkar 1,5 vecka.

Var o handlade med pappa förut , efter det for vi hem till mig o käka pizza o tog en kopp kaffe.
Efter våra bästa år blev det en sväng på banken för att jag skulle fixa mitt nya kort jag fick idag , så nu räknas jag inte som ungdom längre utan vuxen , haha vad dumt det låter .
Sen ringde Linda så vi for på macken o skulle köpa glass , blev dricka istället. Så pratade med henne en stund.
Och nu så sitter jag somvanligt framför den här dumburken , håller på att bli tokig på den bara så nu vill vi ha tillbaka våran bärbara.
Måste plocka undan lite här hemma innan babe kommer hem .

Hejhej!

Niklas <3

Ibland vet man

helt enkelt inte vad man ska skriva men ändå gör man det , konstigt.
Men när jag ändå sitter här kan jag ju skriva några rader.Maja o alex for nyss hem , hade en riktig pratstund jag o maja . Bestämde att vi skulle på sellånger med dom i morgon, så det blir ju skoj :) . Nä nu måste jag fortsätta se sex and the city , man kan ju inte missa.

Hare bra !

Niklas <3

IKEA

For in på ikea en sväng , hittade inte speciellt mkt utan köpte bara en ny ljusstake(råkade slå sönder den andra) så nu har jag två hela igen.
Och i morgon är det lön , så skönt :D . Får se vad som händer i helgen , ska iallafall jobba på lördag , vilket jag ser fram emot , får ju träffa Raz :D och en sväng på sellånger blir det nog också , man måste ju se vad det finns för skrot , förmodligen samma som på alla andra marknader och saker som man redan sett nu i 10 års tid , men men nått kan man ju alltid hitta.
Nu ska jag se tv , hörs.

NIKLAS ! <3

40,2 år och 38% fjortis

Haha , igår efter sex and the city hade jag skit tråkigt , så jag gjorde vuxen testet och fjortis testet. Jag är alltså en 40 årig kärring som är 38% fjortis.Ganska roligt faktiskt.

Har inte gjort speciellt mycket idag , dammsugit och färgat håret på syrran.
Och i morgon kommer kanske Linnea hit efter jobbet , överlycklig. Har ju inte träffat henne på ett bra tag , och det var några år sedan vi umgicks , ska iallafall bli skoj.
Tvingade med mig älsklingen till birsta lite senare , stackarn :P
Nu ska jag surra med syrran innan hon ska hem .

hej
Niklas <3

Sex and the city

jag bara älskar programmet , så sjukt bra.Bara så synd att 3an  bara visar 2 avsnitt varje kväll , skulle varit fler . Så snart är det läggdax , ska upp tidigt i morgon för att städa  o ringa lite företag , får se hur det går.
Nu börjar det igen , tänker inte missa en enda minut.
Gonatt

Niklas Törnberg

None

Tidsfördriv


Är du kär just nu?
JA :D
Har du kysst någon idag?
japp
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
men det är vell klart
Har du ett förhållande?
YES :D
Om nej, varför inte?
...
Hur många har du varit tillsammans med?
1 riktigt förhållande , resten var bara en massa lall
När förlorade du oskulden?
14
När går gränsen vid otrohet?
hm , kyss ?
Har du varit otrogen och om ja, varför?

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?
det skulle ni allt bra gärna vilja veta va ?
Är du romantisk?
Klart
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
men aldrig
Är du svårflörtad?
nja
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
miljontalsgånger
Vad hette din första flickvän/pojkvän?
haha om jag ändå kom ihåg , var vell någon som gick i ens klass
Hur länge höll det?
jadu , kan inte tänka mig att det höll allt för länge
Har du någon gång slagit någon du tyckt om?
på skoj i så fall
Har du lekt med någons känslor?

Har du haft sex med över 20 personer?

Hur länge höll ditt längsta förhållande..
4,5 år just nu :D
... och ditt kortaste?
ja , någon timme kanske , när man var en liten skitunge
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt?
inte vad jag kommer ihåg
Är du en bra pojk/flickvän
jag hoppas det iallafall
Hur många har du haft sex med i år?
1
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
Niklas
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
Niklas för ett antal år sedan
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?

När fick du din första kyss?
jadu , 12-13 kanske
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
mamma var vell i 15års åldern o pappa 19-20 tror ja
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?
men aldrig
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?
Ja på ett sätt men samtidigt inte . Ganska dumt ändå
Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
men hur ska jag komma ihåg allt
Vad gillar du för stil på tjejen/killen?
Niklas ;)


Onsdag

Vaknade för en liten stund sen av att rudde ringde.Gick ut med elton och sen hamnade jag somvanligt vid den här dumburken.Och nu ringde maria , ska till härnta med nå mattor och sen på dollarstore.
Och på fredag får jag lön :D , var ju tänkt att vi skulle lägga nytt golv i hallen , men så som det verkar nu ska vi inte bo så länge till här utan nu är det hus som gäller´, om vi hittar något billigt och självkart bra hus som vi trivs med.
Nä hinner inte skriva så mycket mer för min kära svägerska är snart här .

Hej hej

Niklas Törnberg , one and only

Tisdag

Inte precis min dag idag eller. Vaknade med världens mensvärk i morse , höll till och med på att svimma där ett tag.
Gick o la mig igen o vaknade vid 12 , gick bort en sväng på ica där jag träffade Hanna o Julia och sen hem för att se våra bästa år.
Ja och efter programmet händer nästa grej. Skulle ta ner ett linne från garderoben så jag ställde mig på en stol och tappade ballansen , fastnade med ringen i skåp grejjen där luckan ska låsas fast .Hängde där i ringen och det kändes som om mitt finger skulle lossna ,  fick tillslut lös fingret o ringen  och ramlade ner på golvet. Slutade med att jag hade världens sår på ringfingret på höger hand , så svullet att ja inte ens kan snurra på ringen som jag har där , ett skrubbsår på sidan av magen och likaså på foten.
Jag ville bara skrika , gjorde så inihelvetes ont.

Har iallafall precis duschat , så nu väntar jag bara på att Niklas ska komma hem. Lovade honom att jag skulle städa här hemma men efter min helt värdelösa dag vägrar jag dra fram dammsugarn.
Tänker inte laga någon mat heller för då händer vell nästa sak så idag tänker jag bjuda älsklingen på skräp mat.

Känns som att den här dagen inte kan bli mer värdelös än vad den redan är , fast man vet ju aldrig , man slutar ju som sagt aldrig att förvånas.

hörs.

Niklas <3

Måndag

Idag började älsklingen sin första jobb dag efter semestern.Känns så himla tomt här hemma nu när inte han är här.
Nä jag måste hitta något jobb snart för jag orkar inte gå hemma o pengar det behövs ju .
Har iallafall sökt ett jobb , får se hur det går med den saken , inte för att jag förväntar mig något för det är ju knappast bara jag som sökt det :P .

Igår kväll såg vi jiddra inte med zohan , ganska rolig film faktiskt. Men det enda var att jag o Maja tyckte att den blev för långdragen.Bakade även sockerkaka o den blev riktigt smarrig.
Så får se vad vi hittar på ikväll , Ska ringa Maja sen o höra med dom vad dom ska göra.

Oj , gud vad klockan har dragit iväg. Vid halv 12 ska jag brumma in mot scandic o träffa alla goa tjejer o käka tårta.

Ha en fortsatt trevlig dag , även fast det regnar.

Du är min dag , mitt liv

Söndag

i helgen har vi umgåtts med vänner och haft det trevligt.Och snart kommer Maja o alex hit , ska baka en sockerkaka , mums!. Imorgon vid 12 är det fika på scandic som gäller , tårta å grejer . Ska bli så kul o träffa sofie o raz , saknat dom.

Egentligen ingen lust att skriva , så full av irritation. Bara det att jag knappt förstår hälften. Sen börjar man ju undra om folk ens tänker längre än vad näsan räcker, å herregud finns ju fan inga ord.
Nu räcker det för nu ska jag mysa med älskligen , sista dagen på hans semester och han är ju inte precis överlycklig för att han ska börja jobba i morgon.


Niklas , världens bästa människa och som alltid finns där till 100%.
None

Fredag

Har inte gjort många knop idag . Vaknade vid 11 , käkade frukost och tog en prommenad med Elton.
Låg å slöa i soffan tills klockan var 14 , for till jenny o jerry och senare till birsta på elgiganten.
Så nu väntar vi bara på att Jenny o Jerry ska komma hit så ska vi käka skräp mat.
Blir bara lugnt i kväll , känner mig helt slut och har inte så mycket lust till något.

Iallafall så pratade jag med Raz för en stund sen , så på måndag ska vi (frukosten) fika på scandic kl 12. Ska bli så kul att få träffa sofie o raz för det var ett tag sen.Tänkte även hinna med att söka lite jobb på måndag för jag behöver verkligen ett nu.
Nu ska jag slänga mig i soffan o mysa med älsklingen.
Trevlig helg!

Tre älsklingar :)


Onsdag

Nästan en vecka sen sist , men man hinner lixom inte med sig och sen känns det som att man har annat att göra än att sitta vid datorn . Sen känns det inte så lockande att sitta vid den här gammdatorn eftersom det inte går vidare snabbt.
Lämnade in bärbara häromdagen på elgiganten eftersom ljudet pajade , lite smått irriterad då datorn är ny och borde hålla lite längre än några veckor , men inte så mycket att göra åt saken.
Har hunnit med lite saker under den här veckan.

*umgåtts med Jenny , Jerry o Markus
*Ätit frukost med linda på donken
*Ätit middag med Linda o Joel
*Bytt ruta på bilen
*Timråland
*Varit i stallet
*Varit med syster
*Sökt jobb
*Städat o tvättat
mm
Ser att klockan snart är 23 så nu börjar sex and the city och det måste jag kolla på. Hare bra.


Niklas o Linda :)

Lördag

fan va fort veckorna går , känns som att man knappt hinner med sig. Iallafall så har veckan var riktigt mysig .
Ionsdags (tror ja) var vi först o spelade minigolf och efter det  tog jag o jenny bilen och for runt medans grabbarna (niklas , byppa  o Jerry) bastade uppe hos jerrys föräldrar.Jag o Jenny satt vid sjön i krigsbyn i 2 timmar , lyssnade på musik o pratade gammla minnen.När grabbarna var klar for vi in till stan , käkade o for hem.

Torsdag , såg nästan ut som dan innan , niklas , joel , byppa o jerry bastade medans jag , Linda o Jenny for runt överallt tills vi tillslut tröttnade o for hem till Linda o Joel där vi såg film .

Fredagen började med att Linda ringde o väckte oss , dom ville ha oss med till stan när joel skulle hämta sin nya motorcykel , o fyfan vad avundsjuk ja är , tror alla andra är det med. Den är riktigt jävla snygg , o fort går den med , hehe :P . Ska fråga joel om man kanske får åka med någon gång , blinka lite med hundögonen , hehe.
Efter det så for jag , Niklas , Linda o Martin hem till oss.Bestämde att vi skulle käka middag på idyllen , bokade bord kl18
 för 8p , jag  , niklas , Linda , Joel,Jenny , Jerry , Martin o Markus . Hade det riktigt trevligt o buffen var fakitkst ganska god , vissa saker smakade urk men det gjorde inte så mkt , det fanns ju annat att äta .
Senare på kvällen for vi till markus o kika på film och lite senare ut på holmö brygga , inte så värst mkt folk men dom hade bra musik :P. Efter en stund for vi tillbaka till markus där vi blev kvar till runt 2.
Så idag vakande vi inte förän vid tolv när hjärtat (linda) ringde o väckte oss så då var det bara att kliva upp.
Och ikväll blir det en sväng till timrå land , får se vad dom har att erbjuda .
Nu ska ja vila en stund o sen ringa jenny :)

Hej!

Jag älskar er :)