Jag längtar så mycket till..

Det börjar närma sig fredag , med andra ord sista april . känns som att folk är så hysteriska över den dagen , varför fattar jag inte ?  är det bara jag som missat något eller ?.
Kvällen kommer i allafall spenderas här hemma med markus , malin , linda , joel , sickan och simon . Kommer bli riktigt mysigt , massa god mat och skratt . Kvällen kan inte bli annat än underbar när man får umgås med sina älskade och underbara vänner!

Och på lördan blir det parken , sista gången vilket förmodligen innebär knök fullt och en hel del folk man inte träffat på ett tag . Blir nog riktigt kul!

Till något helt annat , längtar så mycket till oktober då förhoppningsvis lillan/lillen tittar ut . Linda och joel blir nämligen mamma o pappa då . Förmodligen kommer jag häcka utanför BB nervösare än någonsin och halvt vara avsvimmad medans Linda tar i för kung och fosterland .
Känns helt sjukt att lilla Linda ska bli mamma , är självklart överlycklig och jätteglad för deras skull .
Kommer alltid finnas vid din sida , älskar dig vännen!

Och du som la ner mödan att kommentera TYPISKT!!! , glömde du bort ditt namn eller vågar du helt enkelt inte stå för vem du är ?


Känns svårt

Händelserik helg , har hunnit med en hel del . Bla så har vi grillat med brunne o lina , oljat in alltanen , varit till birsta , tvättat bilarna , åkt raggarbil o passat i mängder , ätit glass med markus och malin , varit hundvakt , umgåtts med ronja , haft främmande av maja o alex mm.

Och nu väntar vi bara på att wallander ska börja så ska vi ha lite söndas mys och ladda inför en helt ny vecka med nya tag .


Känner oss väldigt i valet och kvalet nu ang en viss sak , som det känns just nu vet vi inte alls hur vi ska göra , samtigt känns det lite jobbigt att ens tänka på de.
Har ett tag till att fundera , men samtidigt måste vi ta ett beslut rätt så snart!


Happy!

Vem ringer på en annons 08.05 en lördag morgon ? .
- Hej . Har du sett mitt mejl . Mejlade igår för att jag tyckte det var för sent att ringa .
Men hallå , inte för tidigt på en lördag morgon ?.

Har i allafall satt ut gamla soffan , tvrumsbordet och tvbänken . Så äntligen kanske vi blir av med det . Kommer en kille o en tjej lite senare som även var här i går och bestämde sig för att dom skulle ha grejerna .
Tar bara upp en massa jobbig plats ändåså .

Länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. For till stan och käkade mat , sen mötte vi upp en massa folk nere i hamnen .
Skrattade och hade oss ända tills klockan var runt 1. For vidare till markus o malin , blev inte där allt för länge . Så vi släppte av ronja sen raka vägen hem i säng . Skööönt!

Ska njuta av mitt kaffe , fixa mig , invänta "kunderna" , åka på vårmässan kanske , grilla med Erik o Lina , sen vette tusan vad som händer .

Ha en bra dag , ska surpla kaffe och trycka bulla nu .
Hej!


Ny bil!

Jaaa , äntligen har vi skaffat en ny bil (står dock med 3 ) bilar nu igen så nu känns det som att vi måste testa sälja niklas audi och bara ha passaten(nya bilen) och skodan kvar .
Måste dock fixa hem audin från berners också så vi kan slänga på 18tummarna på passaten , kommer blir dödligt snyggt!
Vaknade upp på helt otroligt strålande humör i morse , och det har hållt i sig hela dagen . Så jäkla skönt då jag tyckt att jag varit på dåligt humör den senaste tiden helt utan anledning .
Det var nog bara lite vårväder som behövdes , hehe  .

Baby är ute i garaget och städar i hop en massa skrot som ska till soptippen och förhoppningsvis är vårat förråd utplockat om någon vecka och vi kan flytta in alla våra saker som inte används till förådet och älsklingen kan få riktig ordning i garaget . Ska passa på och göra lite tekakor och te tills han kommer in , hoppas på en överlycklig och fikasugen sambo!

Hörs!


Härligt med frächt garage , så det ska vara !!!!

Jason derulo - In my head

Helt sämst på att uppdatera bloggen . Men samtidigt kan jag skylla på underbart väder och fyllda dagar o kvällar med skoj.
Bla har vi fixat mkt ute men så fort lönen rullar in på kontot så ska de inhandlas en hel del nya grejer , lite sommar blommor , stora maffiga krukor , Och kanske en ny utemöbel med 6 stolar som vi sett , eller så väntar vi med möblerna till mitten av sommaren när dom ändå säljer ut varenda pinal . Har ju även en plast ute grupp nu men jag är mer än trä människa ;P

Niklas har även hunnit fylla 24 år här i dagarna . Älsklingen börjar bli gammal nu , höhö..
Så i torsdags var det kalas som stod på schemat , proppat med folk och det slutade med att jag kände mig sjukt stressad . Är så mycket i mitt huvud nu , och mycke att göra på jobbet så vet inte om det beror på det . Stressad jämt!

Nu ska vi åka till brunne o Lina , brunne har även han fyllt år , i fredas .
Sen ska vi handla och göra lite andra små saker , hihi ;)


love u!

Klassfest?

Nästan nyss stigit in genom dörren och det första jag gör är att slå ner arslet i soffan och starta datorn. Älsklingen lagar mat han  , duktig ! . Latar mig och kollar allt som en jävla parsa. Men har inte lust eller ork till något just nu , känns som att jag är helt uttömd på energi , jag behöver sommar nu !

A just de , blir klass fest här också lite längre fram , för "alla" oss som gick på fagga . Ska bli så jäkla roligt och träffa dom flesta som man inte träffat på evigheter .


Tycker synd om Nicke nu så jag ska släpa min lilla stjärt till spisen och hjälpa stackarn!
Hare !

"I dont wanna be another one"

Piggare idag , tack gode gud för de ! . Dock lever  min fot , arm och halva mage/rygg sitt eget liv .

Idag ska vi in till birsta en snabbis , om det är öppet idag vill säga ? .
Internet har krånglat hela veckan vilket gör att tvn bara strular hela tiden , väldigt frustrerande med andra ord .

Nu vill jag ha tillbaka pengar på skatten , blir en jäkla bra summa i år ;) fast det mesta ska gå till staketet på baksidan , men för det lilla som blir över ska jag fan köpa mig en kamera för ! en bra också.

Hörs!


If we ever meet again

Jag är dööööööd , mår piss idag rent ut sagt .
Det är sånna här stunder man säger " jag ska aldrig mer dricka" ,haha .

Kvällen började hos Jerry , men då folk är så jävla irriterande så for jag och Linda till anders och skjutsa dom till parken . Linda ville ju självklart gå så vi plockade upp tobbe , jeppe och nicke , sen baby i sörberge .
Skynda som nå galningar till parken , klockan var halv 12 och baren stänger halv 1 .Kanske lite onödigt men de var kul ändå.
Efterfesten blev hos tobbe , en massa dans , skratt , musik och hemliga samtal . Hade riktigt roligt i allafall , så de tackar vi för!

Tobbe ringde nyss , angelfest var de fråga om idag . Niklas släpade sig upp ur sängen och hängde på . Själv ska jag ligga död i soffan hela dagen . Törstig som en idiot också!

Hörs !

Linda

Känner sån lycka över att jag har dig . Du betyder så otroligt mkt . Och trots med o motgångar har vi alltid funnits vid varandras sida . Jag älskar dig


Sommartider

Har flängt runt halva dan med pappa och Linda inne i birsta . Handlade massa mat , en till grill fast en kol grill denna gång + Lite annat smått o gott .
Har precis slängt i färg i huve nu så väntar bara på att det ska bli klart så ska jag börja med maten .
Får se om vi vandrar ner till jerry ikväll på nån öl eller hur det blir . Ska ringa Linda o Joel också .





Längtar till sep/oktober sjukt mkt . Jag älskar dig!

:)


haha


Det spelar ingen roll längre

Så fort något bättre dyker upp så struntar man plötsligt i alla andra ?
Tycker de där är så konstigt . Det gör mig riktigt irriterad . Jag får alltid vara den som ska försöka . Jag är trött på allt det här nu .
Jag orkar fan inte bry mig längre , men jag är ingen som struntar i mina vänner .
Men något jag måste lära mig är att bara gå vidare .

Den enda människan som jag litar på till 1000% och som jag vet kommer stå vid min sida vad som än händer är Niklas . Jag är överlycklig över att jag har världens underbaraste älskling . Självklart som det känns nu vill jag dela allt med Niklas ,
Ni som säger att det inte håller för evigt , varför inte bara leva i nuet ? . Varför tänka ut ditt liv i minsta detalj om 10 år ? . Jag är inte korkad , och jag vet att det inte håller förevigt för alla , men varför inte bara tänka possetivt ? 

Och något jag är  glad över är att mina "gamla" vänner börjat dyka upp igen. Dom har nog funnits där hela tiden , men kanske det var jag som struntade i alla denna gång ?