Fredag

Äntligen goda nyheter , bilen kanske blir klar idag.Är så glad.Hundkursen gick jätte bra igår.Var även på ikea igår med Linda , Alice o Jenny.Köpte två klänningar .Sitter och väntar på att Linda ska komma så ska vi plugga , måste göra klart pm;et till muntliga nationella som vi har den 3/4 tror jag det va.Ska fixa till mig nu innan Linda kommer. Är förresten helt underbart väder ute så senare kanske det blr en prommis med Elton.
Har blivit bjuden på olearys också ikväll , Maria hade bokat bord , får se hur vi gör :).
Hoppas alla får en underbar dag.


Niklas Törnberg

Torsdag

Hej.
Niklas syster ringde och väckte mig vid 7 och sa att dom var på väg.Skulle nämligen vara barn vakt idag åt alice.
Så nu sitter vi och väntar på att Linda ska komma hit så ska vi till birsta på gina tricot som öppnar idag.
Igår var det fullt upp.Var inte hemma en endaste stund på hela dagen.Började med att jag och Linda hämtade Mikaela o Emma , for på drakborgen där vi blev kvar i 2 timmar innan pappa kom och bytte av oss.Tog en sväng in till stan på donken , förbi Niklas jobb , hem till Lindas mamma.På vägen hem vart det ica maxi.Vart bjuden på mat hos Linda o Joel , jätte mumsigt.Sen skjutsade Linda hem  mig vid 19.Då hade även min älskling kommit hem från sitt jobbmöte.
Måste ta och sätta fart nu så jag är klar när Linda kommer .
Trevlig dag!

Niklas o Linda<3


Tisdag

Godmorgon.
Min dag började när Niklas väckte mig vid 06.20 och sa att det var dags att åka , jag hade ju nämligen lovat  att jag skulle skjutsa han till jobbet.Trött som jag var kom jag tillslut upp.Gick in till niklas mamma när jag kom hem från stan och tog mig ett glas påskmust. For upp och hämtade mamma o pappa och skjutsade dom på jobbet (Dom har ju ingen bil för den har jag stulit , hehe).Har även hunne vare förbi hos mormor o morfar o druckit kaffe.Nu är jag iallafall hemma . Sitter och väntar på att Maja ska ringa så jag får veta när vi ska till birsta. 
Pratade nyss med min älskling , hoppas verkligen att vi får våran bil i slutet av veckan.Börjar bli ganska less utan bil nu när vi varit utan den i över en måndad.
Magen kurrar som fan  och jag är verkligen vrålhungrig , ska leta fram något att äta och sen hoppas på att Niklas ringer med goda nyheter angående bílen.

Byebye.

Niklas Törnberg

image226

Söndag

Har nästan nyss klivit upp.Var på fest igår hos byppa och jag tog det lugnt , vilket jag är glad för idag.Var ganska mycket folk och det var rätt så roligt.Gick dock hem vid tolv till Linda o Joel för att vi höll på att somna allihopa.Joel somnade som en stock medans niklas satt sig vid datorn och jag o Linda åt riskakor.Alex kom och hämtade oss och väl hemma vart det raka spåret till sängen.Idag är vi bjuden på middag hos mormor o morfar sen får vi se om vi kanske hittar på något med Linda och Joel efterssom vi är ledig i morgon allihopa.Nu ska jag surra med pappa och dricka kaffe.

Niklas o Linda <3


Fredag

Godmorgon!
Har tvättstuga så därför är jag vaken nu , vilket jag aldrig är annars :P , hhe.Linda , Joel och byppe kom förbi en sväng igår kväll , trevligt trevligt.Synd bara att alla var så trött , höll på att somna allihopa tror ja i vårat tv-rum.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det hinner nog fixa sig.Nu ska jag dricka mitt goa te och bara njuta av det fina vårvädret , sen blir tvättstugan och kanske en prommis med elton .
Byebye!

Niklas o Linda <3

Torsdag

Idag är det skärtorsdag , så glad påsk.Har nästan nyss kommit hem . Har varit på berners och lämnat in våran bil sen kikade vi på bauhaus(stavning?)där dom bjöd på korv med bröd , dricka och gratis lösgodis så jag plockade åt mig en rejäl påse , hehe.Äre gratis så äre.Sen handlade vi hundmat och Elton vart super glad när vi kom hem med en ny smak av hans mat , det gillade han.Nu sitter jag och väntar på att Linda ska komma , ska göra lite ärenden bla birsta igen , ska förbi på niklas jobb och lämna lite saker , sen förbi hemma hos mamma o pappa.
Ikväll blir det nog middag med min kära svägerska , om det heter så :P hehe. Har ju knappt träffat  och pratat med henne på 3 veckor så det ska blir riktigt mysigt ikväll när hon kommer , har ju saknat henne.
Är så lycklig för att solen lyser över oss , äntligen känns det som om det börjar gå mot vår.
Nu blir det en liten prommis med elton innan vi åker.
GLAD PÅSK!

Niklas , Linda <3


Linda


Tack  för att du är världens bästa vän som alltid finns där.
Jag älskar dig stumpan ;)


Onsdag

skönt att solen lyser idag.Så jag tror jag ska ta en riktig lång prommis med elton senare också.Har suttit nu sen jag klev upp och försökt att få till mitt PM till nationella , har iallafall börjat gå frammåt nu .
Och snart är det lov , fyfan vad skönt det ska bli.Undra vad jag och Linda hittar på det här lovet då.Hade bestämt att vi skulle till fjällen v.14 med Linda och Joel , såg i går att det är nationella prov på torsdan,blir så jävla less.
Nu är resan till spanien bokad , 25 maj går flyget.Är inget jag längtar supermycket till precis men det kan nog bli skoj iallafall.Hoppas verkligen på våran resa med Linda o Joel till vintern , skulle vara supermysigt om det blev över jul och nyår.Jag och Niklas firade våran första jul och första nyår tillsammans där , Sverige vet inte ens hur man firar nyår om vi säger så.
Nu måste jag klä mig för pappa ville ha med mig som sällskap på hans lilla tripp , vart han nu ska :P
Byebye

Niklas , Linda o Joel :)<3

image269


GRATTIS

GRATTIS TIMRÅ!!!!


Tisdag


image260image259image226

Halloj.
Sitter på skolan och har dö tråkigt . Lyssnar på fredrik när han pratar om mat o grejjer.Drog mig faktiskt upp tidigt i morse.Redan kl 6 klev jag upp och gjorde Niklas sällskap.
Hundkursen gick jätte bra igår , är så stolt över elton och det känns verkligen som om det går frammåt.
Vet inte riktigt vad som händer idag men Linda kommer nog efter skolan , för det gör hon jämt ;)
Nu måste jag fortsätta , ska leta vin till blåmusselsoppa , varmrätt och efterrätt.
Byebye

Niklas o Linda <3


Måndag

Den här dagen började inte speciellt bra , jag försov mig och jag vaknade av att Linda ringde och väckte mig för tydligen hade jag stängt av väckarn.I helgen har jag umgåtts med Linda eftersom Joel o Niklas har varit neröver.
Ifredas skjutsade jag mormor , morfar , mamma o pappa till stan och hämtade dom.Vi var även hos Tony o käkade smörgåstårta för han fyllde 40 år.Resten av kvällen vart det bara mys.
I lördas myste vi bara och sen for vi ut till Linda o Joel och fixade oss för kvällen.Fixade skjuts in till o´learys i stan där vi käkade jätte god mat med Tony o Annelie + en massa andra . Drack en massa gott.Sen när vi skulle betala vart jag bjuden på maten o drycken av jocke(tror jag han hette):P. Vid tio tiden drog vi vidare till irish där vi satt ett bra tag, sen daltons.Var en massa strul med skjuts ,letade igenom hela telefonboken , antingen orkade dom inte eller så hade dom druckit öl , men tillslut kom snälla martin o hämtade oss . Gick upp till Jenny o Jerry där det var fest så där blev jag ett tag innan det var dags att gå hem.
Så igår fick ja skylla mig själv , mådde pyton.På morgonen ringde brunne , han ville att vi skulle följa med han o Lina in till stan o käka subway så vi följde med.Tog även en sväng på ikea innan vi for hem.På eftermiddan åkte vi till Linda o Joel där vi blev bjuden på tacos så nästa gång är det våran tur o bju på mat .
Nu ska jag fortsätta med mitt.

Tack för i lördas Linda , Älskar dig :)
Niklas Törnberg

image267

image268

Fredag

image238


Torsdag

Sällan jag fastnar framför datorn , har suttit klistrad framför olika bloggar och tradera sen Niklas gick och la sig , vilket är 2 timmar sen nu. Åt på max förut med Linda o Joel sen for vi på ica maxi och handlade mat , hem och hämtade våran bil , for till Niklas syster på kalas.Vart inte där så länge så när vi kom hem slog vi på macken avsnittena som Niklas tagit hem , så skojiga.I morgon kommer mamma o pappa hit på fika också , senare på kvällen blir det mys med Linda . Har lovat att vara skjuts åt mamma , pappa , mormor o morfar som ska in på casino i morgon.På lördag blir det som sagt olearys också med Lindas mamma o hennes kille och senare på kvällen kommer Niklas hem också.
Ska även kika på en grej ihelgen med pappa och jag hoppas verkligen.Nu är det tack o godnatt är så trött , Godnatt.

Niklas Törnberg

Lilla Skitungen min ;) inte så liten längre men .

image266


Tosdag

Sitter just nu och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet , och på Linda o Joel som ska komma hit.Vi ska in till birsta och handla lite mat . Senare ikväll blir det kalas för Jenny också , vet fortfarande inte om hon fyller 28 eller 29 , hehe.
I morgon är det fredag också , fan vad veckorna går fort . Efter månda hinner man knappt blinka så är det fredag igen , dessvärre går helgerna lika fort och det känns som att fredan hinner bara börja så är det söndag kväll igen.
Nu ska jag klä på mig så jag är ready när dom kommer .

Hej
Niklas o Linda <3

image265

Torsdag

image264


Onsdag

Idag har jag varit barnvakt med LInda. Vilken liten sötis , bara 3 månader gammal.Man blev bra sugen där ett tag men nja det får vänta ett bra tag iallafall. For hem och gjorde mat åt mig , Niklas o Linda sen for vi ut till söråker där vi mötte Joel och for till garaget.For ut till linda o Joel igen så då drog Niklas o Joel ut på egna upptåg , var borta ett bra tag så vi passade på att åka o surra med sara och efter det for vi hem till dom igen . Jag dammsög deras kök medans Linda o Sara satte upp klockan , dom försökte även att få upp fönsterbrädan men det var ju helt omöjligt.Deras kök vart iallafall riktigt fint är faktiskt lite avis men jag får faktiskt ge mig för det är inte många månader sen vi tapetserade om o bytte golv i vårat kök.
I morgon fyller Niklas syster 28 år , har för mig att det var 28 eller om det kanske till omed var 29 :P bra koll , nä inte direkt men alla i niklas släkt fyller år nu på våren så det är så svårt å hålla reda på alla födelsedagar , hehe.Blir iallafall kalas där i morgon sen blir det nog lugnt.
På fredag blir det bara jag o Linda hemma , hon ska sova här för både Niklas o Joel ska åka bort tillsammans så då passar vi på att ha en liten myskväll.På lördag ska vi baka hela dagen , sen blir det till att  äta middag med tony o annelie på olearys tror ja det var så det blir nog skoj de.
Ska kika lite på tv;n  nu sen blir det raka vägen till sängen .
Godnatt!
Niklas o Linda <3

image262


Onsdag

Hittade en massa gamla bilder nu när jag satt och tittade igenom allt.
Fler bilder kommer senare<3



Onsdag

Med dig blev det här
en annan värld
och jag är så glad att du är här

Du är mitt liv


image201

Tisdag

Nyss kommit ut ur duschen så nu sitter jag här med ansiktsmask , te och choklad , mysigt. VI åkte ut till Linda o Joel förut så då for jag och Linda till stallet och kollade till Skajtla.Innan vi for till stallet skulle vi åka å titta på ett hus ute i söråker , hittade det inte så vi gav upp och for till Skajtla . Efter vi var klar där for vi och letade igen , och jag ljuger inte när jag säger  att vi tammefan letade på varenda gata borta vid Strand i söråker , men tillslut så hittade vi det , riktigt fint.Körde ju fel på varenda gata också så vi kom ju in på allas gårdar , haha.
I morgon ska jag följa med linda och vara barnvakt åt hennes lilla kusin som bara är 2 månader.
Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och sen se tv, godnatt.

Niklas & Linda <3

Tisdag

Nyss slutat och jag kan ju inte påstå att det varit en jobbig dag.Började 8 och slutade 11.30 , fanns inget att göra så vi fick gå hem och inte klagar vi för det eller. Känns som om jag skulle behöva vila lite , är så trött men fattar inte hur jag kan vara det. Linda skulle komma förbi sen också efter hon hade slutat , lill stumpan.Så ikväll kanske vi hittar på något med dom.Nu ska jag plocka undan lite saker innan våra bästa år börjar , ja bara älskar programmet.

Niklas Törnberg <3

image200


Stal av evelina

Hej jag heter Emelie, men ni kan kalla mig för bajs Emelie.
Jag gillar Naken Janne jätte mycket , nästan lika mycket som Westlife.
En gång kom polisen på mig på bussen när jag dödade lillebror inför gossedjuren.
Men jag sa att jag bara kastade lasso. Nu ska jag be en bön
så inte jag får stånd i kyrkan.

1) - DITT NAMN

2) DIN SKOSTORLEK
under 36 - söt(ditt namn)
36-37 - bajs (ditt namn)
38-39 - äckel (ditt namn)
39-40 - homo (ditt namn)
41-43 - älsklings (ditt namn)
över 43 - emo (ditt namn)

3) DITT MOBIL MÄRKE
Siemens - Pappa
Samsung - Naken Janne
Nokia - Lordi
Sony Ericsson - Hitler
Motorola - din mamma
LG - HIV-anders
Apple - Jultomten
Annat - Barnen i bullerbyn

4) DIN ÖGONFÄRG
grön - lite grann
blå - jätte mycket
brun - lagom mycket
olika på båda ögonen - att jag dog
annat - inte det minsta

5) DIN TRÖJAS FÄRG
Blå - Robbie Williams
Vit - Westlife
Orange - Abba
Grön - Pikku G
Blå - Sven-ingvars
Svart - Lill-Babs
Lila - Markoolio
Grå - Vikingarna
Rosa - Roger Pontare
Annan - Kyrkokören

6) TV-PROGRAM
Aktuellt - Pappa
Fråga doktorn - Mamma
Lilla sport spegeln - Brorsan
Lost - Syrran
Bolibompa - Morfar
House - Granne
2900 Happyness - Rörmockaren
På Spåret - Chef
Simpson - Rektor
Efterlyst - Polisen

7) GODIS
Choklad - På bussen
Lösgodis - I duschen
Surt - I skafferiet
Salt - På jobbet
Sött - I provhytten
Rostat - I soptunnan

8) FÖDELSE MÅNAD
Januari - kissade
Februari - härmade Danny
Mars - Runkade av en man
April - Hånglade med en spegel
Maj - Onanerade
Juni - Stjäla pengar
Juli - Misshandlade pensionärer
Augusti - Hade sex med Bosse Bildoktor
September - Provade min nya BH
Oktober - Läste porrtidningar
November - Petade mig i näsan
December - Dödade lillebror

9) ÅRSTID
Vinter - Påven
Vår - klasskompisarna
Sommar - Gosedjuren
Höst - Green Peace

10) FRISYR
Halvlångt - Motionerade
Långt - Kastade lasso
Kort - Förhindrade växthuseffekten
Skallig - Letade efter knark
Page - Lekte kurragömma
Axellångt - Utövade yoga

11) LÄNGD
Under 140cm - Min gris knivmördar mig ikväll
141-155cm - Gubben i månen vill ha sex med mig
156-165cm - Ingen damsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben
166-175cm - Jag får stånd i kyrkan
176-185cm - Mina kaktusar dör
över 186cm - Mormor viker ut sig i Play Boy

FÖRKLARING
Hej jag heter (1), men ni kan kalla mig för (2).
Jag gillar (3) (4) , nästan lika mycket som (5).
En gång kom min (6) på mig (7) när jag (8) inför (9).
Men jag sa att jag bara (10). Nu ska jag be en bön
så inte (11)

Måndag

Första skoldagen och jag känner mig helt sjukt trött. Har nyss gjort klart ett grupp arbete så nu sitter jag och väntar på att kl ska bli halv elva för då kommer Linda och hämtar mig för vi ska äta lunch  tillsammans.Ikväll är det hundkurs också , ska bli skoj.
Är så lycklig , pratade med pappa i går och jag hoppas verkligen att det blir så :D

Snygg parkering älskling ;)

image179

Söndag

Sista dagen på lovet.Igår var vi på 80års fest , där det var jättetrevligt.For vidare till Linda o Joel , jag och linda tjatade för att få med oss Joel och Niklas in på krogen men det gick inte så det blev att vi drog på fest hos åhlund istället, där det faktiskt var riktigt roligt , dansade och sjöng så i dag har jag nästan ingen röst,haha.Har nyss varit och hämtat elton också , han fick sova hos min mormor o morfar inatt.Nu är jag så fruktansvärt hungrig så nu ska jag göra frukost åt mig och Niklas.Bilder från gårdagen  kommer kanske lite senare.

Bye

Niklas Törnberg

Fredag

Så här blev efterrätterna , hur mumsiga som helst :D

image197
image198

Fredag

Har nyss kommit ut ur duschen.Försökte duscha elton men han total vägrade , han tyckte inte att det där med duschning var så viktigt :P.Imorse for jag och hämtade Jenny och så for vi ut till söråker och gav diesel mat och släppte ut han.Sen tog jag och Jenny en sväng runt elljusspåret , första gången jag har gått hela , haha.Åkte hem och fikade sen for vi in till stan och hämta Niklas sen raka vägen på ica maxi där vi inhandlade allt till middagen , och idag blev det hemma gjord pizza , mums.Ska snart göra i ordning efterrätten som vi inte orkade äta efter maten,chokladpudding med bananer toppad med grädde och riven choklad , längtar . Nu ska jag torka och borsta mitt hår sen fixa efterrätten innan let´s dance.

Hejssvejs!
niklas törnberg <3

image196

Torsdag

Så fint väder ute , man blir ju överlycklig.Hoppas att våren är på väg.Kom iallafall hem för en liten stund sen , jag och linda har varit i härnta , sen käkade vi korv till frukost på macken , hehe.For hem till henne . For vidare till Niklas farmor där vi vart bjudna på fika och sen for vi till joels pappa och surrade och nu sitter ja här och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet , ska tvinga med honom till birsta . Ska få låna flickvännens bil också , dvs Lindas tills i morgon, hehe.Hon är så snäll lillgumman.Nu ska ja vila lite i soffan o sen släppa elton på lägdan så vi kan busa lite :D

Hejssvejs!
Niklas Törnberg

hejhej

image194


Onsdag

Idag har ja städat som en tok har gjort följande saker :
- Gjorde rent dusch , toalett och handfat
- Dammtorkat i princip överallt
- Dammsugit
- Torkat golv
- Plockat undan överallt
- Haft tvättstuga 7-12 , tvättat som en galning

Känner mig rätt så duktig faktiskt om jag får säga det själv.När allt det var färdigt kom både Linda o pappsen hit , drack kaffe o surrade på.Sen gjorde jag och Linda lunch , blev bakpära och skagenröra , riktigt mumsigt.Vi åt båda två så vi höll på att spricka.Städade undan och for ut till Linda och Joel.Skulle egentligen följa med dom till birsta när dom skulle titta på tapeter och jag hade ju ändå inge bättre för mig men klockan drog i väg och plötsligt var den fyra.Var ju bara att fixa sig för att sedan gå bort på middag hos niklas mamma o pappa(pappa som fyllde år), åt jätte god middag och sen vart de go-tårta vill ja lova . Åt så ja höll på att kräkas.
Nu ska jag ta och tänka på refrängen , ska upp tidigt i morgon för jag och Linda ska till härnta med en massa olika kaksorter som vi ska lämna till Niklas moster.Efter det blir det en lugn dag . Och på fredag blir det en myskväll med en film , godis och en massa mys . Bara jag och älsklingen , är ett bra tag sen nu vi var helt själva.
Nu blir det läggdags så jag orkar upp i morgon .
Godnatt

Linda det är min tjej det ;)
Niklas Törnberg <3



Onsdag

Igår var vi o bowlade med Lina o Brunne . Jag vann ju , lina två , niklas trea o brunne sist,eller som brunne sa , jah är 1a från botten , haha.Sen när vi kom hem for ja med Linda till hennes mormor o lämnade tillbaka en lampa som var sönder och så blev vi bjudna på fika också:D.Idag fyller Niklas pappa år och min kära tremänning 18 :D , så GRATTIS!.Har mycket att hinna med idag och jag håller redan på i tvättstugan för fulla muggar .
Hejs!
Niklas Törnberg

Tisdag

Godmorgon.
Slog upp ögonen när brunne ringde halvnio , somnade om och så ringde älsklingen 10 minuter senare så sen kunde ja inte sova så bra.Mamma var här för en stund sen också , har ju inte träffat varken mamma , pappa eller mikaela på 3 veckor pga att dom varit utomlands.Ska snart åka till birsta med Linda, behöver en del små grejer därifrån hem hit. Och ikväll blir det bowling med brunne o Lina , kan bli skoj de.
Nu måste ja klä på mig och göra mig klar innan birsta.Var ju föresten till Hudik igår också , gick på dollar , käkade på donken och sen hälsade vi på Lindas farmor innan det var dags för hemfärd.Hade även hundkurs igår kväll , gick jätte bra faktiskt.
Bye.
Niklas Törnberg
image193

Söndag

Hemma efter en helt fantastisk helg i bakvattnet . Packade allt och for vid fyra tiden ifredas , jag , Niklas , Brunne och Lina.Kom upp ganska sent så det blev en kopp te o läggdax.Klockan ringde tidigt i lördas morgon för att vi skulle hinna med så mycket som möjligt.Kom iallafall i väg vid nio och åkte skoter hela dagen.Så när vi kom hem blev det mys för mig o Lina med en kopp te medans Niklas o Brunne fixade middagen , tacos.Såg melodifestivalen o början på en film , men alla var så trötta efter dagen så vi la oss.I morse klev vi upp o käkade frukost , packade i hop det mesta. Tog en skotertur idag , for och fikade på något fik eller stuga , a vad man nu kallar det , for vidare upp på ett fjäll där det blåste satan men utsikten var helt underbar.Åkte tillbaka till stugan , plockade i hop det sista och drog oss hemöver.Stannade och åt på ett värdshus , å ni stanna inte på värdshuset i krokom. För det första var det ingen mat för pengarna , för det andra var kycklingen helt jävla senig och för det tredje var fan inte ens maten riktigt färdig . Nu blir det en kopp te sen läggdax , ska upp tidigt i morgon . Bär av till hudik med Maja o Linda.
Lite bilder från helgen:
Niklas Törnberg