Fredag

Fredag idag igen, skönt!. Snart kommer min älskling hem från jobbet. Ska ringa maja snart och höra vad dom ska göra ikväll eller i morgon , kanske kan hitta på något med dom . Gud vad tråkigt jag har , har slutat för dagen och nu har jag absolut inget att göra så jag sitter här och fördriver tiden och skriver om en massa onödiga saker :P hehe , Nä nu ska jag sova en stund är så trött , och så ska jag vänta på älsklingen tills han kommer hem om ca 10 minuter .
Maja , Niklas - Jag älskar er :D

Måndag

Hemm igen efter en helt underbar helg med mycket skratt , vi har haft så otroligt roligt. Nu kommer snart min älsklings Maja hit :) , hon är helt underbar vet ni de :D nä nu ska jag fortsätta städa innan Maja kommer hit och Niklas kommer hem från jobbet , måste även skriva  en lista efterssom vi måste handla mat idag , känns som att jag har hur mycket som helst att göra , måste också boka tvättstugan , ta rada på bomben som exploderat i badrummet :P  , det ser i varje fall ut som så .
Niklas jag kommer alltid att älska dig , du är mitt allt<3

Maja- de är min tjej <3 ;)

Torsdag

Sitter hemma hos Jenny och tittar på henne när hon packar efterssom jag har fikarast och inte har något att göra. Har redan packat klart åt mig och
Niklas , för det gjorde jag i går , så jag är klar .Idag far vi , gud va kul vi ska ha. Jag och Niklas ska fara ut till Agneta idag och hälsa på våran lilla hundvalp som vi ska köpa om ca 5 veckor , vad jag längtar . Det ska bli så skönt att få en ny valp och få gå vidare och glömma allt annat , känns så konstigt varje morgon när man vaknar och så är inte Zeke där , sakar honom så mycket .
Nä nu ska jag tänka på sånt som är roligt och inte gör mig ledsen , tex att om några timmar så far vi till Norrfällsviken allihopa , vad jag längtar . Tyckte det var alldeles nyss som jag och Jenny ringde och bokade åså , men det har redan gått över en  månad , tiden går fort . Och snart ska jag skriva in mig på körskolan och försöka få mitt körkort  , det är ju så roligt att fylla år så sent :P , men Linda gör mig sällskap även där , hon fyller år 1 vecka före mig :) . Idag har jag och Niklas varit tillsammans i 3 år o 4 månader och varit förlovad i 4 månader , Niklas du är mitt allt , jag lämnar dig aldrig hjärtat.
Nä nu ska jag vara social en stund till med jenny sen ska jag tillbaka och jobba.
Linda , Jenny o Maja - Ni är guld värda , jag älskar er <3

Måndag

Ännu en dag avklarad på jobbet . Nu sitter jag och fikar med Jenny , kaffe o bullar , mums!
Måste börja med maten snart så den är klar tills älsklingen kommer hem från jobbet , sen efter vi ätit , ska vi fara in till timrå och kolla på en husvagn som vi ska låna i helgen :D längtar kommer bli så kul . Jaja ska börja med maten nu och surra lite med Jenny innan hon ska fara ut till söråker . Hej

Tack för allt Jenny , du har alltid funnits vid min sida , genom vått och torrt <3
image8


Söndag

Söndag idag igen , måndag i morgon och då ska jag jobba :/ men det blir pengar och det behövs ju nu när jag och niklas ska köpa en ny hundvalp :) , i helgen har vi bara tagit det lungt , i fredas for vi till Maja o Alex och pratade med dom en stund sen hem och myste , tittade på film . I går var Jenny , Jerry och Ronja här till 2 nångång . Sen vart det sängen. Nu ska vi fixa oss ska på kalas, och skjutsa hem Fia till Maria (marias hund, rottweiler) , ska väcka Niklas nu så vi kommer iväg någongång .
Jag älskar dig Niklas <3


Ni gör mig lycklig , jag älskar er<3

FREDAG

Fredag idag :D , har jobbat i dag och det gick bra , lite tröttsamt , ska jobba nästa vecka också . Jag och Jenny gick till Maja idag , tog prick 30 minuter . Var där en stund drack kaffe sen kom Niklas förbi och hämtade oss efter att han hade slutat . Nu ska vi göra oss i ordning och fara upp till mamma och pappa och äta :) Sen ska vi upp till Maria , niklas syrra och hälsa på :)
Niklas<3
Hej!

Tvättstuga & Städning , jippi!



Hej . Har varit vaken sen 7i morse efterssom jag har
tvättstugan till klockan 12. Älsklingen är på jobbet så jag tänkte städa
våran lägenhet tills han kommer hem , då kommer han bli glad :D
Mamma var nyss här och fikade med mig , mysigt . Nä nu ska jag ta
och ringa jenny och höra om det blev någon morgon prommenad idag , hoppas hoppas :D ,
Måste börja städa nu också så jag hinner tills Niklas kommer hem från jobbet . Nu hettsar Linda mig på msn , jag tror hon vill nått , hihi .
Älskar dig Niklas

Hej igen!
Jenny och Ronja är här , sitter och pratar :) Ska fara in till birsta nu med Maria , vi ska kolla på kakel och lite grejjer till hennes kök , Vill också göra om i köket , men det blir efter sommarn. Längtar till nästa vecka , då är det midsommar och då far jag , Niklas , Jenny , Jerry , Linda o Joel  till norrfällsviken och kanske Maja och Alex :D det blir skoj de . Nä nu ska jag ta och vara lite social och umgås med Jenny och Ronja  , sen ge min älskling en puss som nyss kom innanför dörren , sen ska jag fixa mig och fara till birsta med Maria , skriver sen ,
BYE!


Emelie

Emelie

Rabarberpaj :D

Linda kom förbi i morse vid 6 när joel och niklas skulle fara och jobba . Såg på film till 8 och sen somnade vi båda två , vaknade klockan 12 klev upp och så gjorde vi lite lunch , fiskbullar o mos , mumms ;) tog en prommis runt sörberge sen till Ica , handlade lite små saker och gick hem till mig , gjorde rabarberpaj som tog typ hela dan , sen kom niklas hem  käkade pytt i panna sen skjutsade vi hem Linda , nu sitter jag bara här , gjorde en blogg som Linda har tjatat om hela dan :) Nä ska mysa med älsklingen sen sova ska ha tvättstuga i morrn  medans Niklas jobbar , och det behövs kan jag säga , tror hela badrummet har svämmat över med tvätt :S Hoppas Majsan kommer förbi i morgon , så jag kan bjuda henne på fika efterssom hon fyllde år i måndas :) Nä hej !
Linda , tack för allt <3


Välkommen till min nya blogg!