Natti!

Fyfasiken vad trött ja är . Redan kl 18 var jag redo för sängen. Jobbet gick lika bra somvanligt men jag kände mig mest trött och sliten hela dagen.
Igår var det ju som sagt löning, Var i birsta med Linda och Joel. Handlade 3 par skor som jag tänkte visa  men batterina är helt döda i kameran och vi har inga nya. Får försöka knäppa med telefon imorgon istället. Handlade lite andra små saker hem också , en ny lampskärm till sovrummet , en dörrmatta som elton tycker är supergod att gnaga på , det måste vara någon lukt i den . Hände samma sak förra gången när vi hade en sån här matta , som tur är kostar den inte många kronor. Inhandlade en sladd också till "pappers" lampan vi har i sovrummet så nu slipper sladden hänga halft uppe på väggen :P . I morgon måste ja hämta ut paketet från jotex också , ska ringa jenny och höra om hon kan på eftermiddan.

Våra bästa år sidan håller på att göra mig tokig. Vart så glad när jag såg att man kunde kolla på varje dags avsnitt på internet så jag laddade hem nått program man behövde och varje gång händer samma sak. Man hinner se en liten stund och sen när det är som mest spännande börjar den ladda . Blir tokig , jag behöver verkligen se den där serien , visst den är väldigt töntig och långdragen men den har ändå något som gör att man blir helkär.
Ska försöka få igång det igen och förhoppningsvis funkar det nu. Efter det blir det sängen och några timmars sömn . Skönt!

Ni som ska ut och köra bil , kör försiktigt för det är verkligen snor halt ute.


Niklas<3


bläää för söndag

Det enda +et är att man har ställt tillbaka klockan nu , så egentligen skulle klockan varit 12.
Linda ringde vid 9 (gammlatiden) , hon ville väcka oss för att kl 8 hade vi aldrig varit vaken på en söndag , haha.
Hon är bara för söt. Och snäll , i fredas fick ja deadem och igår fick jag en superfin lila kofta , hon vet att jag älskar lila.
Riktigt fin och mysig var den , tack snälla gumman!. Meningen var nog att jag skulle få det när jag fyllde år men Olsson kan knappt vänta när hon handlat något.
Badade tunna igår kväll , åt super god middag (förätt , varmrätt och efterrätt) , Kvällen var riktigt trevlig. Tack !

Just nu ser det ut som någon kastat in en bomb i lägenheten , det ser allvarligt ut som att vi fått nå damputbrott och bara slängt ner allt överallt. Jag mår så dåligt när det är så här stökigt. Men golvet är färdigt nu och det blev så himla fint. Tur att man har en händig fästman , hehe. Kl 12 börjar tvättiden och det är verkligen på tiden , hela badrummet är överfyllt med tvätt just nu . Jag hatar den här tvättstugan , skit svårt att få tvättider.

Ska snart dra fram min kära vän , dammsugarn. Idag ska det städas riktigt överallt och älsklingen har varit så duktig , han har rensat hela hallen på en massa skit som bara var att slänga och det som var något att ha kvar bar han ner till förrådet. Han har även plockat undan allt i köket och diskat undan alla pannor. Är han inte bara för duktig så säg.

Bjuder kanske på en bild lite senare på sovrummet men somsagt är min dag fullspäckad och jag måste sätta igång nu , ha en fortsatt trevlig dag. Njuuut av sista dagen på helgen!

Niklas <3

Morning

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen så då tog jag bilen på ica och köpte frukost. Snacka om lat när ica inte ligger så lågt bort.
Har världens huvudvärk som håller på att göra mig skogstokig. Jag har börjat fundera på om det kan vara min syn som spökar igen. Har varit så trött och haft huvudvärk den sista tiden.
Nu klev pappa in genom dörren ska prata med han
!

Hörs!
Niklas <3


Underbara fredag

Helgen är på ingång åh så skönt.Efter jobbet for vi raka vägen hem och hämtade pengar till golvet. For in till birsta på KRAUTA , och när vi kom dit var ju självklart golvet slut. Jag nästan bröt ihop så besviken blev ja. Men tjejen var trevlig och erbjöd oss att beställa golvet till samma pris som dom hade det för idag det enda var att det skulle ta 2 veckor innan det kom. Vi bestämde oss för att fundera en stund så vi for på Bauhaus och byggmax men hittade inget som kändes lockande. For tillbaka till KRAUTA . När vi var där första gången såg jag en vagn med en massa förpackningar golv , just sånt vi skulle ha. Tänkte att det är säkert någons. När vi kom tillbaka stod den där vagnen fortfarande kvar. Gick o pratade med tjejen i kassan och hon berättade att det var en kille som lagt undan det men även att om dom inte hade hämtat ut det inom en timme skulle hon lägga tillbaka det. Men jag sa att vi skulle ha det så hon bad oss vänta i 15 minuter i butiken för att se om killen kom . Vi satt där otåligt och hoppades på att den där killen inte skulle kliva in genom entren , och vet ni vad . Han gjorde inte det. Jag kände verkligen hur lycklig jag blev. Snabbt som attan betalade vi och sprang ut till bilen med vagnen , vi rent ut sagt slängde in golvet som nå dårar. Vi ville ju verkligen ha det där golvet och ingen skulle få det. Folk måste ju trott att vi stal det , men det gjorde vi inte!

Nu har niklas lagt lite mindre än halva sovrummet , och fysjutton vad bra det kommer att bli. Nu vill jag se idol och mysa resten av den här underbara fredagskvällen. Vi hörs!


Niklas <3

Helt slut

Idag känner jag mig helt slut i kroppen. Den känns lixom som spagetti typ. Jobbet gick bra men jag kände mig typ lelös hela dagen , hoppas inte det är någon förkylning på g . Jag vägrar vara hemma från jobbet.

Sista arbetsdagen i morgon för den här veckan , vad skönt det känns . Efter jobbet i morgon ska vi storhandla och kika på golv till sovrummet. Vi hade sån tur som fick 2000 av mormor o morfar idag. Vi vägrade först ta emot pengarna men dom gav sig inte , hehe. Niklas var först lite skeptisk till golvet men nu vill han . Ska iallafall kika på det i morgon , för man vill ju se hur det ser ut i verkligheten också innan man bestämmer sig. Sen har vi ju inte speciellt mkt tid i helgen heller , för på lördag ska vi bada tunna . Roligt att få vara med Maria en kväll . Jag har ju inte haft lust att göra något för antingen har det inte passat eller så har jag bara varit trött. Så det ska bli kul. Och på lörda på dan ska syster firas och tårta säger man ju inte nej till eller? . Så söndag är egentligen den enda "lediga" dagen då vi inte planerat något.
För i morgon hade vi bara tänkt oss en lugn kväll framför tvn.
Det var nog allt för den här gången för nu ska vi njuta av torsdagskvällen som återstår.
På återseende.


Niklas <3


Grattis farfar och älskade syster

Idag skulle min farfar fyllt år om han hade levt. Även min kära syster fyller 16 år idag så grattis vännen.
Blir inte kalas där förän på Lördag för hon hade fullt upp hela veckan.
Efter jobbet for vi hem o hämtade elton sen inte till birsta . Provade ut byxor till jobbet så nu är det klart. Bara tröjorna kvar . Handlade spån och pullpull :P haha hönsmat.Efter det blev det middag på donken. Det här med skräpmatsförbud och godis förbud fungerar inte speciellt bra i det här hushållet :P hehe.
Var upp till Jenny o Daniel en sväng. Och idag höll ja Aron för första gången . Han är så söt och luktar så gott , lillen.

Det var nog allt , för nu ska jag dricka te och käka karra . ha en fortsatt trevlig kväll

Niklas <3


Ojoj

vad vi är onyttiiga , vi som sagt att det är förbjudet med godis,dricka o sånt på veckorna. Men förut vart ja så sjukt godis sugen och speciellt på daim. Skulle fara bort på macken o köpa varsinn daim men for upp till mamma o pappa först och då tipsade pappa oss om att ica hade billigt godis för endast 3.90 . Så vi köpte istället en smockad godis påse och nu har vi tryckt i oss en massa . och inte nog med det orkade vi inte göra nån middag idag så vi sprang bort på sibylla och köpte oss ett raggar meal . Usch o fy på oss!

Jobbet gick somvanligt bra idag . Daniel (min chef) sa till mig att han var så glad att han hade hittat mig och att jag var så duktig och att han tyckte det gick så jävla bra för mig. Så kul att höra och jag hoppas verkligen att ja får stanna . Det vore ju guld värt.

Nu ropar både godispåsen , niklas och teet på mig så dags att stänga ner. Vi hörs!


Niklas , 4år o 7 månader idag. Oj vad tiden går fort när man har roligt :D


Första dagen avklarad

så var även denna måndag avklarad. Dagarna går så fort och det är jag så glad för. Det finns vell inge jobbigare än när 10 minuter känns som en hel timme.Jobbet gick somvanligt bra och vid 15.30 gick ja ner till niklas på jobbet o tog mig en kopp kaffe.
Efter middan gick vi bort till Bert o Bettan(niklas mamma o pappa) , fikade och kikade på lilla Aaron . Jenny o Daniels lilla bäbis. Han är så gudomligt söt och liten. Jag vågar knappt ta i honom för det känns som att han kanske går sönder , hehe. Nä men inte riktigt så men jag väntar nog lite innan jag vågar hålla honom , feg som ja är .

Nu sitter vi och väntar på veckans program av färjan , lustikurrar som är med. Kl 22 är även sässongens första avsnitt av prison break. Vi bad bettan spela in det åt oss för annars kommer vi inte i säng förän efter 23 och det känns alldeles för sent.

Ojoj nu är kl 20 och då börjar färjan. I pausen blir det varsinn kopp te o en massa mys.
Vi hörs !


Niklas ♥

mys söndag

Har precis ställt in sockerkakan i ugnen. Niklas säger att kakan kommer bli mycket godare än annars , detta pga att han bakat den. Men bakade var inte det enda han gjorde , han skvätte ner halva köket också. När han väl ska baka blir han som ett litet barn , slamsar o har sig. Han är så söt min älskling.
Det roliga är att halva kakan typ flytit ur formen. Efter att vi hade hällt i smeten i formen upptäckte vi att den var sönder , det läker på ena sidan.Typiskt.

Jag hatar söndagar , man blir så himla deprimerad och det sista man vill är att somna och vakna upp på måndag morgon , hualigen. På onsdag fyller syrran år också. Så i veckan måste vi iväg och handla något åt henne.Måste även hinna prova ut kläder till jobbet som jag inte hunnit med.
koka kaffe o blanda saft är vad jag ska göra nu , ha en fortsatt trevlig söndagskväll!


Niklas är världens bästa älskling :)



Gammtant!

precis vad ja känner mig som just nu . Redan kl 21 ikväll höll ögonlocken på att slå igen , o ryggen värker som bara den.
Jag tillomed vaknade kl 07.58 i morse , klarvaken! . Vafan är det med mig egentligen , vi som sover bort halva dagarna när vi väl är lediga. Iallafall så klev ja upp vid halv 10 för då orkade ja inte ligga kvar längre. Fixade frukost o drog upp niklas ur sängen. Pallrade oss upp till mamma o pappa , drack lite kaffe o surrade på . For hem till Bert o Bettan , käkade inez med dom + niklas syster , hennes kille o barn. Vart kvar ett tag sen så gick vi hemöver.

Kom hem för ett tag sen från maja o alex , for dit en stund efter middan och tog det lugnt . Så skönt att bara slappa på helgerna när man jobbar på veckorna. Man är fan helt slut när helgen väl är här. Synd att den går så fort bara , söndag i morgon igen och just nu känns det som att helgen skulle behövas hela veckan.
Där sätter ja punkt nu för snart slocknar både jag och Niklas.

GODNATT!

NIKLAS <3


Ännu en dag förbi

Fy vad dagarna springer iväg. Jag som trodde att veckorna skulle gå skit segt bara för att man jobbade , men icke sa nicke.
Hade sån mensvärk idag på jobbet , så ett tag visste ja inte vart ja skulle ta vägen. Men det lugnade sig tillslut så dagen slutade bra ändå. Så när vi åker o handlar vet ja vad som ska inhandlas , dom nya tabletterna mot mensvärk som finns att köpa på apoteket , för vissa gånger är det helt olidligt.
Efter jobbet for vi förbi mormor o morfar , plockade upp elton o for hem. Gick raka vägen till bert o bettan , åt middag och efterrätt. Och nu sitter vi här några kilo tyngre känns det som.

Häromdagen kom hasse förbi på jobbet o hälsade på. Vart glad när han sa att ja såg friskare och lite rundare ut än när vi gick i skolan. Skönt att alla kilona ja tappade är på väg tillbaka . Ett tag kunde ja inte ha ett enda par jeans i garderoben , det var då man verkligen upptäckte att ja hade tappat en massa , 8,5 kg. vägde 58,5 innan och gick ner till 50.Nog om det.

Började iallafall med eltons behandling idag , efter första gången såg man direkt skillnad. Så hittills har vi smörjt honom 2 ggr. Får se hur det artar sig men hittade lite fler små sår vid halsen som troligen är fuktexem. Därför känns det lika bra att börja med antibiotika tabletterna så att man verkligen får bort allt.Men för säkerhetsskull ska maria ringa yvonne i morgon o rådfråga.
Sökte lite på google förut om fukt exem , där det bland annat stog att detta kan uppstå av ett fästing bett eller ett litet sår , som senare utvecklas till fuktexem. även när hunden blir fuktig så som vid lek eller bad .
Vanligt på rottweiler vid just mun , hals o huvud där pälsen är extra tjock.
Nä nu vill ja bara att allt ska läka så att pälsen kan växa ut o bli så gott som normal igen.

Med det där sätter ja punkt och därmed godnatt. I morgon är det
FREDAG !


Världens bästa älskling , o min är han också ;)
None

Veterinär besök

Precis hemkommen från veterinärn med Elton. Gick ganska bra och han hade drabbats av fukt exem som speciellt rottisar kan få vid lek med andra hundar. Så nu springer elton runt med en en stor tratt här hemma.
I 7 dagar , 2 gånger om dagen ska vi behandla med en salva och funkade inte det skulle vi ge honom tabletter i 10dagar 2 st om dan.
Min stackars lilla bäbis som aldrig behövt gå till doktorn, huga. Nä nu får vi hoppas på att det här blir bra så han kan skippa tratten.

Känner för en kopp te nu så det får det bli. Hare bra i morgon är en ny dag :)

Niklas <3


www.mlibergstroem.bilddagboken.se

Gullunge

Kom hem för en stund sen från Niklas syster. Tittade på gullungen , och hua vilken söt liten bäbis. Små söta fötter o händer.
Gick ner till stallet med Maria , mockade , borstade urban och gav kaninerna mat o vatten.Åt middag och negerbollar till efterrätt. Och ja , det är vad det heter så kom inte o säg nå annat!

Niklas har precis gjort te , sitter o myser i soffan. Vi är så trött båda två men vi ska hålla ut en liten stund till.
Och nu har vi bestämt att det förhoppningsvis blir en tv till sovrummet också. Skulle vara så skönt nu när man är så trött om kvällarna , och hur mysigt är det inte att kolla på tv i sängen med en kopp te ?.

Jobbet gick somvanlig kanon idag , dagarna bara rinner förbi och det är då det verkligen känns som att livet bara springer förbi en . 
Nu ringde linda precis så nu ska ja ut o surra lite med henne :)
Godnatt!

Niklas <3


Niklas har blivit morbror för 2a gången!

Var ett tag sen ja skrev , men jag har ingen ork att skriva en massa onödigt här. Men kan skriva lite när ja ändå lyckats logga in.
Först å främst vill jag gratta Jenny (niklas syster) o Daniel till deras lilla pojke . Gudomligt söt och då har jag bara sett honom på bild , Namnet är ännu inte klart så vi får vänta o se vad det blir.
Även grattis till min älskling som blivit morbror för andra gången :D

Jobbat idag och det gick som vanligt hur bra som helst. Jag trivs så himla bra där. Och tiden går verkligen fort .
Så nu har vi precis kommit hem . Ska snart ta o göra någon middag , det kanske bara blir middag för niklas eftersom ja äter kl 14 på jobbet , är inte så värst hungrig när man kommer hem då.

Blev en trevlig helg. Ifredas tog vi det lugnt hemma och myste på. I lördas for vi till Maja , drack vin o kikade på hocky. Eller ja nästan , vi tittade bara 2 sekunder sen så tröttnade vi och spelade lite poker. Men tack för en supertrevlig kväll!

Nä en tupplur på det här så kanske man piggnar till! Hej!

Niklas <3




Söndag igen

Haft en lugn helg , så himla skönt. I fredas umgicks vi med Johan och Evelina , Var ute och åkte bil hela kvällen. Var hemma vid 2tiden nångång.
Igår var vi hos Niklas syster . Skulle hjälpa till att baka bullar men allt kom i vägen hela tiden så när vi tillslut kom upp så hade hon redan bakat färdigt. Åt middag hos bert o bettan och efter det kom maja och alex o hämtade oss.Tittade på tv och drog till donken i birsta. Tillbaka till sörberge och hem.
Och nu har vi nästan nyss vaknat , niklas sprang bort på ica för att inhandla lite frukost , mums! Får se vad som händer mer idag , vet iallafall att vi måste städa. Har världens grusintag i hela hallen vilket kanske inte är så konstigt när marken utanför bara består av dyngsur lera.

Jobbade onsdag -fredag , gick kanonbra . Så himla skönt ställe och timmarna verkligen bara flyger iväg. Jobb i morgon igen , 8-15.30.
Nu ska jag koka kaffe och vänta på att niklas kommer tillbaka :) , Hare bra!

Min fina älskling !
None