Dumma människa

Godmorgon !

Hade en trevlig och rolig kväll i går . Vi började med att laga mat med alex och maja. Eller grabbarna lagade mat och donade. Medans fixade jag och maja naglarna och surrade skit. Efter middan gick vi vidare till jerry , party som alltid. Vart kvar där ett tag sen fick vi skjuts upp till mamma o pappa. Dit även Linda o Joel kom . Sen vidare mot söråker där det var party. Hur mycket folk som helst. Vid 2 tiden for vi hem och somnade nästan direkt.


Tack för en trevlig kväll . Bilder kommer när maja fixat in dom på datorn. Då ska ni få se våra midsommar kransar som jag och maja slet med.


________________________________________________________________________________________________

Vad ger dig rätten att lägga dig i hela tiden . Det är samma sak jämt . Ända från första stund tills nu .
Jag är riktigt less på allt det där . Du tror dig veta så jäkla mycket om oss , speciellt niklas . Tyvärr är sanningen den att du inte vet ett jävla dugg. Du vet absolut inte vad vi gör nu för tiden .
Om du är så nyfiken på att veta vad vi har för oss och vad som sker här hemma . Ta då din jävla telefon och slå en signal . Du måste acceptera att ni inte är 15 år längre . Utan mkt äldre än så . Vakna upp för fan!

Helgens bravader

Hej på er. Ett tag sen eller ? . Helgen är iallafall slut och i morgon är det måndag igen . Bara att räkna ner veckorna nu till semestern . Men är det sånt här pissväder ute vet ja inte vad jag tar mig till. Sista minuten resa eller något kanske ;) .
I allafall , i helgen har jag hunnit med

*Kalas med smörgåstårta hos maja
*Fest hos jerry i fredas
*Druckit en massa öl , txakoli , mouserande jordgubbsvin och en massa annat gott
*Varit ute på krogen i går
*Blivit tokig på alla idioter som finns ute i stan
*Dansat som en galning ;)
*Haft deep talk med maja
*Ätit pizza som en tok , spy le nu
*Träffat en massa roligt folk
*Städat och donat lite grann här hemma
* Stukat stortån som är helt blå . Slagit halvt sönder den andra tån. Lite smått handikappad just nu
*Haft det mysigt med älsklingen
*Hälsat på mormor o morfar
mm


sorry , dåligt uppdatering

Känner mig så orolig just nu . Elton har betett sig väldigt konstigt sen vi kom hem . Slickar sig runt munnen , dregglar och låter som en gris när han andas . Blir så rädd varje gång han är lite hängig.
Men nu verkar han må lite bättre . Ligger och vilar här bredvid mig. Han fick lite margarin och så fick han gå ut en sväng . Förhoppningsvis kanske han kräks lite senare om det är något som irriterar i halsen på honom.

Iallafall så var det tänkt att vi skulle ut på holmö o äta i dag med Linda o Joel . Men när det nästintill är mínusgrader ute såg vi inte så stor ide i det . För den delen så vägrar ja lämna elton nu också när han mår dåligt .
Så till middag fick det bli mat från lill pizzan , niklas är där nu och hämtar . mumma.
Efter maten ska jag åka i väg och hyra nå filmer och köpa gotta . Lika bra att ligga hem och ta hand om bäbis när han är sjuk . Skulle aldrig förlåta mig själv om det hände han något ( om vi nu hade lämnat honom själv ).

Niklas kom nu , ska käka sen mysa resten av kvällen