1a advent

Idag var det alltså dags för första ljuset att tändas. Detta betyder att vi är ett steg närmare jul.
Har stökat på här hemma idag , satt upp lite mer julsaker och städat överallt. Så i morgon måste vi köpa nya dammsugspåsar så vi kan städa riktigt.
Förutom det har vi varit på dollar i kramfors idag med Maja , Alex var alldeles för slö för att följa med så vi for själv. Påvägen till baka käkade vi på donken och sen vidare hem.
Väl hemma fixade vi bara lite , tände en massa ljus överallt , kokade glögg o mumsa lussekatter som niklas syster hade bakat , riktigt mumsiga var dom måste ja säga
Berättar lite om helgen när jag ändå tagit mig tid att för en gångsskull skriva.

Fredag:
For in på bellis i stan där alla brudarna blev sminkade. Drack en massa gott sen vidare ut till  nacksta på förfest. Blev inte värst länge där så vi for tillbaka till stan och mötte upp grabbarna.
Satt på irish ett bra tag sen gick jag , niklas o jerry vidare , alla andra hade vi lyckats tappa bort. Väl uppe på aveny mötte vi johan (systers pojkvän ) så vi bestämde oss för att gå på kebab city o äta iställe. Satt där ett tag sen kom johans kompis o hämtade oss , Var hemma vid 2tiden så då var det bara rakt i säng.

Lördag:
Vaknade vi 11 , for på kalas hos alice som fyllde 6 år . Blev kvar där till 15 . For hem o hämta bilen och vidare på ica där vi handlade lördagens middag beståede av tacos. Mums!
Vilade en stund efter maten innan det var dags för nästa kalas , nämligen min bästa väns.
Hon fyllde 19 år igår så grattis älskling!
For hem vid 20 tiden och då myste vi bara på i soffan innan vi halft somnade.

Och söndagens bravader kan ni läsa om längst upp i inlägget.
Nu är det Wallander som gäller och efter det blir det hopp i säng! Vi hörs.

Niklas<3

GRATTIS ÄLSKADE PAPPA

Idag fyller världens bästa pappa år , så i morgon blir det tårta och en massa gott uppe hos dom. Mums!
Grattis<3

Inte min dag idag , har fått världens jack i tummen , blöder fortfarande som en gris. Pekfingret har fått en inflammation så en fet böld har satt sig på mitt finger. Gör ont som fan och den sväller bara mer o mer hela tin. Så i morgon har jag satt min pappa i telefon för att ringa vårdcentralen , detta pga att jag varken har tid eller ork för att sitta en lång telefon kö.
Sen som vanligt när vi ska tvätta , måste jag självklart behöva bli förbannad. Vafan är det med folk , fattar dom inte att deras tvättid är slut en viss tid och att man då packar ut sina grejer så nästa människa får plats med sin tvätt. Det är samma människa varje gång också , det som är så komiskt,.

Slet somvanligt ner hennes tvätt i en vagn så vårat fick plats. När vi är påväg därifrån kommer hon och ber om ursäkt för att hon inte hunnit ta ner tvätten för att det tydligen hade blivit sån panik och pojken hennes hade pinkat i sängen. Men snälla människa , har du alltid panik och pinkar alltid din pojk i sängen just innan våran tvättid ?. Ganska komiskt faktiskt , och det roliga är att jag förstog att det var hon även fast hennes nummer var borttaget.

Inte världens bästa dag direkt.

Tvätten ska snart upp från tvättrummet och in i skåpen , klockan är dock bara 21.20 och tvättiden varar ända tills 22. Så en liten stund till hinner vi se av filmen innan det är dags att göra kväll , springa ut med elton och hoppa i säng.

Godnatt!

Niklas <3


1 månad kvar till jul

Oj oj , jul börjar verkligen närma sig med stormsteg och vi har inte inhandlat en endaste julklapp. Börjar känna lite små panik men så här är det varje år . Vi väntar alltid till sista sekund. Att man aldrig lär sig och handlar lite tidigare så man slipper punga ut halva lön vid jul.

Måndag idag = början på ny jobbvecka. Jobbet fortsätter gå kanoners och jag trivs bara mer o mer för varje dag som går. Har heltokiga arbetskamrater , alltså på ett väldigt bra sätt. Man skrattar sig verkligen genom hela dagarna .

Hoppas veckan skyndar på lite , på fredag blir det sminkparty med lite vin och därefter en krogrunda. Kan nog bli skoj , en riktig tjejkväll helt enkelt.

Just nu sitter elton helt bänkad framför tvn till hundcoatchen , han verkligen älskar det här programmet.
Efter det här blir det kvällsrundan med elton sen bädden . Godnatt!


Onsdag

Hej!
 Trött o jävlig med världens huvudvärk försöker jag hålla mig vaken en liten stund till.
Dagen har varit rätt så lugn o skön. Gick ner till Niklas jobb när jag hade slutat och så fort han hade slutat for vi på ica och inhandlade dagens middag , kycklingwok.
Maja kom även förbi en stund så vi drack varsinn kopp kaffe. Låg o dega i soffan innan vi tog kvälls rundan. Efter prommisen gick vi in till bert o bettan på en kvällsfika. Gottgottigottgott!

nä ska fortsätta känna mig rädd i ca 20 minuter till (kollar på efterlyst) sen sova . Torsdag i morgon , så skönt så skönt att veckan snart är över. Jag känner mig helt slut i kroppen .

Godnatt!


 Nyss pratat med Linda , har tvingat med henne på sminkparty om två helger.
Ska även tvinga henne/dom  att umgås med oss i helgen , hehe.
Så glad att jag har en så otroligt bra vän som alltid finns där och som jag litar på till flera 1000% ialla
lägen. Tack för allt!

Hemmakväll

Ligger i soffan och kikar på 50 first dates , haha så skojig film.
Var på hemma kväll förut på Birsta city. Gick o strosade i affärerna , och sen så "släppte" jag av niklas på hobbex medans jag passade på att gå in på hemtex , hittade somvanligt inget där. Det enda jag tror att jag köpt där är 2 dukar för 2 år sen , hehe.  Gick in på hobbex för att hämta niklas men när han ville gå fastnade jag där inne , tyckte det var en ganska rolig affär. Jag är ju lite barnslig av mig ibland.
Gick vidare i några butiker , men efter en stund lessnade vi båda två och tog en fika på möbel ikea. Vi är ju inte sånna här som måste fika på charm så fort man ska fika , utan det duger gott o väl med ikea fikat , och gott är det med.
Två nya tröjor fick följa med mig hem och flytta in i garderoben , och hör å häpna så hängde ja faktiskt upp dom.
Min garderob behöver verkligen storstädas , jag bara slänger in alla mina saker medans niklas har värsta ordningen.

Time to sleep , är ju ännu en dag i morgon. Och då har även halva veckan avklarats! , vi hörs då!

Puss !
Niklas <3

Måndas mys

Efter jobbet for vi hem och lagade korvstroganoff med ris , riktigt musigt blev det.
La omkull oss i soffan . Niklas somnade så då passade ja på att diska , haha alla som känner mig vet att ja inte diskar i vanliga fall , vad har man diskmaskin till lixom ? . Så här diskas det inte i onödan , inte om jag får bestämma.
Diskade undan och väckte älsklingen. Tog ut elton på en långprommis , stannade till på ica och handlade bullar och en choklad kaka (schweizer nöt) , tyckte faktiskt att jag var värd det , haha. Kom hem och kokade lite kaffe , sen hoppade vi ner i soffan och bänkade oss framför färjan. Tycker "humle" håkan är så töntig , han var ju tydligen livrädd för humlor. Haha vilken man va!

Nu börjar hund coatchen (stavning) , riktigt bra program , tycker inte om killen men man lär sig ganska mycket ändå.
Ska bälja i mig kaffe nu , riktigt smart om man vill kunna somna i tid också .
När hund grejset är slut blir det nog sängdax , det är ju som sagt en ny dag i morgon också.

Gonatt!

Niklas <3

En riktig myskväll

Var på ica förut och köpte mat , till middag blev det grillad kyckling , potatissallad , kroketter och bea-sås, riktigt smaskens blev det. Efter ica for vi på macken , köpte karra som gick på 63 spänn , chips o dricka.
Har sett nästan hela mamma mia filmen men har en liten stund kvar att se. Stjärnor på is började så vi stängde av den.
Det är riktigt mysigt här hemma just nu , det är ljus precis överallt i lägenheten. Niklas överraskade mig med alla ljus .
Så ikväll blir det en riktig myskväll bara vi 2 , skönt att vara själv i bland också.

Fredagskvällen spenderades med Linda , Joel o Fralle i söråker. Surrade , drack kaffe o tittade på tv. Så skönt att bara få ta det lugnt på fredagar när man jobbat o slitit hela veckan.
I morgon är det tråååk söndag igen och sen måndag igen , en helt ny jobb vecka. Uhu , skulle vilja ha en veckas sovmorgon känner jag , hehe. Närå , så fort man kommit ur sängen är det helt ok.

Nu vill älsklingen att ja ska stänga ner o mysa med han istället så det är vad jag tänker göra nu och resten av den här mysiga lördagskvällen.
Hare bra!




Klantskalle

är precis vad jag är. Hade helt glömt bort att betala en räkning från tradera som skulle varit betald för ett tag sen. Jag som aldrig slarvar med sånt , alltid noggrann med alla betalningar. Slutade iallafall med att ja fick en påminnelse avgift på 50 kr , men vakul!!!! visst det är inte mkt pengar men jävligt irriterande.  Nä jag får fan skylla mig själv när jag är så klantig.

Ville absolut inte kliva upp i morse , ville bara dra täcket över huvudet och skita iallt. Men man har ju ansvar som sagt så det var bara att pallra sig upp. När man väl är uppe så flyter det ju på som vanligt. Det är bara som jobbigast när man ligger i sängen.
Maja for hem för en stund sen. Hon bjöd på lussebullar och så bjöd jag på kaffe . Gott var det iallafall. Även fast icas lussebullar inte var något att hurra för så gick dom ju ner ändå.

Om 2 min börjar sjukhuset , sen kl 20 är det färjan på 5an , 22 är det prison break på 3an som jag så gärna vill se men eftersom vi missat varenda avsnitt så känns det bara onödigt. Får fixa det på annat sätt istället , hehe.
Nu börjar det . Vi hörs!

Farsdag idag och jag har världens bästa pappa!

wiho söndag igen och åter en ny vecka. Ändå skönt med måndag så man får tjäna lite pengar , hehe.
Väldigt trevlig kväll igår .
Kom hem runt halv 2 , hoppade rakt ner i säng .
Vaknade vid 10 i morse så då gjorde niklas kebab tacos , mums. Och jag gick över till mormor o morfar och hämtade bäbisen. Han vart helt tokig när jag kom, min lilla bäbis.
Idag blir det bara lugnt , är ju farsdag idag också så vi ska bort till bert o bettan där middag vankas lite senare.
Firade pappa o morfar igår. Pappa fick ett present kort av mig och evelina på jack&jones och av mamma o mikalea fick han en hel bunt med lotter.

Grattis till alla pappor och till min älskling som är "pappa" åt våran lilla "bäbis" , hehe.
Undra vad elton hittat på för skoj då , haha!


Niklas <3


Äntligen fredag

vad jag längtat efter den här dagen. Jag älskar fredagar , speciellt när man vet att man kan sova precis hur länge man vill dagen därpå. Just nu ligger jag bara och njuter i sängen av den här underbara kvällen. Försöker titta på våra bästa år på www.days.nu men det hänger sig hela tin , så himla typiskt.
Niklas o Jerry skulle se nån film som jag inte vart värst intresserad av så jag tog med mig datorn till sängen. Mycket mycket mysigare .
Jag som trodde det skulle bli en lugn helg i helgen men då hade niklas bestämt att vi skulle på fest hos Jerry i morgon . Får vell hänga  med dit då , hehe.

Jag som aldrig någonsin brukar försova mig har lyckats med det 2 gånger den här veckan. Som tur är har jag kommit i rättan tid iallafall till jobbet och tur är vell det.

Åhh nu funkar våra bästa år , det vill ja inte missa. Efter det ska jag sätta på en panna kaffe . Mums!
Ha en trevlig kväll och fortsatt helg. För känner jag mig själv rätt uppdaterar jag vell nästa vecka igen. Jag har blivit så himla dålig på det . Jag orkar verkligen inte skriva en massa när jag kommer hem från jobbet utan helst vill ja bara dö i sängen , med andra ord är jag helt slut efter en arbets dag , kanske inte så konstigt heller när närmare 300 lunchgäster entrar restaurangen varje dag fem dagar i veckan.

Hej!


Söndag igen!

Har inte mkt att skriva om kvällen igår men middan var super trevlig , det slutade med att vi käkade på kina för det mesta var fullbokat igår. Förfesten hos Markus var okej och stadshuset var värdelöst. Vi tröttnade vid halv 2 så då gick , jag , niklas , Linda , Joel , Andre och Emelie ner till kebab city och vi hade fan roligare där än på stadshuset. Värdelös kväll på stadshuset. Första o sista gången!
Har inte värst mycket till ork för att skriva så istället ska jag mysa med älsklingen , dricka dricka , äta chips o popcorn.
Ha en bra kväll. Bjuder på några dåliga bilder från igår .



                                  Jag och älsklingen på kina igår


                                                   Grabbarna på kina


                                              Världens bästa tjej


                                          Jolle boy , haha!


Saturday!

Lugn och skön kväll igår med Linda o Joel. Drack lite vin , kikade på idol och färgade olssons hår.
Ikväll blir det middag på nån restaurang med Linda o Joel , sen kanske en lite krogrunda och efter det fest hos jerry. Kommer bli en lång natt , hehe. Var ett tag sen man var ute så det ska bli skoj.
Sitter o väntar på att niklas o jerry ska komma tillbaka från bolaget och då ska ja raka vägen till stallet o ge hästarna lite mat . Sen måste ja boka bort så fort som möjligt innan det är fullt överalt.

Har inte nå vettigt att skriva om somvanligt. Men ändå har jag ganska många läsare som orkar läsa min tråkiga blogg .
Ska lyssna på lite musik nu och njuta av mitt goda kaffe.
Hoppas alla får en trevlig kväll vi kanske synns ute :D

Niklas <3