Fredag

Vad fort den här veckan har gått , kändes som att det var helg alldeles nyss och nu är det fredag igen.Slutade 9 i morse , hasse är rolig han , nödvändigt att börja 8 och sluta 9 , nope! I går var jag in på körskolan och skrev in mig , fick böckerna och allt sen bokade hon 5 körlektioner åt mig , längtar . Min första har jag 26 september så det är ett tag kvar så nu ska jag börja med teorin lite smått , ska åka in idag och ta internetpaketet så att jag kan sitta hemma och göra teorin , dumma mig som inte tänkte på det igår , isåfall hade jag kunnat börja idag nu när jag ändå inte har något att göra , Elton sover och Niklas jobbar , hoppas att han kommer snart . Så snart så kanske jag har körkort jag med , om flera månader typ :P haha . Var även till veterinären häromdagen med Elton , eftersom han skulle ta sin 12 veckors spruta , gick hur bra som helst , tog typ 2 sekunder sen var det klart .Ikväll ska vi till mormor och morfar , ska käka kräftor , mums . Sen måste vi fara hem ganska tidigt , vi har tvättstuga kl07.00 , hua!
Får se om vi ska fara förbi hemma hos Linda och Joel ,  se om dom kanske behöver hjäp med något.

Var och tittade på tapeter häromdagen , men vi hittade inget vi ville ha , finns bara konstiga färger och mönster , så vi ska åka i helgen istället och kolla på en massa andra affärer , hoppas vi hittar några , är så less på tapeterna i köket , ska även titta på golv .
Nä nu har inte jag tid med det här längre , ska börja städa innan niklas kommer hem , ska dammsuga och torka golven , får se om det går när elton är hemma , han tror att det är leksaker som man ska slita och dra i , så det blir lite svårt att städa när han ska hänga i dammsugarslangen och i moppen , ahah .
Men först ska jag ta mig en kopp kaffe , har nyss gjort kaffe för att pappa komförbi , han har varit hundvakt idag medans jag gått i skolan och niklas jobbat . Ska börja lämna han nu i helgen lite smått , får se hur det går .
Niklas är mitt allt , jag älskar dig mer än allt annat . 040221<3 Elton <3

BYE!


Tisdag




Andra skoldagen idag , känns bra på ett sätt  , kanske efterssom att man vet att det här är sista året man går i skolan . Var och käkade på EON arena idag med hotell o restaurang 1och 2;orna, ganska gott faktiskt.
Pappa o Mikaela var här nyss och drack kaffe , så nu väntar jag på att maja och alex ska komma förbi , ska slinga håret på Maja . Sen väntar jag på att älsklingen ska komma hem så han får se hur fint jag gjort här hemma medans han har jobbat . Ska även mäta ut i köket hur mycket golv och tapeter vi ska köpa , vi ska renovera om köket , äntligen säger ja bara :P hehe , men kaklet och bänkskivan är vi helnöjda med så det byter vi inte ut.
Nu har elton somnat under stolen , han är helt slut efter att han varit och busat med helmer hela förmiddan medans jag varit i skolan , och i morgon ska vi till veterinären och ta 12veckors sprutan , kan inte fatta vad tider går , han var ju 8 veckor när vi hämtade honom och hur liten som helst , nu väger han snart 12 kg och är mkt större . Nä nu ska jag ta och dricka en kopp kaffe , sen ska jag gå ut med elton efter han har vaknat , sen borde jag nog ta och fundera på vad jag ska göra för mat i dag till middag , älsklingen lär ju vara utsvulten när han kommer hem efter jobbet , tungt att vara lastbilschaufför , stackars hjärtat .
Älskar niklas , han är mitt allt<3 , elton <3

Tisdag

hej.
Nu var det ett tag igen sen sist . Sista veckan nu innan skolan börjar , ska bli skönt på ett sätt och få gå klart sista året och få ta studenten :). Maja och Alex for nyss , dom har varit hundvakt åt elton efterssom både jag och Niklas jobbar och han är fortfarande för liten för att lämna hemma själv , han är ju bara 11 veckor.Nu sitter jag och väntar på att Jenny ska komma , för vi ska beställa mat från cosmos , inte så långt att gå för att hämta maten sen :P hehe.
I helgen blir det fest , längtar :) , Nä nu ska jag gå och kolla om lill fisen har vakat och se om han vill gå ut.
Hörs!
Niklas o Eton <3
Har fått massa gamm-bilder från Linda , en fest för 3-4 år sen

Torsdag

Jippi , sista veckan nu att jobba , ska bli hur skönt som helst .
Nu var det länge sen jag skrev , har inte haft tid sen vi hämtade elton, men vi har inte varit hemma för den delen heller . Dom senaste dagarna har vi umgåtts med Linda och Joel , varit och badat o solat varje dag . Nu sitter jag och väntar på att den här dagen ska gå lite fortare så att man kan åka och bada sen , ska höra med Linda om vi ska fara nånstans och sola , Niklas o Joel är sjuklingar den här veckan , roligt , nä!
Nä nu ska jag ta och göra någon lunch till mig och hjärtat , får se om han har någon matlust överhuvudtaget .
Hörs! HEJ
Niklas och Elton är mina hjärtan <3