Onsdag

Var några dagar sen det blev ett inlägg sist . Just pga att det inte funnits någon tid till internet , vi har ju nämligen flyttat . Har snart bott här i en vecka . Och efter allt flyttande och åkande hit o dit har vi varit helt slut .
Sjukt hur mycket grejer man drar på sig under ynka tre år i en lägenhet , man tror att man inte har någonting tills det är dags att packa . Har åkt x antal gånger fram o tillbaka med alla saker men nu är vi äntligen klara och lägenheten är klar för städning , på söndag lämnar vi över nycklarna till den lyckliga köparen , hehe .

Maja o alex for hem för en stund sedan , medans niklas och alex pulade på i garaget med vårat nya bord och 8 stolar (dock vart bara 4 klara) så har jag o maja druckit kaffe , surrat och plockat upp det sista i min walk in closet , helt galet vad kläder som fått plats i min förra ynka garderob , kanske förklarar varför det knappt gick att stänga dörrarna till den , haha .

När niklas duschat färdigt blir det raka vägen till sängen , sista dagen i morgon för mig , är ledig fredag . Har en massa saker som ska uträttas så någon sovmorgon blir det inte , suck!

"Det enda som är possetivt är att det är 1 vecka kvar till nästa måndag"

Glöm det där jag sa om fönstershopping , haha . Kunde inte hålla mig , hittade en söt , lila klänning med dragkedja . Så gullig . Sen vart ja ju bara tvungen att köpa en tröja som var på rea , blir bra till min walk in closet ;) , längtar tills jag får hänga in alla min kläder och verkligen få ordning på saker o ting ( min garderob) .

Hur som helst så var dagen i går supermysig med en massa "fönstershoppande" som jag sa tidigare . Hände en hel del andra roliga grejer också på stan , men det ska vi inte prata om . Sen när vi kom hem så släppte vi av grabbarna hos maja o alex med xboxet medans jag och maja tog pickupen till bängling . Händer ju även en hel del då , men det gör det jämt när jag och maja är ute på uppdrag , haha .

Känner suget efter "frisk" luft och en kopp kaffe , hare !



Men va äre med folk ?

Hade en trevlig kväll igår som började hemma hos maja o alex med några öl och musik. Vidare till glenn ett tag sen tillbaka till maja och alex dit även Linda , joel , ping och andre följde med . Sjöng lite "singstar" (fast till xbox)
och surrade en massa skit som vanligt . Kom hem runt 3 tiden , å då vare bums i säng .

Och ikväll for jag , niklas , maja och alex upp till Linda o Joel i huset , riktigt trevligt och en massa kända ansikten . Men eftersom vissa personer varken kan uppföra sig eller acceptera vissa saker vart genast kvällen till det sämre . Så vi packade in oss i bilen och skjutsade hem åhlund . For runt lite och nu är vi hemma igen .
Ska snart sova för i morgon blir det tidig uppstigning , blir stan med maja och alex . Lite fika och lite fönstershoppade , höhö . Får se hur det går ja , haha .


Varning , dåligt humör!

Den här veckan har jag fått reda på alla möjliga idiotiska saker . Man börjar ju undra varför man inte flyttat härifrån för länge sen . Och man slutar aldrig förvånas heller över hur fruktansvärt korkade människor faktiskt är .
Vissa lever fortfarande i sin egen värld och vägrar vakna upp och komma ner på jorden igen . 
Vissa är  så fruktansvärt fega , kan aldrig stå upp för sig själva . Är så fruktansvärt less på vissa människor och det kanske märks . Jag är glad att jag har så normala och underbara vänner som jag har . Som alltid står för det dom gör och säger .





Världens bästa tjejer , jag älskar er !


Lämna oss ifred !

Han gjorde ett val som ni så gärna vill tro är pga mig , men ni har så jävla fel . Man kan aldrig styra en människa till sånna val som han gjort . Men jag förstår inte varför ni drar upp det igen efter så pass lång tid , tydligen är det väldigt svårt för er att acceptera den riktiga sanningen. Och att ni ens skyller en sådan sak på mig ? . Ni vet ingenting om hur våra liv ser ut , Och att ni inte gett upp än förstår jag inte .
Jag blir så jävla förbannad när ni pratar så otroligt mycket skit som ni inte har en susning om , Om ni är så sjukt nyfikna så är det bara att slå en pling .



Hahah

Börjar med att skriva , tack till en super mysig kväll igår . For ju upp till Linda o Joel och tittade in deras nya hus , så sen tände vi en brasa i tvrummet ,Så  satt vi där allihopa  och prata hela kvällen . Hade riktigt mysigt . Käkade även smörgåstårta som skulle vara en 6bitars men som räckte till alla oss 8 + att flera tog två gånger . Maffig eller vad ? . Vart ju somsagt kvar där hela kvällen så när vi kom hem vart det raka vägen till sängen , sköönt!

Och nu har vi precis klivit innanför dörren , har varit ute och flängt precis hela dagen . Först for vi upp till Linda och Joel och hälsade på i deras hus , var där ett bra tag sen raka vägen på kalas eftersom Aaron fyller 1 år i morgon .
Sen parkerade vi bilen , gick en lång prommis med elton . Gick bort o hämta min bil på andra sidan gatan , for till timrå och tanka + en massa hemligt ;) haha . Och nu är vi äntligen hemma . Så nu tänkte vi mysa lite i soffan innan middagen ska göras , ännu helt oklart vad de blir , förmodligen skräp mat .



Riktigt dålig kvalite när bilden är knäppt med telefon från mormor o
morfars fotoalbum . Och förmodligen lär ronja avliva mig nu när
jag lagt ut bilden , men  vi är ju så fruktansvärt söta så var bara tvungen ;)




Begåvning

Varför har jag inte sökt till singing bee för ? . Är tammetusan en riktig begåvning vad det gäller sångtexter .
Kanske ska göra slag i saken , hahahohohihi


Begåvning

Varför har jag inte sökt till singing bee för ? . Är tammetusan en riktig begåvning vad det gäller sångtexter .
Kanske ska göra slag i saken , hahahohohihi


E M E L I E

Jag kan med handen på hjärtat säga att det här varit den jobbigaste dagen i hela mitt liv hittils . Herregud , jag har nog aldrig varit med om stressigare alltså. Har gjort tårta på tårta hela dan , Jag som trodde att antalet hade stannat på 23 , nänä , helt fel från min sida . 39 st vart den totala mängden .
Ett tag mitt på dan höll jag fasiken på att börja grina , det var verkligen bara för mycket . Men som tur var hjälpte calle mig med dom sista tårtorna annars hade jag aldrig orkat .

Efter jobbet for jag förbi banken , lämnade in bankomatkortet , internet dosorna och ett avslut av alla mina konton , så nu är jag nybliven kund på nordea istället . Känns skönt att att det mesta börjar bli färdigt , det enda som ska göras nu är att sätta en kråka på huspapprena , sen är det vårat !

Kaffesuget är för stort nu så lika bra att koka på en panna , sen fortsätta packa ner en massa grejer .






är sur på linda för att hon inte orkar masa sitt arsle hit och hälsa på mig för en gångsskull!



Jäkla skit!

Inte nog med att jag vaknade på dåligt humör i morse började även min dag med en sjuhelvetes värk
när jag slog i lilltån på jobbet . Gjorde så fruktansvärt ont så jag trodde jag skulle börja grina där en stund . Har fortfarande skit ont , helt svullen och blå . Kanske har stukat den eller något ? . Dagen fortsatte sen i rask takt . Jobbade över och sen kom baby o hämtade mig .

Åkte hem , lagade middag sen fick vi besök av pappa och mikaela . Drack kaffe o surra . Sen for vi bort till maja o alex , drack ännu mer kaffe , surrade skit och spela sims. Måste sluta fara hem till maja för så fort ja kommer dit fastnar ja fan bara i sims , haha .

Har även hunnit med att packa lite till inför flytten . Förhoppningsvis får vi börja flytta in redan nästa vecka . Vilket är bra för då har vi tid på oss att totalstäda hela lägenheten och bona golvet i tv rummet innan det är dags för Jeppe att flytta in .
Niklas har även ringt och ordnat soptunna o el . Så nu börjar det närma sig . Längtar så mkt och underbart skönt ska det bli . Då blir det bubbelbad och ett glas vin varje fredag , höhö.
Får ju bara inte glömma det viktigaste , byta adress , haha . Förhoppnings vis är vi smarta nog att inte glömma .

Nä , undra om man ska koka sig en kopp te och mumsa i sig nybakade tekakor från bageriet i timrå , mums!
Sen vila upp mig inför morgon  dagen då jag "endast" har 23 smörgås tårtor beställda , hua ligen . Tur att Daniel skulle ta hand om salladsbuffen i morgon så jag bara kan koncentrera sig på tårtorna . Något enklare i allafall .

Gonatt




Jag vet att du förändrats , vilket även jag gjort . Och det gör vi alla . Men att du
tagit en så otrolig vändning och nu är en helt annan person än den jag lärde känna
för flera år sedan är helt ofattbart för mig . Att det skulle bli så här trodde jag aldrig .
Men jag hoppas att du en dag vaknar upp och inser att vi inte känner varandra längre 
så bra som vi en gång gjorde .




Varför all otur ?

Min älskling och pärla är helt död ( min bil ) , är så fruktansvärt less o förbannad . Känns som att vi bara har otur nu med våra bilar. Vi som förövrigt har 3 st står nu med bara 1 . Finner inga ord för hur trött ja är på allt som har med bilar o göra.
Tur man har en händig karl och pappa som fixar bilen åt mig . Annars hade jag fått köpa en ny en , haha .
Så i morgon skjutsar pappa mig till jobbet och så får ja vell åka med baby hem . Förhoppningsvis har pappat hittat felet åt mig så det kan åtgärdas snabbt.
Sen i veckan skulle min snälla älskling åka och köpa spritt nya vinterdäck åt mig , äre inte kärlek så säg ? hehe.

Nä ska ta o vila upp mig för i morgon väntar ännu en fullspäckad och stressig dag .
Natti




min trofasta vän som helt å hållet verkar ha gett upp

091004

Okej , snart dags för måndag igen . Kommer bli en fullspäckad vecka , men det är nog inga problem .
Lite tungt med måndag men sen brukar dagarna rulla på i snabb takt och vips så är fredag här igen.
Till helgen så blir det till att agera flytt hjälp. Linda och Joel flyttar nämligen till sitt hus , så det blir nog en massa mys med dom till helgen . Linda och jag ska nämligen måla medans grabbarna ska baka bullar , kanel bullar denna gång . Haha förra gången blev det ju lite fel . Men det håller vi för oss själva , eller hur Linda ?

Ja juste, igår kväll var vi på fallets dag med Linda och Joel. Kom dit runt 21 tiden och då var det kålsvart ute . Fallet var helt upptänt och en massa machaller (stavning tack!) var tända . Så otroligt fint och mysigt.
Fick ju bara skit bilder så det är ingenting värt att visa här .

Inge mer roligt att berätta så nu säger jag godnatt


Idol

Såg precis att jon åkte ut ur idol . Fan va less jag blev . Skicka hem Karolina istället , tål inte att se na på tv!

Morrn morrn!

Va skönt att vara uppe så här tidigt för en gångsskull . Inte allt för ofta det händer , och idag är det pågrund av tvättstugan .
Har hittills hunnit dammsugningen , kokat  kaffe , plockat undan , proppat in allt i diskmaskin , varit ut med soporna och  hängt två maskiner tvätt .  
Känner mig riktigt duktig just nu , heheh.

Nä ska vandra ner till tvättstugan snart men innan dess blir det en kopp kaffe och ballis ;)

Jaoooo

Hej hopp.

Haft en riktigt lugn och skön dag i dag på jobbet . Riktigt skönt när jag fortfarande inte är riktigt frisk. Har fått sån otroligt jobbig hosta som snart tar livet av mig känns det som . Blir jag inte bättre innan måndag måste jag ringa vårdcentralen och tvinga dom ge mig nån sorts medecin .

Har varit på banken idag också , pratat om allt möjligt som kommer ske här framöver . Både jag och niklas längtar så vi nästan spricker . Så den 30 oktober är huset äntligen vårat , underbart!
Något mer som är underbart är ju att det är fredag i morgon . Så då tänkte jag och älsklingen gå ut och äta , bara vi två . Händer kanske inte så mkt mer i morgon eftersom baby bokat tvättstuga på lördag kl7.

Ska lägga mig i soffan nu , läsa alla mina tidningar (veckorevyn , hänt extra och aftonbladet) , Lovely!