Jahapp

Gröna gräsmattor , spöregn och 6+ i slutet av november? , normalt!
Så tråkigt att snön är borta , prinsen som ska få en pulka i julklapp .. hoppas verkligen de är snö efter jul!

Idag blir det bara en plock och mys dag här hemma , och i morgon är det träning för mammorna , funderar faktiskt på att vara med i morgon , hade ju även gått ner nästan 2 kg till när jag vägde mig på bvc igår , så snart är jag där jag vill vara , så skönt!
Kollade även vad lilleman vägde och hur lång han var , 7750g och 66cm , han börjar verkligen bli stor nu min lilla klump , och om bara några dagar blir han 5 månader? , herregud va fort tiden går.

Fick även reda på att föräldraträffarna börjat , kul att en annan fått en lapp och tider och dyligt! icke sa nicke. Så vi missade i måndas men ska självklart gå på dom andra, väldigt viktigt då man får lära sig hjärt och lungräddning bla!

Dax och ta tag i hemmet , tycker det blir skitigt på en dag, och jag hatar verkligen när det är skitigt!!


111127

Haft en underbar helg med massa goda middagar , födelsedagsfiranden, mys och kärlek.
I morse åkte syster hem igen och det är alltid lika tråkigt! Dock inte allt för lång tid innan dom kommer hem igen för att stanna 1 månad , längtar!
Hann även med en sväng på birsta nu på eftermiddan, handlade present till Alice som fyller år i morgon och en "björnpuppa" och mjukisbyxor till lilleman, som förövrigt bara velat vara med mig exakt hela dan!
Så fort jag startat dammsugarn har han skrikit, min lilla skitunge!

Lillfisen har somnat så vi passar på att lata oss i soffan , dricker lite kaffe och bara är!
Så skönt att få ta det lugnt en stund!

Lite bilder ...

Mys i vagnen på dagens prommis med nya voksipåsen









Lundmyr

Flängt runt med syster på birsta och IKEA idag sen kl 10 i morse! Käkat lunch och bara strosat runt.Fick med mig en kofta och en mössa från lundmyr som jag suktat efter ett tag till lilleman! Efter birsta
tog vi en sväng förbi mamma och pappa på kaffe och massa surr innan de var dags att hämta yngsta syster på skolan.Haft en riktigt mysig dag! och i morgon blir det mer.

Första natten i egen säng gick mycket bättre än vad jag trodde! mamma och pappas duktiga prins!
När Niklas for på jobbet fick han komma över en stund och mysa med mig och när han blev trött igen fick han hoppa tillbaka till sin säng igen.
Nu är det bara att hoppas på att kommande natt blir lika lyckad, Men det är ju bara att nöta nöta nöta , han är ju alldeles för stor och tar för mycket plats nu så någon normal sömn får man ju inte , men mysigt är det ju såklart!






 

Älskling ♥

Melker leker i babygymet , Elton for till stugan med mormor o morfar och jag myser med en kopp kaffe framför datorn. Är dock lite trött då sömnen inte är på topp här hemma .. tror tanden stör lilleman rätt mkt just nu och den är verkligen sylvass! Samtidigt försöker vi vänja honom att ligga i sin egen säng. Skulle lyssnat på alla som tjatade om att han skulle sova i egen säng , att det skulle bli jobbigt både för honom och mig sen när han skulle vänjas om , men det är ju så mysigt att ha sitt lilla hjärta breve en också och jag ger mig nog alldeles för lätt vilket jag inte borde!
Dock har det gått jätte bra hittills och han sover lite längre stunder i sin säng nu, vi får ge det tid bara. 
 
måste ta tag i hemmet nu , städa , tvätta mm då ja inte tänker röra en pinal när min syster kommer hem , då ska vi ju bara mysa med henne ♥


Vårat allt


Våran älskling , vårat allt ♥
ca 2 veckor var lillfisen på bilden. Vart tar tiden vägen? , nästa vecka blir han
5 månader! Tiden går för fort. Samtidigt är han så rolig nu , busar , skrattar , leker
pratar mm , det händer så mycket hela tiden!
Mamma o pappa älskar dig ♥

Nu börjar äntligen lilleman bli samma glada lillfis igen! Förkylningen har äntligen gett sig och magen börjar bli bättre igen! Och tanden har kommit upp jätte mkt nu , kanske inte allt för roligt att amma då dom små gaddarna börjar dyka upp! Men som sagt kommer jag inte amma allt för länge till heller så jag får gott stå ut dom sista veckorna bara.

Vart kyrkis i morse , äntligen! då de inte blev förra veckan eftersom fisen var riktigt förkyld mm. Han verkligen älskar det ! Skrattar och pratar med dom andra bebisarna! goa ungar.
Och i morgon ska vi möta upp Sandra i birsta för en fika och massa surr, känns som en evighet sen vi träffades riktigt sist så det ska bli riktigt mysigt!
Onsdag är inget planerat men på torsdag morgon kommer äntligen min fina syster hem från uppsala över helgen, så då ska vi mysa i massor med henne och bara vara!

Nu blir det massa mys med min stora älskling och kaffe på det! ♥




Hua

Här hemma är lilleman sjuk! så inatt var den värsta natten hittills med mkt mindre sömn än man är van vid.
Började vid halv 2 i natt och sen har han varit så ledsen och trött min stackars lilla kille.
Tokförkyld , en tand på g och trög mage , tycker så otroligt synd om min lilla älskling så det finns inte , hoppas det här går över fort nu bara!
Men just nu ser det ut som det blir en natt med mindre sömn igen så nu ska jag försöka vila mig medans hjärtat vilar .


Lördag

Lördag och inte ett dugg inplanerat förutom middag hos mormor o morfar senare. Skönt att ha dagar som inte är fullspäckade också!
Älsklingen kom nyss hem efter att ha köpt en till bil , äntligen har vi 2 bilar igen , egentligen 3 men det är bara en sommarbil!
Kunna åka iväg på dagarna utan att behöva tvinga min pappa att skjutsa mig och melker överallt!
Det är lyx!

Lillhjärtat ligger i babygymet och busar på , vänder sig nästintill hela tiden nu från rygg till mage , min duktiga kille <3
Ska ge han lite potatis och majs pure nu och se vad han tycker om det , kanske en favvis ?

ha en fin helg!





Pärlan!

Onsdag

Precis skickat iväg bilder för framkallning! Längtar tills dom kommer så vi kan få upp några här hemma!
Måste nog införskaffa mig fotoalbum och några nya ramar med!

Prinsen somnade för en stund sen , riktigt trött ikväll lillfisen!
Tror han går på gamla tiden han fortfarande , redan vid sju börjar han bli trött och då har han somnat vid åtta tidigare . Så hans lilla kropp har nog inte ställt om sig än!¨
Imorgon blir ju även fisen 4 månader , så det ska vi fira med någon mumsig smakis !

Imorgon får det bli en städdag och på fredag hoppas vi på birsta med några vänner .
Men nu ska jag ta en kopp kaffe och tare lugnt resten av kvällen i soffan!
Hej!


Snart så!! :D