Min lilla prins

Lilleman han ålar på och nästintill kryper nu. Så nu är det full fokus på honom hela tiden.
Man ser verkligen hur roligt han tycker det är och sitta still nu i någons knä eller matstolen är ingen höjdare!
Busig som sjutton också, skrattar , skriker och stojjar! sen är han rätt bra på å slåss, riva o slita i håret, örhängen, halsband, armband jaa de mesta han får tag på min lilla marrodör.
Men det är så kul, älskar verkligen den här perioden nu. Tycker det hänt en hel del bara på dom två sista veckorna. Får ju lite smått panik över att nästa vecka är han 7månader, herregud min lilla bebis!

Välling har han börjat med också, äter den som aldrig förr. Lite smakisar, gröt o sånt mumsigt! dock tycker han nog inte de är lika gott som morsan försöker få de till, men övning ger färdighet.

En dag i morgon också, funderar på att hoppa i säng så man är utvilad i morgon.
Godnatt!


Han ålar sig fram!

Måndag igen i morgon.. fett minus för att min fina måste jobba men plus för att det är kyrkis och massa mys med dom andra mammorna o barnen!

Lilleman ÅLAR sig fram som aldrig förr, det går fortare och fortare för varje dag och han tycker det är så kul själv också, lillfisen blir bara större o större..


Tant maja var här både i fredas och i lördas för mys med prinsen och
massa kaffe med mig såklart!


Älskar när Melker somnar såhär, det är så jäkla mysigt och det är vell lika
bra att ta vara på det innan han vägrar mysa med mammsen!


Vackra fina du!


:')



Men lillplutten min, har du varit såhär liten för bara 6½ månad sen?
Fina älskade goa glada unge! älskar dig mer än allt annat

Britax multitech/hi-way

Börjar bli dax att byta bilstol till lilleman. Vi har en brio nu som börjar bli för liten, tänkte vell försöka använda den här ett tag till så vi hinner kika ut någon bra. Vi har kollat på 2 st nu som fallit oss i smaken, båda två är britax stolar, den ena hi-way och den andra multi tech. Såg att jollyroom hade kampanjpriser på båda stolarna nu också, aldrig fel med lite rabatt. Vi har även en hi-way sen tidigare som vi fått av min chef efter deras yngsta som vi ska ha i ena bilen men vi behöver en till.
Så om någon har tips på en bra stol får ni gärna säga till!

annars händer inte mkt här idag. Var ju tänkt att det skulle vara mammaträff hos Jenny och Nova, men novisen har gått och fått halsfluss lillfisan..
Så de blir förhoppningsvis nästa vecka när hon kryat på sig.


men äntligen

Åh äntligen drog kyrkis igång idag igen! är ju så kul och träffa dom andra bebisarna och deras mammor.
Fick bli en prommis både dit och hem. Måste ju röra på sig så här efter jul, höhö..

Och 6månaders sprutan kunde ju inte gått bättre, inte ett endaste litet ljud och ingen feber!
Goa lilla älsklingen fick MVG i uppförande då han var den enda bebisen av alla under hela dagen som inte sa ett knyst! har man inte en snäll grabb så säg.
Och så jäkla skönt att han klarade sig utan febern och allt det andra också.

På onsdag blir det en sväng till Jenny och Nova då hon bjudit dit ett gäng mammor för kaffe, bebis lek och surr. Kommer bli kanon trevligt!





Äntligen har Melkers didriksson overall kommit, i vanliga fall har nelly 1-3 dagars leverans tid
vilken dom tydligen har jävligt svårt att hålla. Men äntligen och bara 14 dagar tog det.
Men är grymt nöjd med den då den är kanon att hålla värmen!

Finast i hela världen

Min stjärna! jag älskar dig mer än allt annat



hej å hå!

Personalfesten förra veckan var lyckad! var så roligt att få träffa min "familj" igen. Är precis så det känns, dom är absolut dom bästa arbetskamraterna man kan ha! vart även en sväng på allstar men vid 1 tiden kände jag att det räckte för lilla mig så då kom stora o lilla älsklingen och hämtade mig.
Fredan vart vi bara hemma och tog det lugnt, är ju så skönt med lång helg för då får vi ju ha pappsen hemma extra länge ju! Och på lördan fick vi äntligen träffa lilla Willgott som är 1 månad gammal nu, o ja dom säger att man glömmer fort, helt klart! har våran lilla fis varit så liten för "bara" 6 månader sen..
Saknar ju lill bebis tiden litegrann, är ju så mysigt. Samtidigt är det så kul nu med lilleman, han utvecklas med nya saker varje dag i princip! han skrattar för fulla muggar, "pratar", ålar sig fram, springer i gåstolen,äter lite gröt varje dag, stoppar in nappen själv, intar krypställning, sträcker upp armarna när man ska lyfta honom, sitter själv fast inte några längre stunder än , mm. Det finns så mycket att rabbla upp!

På torsdag är det dax för spruta igen, är ju nervös för den där jäkla sprutan somvanligt! det värsta ja vet är att se mitt lillhjärta vara lessen! det gör så fruktansvärt ont och jag undviker det gärna!!
Men sist gick bra så vi hoppas på samma sak den här gången!

Men innan torsdag måste vi vinka av johan och evelina på tåget i morgon, vafan tog 1 månad vägen? :O så jävla tråkigt för dom missar ju så mycket tid av melkers utveckling, tyvärr är det ju såhär det är och det är bara att acceptera och se fram i mot om några år när dom förhoppningsvis flyttar hem hit igen!

Nu vaknade lilleman så lika bra att lyda order och plocka upp lillskrutten!


Våran stjärna, vackrast i hela världen, mamma o pappas allt!


Lyckorus

Känner mig så otroligt lyckligt lottad, Jag har en underbar älskling sen 8 år tillbaka som är pappa till vårat första gemensamma barn som är våran största kärlek och vi älskar mer än allt annat på jorden, Vi har en snygging till hund som är helt underbar med både Melker, oss och alla andra!, En familj och vänner som finns i vått o torrt.
Vi har jobb med världens finaste arbetskamrater som känns som ens egna familj. Vi har tak över huvudet och allt därtill. Jag älskar bara mitt liv och är så tacksam för allt jag har och fått uppleva hittills.

Den 23/10-10 fick vi veta att 2011 skulle bli det bästa året någonsin för oss. Vi fick på ultraljudet i januari veta att den 28/6 skulle vi få ett litet mirakel, som istället blev söndagen 3 juli när våran efterlängtade lilla prins fick se ljuset för första gången! vi var nu en helt egen liten familj som vi längtat så länge efter.