Lilla lazy

hälsar puss till "mamma o pappa" (bert o bettan)


Helt otroligt

Hör o häpna . JAG har varit ute på en joggingtur. Elton vart nog tom paff när vi joggade i stället för att bara lunka på.
Iochförsig  var det bara halva lundvallen och lite genom sörberge . Men fasiken vad skönt det var. Så nu när jag börjar mitt nya liv (förhoppningsvis) ska jag börja jogga. Både bra för mig och elton eftersom han blir mer slut än efter en vanlig prommenad.

Ska ta mig lite kaffe och titta på hem till midgård. Så jäkla roligt .
Sen ska jag nog bädda ner mig och ladda inför morgondagen , för fysjutton vad jobb det kommer vara i morgon . Usch.
Hare bra !


Sällan

Har spenderat kvällen med gumman(maja) på birsta. Vi fyndade också för en gångs skull. Köpte en mysdress med skit fin kofta till för endast 159:- . Bra att byxorna är av capri modell vilket passar perfekt nu när det blir sommar. Sen köpte jag kortbyxor på hm. Ett par kostar egentligen 98:- men nu fick man två par för samma pris. Så ett par vita och beige färgade fick det bli. Har redan tre par , ett par bruna , gröna och svarta. Men vad gör det , det behövs alltid till sommarn.
Även en fin lite längre tröja fick följa med . Passar perfekt till tights ;) . Hehe.


Ska fortsätta se hem till midgård nu , galningarna är fan inte riktigt kloka.
Iallafall hade jag inte så mkt mer att berätta för er nu.
Vi hörs!



Hellre dubbla priset

Sitter och kollar igenom en massa gamla bilder. Hittade en uppsjö av bilder på Zeke. Vårat lilla hjärta.
Jag känner mig bara ledsen när jag tittar på han. Samtidigt blir jag så förbannad på kärringen vi köpte honom av . Hon visste gott och väl att han var svårt sjuk . Det finns inte i min värld hur man någonsin kan vara elaka mot djur.  Något allvarligt fel måste det vara . 


Men vi har lärt oss av misstaget . Jag kommer aldrig köpa  en hund utan stamtavla . Jag betalar hellre dubbla priset från en kennel  där man vet att människor är noga med djur. Det finns så många oseriösa i denna värld. Som bara är ute efter pengar .
Nu säger inte jag att alla är oseriösa . Utan det finns många som är noga med djur även om man inte köper från en kennel. Men har man en gång råkat ut för något sånt här litar man inte på vem som helst och man är väldigt försiktig.






Zeke hann inte ens bli ett halvår . Stackars lilla bäbis.



Good times

Efter morgondagens arbetspass är det äntligen helg. Kommer bli en super skön dag i morgon. Vi ska bara ha städdag . Vilket vi egentligen skulle haft på fredag men tusen gånger bättre att ha det i morgon i stället så man får lite längre helg.
Vi ska börja vid 9 och köra till 12 . Vilket jag inte direkt grinar över. Skönt att få det extra rent och verkligen hinna göra riktigt , det hinner man ju inte annars när man har flera hundra lunchgäster.


Så ikväll får vi se vad som händer . Är så sugen på vin så jag tror jag dör. Maja , har du vin hemma ;)?.
Men det blir nog en tidig kväll trots allt. Ska kliva upp lite tidigare i morgon  , fika och dona lite här hemma.
Niklas den lilla grisen vart ledig hela veckan. Dom skulle egentligen jobbat fredag dom med. Det måste verkligen brunnit för chefen hans. Konstigare människa får man leta efter alltså.


Nu ska jag höra med niklas vad vi ska göra för kul. Har ingen större lust att bara sitta hemma o halvsova.
Jag börjar ju trots allt 1 timme senare i morgon , så något roligt finns det säkert att göra :)

Hare bra




Vad avundsjuk jag är på alla som får ta studenten i år . Allting med den dagen
är det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Det är verkligen en tid att minnas .
Speciellt den sista terminen i 3an. Allt med spanien , klassfesterna , och vännerna.
Ta vara på den dagen . Den kommer aldrig igen .


Trötter

Funderar starkt på att  gå och lägga mig men innan tänkte ja bara slänga in ett inlägg.


Tidigare idag var vi på Aarons dop. Riktigt fint och sol fick vi tillslut också. Lite jobbigt att det skulle blåsa så mycket bara. Vi fikade och hade det mysigt . Sen for vi till sörberge , plockade upp maja och så for vi in till stan och käka middag på alex jobb. Mumma.
For hem en snabbis , sen vidare till linda o Joel . Har nästan nyss kommit hem. Riktigt rolig o mysig kväll. Har skrattat som nå galningar hela kvällen . Men det värsta var ändå när jag o Linda satt ute på ballkongen. Vissa stunder skrattade vi så mycket och jag knappt kunde andas.


Färgade föresten håret igår. Maja som hjälpte mig , och nöjd blev jag. Vart lite ljusare , precis som jag ville . Så nu hoppas ja på att solen bleker det lite extra så ska jag göra en omgång slingor . Det är fint att vara lite ljusare mot sommaren.


Time for bed. Vi hörs!

Bilder från dopet kommer . Och ni , vilken flopp för sverige !

...

Det gör så ont att se någon man älskar vara så ledsen

choklad !!!

När det börjar bli sommar och underbara kvällar ute gör man allt för att inte sitta hemma. Därav den superdåliga uppdateringen i bloggen.

Helgen är ju återigen över , som alla andra helger. Hade det riktigt roligt i helgen . Åt god mat , var på crousingen , träffade en hel del människor mm.
Sen firade vi mormor som fyllde år i söndas , världens bästa mormor . Grattis!.


Igår var vi borta hos maja o alex, drack kaffe o fikade samtidigt som vi skvallrade och snacka skit. Vilket vi är duktiga på, hehe. Och ikväll har vi varit uppe hos mamma o pappa. Även linda kom upp så vi släppte hundarna och så tog jag o linda fyrhjulingen ut i skogen . Fan va  vi skratta. O guppigt värre kan man nog säga att det var .
Jag hann även fånga min syster på bild när hon gjorde en volt på studsmattan och landade på backen i stället för där hon skulle. Var ju meningen att ja skulle knäppa på volten , men i stället knäppte ja henne i luften flygandes . Haha såg ju ganska roligt ut . Bara det att jag vart livrädd att hon gjorde illa sig , ickesanicke hon låg där o skrattade åt det hela hon.

Nu ska jag dricka te , och maja ;) vet du . Jag har choklad hemma , en hel daim . Hihi ;) sicken tur va . Du får allt nöja dig med oboy medans jag smaskar på min underbara STORA chokladbit . MUMS!!!!

Natti!

Thats the look

För engångsskull ska ja visa er vad jag har på mig idag . Intressant ? . Jo tack ja vet! haha.

Jeans leggings - gina tricot
Linne - Gina tricot

Skinnjacka - vila


Love!

Världens skönaste dag är äntligen här. Så ikväll får vi se vad som händer. Tror det blir en riktig myskväll med hyrfilm , gotta och en massa kärlek.

Känner mig lite lycklig just nu . Jag har funderat på att tattuera mig länge men aldrig hittat den rätta. Jag tänker absolut inte göra något ja känner för ena dagen och mer än allt vill ta bort dagen efter. Men nu har jag legat vaken några nätter och jag tror faktiskt att ja känner mig rätt så säker på vad ja ska göra . Blir en liten enkel första gången . Jag väntar även på att ja ska hitta den perfekta texten att skriva i nacken. Den dyker upp då den gör det . Så äre.
Nu vill inte ja sitta inne längre o slänga bort den här underbara fredagen . Så jag och älsklingen ska åka o käka någonstans nu och sen hyra någon bra film .

Trevlig kväll!


En bild

på mig


från sista april

Förkylning

sluta jävlas med mig på en gång!



Jag blir alltid så glad när jag ser den här bilden. Alla ni har en stor
betydelse i mitt liv .

090507

Efter ännu en stressig dag på jobbet tyckte jag att jag förtjänade en full påse med godis. Gick bort en snabbis på macken och nu väntar jag på att teet ska bli klart. Älskar att dricka te och äta choklad , mums. Hoppas på att min snoriga näsa ger sig snart som plötsligt vart helt täppt efter min tupplur efter middagen. Att allt ska hända samtidigt , jag har absolut inte tid att bli sjuk nu . Jobbet är ju hetsigare än någonsin. Kanske bara är pollen som jävlas lite med mig.

Ska fortsätta se på sjukhuset sen skulle niklas se hocky , vilken tur att vi har två tv apparater nu för tiden då som man slipper sitta o tom glo.
Hare!

vilken dag

Har precis varit ute med elton i spöregnet . Känns inte så väldans kul när man har tokstädat hela lägenheten , är ju inte precis värt det när man ändå drar in all lera o jävulskap igen när det öser ner mer än någonsin.

Känner mig så trött o sliten . Och jobbet är stressigare än någonsin . Det blir en sån skillnad när man bara är 3 i stället för 4 . Helt otroligt  vad en person gör mycket egentligen . Hoppas bara att det lugnar ner sig snart annars får jag nog en
hjärtattack.

Ska ta o pallra mig ner till tvättstugan nu innan det är dags att knyta sig och ladda inför nästa jobbiga och stressiga dag .



Natti Natti

spyan i halsen

Jag dämpade suget rejält med en halv 200g marabou chokladkaka , apelsinkrokant + en bit socker kaka och 3 koppar kaffe. Nu känner jag mig spyfärdig i stället.

Funderar på om jag ska ta mig en riktigt lång kvälls prommenad men klockan har ju dragit iväg så mkt så det får nog bara bli en kortare ikväll . Det är ju snart dags att bädda ner sig och sova. Tycker man knappt hinner komma hem från jobbet så ska man sova o upp igen. Är inte morgon pigg för 5 öre på veckorna men på helgerna vaknar jag kl 8 av mig själv , när man ändå får sova.


Vi hörs i morgon . Kanske maja har hämtat sin kamera hos mamma sin så kan jag lägga ut några bilder från sista april , dom få som blev .
Godnatt!



Sjukt sugen

Känner mig totalt slutkörd i kroppen . Fick jag skulle jag nog gå och lägga mig på direkten . Men nepp , det går ju inte.
Sitter o funderar på om ja ska baka nå gott , är så sjukt sugen på något . Men vad ? . Har nog ingen lust att baka världens mest komplicerade grej. Eller så handlar ja helt enkelt nå gott på ica . Det enklaste egentligen.

Hade inge vettigt att skriva , så vi hörs!


En helt underbar helg!

Alltid så svårt att veta vad man ska skriva .Ibland hittar man lixom inte orden och man struntar helt enkelt i att ens försöka skriva ett inlägg. Ska åtminstonde sammanfatta helgen så ni får se allt skoj vi haft för oss.


Torsdag , sista apri spenderades med maja och alex. Först grillade vi och åt och drack en massa gott. Sen efter maten for vi upp till mille. Umgicks med lite folk sen tog  vi en prommenad ner till sörberge hem till maja och alex. Surrade en stund innan vi begav oss hemöver.


På fredag hjälpte vi mamma och pappa med en hel del hemma hos dom . Niklas , pappa, johan och evelina krattade medans jag hjälpte mamma att putsa fönster , dammsuga , torka golvet  , torka av möbler och göra fint ute på altanen. Då mamma är gipsad hela vänster handen så tyckte jag så synd om henne . Hon blev i allafall superglad för att jag fixade allt åt henne. Senare på kvällen blev det grillbuffe nere på golfen med en massa folk , bla maja o alex. Hade det super trevligt . Drack den godaste irish coffeen någonsin . Vid 21 tiden for vi hem till majas mamma. Spelade spel , lyssnade på musik och snackade dynga. En kanontrevlig och mysig kväll.


Lördag var vi uppe hos mamma o pappa halva dagen då niklas skulle byta något på bilen. När han väl var klar for vi och inhandlade middagen som vi skulle äta hos majas mamma innan parken. For hem och fixade oss innan det var dags för förfest hemma hos majas mamma. Vi var ett helt gäng och hade skit kul .
När klockan började närma sig tio började vi prommenera bort mot bergeforsparken.
Väldigt mycke folk där , iochförsig var hälften över 50. Jag , niklas , maja och alex dansade så fötterna blödde på oss . Iallafall mina och majas . Så när sista danserna började var vi helt enkelt tvungna att ta av oss skorna då fötterna hade fått lida ganska bra av "sky" höga klackar. Efter 1 nångång begav vi oss in till subway , käkade och så skulle vi på efterfest  . Bara det att någon hade fått isig lite för mycket så vi for hem o sov i stället , vem det var håller vi tyst om , hehe. Halv 3 inatt slog vi igen ögonen.


Sen har vi bara söndagen kvar. Bakis och ofräscha gick vi och mötte upp maja och alex på ica. Gick ner till böle skola och kollade på loppisen. Gick vidare till jenny först och hälsade på sen vidare till rickard. Satt ute där ett bra tag innan vi drog oss hemöver och drack kaffe.
Och nu har vi precis kommit hem från timrå . Var och käkade kinabuffe med maja och alex. Och är det sant att ett gott skratt förlänger livet lär vi få ett otroligt långt liv. Vi skrattade så mycket allihopa så tårarna sprutade tillslut.


Så slutligen . Tack för en helt underbar och rolig helg maja och alex!+ alla andra .
Nu vill älsklingen ha dricka , lika bra att han passar på . Han dricker det bara på helgerna nu . Och förresten går niklas träning skit bra . Han är riktigt duktig om jag får säga det själv och ska jag vara ärlig trodde jag bara att han skulle klara det en dag. Han är så duktig min älskling.
Nu är ni uppdaterade . Hare bra !