Lördag

Melker tyckte det var morgon 6.20 i morse så var vell bara o lyda. Var rätt pigg faktiskt, tror de beror på att jag är mkt mer utvilad nu när han sover i egen säng, för de gör han nu för det mesta! Om de inte är så att han är sjuk eller något sådant, då vill han gärna sova med mammsen o pappsen, inte mig emot!

Nu har vi hunnit plocka ner tvätten, köra diskmaskinen, plocka undan lite och självklart dricka kaffe! ETT MÅSTE.

När niklas vaknat till ska vi göra oss klar, jag ska klippa mig och niklas åka till farmor sin. Melker ska få vara med mormor, morfar o moster medans, lite träning inför parken lixom ;)



Det är ju så intressant med tv minsann!

Finfredasbesök...

Lyckad dag på birsta med gummorna! Maja mötte upp oss efter jobbet så vi strosade på ett bra tag! Melker fick sig lite nya kläder både från oss och gudmorsan Maja!
Tack för idag brudar!

Kläderna från Maja <3



Lite senare fick vi fin fredasbesök ;)


Ja så jävla surt att den där snön var tvungen att komma också när man fått så mkt vårkänslor.. Men somsagt , samma visa varje år, är ju somsagt riktigt aprilväder ;) Så med lite tur är nog den där dyngan borta i morgon!
Trevlig helg



Han kryper!!

Han har dock tagit flera krypsteg innan men han har ju kommit på att de går så mycket snabbare att åla sig ;)
Trodde inte ens att han skulle krypa utan att han skulle fortsätta åla sig som han gjort sen han var 6-7 månader tills han började gå! Men fel fel fel..

Igår beställde vi inbjudningskorten också, vart jätte fina verkligen!! hade ju en lite tanke att göra dom själv först men med mitt tålamod kändes de inte som någon bra ide.
Så förhoppningsvis skulle det ta 7-9 dagar att få hem dom i postlådan, vi vill ju skicka ut dom så fort som möjligt innan folk hinner bestämma annat!

Nu borde ja nog göra mig klar inför dagen, ska möta upp Julia och Alva på birsta för en sväng och lite testning av vagnen ;P hittills är vi supernöjda! drog den ute häromdan och det var inga som helst problem! inne funkar den kanon så de ska nog gå finfint på birsta med!


fix o trix

Håller på o pillar med 1000 saker samtidigt just nu. Beställer inbjudningskort, kollar dekorationer, bokar kyrka/präst/lokal, kollar alla gäster mm, allt samtidigt lixom, dopet är inte förän i juni men så skönt att vara ute i god tid för en gångsskull!

Idag har vi inte pysslat med mycket, for en sväng på dollar förut och fick med mig supersöta dessertskålar, små lila hjärtan, jättefina! endast 10kr/st.. sen lite småplock som alltid.

Dessertskål / Hjärta Lila.
bild lånad från drömhuset!

My life would suck without you

Vagnen kom igår som väntat så jag och melker har provdragit/åkt den inne. Han verkar verkligen gilla den och den var superfin och smidig, precis som vi trott! Så nu återstår ju bara att testa den i birsta och sen om vi fortfarande är lika nöjda.

Ska snart slänga i Melker lite lunch sen åka en sväng på dollar och kika, kanske hittar nått fynd!

Jippi

Melkers nya shoppingvagn ;) den kommer förhoppningsvis på måndag!


bilden lånad från google

9.8

9.8 väger skrutten nu o 71cm lång hade han hunnit bli, stoor grabben!

Åh va struligt det är allt runt dopet, finns inte något datum som riktigt passar oss och finns det de så är de någon av våran familj eller vänner som inte kan komma, visst sånt kan man säkert inte komma undan helt men vore ju ändå roligt om man kunde hitta något som passar alla någolunda bra ..
jag vill gärna ha stenkoll på allt från första stund..

Nu ska vi göra oss klar för å åka iväg på babycafe om en liten stund



Tokfransen som är överallt nu för tiden, drar sig upp mot både soffa och bord.Så nu är det verkligen till att passa honom exakt hela tiden!

Präktiga morsor!

Det värsta ja vet är när andra tror dom veta så mycket bättre hur man tar hand om ett barn och predikar om det ena hit och det andra dit. Och det roliga är när dom gör precis samma saker själv som dom just berättat är ett big nono.

Har inget med mig och göra på något sätt men ibland känner ja bara att snälla, låt alla få göra på sitt sätt så blir det bra till slut!


Happy day

Fått sova en HEL natt!! så jäkla skönt, vaknade vid 6 i morse när Niklas for på jobbet och trodde inte mina ögon när ja såg klockan! så jäkla härligt :D Äter på natten har han ju slutat med sen några veckor men han vaknar ändå till när han tappar nappen osv. Inte för att de är någon jätte ansträngning heller att ge honom nappen men man blir ändå trött på nå sätt när man blir avbruten i sömnen ;P

Melker sover ju max 1 timme om dagen, några få gånger han kan sova en stund längre men sen är de full rulle från morgon till kväll i princip. Men då är det någon som är så trött vid 19tiden, lillfisen orkar knappt hålla ögonen öppna.

Nu ska ja återgå till mitt kaffe, våra bästa år som börjar strax och mina två älsklingar :)

Drakborgen

klart godkänt av min vildbase till son. Roligt och klättra runt och busa lite med kompisarna.




Spännande!

Lilleman ska snart få lunch sedan ska vi bege oss till timrå och babycafet för och träffa några bebisar, mysigt och skönt för mammorna att prata av sig ;)
I morgon är de även  tänkt att vi ska åka iväg till drakborgen på babylekis o busa med dom andra, kan nog bli succe!

Just nu väntar jag på posten som ett barn väntar på Jultomten, typ. Det ska tydligen finnas ett paket med där antingen idag eller i morgon som min syster har skickat, ohh spännande!

Nej, sätta fart innan klockan blir för mkt och de bara slutar i stress
Ha en bra dag!


Så tacksam för allt fint som finns i mitt liv. Jag har en underbar egen liten familj, världens bästa föräldrar, syskon, vänner, mormor&morfar, svärföräldrar, svägerskor, moster m.familj, och alla ni andra som på något sätt finns i våra liv.
För varje dag som går älskar jag allt bara mer och mer, och tanken på att jag och Niklas efter 8år har en underbart vacker, frisk och snäll son gör mig helt varm inombords!

Jag tänker ofta på dom som kanske aldrig någonsin kommer få uppleva samma kärlek, alltså kärleken till ett barn, sitt eget barn.
Jag mår lika dåligt varje gång, varför är det så orättvist att alla inte får vara med om allt det här underbara som kommer med ett barn?
Det gör mig ännu mer tacksam till min fina lillkille, han är bara bäst på alla sätt o vis. Skulle göra precis vad som helst för dig min lilla stjärna.
Mamma älskar dig mer än allt annat




Titt på charmtrollet! otroligt att han är min och Niklas, fina älskade bästa du!
Jag bubblar över av kärlek till våran fina skrutt ♥


Tips!

Perfekta skålar och skedar till småttingar, jag älskar dom!
Priset är inte fy skam heller faktiskt ;) 12kr för 6 skålar & 29kr för 6 skedar!

KALAS Skål IKEA Stapelbara; tar liten plats att förvara. Plast; tåligt material som tål maskindisk och mikrovågsugn.
SMASKA Matningssked och babysked, set om 6 IKEA Långt handtag; enklare ta upp mat ur barnmatsburk utan kladd.
Bilderna är lånade från IKEA 

Fast!

Efter 8 avsnitt av skilda världar är ja som fast limmad vid serien igen, eller det var jag egentligen efter 1a o 2a avsnittet, men ändå.
Även fast det gått rätt mkt framåt sen dess så är det ändå så jäkla kung.


(Bild lånad från google)

Grattis pappa, svärfar och farfar <3

Idag fyller Melkers fina farfar 53 år, STORT grattis <3
Så där vart vi bjuden på både gomiddag och tårta på eftermiddan. Och nu inväntar vi bigbrother, är ju bara ett måste varje kväll!
Melker sover sen ett tag tillbaka så resten av kvällen tänker jag bara ligga och njuta i soffan med en kopp te och med min älskling.

Hare!!



våran andra lilla älskling <3


Tacksamma unge

Melker är så tacksam när det gäller mat, han äter i princip vad som helst, och bra äter han också!(ta i trä)
Igår fick han testa lax vilket vi trodde skulle bli en flopp, men han älskade det.
Men lasagne och spagetti m.köttfärssås är fortfarande stora favoriten för M.



Älskling!




Kärleken är ENORM till min lilla stjärna!

mamamama papapapa

Melker har börjat säga mamama o papapa, ibland får han till det helt perfekt! Stora killen som blev 8 månader igår och dagen till ära firade vi med Markus, malin o Freja, Emma Anton och Amanda samt Markus syster m.familj på himlabadet, sån jäkla lyckad dag, är så glad att vi for dit då vi tvekade lite innan.
Melker fullkomligt älskade det o likaså mamman o pappan!  vart en heldag då vi kom dit strax efter 12 och for hem vid halv fem, trött kille somnade både i bilen och för kvällen vid 20. 
En fantastisk dag vilket vi måste göra om snart igen.


liten gos

This is the way

Melker sover i vanlig ordning vid den här tiden, Elton for precis iväg med mormor o morfar för att få springa av sig lite granna.
Efter lunch blir de en sväng till timrå för att kolla upp lite saker med dopet, är inte förän i juli vi tänkt ha det men känns som att man vill vara ute i god tid om vi ska hinna få den prästen vi vill ha. Kan tänka mig att många döper på sommarn..
Vi kommer inte vara i någon kyrka utan kommer hålla till ute på mormor o morfars sommarställe, känns som att det är mer vi.