En sann vän sträcker ut sin hand och rör vid ditt hjärta

Känner mig på riktigt bra humör idag . Trots  att så mkt bara går käpp rätt åt helvete . Förmodligen har jag vid det här laget lärt mig att koppla bort allt som bara besvärar oss . Jag orkar inte ens tänka eller bry mig om det längre . Känns inte som att det blir till det bättre ändå så .
Strunt samma , höhö. 

Har varit duktig idag också . Har varit med all återvinning och pantat . Och det är absolut inget jag gör i vanliga fall , det är niklas "jobb" .
Sen har jag plockat undan en massa skrot här hemma . Är saker överallt . Men det är vell så när man inte riktigt kommit i ordning än .

Och sen har jag äntligen ringt o beställt klipptid , så lite  senare är jag fräsch i håret . Synd att tjejen jag alltid klippt mig hos har slutat , buhu . Jag som trivdes så bra med henne . Får vell hitta en ny favorit iställe .

Tillbaka till "arbetet" här hemma

sånt är livet

Har precis sett en gammal film med helena bergström , sånt är livet . Gillar verkligen den människan , är hon med är det alltid bra filmer .
Nu funderar jag på om det blir sängen eller om det blir  en film till , är ju kanon när man har en uppsjö med hur mkt kanaler som helst , finns alltid något att välja på , dock är det svårt om det är flera bra filmer samtidigt och ännu svårare när niklas vill se någon film som jag inte vill se och tvärt om .
Måste ta och koppla in den andra boxern till sovrummet så att det finns nått å titta på .

Niklas syster o micke var här förut också . Spelade wourld tour o mumsa ost o kex. Mysig kväll , tack!

Innan jag bestämmer mig för sängen blir det i allafall en cigg o ett gonatt samtal till majsan .
Natti natti

she wolf

Nu är jag redo för  birsta :D , lär säkert vara dö mycke folk + att det är kaos ute på vägarna . Att folk inte lär sig någongång , samma sak varje år . Anpassa hastigheten efter väglaget , vilket man fick lära sig när man tog körkort!
Vi hörs senare , förhoppnigs vis nåra fynd rikare

Love like you´ll never be hurt. Sing like no one is listening. Dance like no one is watching. Live like heaven is on earth ♥





Ska snart ta o hoppa i säng så jag orkar upp i tid i morgon . Blir birsta med maja . Hoppas på att göra stora fynd . Dock har jag hört att årets rea är sämre än tidigare . Men allt måste upplevas med egna ögon .
Annars har det inte hänt speciellt mkt . Vart parken på juldagen , en riktig rolig kväll . Efter de blev de efterfest hos tobbe och vid halv 5 på morron traskade vi ner till oss .
Så igår sov jag exakt  hela dagen , var bara utanför dörren när vi tog en prommis ner till sörberge för att hämta elton och för en max hamburgare senare på kvällen . Så igår var jag inte alls något underhållande sällskap .

Återkommer , natti!

En hel del

Hade en jätte mysig julafton med en hel del för mkt mat o godis . Hoppas faktiskt på nått extra kg så här efter jul , så därför har jag precis tryckt i mig en stadig julfrukost o en massa dricka , hehe .
Och tack så mkt för alla fina julklappar :)

I onsdags hade vi uppesittar kväll här hemma med maja , alex , rickard och Evelina . Spelade bingolotto , drack vin glögg och surrade strunt . När bingolotto var slut så gick vi upp till tobbe . Vart där halva natten men hade en trevlig kväll i allafall , tack!

Och ikväll blir de parken med maja och alex och förmodligen en drös till , KUUUL! :D

Ha en fortsatt mysig jul , ska väcka baby nu och sen vänta på att maja ska vakna till liv .
Godjul!

Är det inte de ena så är det de andra.!

Att man aldrig kan få vara glad en endaste dag eller gång . Är så fruktansvärt trött på precis allt , känns bara som att jag skulle vilja flytta härifrån , flytta utomlands och bo på stranden . Inte äga en endaste pryl .
Förstår inte varför jag och niklas lyckas få otur för hela sundsvalls kommun . Spelar ingen roll vad de är så nog fan så är de vi som får dom sämsta grejerna tex.
Guud , finns inga ord för hur trött o less jag känner mig just nu. Det är ju jul o allt , är det inte då alla ska vara glada....

Just nu hoppas jag bara på bättre tider och att vi för en gångsskull kan få börja ha lika mkt tur som dom flesta.

Godjul!


Amor vincit omnia

Vintern verkar ju ha kommit för att stanna , och med det kommer ju alla skoterturer som niklas är ute på . Han for iväg för en stund sen , och då sitter jag hemma och biter på naglarna . Är alltid så nervös när han är ute själv , även fast ja vet att han klarar sig själv också.

Har ingen som helst lust att skriva , är på så fruktansvärt dåligt humör idag då den här dagen började piss dåligt !
Återkommer när jag känner mig lite mer uppåt!

Todays moments are tomorrows memories

Vill så gärna tattuera mig , men med en beslutsångest till tusen blir det ju så jäkla svårt för mig . Jag vill ju bara vara säker på att ja inte slänger mig in i något som jag senare ångrar .
Guud vad jag hatar att vara så här , blir ju fan galen på mig själv .

Yepp



I brist på annat så bjuder ja på en riktigt gammal bild .

Mi casa

Sitter vid datorn i köket och en kopp kaffe. Tittar ut på snön som bara vräker ner . Förövrigt så älskar jag våra fönster i köket och tvrummet. Sånna från golv till tak .

Har lust att åka lite spark senare med elton om niklas har lust , men han lär vell ska vara i garaget .
Får se hur de blir , tur att de börjat bli varmare nu  för eltons skull . Han fryser ju ihjäl när det är -20 . Men nu har världens bästa mormor o morfar lovat att vi får välja ut ett täcke åt han så betalar dom de och de blir hans julklapp.
Får titta på ett åt han i morgon , ska ändå in då och köpa den sista klappen till niklas , sen är alla klara .
Tycker att ja varit ute i ganska god tid ändå med julklapparna i år . Har inte känt nån speciell stress alls , å de är så skönt .

Måndag i morgon , men jobbar bara 3 dagar till sen blir det leeeedigt . Nice.

Kanske ska väcka baby och fika lite .
Vi hörs !

Dröm om morgondagen , minns gårdagen , lev idag ♥

KIR!

Jerry är på väg hit så kanske man ska ta o fixa till sig innan man blir allt för rund under fötterna :P
Närå , ingen fara där inte .
Var föresten på bolaget förut för första gången , som ja handlade altså .
Tyckte inte alls att det var så speciellt , Vart bara så less för att det inte alls var någon bra ordning där inne . Och med en stressad karl var de inte alls någon bra kombination . Vart ju bara att ja röck med en massa grejer som ja knappt hann kolla på . Köpte i allafall Kir , mumma ! Sjukt gott om man tycker om svartvinbärssaft :D

Hade inte alls nå speciellt att skriva , därför blir de punkt här.


Payback is a bitch

har precis sett paradise hotel . Äntligen åkte andreas ut . Dock tror jag han kommer tillbaka , eftersom några som åker ut blir jokrar lite senare i programmet . Man vet aldrig , bara vänta å se .

Just nu sitter jag och gruvar mig för att gå utanför dörren. Höll på att frysa arslet av mig när vi for på inez förut . Och när vi kom hem stog tempen på 18,5 grader , helt sjukt!
Kanske ska bädda ner sig i sängen i stället , invänta morgon dagen som förövrigt består av julbord under luchen på jobbet  . Men det är nog inga problem .

Är ju bjuden på fest i morgon också , får se hur jag känner mig i morgon för just nu känner jag mig helt sänkt av förkylningen och på något konstigt sätt är jag alltid som sämst under kvällarna . Underligt eftersom under vissa stunder på dagarna känner jag mig knappt sjuk .

Undra om man ska klä på sig den tjockaste jackan man äger och masa sig utanför dörren till bilen .Och just nu  är ja i stort behov av ett riktigt skoterställ. Ja som inte trodde de skulle bli någon riktig vinter iår , hade ju tänkt att strunta i de helt . Men ja vägrar vara ut med skotrarna i vinter och frysa arslet av mig , därför är de nog bäst att ja köper mig riktiga skoterstövlar också så att fötterna slipper bli förfrusna år ut och år in .

Natti!


16,5 minus!

Julafton börjar närma sig med stormsteg , och på bara några dagar har det förvandlats till "riktig" vinter ute . Just nu är de 16,5 minus grad ute . Men lite mer snö skulle inte skada .

Den här veckan har bara sprungit förbi och det känns nästan som att jag somnade i måndas och vaknade upp i morse . Helt sjukt , man hinner ju inte med sig alls .
Dock är nästan alla julklappar klara , har bara mormor o morfar , niklas farmor och niklas sista julklapp kvar , sen så . Tycker de är så mysigt när julklapparna ligger under julgranen och skriker efter att  bli öppnade , älskar att köpa o ge  julklappar , och presenter också för den delen . Enda problemet är att jag inte kan hålla mig tills dagen d. Köpte en jäkligt fin tröja till niklas för 2 veckor sedan som egentligen var tänkt att de skulle bli en liten extra julklapp åt niklas , men somvanligt kunde ja inte hålla mig så han fick den direkt . 

Magen kurrar också , kanske beror på att vi inte orkat göra någon mat än . Ska ta röda faran och åka iväg , köpa mat o karra! iih.

Vart så ledsen och speciellt illamående när jag läste aftonbladet förut . Jag mår så jäkla illa när jag ser hur  fruktansvärt dum folk är mot sina djur . Det är för mig helt ofattbart hur man kan göra dom så illa att dom är tvungna att avliva dom . Fyfan för sånna jävla idioter . Önskar dom samma jävla helvete som dessa djur fått uppleva , speciell hunden i aftonbladet som lidit i 11 års tid  .
Jag som får så fruktansvärt dåligt samvete om jag råkar kliva på elton .
Nä ta hand om djuren när ni skaffar dom , det är inte bara att ha kan jag lova er !

Hare bra



Världens finaste bäbis . Skulle aldrig någonsin kunna göra något mot
denna underbara varelse .

Planering ;)

Helgen börjar lida  mot sitt slut . Men känner mig ganska utvilad efter en lugn och skön helg .har mest legat hemma och myst med älsklingen . Har även varit och handlat lite julklappar men än är vi inte  klara .
Sen satte jag upp julgranen förut , det här är verkligen sista julen den får vara med . Den granen är nämligen 24 år , kanske dags att köpa en ny , hehe . Men det blev bra ändå , vart faktiskt nöjd och niklas berömde mig för att den blev så fin , blev ju lite stolt .

Maja ringde för en stund sen och dom ville komma förbi och hälsa på , känns som att de var en evighet sen vi sågs fast det bara var häromdagen , hehe .
Har ju lite saker och ting att planera med dom inför framtiden , hahah.

Nu kommer dom :D

Dumhuvven!

Blir så jävla less när saker o ting strular .
Fick hem en påminnelse idag på villa försäkringen . Den vi valt på aoutogiro för att slippa påminnelser o annat skit , för visst kan det hända att man råkar betala någon dag för sent och därför fått en påminnelse . Men i detta fall har vi ju för fan inte ens fått en räkning . Är ganska svårt för oss att veta när man ska betala och inte om man inte ens fått en jävla räkning . Gud , blir så jävla irriterad när saker o ting inte funkar som det ska .
Anklagar en för att inte betalat o bla bla bla . Kolla upp saker och ting innan ni skickar ut nått era dumskallar!

Majsan <3

Har precis satt mig i soffan , men här hinner jag inte sitta länge . Ska snart åka in på sjukhuset och hälsa på morfar som oppererat knät. Ska köpa med mig något gott åt honom så han slipper den äckliga maten som serveras på sjukhus . Att det inte kan vara bättre ändå ?

Jobbet gick som på räls idag , somvanligt med andra ord . Dock är det typ fullt upp hela dagarna , men hjälper man varandra så är det lugnt . Är ju bara två veckor kvar till julafton idag så då blir det 11 dagars ledigt . Ska bli så skönt , är glad  att jag bestämde mig för att vara ledig .
Hoppas att maja är ledig nån utav dom dagarna också så vi kan slåss med allt galet folk i birsta tillsammans .
För på¨mellandags rean vill ja , haha .

Nä , nu börjar klockan dra iväg . Ska packa in oss i bilen nu och möta upp johan som också ska med till moffa .
Tjarå!

2009

2009 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2009!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Köpte hus !

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Nä , lyckas aldrig

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
jao
4.Dog någon som stod dig nära?
Nej
5. Vilka länder besökte du?
inte ett enda
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Nä , inte som jag känner nu
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Finns flera , men det bästa var flytten till huset
8. Vad var din största framgång 2009?
haha , bra fråga
9. Största misstaget?
Litat för mycket på vissa
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld as always
11. Bästa köpet?
Huset , helt klart!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
haha , huset även där
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Japp
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Svår fråga
16. Vad önskar du att du gjort mer?
åkt utomlands som det var tänkt
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
inget
18. Hur tillbringar du julen?
med familjen , maja och alex dagen innan
19. Blev du kär i år?
det har jag varit i 6år
20. Favoritprogram på TV?
paradise hotel , the hills , 2½ men mm
21. Bästa boken du läste i år?
har inte läst en enda
22. Största musikaliska upptäckten?
hm?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Fick allt jag önskade mig , hihi
25. Något du önskade dig men inte fick?
nää
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
vänner o familj
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En sprillans ny bil
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
somvanligt
29. Vad fick dig att må bra?
Vänner , familj och baby .
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
haha , fick samma fråga idag på jobbet men har inte kommit på svaret än
31. Vem saknade du ?
Ingen vad jag kan komma på.
32. De bästa nya människorna du träffade?
helt klart grabbarna på jobbet


Tack , tack , tack!

Kikar in en snabbis och slänger in nån rad . Iallafall så hade jag en jätte trevlig och mysig födelsedag med vänner o familj . Tack så jätte mkt för presenterna , riktigt nöjd.

Har inte hänt så jätte mkt  i veckan , var in till birsta igår och köpte byrån till hallen . Kommer bli så bra , i know!
Så baby håller på att sätta ihop den nu , får se hur många utbrott han hinner få ikväll innan han är färdig , för alla vet vell hur det är att sätta ihop ikea grejer , höhö.

Oj vad klockan drog iväg . Måste kila ut till bilen och skjutsa minsta syster till stallet . Sen hem och äta middag , och efter det åker jag ner till maja en sväng . Känner att jag vill mysa med henne en stund ikväll , älsklingsgumman! , älskar dig vännen <3

Hej!


20 år idag

idag är den stora dagen , hela ett år äldre , hehe!

Kvällen vart inte riktigt som det var tänkt igår . Hann bara komma in till stan och ställa mig i kön till memento (heter det så ? ) så var ja tvungen att ta hand om älsklingen . Han vart nekad överallt pga att han var för full . Klart jag följde med honom i stället . Men det är ju sånt som händer , speciellt när man är ute med jobbet , hehe.

Förstår inte ens varför ja sitter här o sölar tid , har ju lite annat att stå i innan allt folk kommer . Ska göra enkel smörgåstårta , åka och handla , städa klart det sista , hinna en sväng på julskyltningen , hämta elton hos mormor o morfar , hehe ja ni ser . Har lite att göra med andra ord !

Vi hörs !

Mamma fyller år idag <3

I morgon fyller jag 20 år , så ikväll blir det party med brudarna , Hoppas att maja kan smita lite tidigare från jobbet så även hon kan följa med . Även  min älskade mamma fyller år idag , så GRATTIS!

Men innan jenny kommer hit så blir det barnkalas vid ett tiden . Lilla odin har ju fyllt 1 år i veckan . Så igår
Var vi och köpte presenter åt honom , överlät det åt niklas , tänkte att han kanske har lite bättre smak när det gäller killar . Och jag är mer än nöjd med presenterna , hoppas att även dom
 blir det också .

Sen lämnade vi in pärlan i går också , men någon lånedator fick vi inte då alla var utlånade . Jag klarar mig inte utan dator , så älskade maja och alex kom upp med en utav deras bärbara åt oss , riktigt snällt gjort .

Var in på arken och vägde prinsen också , 49.5 väger han nu . Så sen i somras har han gått upp från 43 . Tyckte jag också att han såg lite större ut .


Värdelös dator!

Sådär , nu är vi hemma igen . Och somvanligt när vi ska hälsa på folk utan förvarning är dom ju inte hemma . Dock så mötte vi evelina efter vägen så vi plockade upp henne och for hem till dom för fika och lite mys . Efter paradise for vi hem och nu ligger vi i sängen , niklas ser på american pie och jag ligger här vid datorn.

Ni som undrar vad jag vill ha när jag fyller år så spelar det absolut ingen roll . Jag nöjer mig med vad som helst , i princip i allafall , hehe . Tycker det är roligt när man inte önskar sig något speciellt , och får något som man inte förväntat sig , en lite överraskning sitter aldrig fel .

Imorgon blir det en snabb  birsta sväng , ska leta efter något "fränt" som niklas säger , till en viss liten krabat som fyller år , eller ja , har fyllt år redan men kalaset är på lördag . Måste lämna in skit datorn också . Har haft den i 1 år och vi har redan lämnat in den 3 gånger , tur att man tog försäkring . Den här gången tänker ja fanimej kräva en ny . Man har ju rätt till det också när man lämnat in den visst många gånger.
Den är ju helt livsfarlig , går absolut inte att ha den i knä för då får man bränn märken , vilket jag redan fått . Och att lämna den på när man åker bort är bara att total glömma för då har vell hela huset brunnit ner när man väl är hemma .

Dags o sova , äntligen fredag i morgon , så skööönt!


2timmar

Känns som att jag blivit överkörd av en lastbil , är helt slut . Somnade direkt efter middan och vaknade nu , inte alls bra att sova 2 timmar den här tiden , jag som har svårt att somna redan som det är .
Nu vaknade älsklingen också , så nu ska vi packa på oss vinterkläderna och åka till sörberge .
Tänkte överraska syster o Johan med lite fika , hoppas dom är hemma bara . Vi lyckas ju aldrig pricka in när folk är hemma när vi kommer oinbjuden , haha!


Det börjar närma sig

Min 20 års dag börjar närma sig . Var och köpte en princess tårta förut som jag ska bjuda grabbarna på i morgon på jobbet . Men med mitt minne så skulle det inte förvåna mig om jag glömmer den jäkeln hemma , skulle ju inte bli förvånad för 5öre i så fall .

Funderar på om jag ska vara ledig i mellandagarna , men samtidigt är det inte jätte mkt på jobbet så man skulle ju lika gärna kunna jobba . Men är älsklingen ledig blir det nog så att även jag tar ledigt . Ska fundera lite  på det och prata med daniel i morgon . För det skulle ju vara riktigt skönt att få några extra dagar ledigt .
Guud , vad jag grubblar så mycket på allt . Har alltid beslutsångest , spelar ingen roll om det är skor , kläder , mat eller något annat . Jag är alltid såhär. Ibland blir jag så frustrerad och förbannad på mig själv , haha , inte lätt när det är svårt och så tvärtom.

Och jävla flygplan som verkar ha sin flygrutt precis ovanför vårat hus , tror det flög förbi 10 plan på en halvtimme . Det är inte lite dom låter heller , skulle man stå ute skulle man nog känna vindpusten efter dom , haha .

Nää , undra om man ska förflytta sig till sängen , titta på lite tv och mysa med govovven som redan tagit plats på "mammas" sida . Den lilla fulingen passar på när han vet att det snart är dags för oss att sova . Gosar ner sig helst i mitten och snor åt sig alla våra kuddar .

Natti!



I helgen blir det utgång med tjejerna , bla Jenny ska med :D:D


Avundsjuka människa!

Varför finns det alltid folk som vill förstöra för än ? . Jämt , jämt , jämt finns dom där avunsjuka jävlarna runt hörnet och bara väntar på bästa tillfälle att lägga in stöten . Dom som verkligen gör allt för att få sin idiotiska vilja igenom. Du tror verkligen inte att vi förstår vad du håller på med . Måste säga att du må vara helt jävla blåst , så skrattretande !. Acceptera att det är så här och lämna dom ifred hädanefter !
Pratar inte om mig själv här, inga missförstånd tack!


Det är
*5 dagar kvar till 20 år
*4 dagar kvar till mammas födelsedag
*4 dagar kvar till odins 1årskalas
*3 dagar kvar till fredag , haha!

Så i veckan måste jag iväg och inhandla lite födelsedags presenter , julklappar måste även inhandlas här inom en snar framtid , har ingen lust att springa på birsta några dagar innan jul då det lär vara helt idiotiskt med folk där.
Men när julrean startar , då kan ni vara säkra på att jag är där , hihi!

Ska återgå till det jag höll på med , snacka skit med Ronja !
Hej<3