Gott Nytt År

Vaken tidigt idag igen. Melker vaknade vid 7 för mat och sen kunde han inte somna om.
Men de gör inget, nu när han sover större delen av natten är jag mycket piggare än förut när han vaknade 1 gång i timmen för mat. Sen jag slutade amma(för 1 vecka sen) har han sovit så mycket bättre. Äter mellan kl.12-1  på natten och sen sover han till 6-7 på morron!
Han äter även lite gröt vissa dagar, ibland gillar han den mer än andra gånger. Just nu kör vi på banangröt men ska byta till nån annan smak o se om han gillar den bättre. Mild havregröt gillade han första gångerna men sen var inte det någon höjdare heller. Ska koka en potatis åt honom idag för att se om det kan vara något, och sen vidare med morot mm.

Nää , lilleman har somnat om nu och jag funderar på att göra desamma. Har ju dock miljoner saker att göra idag innan det ska handlas, fixas och lagas middag.
Hare


Min lillknopp. Känns som lill-liten tiden gick för fort, men han blir roligare och
roligare för varje dag nu. Är nog inte långt kvar till krypandet, STOLT MAMMA!
Älskade unge, finast i hela världen och våran prins


Fredasmys

Melker och pappsen hade haft en jätte bra dag , så allt hade gått hur bra som helst! vilket ja inte ens tvekade på.
När dom plockade upp mig for vi raka vägen och köpte ett par peltor kåpor till Melker, så nu är han redo för nyår.
Lilleman sover sen 1½ timme, och vi myser i soffan till en film.I morgon blir det middag och mys med markus, malin och freja, lite spel och annat kul :)


Så här fin blev våran älskling i nya peltor kåporna ;) Passar perfekt till sommarn
när prinsen ska åka i raggarbilen med pappsen!


Ensammys

BVC igår för en snabbvägning, 8.3 kg väger våran älskling nu!



Idag ska lillfis vara hemma med pappa från 9.30 och några timmar frammåt!
Kommer gå hur bra som helst men jag kommer ju sakna min prins så otroligt mycket!
Fina älskling, mamma o pappa älskar dig mer än allt annat!

24 upp 27 ner

Lilleman bestämde sig för att vakna 05.30 idag. Var bara att kliva upp, rätt mysigt också! Nu har han somnat om igen och lär vell vakna vid 9 igen. Själv kan jag inte somna om så jag myser framför nyhetsmorgon med kaffe.
När älsklingen vaknat och fixat det han ska tänkte vi åka upp till Linda, Joel o Mille en sväng och mysa lite, var ett bra tag sen!

Och våran julafton kunde inte blivit mer perfekt!
Började med Julfrukost hemma hos oss, en prommis till kyrkogården o tände ett ljus för farfar.
Vidare till mormor o morfar för kalle anka , middag och julklappar och när vi var färdiga där var det bara att packa in oss i bilen för att åka till niklas syster!
Nästa år slipper vi förhoppningsvis allt farande då vi tänkte fira hemma hos oss,längtar!

Melker fick så mycket fina julklappar(vi med för den delen också)
En uppsjö av kläder (en helt ny garderob i 74 i princip), leksaker, gåstol, pulka, pengar, spargris, boken om mig, snutte kanin mm.

Så nu hoppas vi att det kommer lite mer snö så lillfis får använda pulkan och den nya Didriksons overallen vi köpt åt honom som förhoppningsvis kommer i morgon :D

Lite bilder från jul


En av julklapparna från mig och niklas


Present från Melkers mormor o morfar











 Kommer mer bilder senare!

Är så jäkla glad, efter att ha gått upp 24 kg har jag nu gått ner 27kg och är tillbaka där jag vill vara!
Så skönt, och kan helt ärligt säga att min kropp inte blivit påverkad mycket alls! nån futtig lite bristning på höften men annars har jag klarat mig helt utan problem!



Våran första julafton som familj

Haft en underbar julafton med alla nära och kära! fått super fina julklappar både till oss och Melker.
Prinsens första jul kunde inte blivit mer underbar!




Kommer fler bilder framöver, just nu blir det bara en massa mer mys eftersom
pappa niklas är ledig i 9 dagar

Min lilla familj

Jag längtar så mycket till julafton att det är sjukligt! Att få fira jul tillsammans som en familj för första gången kommer bli helt underbart!
Förra julafton berättade vi för min mormor o morfar att vi skulle bli 3 sommaren 2011.
Både mormor o morfar brast ut i gråt, enligt dom kunde dom inte fått en bättre julklapp!




Älskar min lilla familj



BVC

8kg och 68cm lång var han nu våran guldklimp, vuxit 18cm och 4,2kg sedan han föddes. Tycker han är "liten" än men hur liten var han då när han föddes? man glömmer fort!
nästa vecka är niklas hemma hela veckan och de ska bli så skönt , ska bla hälsa på micke,johanna och deras lilla prins som är 1½vecka, lillfisen huga.

nu är de skynda som gäller ska åka iväg och handla lite julklappar (vi som trodde vi var klar) innan resten av alla julklappstokiga människor vaknar!


Dålig mobilbild!
111220 satt prinsen själv för första gången väldigt länge!


Äntligen

Idag har vi en mysdag här hemma, Melker har pyjamas och vi slappkläder. Så jäkla skönt att bara ta det lugnt en stund, vilket vi inte gör för ofta!
Funderar på att baka lite julgodis om orken finns vill säga ;)

Och äntligen har jag fått tag i jumpsuiten åt Melker! Varje gång den kommit in i butiken har jag kommit för sent då de endast funnits för små storlekar kvar, så den här gången skyndade jag mig och beställde den på kappahls hemsida i strl 74, lite stor men hellre det än för liten!



Rackarunge

Igår vände sig Melker från mage till rygg också för första gången! Från rygg till mage lyckades han med i oktober redan så de pysslar han med hela tiden nu. Han har även börjat röra sig mycket mera nu, lämnade honom i babygymet igår medans jag poade på i köket och när jag kom tillbaka hade han vänt sig och låg halvt utanför, rackarunge!
Så roligt när det händer saker hela tiden!
Har även börjat med gröt nu igen så vi hoppas kunna gå upp till en hel portion snart och sen gå vidare med lite annat! men ingen brådis, vi hinner!








Tears of joy



Så fin prinsen så man blir  tårögd! Mamma och pappas älskling!

Julkort

Haft en proppad helg med massa skoj! förutom att lilleman fortfarande är jätte snorig har helgen varit helt kanon!
Vart bjuden på middag hos markus o malin igår och idag hos niklas mamma o pappa på porterstek och potatisgratäng! otroligt gott!
Förutom det har vi hunnit handla lite julklappar, mat och kläder. Och idag gav vi oss på att knäppa julkort! haha oj vad svårt det var , först en hund som skulle ligga stilla och en bebis som skulle ligga still utan att dra ner alla kulor i från julgranen , haha! men tillslut så gick det , dock vart det inte någon med Elton på.
Så nu har vi precis beställt dom + några julklappar till min mormor o morfar samt niklas farmor!

Prinsen sover som oftast vid den här tiden så vi myser i soffan med kaffe somvanligt , skulle behöva städa men de får jag ta till veckan , i morgon hinns det inte med för först blir det kyrkis på morron och sen föräldraträff på eftermiddan , måste ju gå själv vilket jag inte vill egentligen! men somsagt det finns mycket man inte vill i världen och det går nog superbra ändå :)


Ett litet smakprov på en utav alla bilder vi tog :)



Ett stort grattis till Micke o Johanna som fick sin efterlängtade prins i morse!
Längtar tills vi får se lillfisen!

Våran älskling





En riktig gounge har han blivit! och busig som bara den , skrattar och har sig när man busar med honom!
Han har ju även kommit på hur man stoppar tillbaka tutten när man dragit ut den , hehe! Trodde de bara var omedvetet från början men han gör det nästintill hela tiden nu när han dragit ut den!
Säger som jag sagt hela tiden , det går för fort! tyckte de var nyss våran lilla älskling kom till oss men de är ju mer än 5 månader sedan!
Kärleken till sitt barn är helt enorm, blir tårögd bara man tänker på att det här är våran fina lilla kille! som vi älskar mer än allt annat!

Kärlek

Hade en underbar dag igår med familjen och vännerna! fick superfina presenter , tackotack!
Älsklingen hade även varit gullig o köpt rosor som han ställt på köksbordet när jag vaknade!
Han är så fin min älskling.

Något som är mindre roligt är att lillhjärtat är förkyld igen! tycker så otroligt synd om honom.
Inatt när han vaknade var han nästan otröstlig,  min lilla älskling!
Nu ligger han och vilar , hoppas bara han slipper febern annars får vi ringa till sjukvårdsrådgivningen!



Kärleken man känner för sitt barn går inte att beskriva!
Älskar den här lilla killen mer än allt annat!

Grattis mamma!

Lillfisen sover , älsklingen fixar och donar i tvättstugan och jag latar mig i soffan. Väntar på att pappa ska komma förbi med en ny garderob åt prinsen! han har alldeles för mycket kläder så hela rummet svämmar nästintill över av allt!

Idag fyller mammsen år så där har vi varit ikväll och tryckt i oss en massa gott! , i morgon är det min tur att fylla år , herregud vad det här året sprungit förbi! förra året visste bara min mamma och pappa samt markus och malin om att vi skulle bli 3 sommaren 2011! Hade fullt upp med att dölja magen som redan då syntes hur mycket som helst! trots att jag bara var i v12/13.. fick all mage från början men stannade av ganska mycket i mitten och slutet av graviditeten!

Så i morgon blir det städning och doning hemma innan alla dyker in vid 6 tiden! Älskar att ha huset fullt , så jäkla mysigt! så nästa år har vi bestämt att fira jul här med både min och niklas släkt!



Du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen.