Linda Olsson - 19891129

GRATTIS GUMMAN !  Du är underbar<3
image71


Tisdag

Godmorgon!
i morse var det otroligt  jobbigt att ta sig upp ur sängen, kände bara för att stänga av väckarn och somna om . Men tillslut tog jag mig upp , vandrade iväg med Elton till mormor o morfar och sen vidare till ica där jag mötte jenny.
Kom till skolan , tog en snabb fika i ca 10 minuter och sen började lektionen. Så nu sitter jag här med Jenny , Hanna o Sandra , måste bli klar med den här inlämnings uppgiften som vi fick i början av skolan.
Idag är en allmänt jobbig dag , är fruktansvärt trött och det känns som att jag har lätt för att bli  irriterad idag.
Efter skolan ska jag hämta elton sen hem , vänta på att Niklas kommer hem från jobbet och sen kanske en sväng på ikea.
Har inte tid längre utan måste lägga lite energi på inlämningen,Bye!


NT <3

Måndag

Nyss hemkommen från en god middag hos bert o bettan(niklas mamma o pappa).Dagen började 06.30 då jag klev upp och gjorde mig klar . Maja och Alex kom och hämtade mig vid 07.20 och då for vi ut till söråker där vi hämtade Linda för att senare fortsätta mot härnösand där jag och Linda skulle göra halkbana.Till att börja med var vi ca 15 minuter försenade men som tur var fick vi köra iallafall.
Var även en aning nervös men det gick prima , tyckte faktiskt att det var ruskigt kul.Efter det var avklarat for vi på dollar store , kikade där och hittade faktiskt ett å annat och när vi hade gått runt där 100 varv började vi lessna så vi for på donken o käka och sen lämnade dom av oss hemma hos Linda . Så efter Niklas hade slutat jobbet kom han och hämtade mig . Hämtade Elton , for hem till bert å bettan och nu sitter Niklas och tittar på tv medans jag sitter här. Så nu ska jag göra min älskling sällskap .
Hej!
3dagar för dig och 10 dagar för mig ;)<3
NT<3

Lördag

12days för mig och 5 days för dig ;) , det närmar sig sakta men säkert!
Linda Olsson<3

Igår hände inte värst mycket . Myste till idol och sen kom Maja och Jeffe förbi på en kopp te. Vid elva vart det sängdax så i morse vaknade man i hyffsad tid , halv 10. Klev upp och duschade sen väckte jag älsklingen och sen for vi in till birsta , handlade mat åså.

Under dagens gång har jag funderat på vad vi skulle göra för middag och varje gång har älsklingen påminnt mig att vi skulle äta middag med Maria och Micke , och det blev tacos mumsfillibabba!
Så nu är vi hemkommen från en god midda, och snart skulle Evelina(syster) och hennes kompis komma hit en sväng.
Kom just på att pappa fyller år i morgon och att vi är bjuden på middag , dessvärre har vi inte hunnit köpa någon present och ska jag vara ärlig kom jag på det nu , clever!
Nu kom syster o Sandra så nu ska ja surra lite med dom
Hej!
Niklas<3


Torsdag

Godmorgon.

Idag vaknade jag med världens jävla mensvärk , och det är inte speciellt roligt när man inte har varken alvedon , ipren eller någon liknande , men jag får skylla mig själv som alltid glömmer bort att köpa det när vi är och handlar. Hoppas iallafall att det går över tills ikväll då jag börjar 18.00 på Aveny.
Pappa var förbi här förut med en massa saker för dom hade städat sitt förråd så dom hade hittat mycket som var mitt , haha och däribland fanns två sånna här kompisböcker som man bara skulle ha när man var liten . Jag satte mig ner på golvet i hallen och skrattade så nästan tårarna kom , det är lixom 8-9 år sen man skrev i dom , roligt att se vad man ville bli , vem eller vilka man var kär i , åså .
Sen jag vaknade i morse har jag lagt  ner ganska mycket tid på teorin  , jag är ju klar åså men nu gäller det bara att jag ska träna för jag ska klara provet på första försöket , och jag hoppas verkligen.
Och jag har börjat bli nervös för halkbanan , det är ju någon dag kvar iallafall.
Nu ska jag ta mig en macka , en kopp te och ett glas apelsin juice , gott!
Hej!


Onsdag

Första praktik dagen avklarad , och det har varit den jobbigaste på länge . Har packat upp och diskat tallrikar som nå dårar jag och Jenny , från 10 till 1500 då dagen äntligen var slut.Imorgon börjar vi vid 18.00 , ska köra kvällen och då slutar vi senast 22.45 eftersom bussen går 23.15.
Hade prov igår om judendomen och det känns som om det gick jätte bra iallafall.
Ska se sjukhuset nu och sen bara mysa med älsklingen i soffan .

image69

15dagar för mig och 8 för dig , inte långt kvar gumman <3
3år & 9 månader idag
Tiden har gått så fort sen vi träffades och det har varit den bästa tiden i mitt liv.Vill aldrig förlora dig , du är mitt allt och jag skulle inte kunna leva en enda dag utan dig. Jag älskar dig så mycket<3

Måndag

Okej , snart är även denna dag förbi. Just nu sitter jag på svenskan , håller på att sammanställa enkäterna som Tomas tvingade oss att fara och lämna ut i morse på naturen , han fick ju damp för att egentligen skulle enkäterna varit tillbaka idag då vi egentligen skulle lämnat ut dom till restaurangerna förra veckan , men tyvärr hade detta helt försvunnit från min hjärna.

Idag är det precis en vecka kvar tills jag och Linda ska göra halkbanan , och jag börjar helt klart bli lite nervös , hjääälp!!
Kan inte bara klockan springa iväg och helt plötsligt bli 14.50 , min nacke och axel värker och jag har knappt någon känsel, hua.
Nu ska jag jobba lite och hoppas på att sten kommer med en varm kopp kaffe åt mig och Maja , skulle verkligen sitta fint att få lite varmt i sig.

Hej!

10dagar för dig och 17 dagar för mig , inte långt kvar nu gumman <3

Niklas Törnberg

Hittade iallafall en massa gammbilder på skoldatorn , ett bra tag sen iallafall <3


Söndag

Söndag idag igen , önskar att helgerna kunde vara lite längre , det skulle vara hur skönt som helst.
Ifredas kom Linda o Joel hit en stund , sen for vi ut till dom i söråker och sen till ljustorp där dom köpte en bil , och på denna kväll vart vi stoppad av polisen två jävla gånger , herregud.
Sen när vi kom tillbaka till Linda O Joel fick elton leka med Loke , och två valpar . Men Elton stormtrivs i Lokes sällskap så det roligaste för honom var att Loke var där.
Sen i går tog vi det lungt och såg på tv med Linda o Joel , sen for vi och hämtade Ronja . Och sen hem där Linda o Joel väntade , såg klart filmen sen for dom hem och vi gick och la oss.
Idag vaknade vi vid 11 kanske , sen gjorde vi fika och nu är jag nyss klar med städningen , har storstädat , bytt sängkläder , dammsugit , torkat golven , diskat , dammtorkat , hua nu är jag helt slut kan jag lova!
Och snart kommer Linda hit för Joel skulle till garaget.


Måste bara fråga hur jävla rubbad du är ? , Det märks att du inte är uppfostrad iallafall , För hur i helvete kan man säga sådär till någon ? , DIN JÄVLA IDIOT!!!

Niklas och Linda <3<3<3

Torsdag

Nu börjar veckan närma sig slutet , skööönt!
Igår var första dagen på nya praktikplatsen , Aveny. Skulle börja med dag den här veckan sen skulle vi se hur det blev. Men man känner sig inte välkommen för 5öre , säger dom en mening på en hel dag är det bra . Tur är iallafall att Jenny också är där , skulle aldrig palla att vara där själv. Men som det känns nu vill jag helt klart byta tillbaka till skeppsbro . För två månader är ganska lång tid och hur roligt är det när man inte trivs? , ska iallafall prova nån vecka till men blir det inte bättre finns det ingen tvekan om att jag byter tillbaka.

Igår vart den en lugn men rolig kväll hemma hos Linda o Joel. Mästerbagarn Joel skulle baka bullar och det gick faktiskt bättre än jag trodde , hehe. Och Elton fick busa med en grand danios som var 1år och vägde 85kg , Och det syndes att elton stormtrivdes i Lokes sällskap.Vid elva tiden vart det stora steg till sängen , var hur trött som helst och i morse var jag inte piggare direkt, klev upp vid halv åtta när morfar kom hit för att hämta mig , så han skjutsade mig till timrå där min körlektion började vid 08.05 , for in till stan och snurra runt där sen så klev jag av i stan , väntade på Jenny sen gick vi upp till Aveny.Slutade vid halv tre och då for jag hem , hämtade elton och gick till Niklas mamma . När Niklas kom hem från jobbet gick jag hem och började med maten , pyttipanna !
Tokpluggade på teorin , klarade c-fasen och började på F. Efter det intog vi soffläge och där har vi legat hela kvällen ,
OCH SNART KOMMER MAJA :D !!!!
Och i morgon är det fredag !!
Nu kommer snart gogumman så jag ska fixa fika och koka kaffe !
Bye!


NIKLAS TÖRNBERG


Tisdag

Sitter på skolan och trååååkar som vanligt , allvarligt talat har jag sån jävla lust att bara sjukanmäla mig för att kunna sova hela dan , MEN NEJ! det ska jag absolut inte göra.Och jag har inte tid heller för den delen så.
Igår tittade vi på någon hindu , höll på att böja mig av skratt !!
Egentligen har jag inte tid att hålla på med annat än inlämningsuppgiften som hasse(mentor) gav mig/ oss när vi började skolan och det enda som jag har åstakommit är några få rader .
Linda var även på besök igår , så vi mumsade lite godis , pratade och såg på tv ,myys!!
Plikten kallar så det är dags att få dit några fler rader på pappret !!
BYE!


image48

Måndag

Så var även denna helg över och därmed färre dagar kvar . I lördas vart det en heldag på ikea , handlade lite nytt till lägenheten sen for vi hem och käkade hos mormor o morfar där vi även firade farsdag för att igår skulle vi fira hos Niklas pappa . Efter det så gick vi hem och la oss på soffan , åså kom jenny o jerry förbi . Vid 22.00 ringde Niklas syrra och ville ha skjuts till stan så då for vi och hämtade henne , skjutsade henne till stan och sen for vi hem.Så lördas kvällen vart lugn , jätteskönt faktiskt!
Igår vid 12 ringde linda och väckte oss så jag drog mig upp ur sängen dötrött som jag var , men så fort jag drog upp persiennen så vart jag överlycklig , det snöade ju för fulla muggar , JIPPI!
och jag var inte den enda som studsade av lycka , Niklas skulle ut o köra skoter han , lillgubben har längtat efter det länge nu ju , Elton vart superglad när han fick komma ut i snön så himla roligt att se , han älskar verkligen snö. Sen gick vi bort till Niklas mamma o pappa där vi firade farsdag och sen tog vi en sväng in till birsta för att köpa hundmat.
På kvällen intog vi soffläge med sörberges fetaste godispåse , onyttigt men gott!
Och i morse när jag vaknade av att väckarn ringde kunde jag inte alls förstå att det var dags att kliva upp , och dum som jag var så ställde jag om väckarn , det resulterade i att jag fick stressa som en jävla dåre! att jag aldrig lär mig.
Tid att laga mat nu , så hej!

Halkbana o teoriprov nästa då , nervositeten börjar krypa sig lite närmre !
Och snart så hjärtat , älskar dig Linda <3
NIKLAS TÖRNBERG

image62

Lördag

Sist jag skrev var i onsdags och i dag är det lördag , lixom 3 dagar sen . Jag fattar inte var veckorna tar vägen , men jag klagar inte för desto fortare veckorna tar slut (mån-fre) , desto fortare blir det helg och ännu bättre , mindre dagar  tills jag fyller år , och det är ju inte en evighet dit som sagt .
Igår var även sista praktik dagen på skeppsbro , känns lite tråkigt om jag ska vara ärlig , av dom här åtta veckorna som vi varit där var det typ 5;e veckan man hade börjat komma in , med alla knappar på kassan ,  deras meny mm.
Ska tillbaka , helt klart!!
Gjorde inte så mycket igår , var hemma och sen kom älsklingen hem vid 14.00 . Sen skulle jag och jenny gå till bussen
, JA OCH SJÄLVKLAR MISSADE VI DEN! ,Som tur var hade ju älsklingen kommit hem så han kunde ju skjutsa oss . Började vid 16.00 sen runt 22.00 fick vi packa väskorna och gå hem . Så då gick vi bort till fisktorget där Niklas och Jerry väntade på att vi skulle komma så dom fick sig en subway , mumma!
Så efter det så for vi hem , somna på engång ,´och inte det så konstigt heller.

Hmm , vad gjorde jag i torsdas då? , Jo typ samma , satt hemma till kl 15.00 sen tog jag och Jenny bussen till praktiken , var hemma runt 24.00 och då skyndade jag mig till sängs .
Idag - IKEA , har sett framemot lörda faktiskt , ska inhandla lite saker hemhit  och kanske en vinter jacka om jag nu hittar  någon . Alltså det finns vinterjackor överallt men ändå lyckas jag inte hitta någon som faller mig i smaken , elle ja har ju hittat en men aldrig att jag betalar över 3000 :- för en jacka , den dan är jag miljonär. För det finns ju som sagt annat att lägga pengarna på istället för svindyra jackor.
Ikväll hoppas jag på middag med Linda o Joel , Maja o alex ville också hitta på något och det gör jag gärna .
Nu har min kära älskling kommit på att han bara måste starta skotern , han har ju som sagt väntat ända sen förra vintern , hehe.
Jag längtar efter mer snö då man kan åka skoter riktigt , och det snöade ganska bra igår förmiddag faktiskt , hoppas bara att det kan fastna på backen och att det kommer mer så att det kan byggas på.
Nu är det nog dags att dra  på sig nå kläder och fixa håret efter duschen.Sen ska jag ringa Linda , babe!

hejhejehejehjeehej!

Kom på en sak till som Linda har bokat åt hon och mig tills det 26;e november , halkbana!!
Vi ska göra privat , känns faktiskt bra de.


NIKLAS TÖRNBERG , MY LOVE


Linda Olsson

Hon är vind , hon är vatten
En sol mitt på natten
En oas i en öken full med sand
Hon är himmel , hon är hav
Mitt hjul och mitt nav
Hon är dröm , hon är sann
Hon är socker , hon är salt
Varmt , hon är kallt
Drömmen som jag drömmer varje natt
Luften jag andas
Morgonen som randas
Hon är gråt , hon är skratt
Hon är allt jag ser

Onsdag

Godmorgon!
Klev upp vid halv tio så då gick jag ut med elton , sedan gjorde jag frukost och såg våra bästa år , gud vad spännande det är nu och jag har missat flera avsnitt  , typiskt.
Jobbar kväll idag , torsdag och fredag men efterssom jag och Jenny ska vara kväll båda två så kanske vi får sluta tidigare för oftast finns det inget att göra när man är 3 stycken ute i restaurangen, menmen.
Häromdan satt maja och räknade hur många skoldagar det var kvar, jag kommer inte ihåg det just nu men det var inte så värst många , skönt . Och jag längtar tills vi får studentmössorna .

Maja ringde alldeles nyss , Jag är så glad för hennes skull just nu , GRATTIS GUMMAN!

Igår kväll var vi upp till mamma o pappa en snabbis sen ringde Maja och sa att dom var i sörberge så dom skulle fara och köpa fika och komma till oss , sen satt vi och surrade sen vart det filmen på 3;an Fullt hus . Och när dom skulle fara hem hade alex tappat bort bilnyckeln och efter en stund visade det sig att han hade låst in den i sin egen bil , haha så då vart det bara att sätta sig i bilen för att fara till timrå och hämta alex bilnyckel , men det gick ju bra tillslut .
nu ska jag fixa mig , så hej !!!
niklas är mitt allt <3<3

Tisdag

Haha lyckades få åt mig en dator idag med . Sitter och väntar på att maja ska komma hit för hon är på sin körlektion , jag måste verkligen prata med henne idag , jag känner att jag är fruktansvärt irriterad .
Sitter och letar billiga resor för vi ska på klassresa allihopa , Spanien , Italien , Frankrike , England , Tyskland eller Sverige.
Ska sätta igång med att hitta några riktigt billiga och bra resor , men får jag och Maja bestämma vill vi nog till Spanien .

NU KOM MAJA TACK GODE GUD !




13.15
Sitter på naturen , önskar att tiden kunde gå lite fortare för jag håller allvarligt på att somna , och inte nog med det så mår jag fruktansvärt illa också.
Slutar 14.50 idag också , har fått nytt schema och då har en lektion religion försvunnit och även en utav hasses lektioner , men istället så sattes en extra naturlektion dit i stället , fyfan är så jäävla tråkigt måste jag säga och speciellt när man inte är så värst intresserad.
Hela dagen känns som ett irritations moment , vill hem och mysa med älsklingen så han kan få mig på humör igen , och jag är superduper glad att jag har maja som lyser upp min dag när andra inte gör deeet!!!!!!!
Säger som Maja , Irritationen gnager mig inacken , hon har helt rätt den där underbara kvinnan , hehe !
Känns som att jag måste hjälpa maja och Johan med vårat arbete , känns som om jag inte gjort ett piss utan bara fastnat framför datorn och blogg sidan varje gång lektionerna börjat.
So bye!!!!


Tycker du borde ta reda på fakta innan du börjar få för dig en massa .
Blir bara så irriterad !! , Rent utsagt, löjligt as hell !!

Måndag

Just nu känns det som om jag skulle behöva ha tandpetare för att hålla upp mina ögon , dom far nog igen nu vilken sekund som helst .Hade körlektion i morse och det gick faktiskt bra var lite nervös igår för att det skulle vara halt i morse , men det gick ju som smort kan man säga.
Har svenska nu och det är sista lektionen för idag , efter skolan ska jag hämta elton och sen hem så att jag kan städa undan lite hemma innan älsklingen kommer hem från jobbet .
Var hem förut på lunchen för att det var äckeljävla pannkaka , uscha ! , åt schnitzel o strips med bea, mumma!
Ikväll får vi se vad det blir , skulle vilja åka och hälsa på maria har inte träffat henne sen i lördas och det var ingen lång stund . Men får se vad Niklas vill göra annars kanske det bara blir en myskväll i soffan , vilket skulle vara skönt det med.
Undra vad jag ska hitta på till middag idag , känns som att jag vill göra något riktigt gott till min älskling .
Nu kom sten och sa att vi fick gå hem så  nu ska jag springa hem nästan tror ja .
Hej!

15.40
På nått sätt lyckas jag alltid hamna framför den här dumburken och just blogg sidan . Står även helt still i huvudet på mig för jag har ingen som helst aning om vad jag ska laga för mat , är faktiskt fruktansvärt sugen på tacos och Niklas ringde nu , han sa samma sak sån tur jag hade , mums!
Gjorde ett test i dag på skolan , där man skulle räkna ut bmi och tydligen var jag underviktig och borde få hjälp med mina matvanor , men jag känner mig inte underviktig direkt .Men jag tror att det beror på att jag har börjat röra på mig mera nu när vi har elton åså , för vi äter ju ute ganska ofta också.
Nej nu blir det dukning för min del !
Hej

22.20
Skyndar mig att skriva några rader medans det är paus på prison break , åh det är så spännande.
Åt tacos till middag och Niklas syster komförbi(Maria) så vi bjöd henne på middag också. Sen städade vi undan och tog oss en prommis med Elton och när vi ändå var ute så gick vi förbi hos Jenny o Jerry och hämtade min locktång som jenny lånade av mig i lördas innan festen, efter det fortsatte vi promenaden och gick in til Niklas mamma o pappa där vi fick fika , mumma!
Nu börjar prison break strax och jag tänker inte missa en sekund av det programmet det är nog lite med 1 gång i veckan tycker jag , det borde iallafall vara minst 2 gånger . Efter det blir det sömn , så gonattt!

Niklas jag älskar dig <3


Söndag

Då var lovet slut och imorgon börjar skiten igen så nu är det bara att se framemot nästa lov vilket är jullovet, längtar.
Igår var det fest ute i söråker för byppa som fyllde 21 år häromdan , mycke roligt o trevligt folk , hade iallafall väldigt kul . Förutom att det vart lite krångel när vi skulle hem för vi hade helt plötsligt ingen skjuts , ringde Brunne o Martin men ingen av dom kunde och alla andra drack , så då ringde vi alex och hörde , snälla han kom och hämtade oss ,
TUSEN TACK!
Fredagen vart lugn , vi satt bara hemma och myste sen kom alex förbi medans Maja var hos Lina som fyllde 18år , GRATTIS. Så då slog vi på 1408 tro ja den hette , den var faktiskt lite små läskig emellanåt , även lite knepig film man hängde inte med i bland lixom men det kanske berodde på att jag var fruktansvärt trött efter dagen , hade ju sprungit på ikea hela dagen med maja.
Sen for alex o hämtade maja sen kom dom förbi så då fick ja träffa gogumman också, dom vart inte här så länge så när dom for hoppade vi i säng , gu så skönt ja somnar bara ja tänker på sängen.
Och idag har det varit en mysdag bara , är ganska slut efter i går kväll , var upp till mamma o pappa där vi bytte till vinterdäck sen for vi hem och la oss i soffan , där vi spenderat hela kvällen , sköntskönt! Imorgon har ja körlektion , dubbel som börjar kl 08.05 , sen skulle Linda ringa o höra om privat halkbana för vi tänkte göra den tillsammans .
Nu orkar ja inte skriva nå mer det var iallafall lite som hänt dom senaste dagarna.
Gonatt!

Vill bara skriva att min pojkvän är världens bästa människa , jag är så lycklig att du finns vid min sida , tack för allt älskling , jag älskar dig!


Lördag

PARTYY!!!!
Ikväll blir det fest .

TJAOOO !

Niklas är min man iallafall <3

Fredag

Idag är jag i städartagen , har dammsugit , haft tvättstuga , diskat , och plockat undan överallt så nu känns det väldigt bra , och älsklingen blir nog super glad för att det är så fint här.
Klev upp 06.50 i morse för att jag skulle börja tvätta vid sju , slängde in i maskinerna sen tog jag och elton en långprommis och på vägen träffade vi helmer o Niklas mamma så då gick vi med dom.
Gick hem och gav elton mat , slängde i nya maskiner och hängde tvätten , sen kom pappa o Mikaela.
Han skulle fixa dit listerna så vi kunde måla dom så nu är allt snart klart i köket , skönt!
Efter dom hade åkt gick ja och elton ut på prommis igen. Så nu är jag klar med allt här hemma har nyss packat upp tvätten och snart är det våra bästa år (som ja bara måste se)
Imorgon blir det party , kommer bli superkul.

Senare ska vi in till birsta med Maja o alex , ska kolla på lite småsaker hem hit + att ja måste hitta något att ha på mig i morgon för annars kan ja inte gå utanför dörren.
Nu ska ja ta och göra nå fika , har ju fått order av älsklingen att ja måste äta frukost o lunch för att ja har gått ner så mycket i vikt , och det märks för ja kan inte ha några av mina gamla jeans , dom bara hänger o slänger, blir så trött .

Hej!

The smile on your face lets me know that you need me
There´s a truth in your eyes saying you´ll never leave me
The touch of your hand says you´ll catch me whereever I fall

Min älskling

040221 - träffade min stora kärlek ;) <3