39*c

Upptäckte förut på eftermiddan att Melker hade feber, 39 grader :O Han har aldrig någonsin haft feber förut men han har varit helt som vanligt, busat, skrattat och tjoat. Vet inte alls vad de beror på, han är inte förkyld överhuvutaget, men tror tänderna kan vara boven i dramat.. Det rinner som ett vattenfall ur munnen på honom och han gnager på allt han hittar.


Present


En av Melkers 1års presenter, barbapapa stapelklossar. Finns hos ellos för 149:- just nu!
(Bilden lånad från google)

Det här med vädret..

Nästan så jag blev lite glad igår när vi vaknade och de vackra vädret hade bytts ut mot det inte alls lika underbara som dagarna innan. Just bara för att jag haft absolut 0 energi till städning dom senaste dagarna, och vem vill vara inne och poa på medans solen och vädret är helt underbart. Städningen hann ja med igår, så nu får det mer än gärna bli HÖG sommar igen!

Idag har vi bara busat och myst på inne, en sväng på biltema och skokanonen hann vi med också.
I morgon får vi se vad de bjuds på, jag är sugen på badhuset så min lilla älskling får plaska av sig. Men först en tid hos BVC förhoppningsvis så vi får veta vad våran lilla kloss väger, sen kika upp hans envisa utslag som inte försvunnit helt.. 
Snitsen på att gå får han in mer o mer för varje dag, och igår kväll gick han nästintill överallt. Man blir så STOLT som mamma när man ser hur duktig ens lilla bebis blivit, som förövrigt inte är så liten längre..
Lampa (pa) och boll (bo) är något som Melker säger när han får syn på just dom sakerna. Herregud vad stor du blivit mammas lillprins!

Melkers namn och personnummer finns numer inristat på min rygg, samt en stjärna under just för att han är min stjärna genom allt! ett litet gulligt hjärta på foten fick de också bli, när man ändå var där lixom. 

Ska bespara er mer svammel, ha en underbar kväll!



 


Unikasmå

Jag är med och tävlar om en ursnygg mössa hos Nikita från Unikasmå.
Var med och tävla ni också!



120528

Underbar morsdag igår, fick så fina presenter av mina prinsar, ett par pilotbrillor och ett par guldfynd by kenza örhängen i form av döskallar, jag älskar dom, grymt snygga!
Dagen till ära passade Melker på att stövla iväg och ta 5-6 steg utan stöd, både jag, niklas och melkers farmor blev helt chockade, även fast han gått något litet steg innan blir man ändå paff när det är så pass många steg.
Idag har han även spatserat litegrann, kanske inte dröjer förän han springer ifrån oss nudå..

Får panik av att tiden går FÖR fort.. Jag ska snart börja jobba, medans kommer Niklas vara hemma 2 månader till att börja med, och förhoppningsvis har vi dagisplats inom några månader. Känns såklart jättejobbigt att behöva ha honom på dagis, samtidigt tror jag de är lärorikt för barn att få träffa andra barn, inte bara leka med mamma och pappa hemma.
Han är en tuff grabb som vågar ta för sig, så vi hoppas det håller isig även när han börjar på dagis också.


Ska man åka jänk måste man ha både solbrillor och kåpor såklart ;-)

Varma underbara dagar

Dom senaste dagarna har varit helt underbara, låter som att helgen ska fortsätta i samma takt så vi får vell hoppas! Har precis regnat och åskat här.. Typiskt när det har varit 25 grader och underbar sol.
Vi spenderar all den vakna tiden ute nu, älskar sommaren! Melker älskar att gunga, leka med stenar, hoppa/busa på studsmattan mm. Sommaren 2012 kommer bli underbar!


Första steget

Från ingenstans tog Melker sina första steg idag utan stöd!! ja blev helt chockad, även om det inte var super många steg, men de var ändå dom första!! Han gjorde de även 2 gånger till under dagen. Kanske inte dröjer allt för lång tid nu innan han traskar iväg lilleman <3

 
här var du inte gammal mammas älskling, ca 2 veckor och snart blir du
1 år, stoppa tiden tack!

Melker äter..


Nedräkning

Äntligen har vi köpt en gungställning, så nu blir det gunga hela sommaren. Köpte den i onsdas så lite gunga i helgen har vi allt hunnit med. Även en sväng på drakborgen, en tur med raggarbilen(Melkers första tur), goda middagar, träffat vänner och familj. En helt perfekt långhelg. Måndag i morgon igen.. lite tråkigt faktiskt men just nu räknar ja ner varje dag tills Evelina och Johan kommer hem, sen blir de dop, Melkers 1års dag, furuvik och massa annat skoj hela sommarn innan jag börjar jobba 1a september. Melker börjar dock inte på dagis förän 1a november så pappa N blir hemma med honom i 2 månader.

I morgon är de babysång för sista gången, tråkigt men samtidigt är Melker alldeles för stor nu för att orka sitta stilla mer än 30 sekunder. Sen hinner vi bara hem för lite lunch innan de är dags att fara till tandläkarn på 1års information.Fyy, hatar de stället, får kalla kårar bara jag tänker på de.

Lillgubben har börjat lägga sig lite här och var när han är trött, lägger huvudet så gulligt på sne och myser.

Han som förgyller mina dagar ♥


Utan stöd!

Dagarna och veckorna bara springer förbi, jisses vart tar tiden vägen?. Idag stod Melker utan stöd för första gången riktigt länge, blev så jäkla paff! min stora duktiga kille. Är kanske inte allt för lång tid innan han traskar iväg?.

Ilördas var mamma och pappa ute på vift, medans var Melkers mormor, morfar och moster här med honom. Hade en grymt rolig kväll på crusingen, eller i bilen! var så fruktansvärt kallt så man ville gärna inte kliva ur.

Idag for vi iväg och busade i lekparken med Melkers faster, efteråt passade vi på att ta en prommis längs vattnet, så jäkla härligt. Stundtals var det även riktigt skönt i solen, då de inte blåste vill säga.
När vi kom hem ville Maria städa våran bil, städtokig som hon är. Som tack för hjälpen bjöd vi på ris och kebabgryta.

Imorgon ska vi fortsätta med servettvikningen till dopet, 50st klara hittills och ca 20 till ska vikas! går rätt snabbt då man fått in snitsen. Förutom servetterna blir de självklart en hel del bus med lilleman som kräver mer o mer uppmärksamhet varje dag som går, han börjar bli så himla rolig nu! ett humör utan dess like då han inte får som han vill, kan de vara något från mamman tro? ;-)



Elton gillade lekparken lika mycket han med <3



Klappa händerna när du är riktigt glad..

Melker klappar nu mer händerna åt det mesta, han verkligen älskar musik och så fort han hör radion vevar han armarna i 100 fram och tillbaka! gullunge.  Han springer för fulla muggar helt själv med gåvagnen, tar sig runt möbler på två röda,springer på både händer och fötter samt kryper i racer fart , säger mamma, papa(ibland) och mäh. Bollar är det bästa han vet och ett antal har han hunnit samlat på sig på senaste tiden. Äter fortfarande duktigt och älskar verkligen allt han fått smaka från våran mat, KORV är stora favoriten just nu. Även välling är en stor favorit.
5 tänder och 1 till på g, förutom 2 sen tidigare har alla ploppat upp på senare dar. Väger 10.3kg och är en lång grabb.
Bäst och snällast i alla lägen även om han börjat visa sitt humör mer och mer när han inte får/fått som han vill.
Våran älskade lillgrabb, finast och bäst i världen!




10 månader

idag sedan våran underbara unge kom till oss! Du är mer än allt vi drömt om, vi kunde inte vara mer lyckliga!
Mamma och pappas stjärna, vi älskar dig