Starpilots

Vilken dag vi har haft. En ganska händelserik dag också dessutom. Mer  om det tar vi nån annan gång. Men var det inte det ena så var det de andra. Niklas och Joel lekte ju som vanligt , dock är jag och Linda van så det var ju inge nytt. Vi har ialla fall haft en otroligt mysig dag med strålande väder. Efter en hel dag slutade mätarna på 11 mil , kändes faktiskt inte som så även fast vi körde lite fel , men det får man ju räkna med. Vid 17.30 tiden var vi hemma sen begav vi oss bort mot mormor och morfar där det var middag på g.
Så nu är vi hemma och ser på melodi festivalen , jag och Niklas la nyss märke till att starpilots låt in the heat of the night och deras "melodifestival" låt är exakta kopior om man lyssnar på båda två. Undra om det är samma låtskrivare ?

Var ju tänkt att vi skulle på parken ikväll men vi valde att vara hemma och mysa med Linda och Joel istället. Vi har minst lika kul här hemma som där , det är aldrig en tråkig stund när vi är tillsammans.

Bjuder på lite bilder från dagen så hörs vi kanske senare!






lite halvtaskiga bilder tagen med en halvtaskig kamera.

Mitt hjärta

Efterlängtade fredag. Jag älskar fredagar , det är så mysigt att komma hem , göra lite mat och bara rå om varandra.
Inte för att vi tänkte göra nån fredags middag direkt. Utan vi tänkte bara göra nån fryst pizza i ugnen som vi köpte igår när vi var och handlade. Orkar helt enkelt inte stå i köket när man kommer från ett annat kök. Sen känns det som jag är helt uttömd på energi. Mamma hade iallafall ringt på vårdcentralen idag och förmodligen är det nog nån urinvägsinfektion som lurar i min kropp för hela veckan har jag haft så ont i magen , varit illamående och haft ont i benen.
Så hennes råd var att jag skulle ta det lugnt hela helgen. Hm , tänker nog inte ligga inne och sova hela helgen direkt men får se om det blir parken i morgon eller inte, känner mig inte så jätte sugen heller för den delen. Skoter åkning blir det iallafall med Linda och Joel i morgon. Man får hoppas på att det är lika fint väder i morgon som det var idag.

Vi kanske hörs senare , har annat för mig nu :)
Niklas , Linda <3



Titta sötnosen , min bästa vän , mitt hjärta mitt allt<3

Ny bloggdesign

Möttes av en superfin blogg när jag kikade in förut. Och ett gulligt inlägg på det ;) Hon är bara för söt min älskling. Och duktig är hon med , eller hur ? . Är super nöjd , tack älskling!

Här hemma storstädas det . Vi har nyss röjt igenom kylskåpet , gått ut med 4 kassar sopor och nu ska vi på återvinningen med allt annat. Guud , fick jag bestämma så skulle jag skita i det faktiskt. Bara jobbigt ju. Men här är vi ju tvingade att sortera allt. Mat i en påse , och papper och sånt i en annan + att förpackningar och sånt måste på ett annat ställe. Usch...
Efter det ska vi slänga i oss lite onyttig mat.  vem fan orkar vara nyttig hela tiden ? . Man lever ju en gång och den gången är ju nu. Varför ska man då tänka på precis allt man stoppar i sig?. Nä jag blir nog aldrig en speciellt nyttig person.

Vi sätter punkt här.

Niklas <3

P.s Kika in på www.lindaaolsson.blogg.se , världens goaste

Darling!

Hej Gumman, Linda här ;) Som du ser så har jag gjort om din blogg :p
Vet inte om du gillar färgen men jag tycker den passar dig & ett av dina linnen du äger ;)
Haha, du ligger säkert och drömmer om mig nu men det får du gärna göra, du behöver inte sluta, jag lovar!

Jaja, du kan ju tänka på mig imorn bitti när du ska kliva upp & jag ligger och SOOOOOVER under täcket :)

Äh, de får duga, Hejdååååååååå Gumman ♥
  Just de, HEJDÅÅÅÅÅÅÅ ;)


Ps. Såg nu att min jacka matchade din blogg, så då blev de ju ett klockrent inlägg av "The one and Only" dvs , LINDA OLSSON  Ds.

Det måste ske en förändring , snarast

JA , jag pratar alltså om min garderob. Man hittar tammefan inget iden . Allt är huller om buller och kläderna bara väller ut så fort man öppnar dörrarna.Så det måste jag ta tag i så fort som möjligt. 

 Var tänkt att jag skulle ha ljusparty i veckan men jag har fan inte tid. Är ganska mycket  som måste göras här hemma , Nämligen städa riktigt , panta bort allt från ballkongen , tvätta , rensa garderoben , rensa skåpet i köket så vi får någon ordning på alla viktiga papper , fixa lite saker innan berts 50 års dag mm . Kanske inte låter som superviktiga saker men vissa saker måste göras . Annars skjuter vi bara upp allt ännu längre. Nä , det här med att ta tag i saker och ting har nog aldrig riktigt varit min grej.

Nu börjar mitt huvud kännas tungt igen. Kan inte sitta längre stunder vid datorn för jag blir helt slut.
Vi hörs i morgon efter jobbet!
Godnatt!


Niklas O Linda <3


Haha , jag och Linda för flera år sen. Vad kan vi ha gått i ? , 7an kanske.
Det var iallafall då


Och det här är nu. Hon är och kommer alltid vara min bästa
vän. Hon har alltid funnits där , i vått och tort. Tack för allt
Gumman


Dumma brevbärare

Ännu en gång har brevbäraren glömt ögonen hemma. Igår när vi kom hem skulle jag plocka ut posten , fick knappt ut den ur lådan så jag fick ett bryt. Det här är nämligen inte första gången han (ja jag vet att det är en han) gör fel. Han hade verkligen stått där och ansträngt sig för att få in ett stort paket , en tjock tidning och ett brev till S.Törnberg. Vad jag vet står det E.Bergström och N.Törnberg på våran. Inte fan står det ett s. Gud , dumma människa. Lär dig läsa för fan. Det är ganska irriterande att behöva stå där och sortera ut hennes post som han lagt fel , det är fan inte vårat jobb iallafall.

Och i morse var det nån dum människa som ringde mig kl halv 6. Ursäkta men vissa sover faktiskt den tiden på morgon. När han hade ringt första gången och jag hade slängt på luren hann ja bara somna om och så ringde han igen. Jag fick ett bryt och skrek i telefonen , vafan äre , jag ligger förfan o sover om du har svårt att fatta .Och man hörde att det inte var någon seriös människa. Det var alltså någon som jävlades . Less som fan. Tack snälla du för att du gjorde mig på dåligt humör för resten av dagen. Ringer människan i morgon igen ska jag personligen leta upp han.

Nä , jag har varit på dåligt humör hela dagen tack vare det där . Men niklas gjorde mig på bättre humör när han sa att vi kunde åka in till birsta en sväng. Tror faktiskt att detta var en undanflykt för att slippa dammsuga. Han har nämligen lovat mig det nu i 2 dagar , hehe lillgubben. Fick i allfall med mig 2 par tygskor hem , ett par svarta och ett par vita + en grå vit randig tröja och en söt sminkväska. Visar kort på det i morgon för nu ska jag slänga mig i sängen och vila skallen. Vettefan vad det är för fel på mig alltså , antingen är det magen , huvudet eller både och. Jag vet att jag säger att jag ska gå till vårdcentralen men det blir lixom aldrig av. Samtidigt skulle jag behöva göra synundersökning och förmodligen lär jag ju behöva ha glasögon. Nä , jag orkar inte tänka på en massa måsten som man ska göra. Samtidigt kanske jag är lite rädd för att få veta vissa saker ?


Otur med allt

Jag blir så trött. Känns som att jag och niklas har otur med allt just nu.
I morse när jag skulle koka ägg slutatde ena plattan att funka och igår när vi skulle använda ugnen hände det knappt något iden. Så det är vell bara att punga ut ännu mer pengar. Skoj.
Nä fy , ibland blir man bara så less så man bara vill skita i allt och åka nånstans.
Jag och Niklas pratade om det häromdagen. Skulle vi vinna pengar åker vi ut och reser ett bra tag , om vi nu skulle vinna mycket pengar vill säga , vilket aldrig lär hända men ändå . Det hade varit förjävla skönt.

Om en stund kommer Linda . Vi ska in på möbelikea en stund . Några små grejer jag ska ha och hon skulle ha ett databord. Jag vet hur det är att gå med fröken olsson på ikea. Hon kan vara förjävla seg ibland. Hehe , hon är bara för söt mitt hjärta.

Och förresten , Elton var så jäkla lydig igår. Ett ord och han gjorde det. Han kanske börjar komma ur trottsen nu.
Och då brukar dom bli lugnare och lydigare. Däremot börjar keaton trottsa Linda , så roligt att se linda när hon kommenderar, lillgumman.

Vi hörs senare!


Varför lär man sig aldrig?

I morse vaknade jag upp med världens bakfylla. Mådde rent ut sagt piss. Linda var här vid halv 9 tiden och hämtade mig och när jag vaknade var jag fortfarande full.
Hade i varje fall en trevlig kväll som började hemma hos Johan med maja , alex och Niklas. Spelade rockband och hade trevligt. Senare for vi vidare till Glenn. Drack lite öl, dansade och surrade. Gick upp på olearys och drack tequila (stavas?) , och mintu. Riktigt gott , eller ja , för stunden i allafall.
åkte hem och man kan ju säga att jag mådde som jag förtjänade idag iallafall.Uscha. Så i morse sa jag samma sak som nog dom flesta säger när dom vaknar upp dagen efter , nä nu ska jag fan inte dricka nå mer. Jo , säkert syrran.

Dagen har spenderats med världens bästa vän på hundutställning. Och keaton gick det bra för. Så himla fina rottisar där . Men elton är förjävla fin när man har sett en hel bunt andra .
Efter utställningen for vi till willys och inhandlade kött o grejer till middagen som bestog av plankstek . Riktigt lyckat blev det . Bara det att karlarna höll på att hungra ihjäl. Men tillslut så blev det klart.

Nu ropar linda i hallen att vi ska  ut med hundarna så det är vell bara att lyda då. Hehe , ha en fortsatt trevlig kväll.
Och förresten idag firar jag och min fina älskling hela 5 år tillsammans. Tack för allt älskling!



uuh

ännu en dag överstökad. Har kännt mig konstig i kroppen  idag igen , yr lixom. Men dumma jag får ju skylla mig själv när jag inte handlat någon blutsaft.Men dagen rullade på som vanligt ändå och den gick faktiskt riktigt snabbt.
När vi väl kom hem orkade vi inte sätta igång och laga mat så vi ringde våra kära vänner på riksgatan. Nämligen cosmos. För mig blev det kyckling sallad med curry dressing och för älsklingen blev det kebabrulle :) riktigt smaskens . Så nu är vi proppmätta.
Niklas gick bort till garaget direkt efter maten och jag satte igång med tvätten. Skulle egentligen behöva städa men jag orkar fan inte . Så himla tråkigt . Men har ju tid i helgen också .
ojoj nu har jag glömt bort att tvätten var klar för ett bra tag sen. Jag måste kila , vi hörs :)

Niklas <3


Dagarna bara springer förbi

Vad dagarna går fort . Ibland känns det som om dom bara springer förbi en och man hinner lixom inte med sig.
Vissa dagar får jag sån panik över att tiden går så himla fort. Tänk , snart sitter vi allihopa på hemmet halvdöda. Visst , jag är ju bara 19 år nu men jag kan lika gärna dö i morgon , nästa vecka , nästa månad eller om flera år. Man vet lixom aldrig vad som kommer hända en. Jag tycker inte om att inte ha kontroll på saker o ting. Det kanske beror på att jag är ganska kontrollerande och vill gärna ha koll på läget . Jag vet helt enkelt inte vart jag ville komma med det där . Men jag har iallafall inte hunnit med mig att skriva något inlägg. Eller egentligen har jag helt enkelt inte haft lust.
Har kännt mig så himla slut och trött i kroppen hela veckan.  Och nu har jag fått sån konstig känsla i ena örat. Kanske öroninflammation på G. Känns ju inte allt för kul , kanske någon förkylning som snart bryter ut och gör mig mer död än levande.

Var hos Jenny förut på burkparty. Riktigt trevligt , men jag har aldrig varit intresserad av sånna  grejer , lite väl dyrt kanske. Sparar pengarna tills nästa ljusparty i stället. Mycket roligare saker.
Fikade gofika som Jenny bakat och gosade med lillfisen. Huga , han är så jädra söt. Så fin liten pojk.

Dags att bädda till sängen och gosa ner sig under täcket med världens bästa älskling.
Häromdagen sa han att han aldrig skulle klara sig utan mig .
Niklas- Vad skulle jag göra utan dig ?. Jag skulle inte klara mig.

Hehe han är bara för söt. Någon som älskar mig kanske ;) Min fina älskling .
På lördag firar vi 5 år tillsammans. Ska äta middag med Linda och Joel på kvällen. Får se vad vi hittar på för middag till grabbarna. Medans dom åker skoter funderar vi ut något riktigt bra , eller hur gumman ?

Oj , 'är klockan redan över tio. Jag borde sova nu annars blir jag super trött på morgonen om jag somnar senare.
Vi hörs i morgon!

Godnatt!


Alla hjärtans dag

Hoppas alla haft en bra allahjärtans dag.
Vi har iallafall varit i bängling hela dan , niklas spenderade hela dagen i garaget medans jag var med brudarna ute i det helt otroligt fina vädret. Det var ju helt underbart ute , och varmt.
Har goat med Aaron också. Det kan inte finnas en goare o gladare unge. Så söt han är lillen.
Titta in på
www.Jennyibangling.blogg.se , där finns bilder på charmtrollet.
Jag har  tyvärr inga bilder från dagen. Är inte så roligt att dra med sig en kamera som det inte blir så bra bilder med.
Kanske jenny har några fina , ska höra med henne.

Efter ett inez skrov var vi mätta och belåtna så grabbarna gick tillbaka till garaget och jag o Maria for ner på ica , inhandlade lite gotta och så for vi hem till henne o spela gh. Vid 18tiden kom niklas och hämtade mig. For raka vägen hem , och då helt plötsligt kom jag på att jag skulle baka. Ja jag kommer ju på saker o ting på kvällarna när allt har stängt men som tur va var ju macken öppen. Så jag drog mitt arsle ur soffan bort till macken , inhandlade lite smått där och i samma veva mötte jag Jenny. Surrade med henne och så åkte jag med henne  tillbaka , ja finns det någon latare än mig ? , bor inte flera km från macken direkt.
När jag väl kom hem och hade börjat baka upptäckte jag att kakaon var slut . Gick bort till bettan och hon hade , vikken tur tänkte jag , bara det att hon hade typ 2msk. Så tillslut fick jag blanda ut med oboy. Vilket också funkade . Och riktigt goda blev dom. Fast en aning stora , förmodligen sörberges största kakor.

Nä , niklas har hittat bruce den allsmäktige på 4an så vi ska se på den. Ganska passande att dom visar den idag på allahjärtans dag . Det är nämligen våran första film som vi såg tillsammans. Roligt att han ens kom ihåg det också.
Nu ringde pappa. Vi hörs!


Ny pärla

Ojoj vad dålig jag har varit på att uppdatera i veckan. Har inte haft så mkt tid och inte ork heller för den delen.
Har hunnit med lite saker i veckan iallafall , bla har vi varit in till birsta , som att detta var något nytt. Köpte inte ett jota till mig själv utan handlade bara till min kära sambo.Alex har fyllt hela 20år , så där har vi varit och käkat smörgås tårta.Sen fick en ny pärla flytta in i garaget , nämligen REV 600 04a , alltså en skoter för er som inte är så insatta :) . Den är så jäkla snygg , man kan inte slita ögonen från den. Så nu har  vi två. Till vintern ska jag ta skoterkortet som jag surrat om ett bra tag nu men inte sett någon ide i det men nu när vi har två är de det första jag ska prioritera nästa vinter.
Så ja , ni kan ju gissa vem som sitter här själv just nu medans baby är ute o leker , nämligen jag. Alldeles för kallt anser jag . Mitt eget val helt enkelt.

Nä , dammsugarn väntar så fint på mig ute i hallen , dags att ta tag i saker o ting här hemma. Har ju inte haft något tid till städning i veckan direkt . Ska ringa världens bästa vän nu , surra lite dynga och höra när dom kommer hit .
Niklas o Joel ska göra något med den andra skotern så joel kan låna den på lördag.
Några bilder på ny pärlan kommer upp senare när niklas knäppt på den.

Vi hörs senare :)
Puss!


Bloody sunday

Vart tog helgen vägen ? . Känns som man bara hann hem från jobbet i fredags o vaknade upp i morse.
Kanske beror på att vi var borta exakt hela dagen igår. Åkte skoter i bredsjön , och det blev en riktigt lyckad dag. Lite snöigt men det funkade.
Var ju tänkt att vi skulle åka skoter idag med Linda , Joel , Martin o carro men allt blev bara ett enda strul så alla tröttnade en efter en. Istället tog vi skotern upp till mamma o pappa , drack lite kaffe o surrade med Evelina o Johan som också var där , riktigt trevlig.
Sen for vi hem och sen ringde pappa så vi följde med dom in på akuten med minsta systern , hon har varit så dålig i flera dagar och i morse satt hon bara o grina stackarn , hon mådde ju jätte dåligt . Det visade sig att hon hade kraftig halsfluss + 40 graders feber som sedan lugnade ner sig.
Efter sjukhuset bjöd pappa på mat på atlantic , och det var riktigt smaskens . Käkade fläskfileoskar , en riktig höjdare.

Kaffe och en choklad bit skulle sitta riktigt fint . Så får det bli + ett glas dricka.
Värst vad nyttiga vi är här jag o Niklas , hehe.

Vi hörs !
Niklas <3



Jag och världens bästa vän. Jag älskar dig hjärtat <3


DET VRÄKER NER

gud så det snöar , helt otroligt. Det måste varit länge sen det var så här mycket snö.
Blir nog skoteråkning i morgon som det ser ut nu. Men jag vet ju hur det blir när man ska åka med vissa , åka 10 minuter sen in o hälsa på nån och sen åka 10 minuter och in igen. Ja samma visa varje gång.
Sen tar det ett antal timmar också innan man kommer iväg , och sånt går inte jag med på. Har man bestämt en tid så är det den som gäller.Aja , skitsamma vi ser hur det blir i morgon.

Middagen blev iallafall jätte god. Till efterrätt blev det glass och fruktcoctail. Riktigt smaskens .
Kära svärmor o svärfar var nöjda med middagen . Och när dom kom fick vi en så fin tulpanbukett. Riktigt fina blommor.
Det tackar vi för :)

Ska lägga oss i sängen o se en film nu. Eftersom man tydligen betalar tvlicens för enbart skit på tvn. Det är helt otroligt.
Nä vi hörs. Godnatt!
Niklas <3


Thank you for loving me

Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me
Thank you for loving me

I never knew I had a dream
Until that dream was you
When I look into your eyes
The sky´s a different blue
Cross my heart
I wear no disguise
If I tried, you'd make believe
that you believed my lies

Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me

You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
And risk your own life to rescue me








Tack för 5 helt underbara år med dig. Tack för att du alltid stått ut med mig . Tack för
att du alltid funnits vid min sida. Tack för att du är den bästa o underbaraste människan
i hela världen. Tack för att du endast är min.
Jag älskar dig mer än allting annat.

Blutsaft

Åh vad skönt det ska bli med fredag i morgon. Ska bjuda Bert o Bettan på middag i morgon. Dricka lite vin o bara ha det trevligt. Skönt att bara ta det halv lungt på en fredag när man är helt slut efter en veckas jobb.

I veckan har vi iallafall
*Umgåtts med Maja o alex
*Jag o Maja testade chai latte på barista för första gången.  Vilket vi nog är sist med men om vi säger såhär , jag föredrar vanligt hedeligt kaffe. Jag kände mig nästan spyfärdig när ja kom till halva glaset så både ja o maja fick lämna , nä usch!
*Jag har klippt mig. Klippte av 1dm på längden , klippte upp det och klippte rak lugg. Vart rätt så nöjd faktiskt.
*Jobbat båda två som nå dårar
* Elton har drabbats av våtexem , igen. Ja vad ska man säga . Han verkar ha kommit in i någon sjukperiod som inte varit sjuk en endaste gång på över 1år . Men istället kom först våtexem sen blödningar o inflammation på tonsillerna och nu sist men inte minst har han enen gång drabbats av våtexem , fast nu på tassen , sist var det halsen.
*Slavat i tvättstugan
*Varit o testat  blodtrycket o sockervärdet. Har hänt nu så många gånger att jag känt mig helt svimmfärdig på jobbet och ibland har det bara svartnat för ögonen . Men allt var som det skulle. Istället ska ja börja med blutsaft och se om det funkar . Hoppas , för det är verkligen obehagligt att känna sådär.

Ja det var vell det mesta . Har varit en rätt så lugn vecka . Skönt det med för en gångs skull.
Nu ska jag smörja o göra rent eltons exem o sår. Hare så bra!

Niklas<3


Lördagen i bilder

Så här kommer några bilder från i lördags och resten finns på min bilddagbok.

Så såg jag ut i lördags. Min nya jacka som jag fyndade för endast 70kr


Jenny är lika glad även fast hon är helt i hoptryckt av mig o maja


Snyggingen


haha


Är vi inte fina ;)


Linda , Jennifer o Johan


Niklas o Alex i sina nya kepsar ;)


Alex , Jag o Johan


Jag lägger ut fler senare nu måste ja fixa maten. Hörs!

Bakfull o jävlig

Hade en skit kul kväll igår som började hemma hos oss. Jag , niklas , Linda o Joel spelade guitar hero innan vi gick vidare till jerry där de var fest. Somvanligt är det alltid lika roligt där och det lyckas alltid vara bra folk där på nå sätt. En bra blandning iallafall.
När dom andra drog på krogen var vi inte så värst sugen först . Men vi ångrade oss så vi (jag, linda, Niklas , macke och jonas ) for in på BK . Var väldigt mkt folk ute och det resulterade i bråk ute på gatan hela tiden. Sen en jävla brud som försökte tränga sig före i kön hela tiden. Vi hade stått där i säkert 20 minuter och inte fan släpper man förbi någon då , det var ju bitande kyla ute. Jag o Jonas blev skogstokiga men som tur var slutade hon efter en bra stund, MUPP!
Träffade en massa folk inne på BK som man inte träffat på år o dag känns det som , så det var ju lyckat.

Var på BK tills dom stängde sen vandrade vi vidare till MAX där skjutsen väntade.
Innanför dörren var vi 4.15. Så vi har nästan nyss vaknat. Och nu kom elton.

Blev en massa bilder igår på lindas kamera som jag tvingar henne att lägga in och skicka till mig senare.
Vi hörs sen

Ojoj , höll på att glömma att världens sötaste o minsta syster blir 11år idag. Grattis vännen.