Dumma människa

Godmorgon !

Hade en trevlig och rolig kväll i går . Vi började med att laga mat med alex och maja. Eller grabbarna lagade mat och donade. Medans fixade jag och maja naglarna och surrade skit. Efter middan gick vi vidare till jerry , party som alltid. Vart kvar där ett tag sen fick vi skjuts upp till mamma o pappa. Dit även Linda o Joel kom . Sen vidare mot söråker där det var party. Hur mycket folk som helst. Vid 2 tiden for vi hem och somnade nästan direkt.


Tack för en trevlig kväll . Bilder kommer när maja fixat in dom på datorn. Då ska ni få se våra midsommar kransar som jag och maja slet med.


________________________________________________________________________________________________

Vad ger dig rätten att lägga dig i hela tiden . Det är samma sak jämt . Ända från första stund tills nu .
Jag är riktigt less på allt det där . Du tror dig veta så jäkla mycket om oss , speciellt niklas . Tyvärr är sanningen den att du inte vet ett jävla dugg. Du vet absolut inte vad vi gör nu för tiden .
Om du är så nyfiken på att veta vad vi har för oss och vad som sker här hemma . Ta då din jävla telefon och slå en signal . Du måste acceptera att ni inte är 15 år längre . Utan mkt äldre än så . Vakna upp för fan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback