Det börjar närma sig

Baket till dopet börjar bli klart, och resten också. I morgon är det nyckeln till lokalen och blommorna till dekorationen samt dukningen i morgonkväll som ska göras. Sen har vi nog koll på det mesta. skööönt!

Var ännu en gång på vårdcentralen med lilleman idag, mest för att han fortfarande är lite tungandad/andfådd efter sin lunginflammation för ca 2 veckor sedan, men allt såg bra ut och lunginflammationen var putsväck. Dock kan det ta några veckor till innan lilleman återhämtat sig helt vilket det gör för dom flesta som haft lunginflammation.

Lite bilder från dom senaste dagarna






Äter gröt med gammelmorfar <3


Kommentarer
Postat av: Emma - Demians mamma

Ja visst är det mysigt på Åstön! Svärmor som tipsade om skeppskapellet, annars hade jag nog bokat i hässjö. Vet inte riktigt hur jag ska göra med storleken på kläderna till dopet. Men visst ser 74 alledes för stort ut just nu, men han kommer vara 6 månader precis när han döps. Kram

2012-06-15 @ 10:57:03
URL: http://emmaholmvall.blogg.se/
Postat av: Emma - Demians mamma

Lögdö är ju urmysigt det med och det blir ju bra med lokalen brevid efter! Hoppas ni hade en mysig dag i samband med dopet. Vi har ju ingen lokal efter så vi får samla oss hemma hos min mamma och pappa, men det fungerar det med! :)

2012-06-16 @ 17:46:07
URL: http://emmaholmvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback