Hemma med sjukt "barn"

Ja , elton han är faktiskt som vårat lilla barn. Igår kväll när vi kom hem från birsta mådde elton riktigt dåligt. Han hade svårt att andas , han försökte kräkas men kunde inte , när det väl kom upp något var det blod.
Jag tittade upp djursjukhuset i sundsvall men dom stängde kl 17. Östersund stängde kl 21 . Nästa var uppsala.
Som tur var Hjälpte maja oss att fixa ett journummer till en leg veterinär i matfors. Precis innan vi skulle fara kräktes elton rejält i hallen , skyndade att torka upp sen for vi fort som attan. På ca 20 minuter var vi långt ut i matfors.
Väl där är kvinnan inte där ? , hallå vad är det frågan om  ? , vi fick till o med ringa för att höra vart hon tagit vägen , ursäkta men det var akut.
Hon sövde elton så hon fick titta riktigt i mun o svalg. Hon såg att något hade suttit fast i halsen på honom och pga det hade han blivit inflammerad i halsen plus att blödningar hade uppstått. Därav spydde han blod. Hon kunde inte se att något satt kvar i halsen utan hon trodde att det kunde ha åkt ner i magen.
3000 kr fattigare for vi hem men med elton välbehållen , det är det enda som betyder något , kosta vad det kosta vill säger ja bara. Elton är värd så mkt mer än några fjuttiga tusenlappar.

Vi vågade inte lämna elton hemma själv idag , han är väldigt hängig , ledsen och trött. Han blir knappt glad för något.

Så jag ringde chefen i går kväll och frågade om det gick bra . Och snäll som han är var det inte alls några problem.

Just nu vill jag bara att kl ska bli 16 så älsklingen kommer hem. I morgon är det återigen jobb. Skönt säger ja , för jag tycker om att jobba , mest bara jobbigt att vara hemma när man egentligen jobbar.
Har fixat hundvakt i morgon så elton slipper vara hemma själv. Kanske låter töntigt att man är hemma med en sjuk hund men tyck vad ni vill. Det är inte roligt när man redan gått igenom samma sak en gång tidigare , fast då med hjärtfel. Det är inte roligt att stå där inne och få höra att lika bra är avlivning , det är det värsta man kan höra om en så kallad familjemedlem. Bara så ni vet.

Nu ska ja plocka fram mat ur frysen och lite senare börja med maten så den är klar när niklas kommer hem.
Vi hörs!

Niklas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback