Lördag

ÄNTLIGEN GATUFESTEN :D

Igår åt vi middag med Linda o Joel . Var även barnvakt åt Mikaela .
Satt här hemma o tog det lugnt sen skjusade Niklas ner Mikaela till båthamn för hon skulle åka båt in på gatufesten.
Efter det vart vi tvugna att skjusa hem Joel för han fick tvär ont i magen efter middagen . Så medans han fick vila så tog vi en sväng med bilen , jag linda o Niklas.Efter ett tag for vi  å tänkte väcka han men inte sov han eller , hehe. 
Så vi bestämde oss för att göra något , for till garaget o servade (stavning?) Lindas bil . 
Vid tolv bestämde vi oss för att åka hem . Hann vara hemma en liten stund så fick vi fara o hämta Mikaela , o i samma veva mamma , pappa o Maria ( niklas syster) , så vid halv tre i natt så slängde vi oss i sängen.
Det var gårdagen det.

 Och vi har nästan nyss klivit upp. Just nu är Niklas på bolaget, handlar lite gotta tills ikväll :D.Sitter o väntar på att mormor o morfar ska komma hit , dom ska nämligen hämta elton o ha honom tills i morgon. Blir så glad när dom tycker att det är så kul att ha han , o det är ju kanske en fördel.
För ikväll blir det GF , blir lite less på vädret bara men vi får se ,det kanske bättrar sig. Tänkte iallafall åka in vid sextiden med jenny , jerry o Byppa , käka lite mat o bara mysa på.
Har tjatat som en dåre på att Linda o Joel ska med också , Linda vill men inte Joel. Lite tråkigt för jag vill ju att dom ska med dom också.

Och igår fick ja veta att jag är ledig söndagen v.29 , blev överlycklig , för då är det ÅSELE MARKNAD , gud så ja längtar.
Hoppas att Linda får byta bort en dag också så vi kan åka .


Nu fick ja främmande , hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback