Söndag

I fredas for vi till stockholm och hämtade Lina som hade varit på Kiss konserten (stavning?) , på vägen hem skulle vi käka på max i uppsala. Har aldrig varit med om otrevligare personal. Brunne skulle beställa åt oss , vi var fem stycken så det blev ganska mycket , då säger idioten i driven , kan ni skynda er. Vafan ska du sälja nå mat eller , frågar brunne . Så han bad om ursäkt iallafall. Satt i den där jävla kön i en timme , och då börjar nån framför att tuta så vi hänger på ., tillslut tutar hela kön en massa olika melodier , fan va kul det var :P. Var iallafall hemma runt sex på lördag morgon.
Igår var vi på Grill fest hemma hos Byppas syster , hade en riktigt trevlig kväll med en massa singstar , var ju bäst på det med kan ja säga :P , haha.
Och idag har vi bara tagit det lungt , solat o ätit glass. Kom hem för en liten stund sen från mormor o morfar  , elton har varit där hela helgen . Och så fick elton sitt första dopp idag för det här året , han tyckte det var skitkul.

Lite om Spanien

åkte bil ner till stockholm på lördag kväll. Kom fram nångång på söndag morgon. Planet gick vid sju tiden. Flög till frankrikes flygplats , därifrån tog vi buss till tågstationen.Tåg från frankrike till spanien , tog ca 3 timmar. Väl framme där tog vi ett annat tåg till San sebastian. En lång resa för att komma fram men det var värt varenda minut.
Så den här veckan har vi lagat mat med en kock på en matlagningsklubb , varit på vingård , ätit middag på en super fin restaurang , varit på pintxos tur (tapas) , druckit en massa flaskor txakoli , och slutligen festat o dansat som nå galningar. En underbart rolig och upplevelse rik resa , med en massa god mat och dryck. Med andra ord ett jätte bra minne.Så i torsdags kväll anlände vi till sundsvall med ett minne för livet.
Ska göra en bilddagbok , där jag lägger in bilderna från spanien.

Nu ska jag duscha och sen ska vi till birsta och handla hem lite mat.
Ha en trevlig dag/kväll.

Niklas Törnberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback