1a advent

Idag var det alltså dags för första ljuset att tändas. Detta betyder att vi är ett steg närmare jul.
Har stökat på här hemma idag , satt upp lite mer julsaker och städat överallt. Så i morgon måste vi köpa nya dammsugspåsar så vi kan städa riktigt.
Förutom det har vi varit på dollar i kramfors idag med Maja , Alex var alldeles för slö för att följa med så vi for själv. Påvägen till baka käkade vi på donken och sen vidare hem.
Väl hemma fixade vi bara lite , tände en massa ljus överallt , kokade glögg o mumsa lussekatter som niklas syster hade bakat , riktigt mumsiga var dom måste ja säga
Berättar lite om helgen när jag ändå tagit mig tid att för en gångsskull skriva.

Fredag:
For in på bellis i stan där alla brudarna blev sminkade. Drack en massa gott sen vidare ut till  nacksta på förfest. Blev inte värst länge där så vi for tillbaka till stan och mötte upp grabbarna.
Satt på irish ett bra tag sen gick jag , niklas o jerry vidare , alla andra hade vi lyckats tappa bort. Väl uppe på aveny mötte vi johan (systers pojkvän ) så vi bestämde oss för att gå på kebab city o äta iställe. Satt där ett tag sen kom johans kompis o hämtade oss , Var hemma vid 2tiden så då var det bara rakt i säng.

Lördag:
Vaknade vi 11 , for på kalas hos alice som fyllde 6 år . Blev kvar där till 15 . For hem o hämta bilen och vidare på ica där vi handlade lördagens middag beståede av tacos. Mums!
Vilade en stund efter maten innan det var dags för nästa kalas , nämligen min bästa väns.
Hon fyllde 19 år igår så grattis älskling!
For hem vid 20 tiden och då myste vi bara på i soffan innan vi halft somnade.

Och söndagens bravader kan ni läsa om längst upp i inlägget.
Nu är det Wallander som gäller och efter det blir det hopp i säng! Vi hörs.

Niklas<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback