Bläääää

Helgen börjar lida mot sitt slut , så jäkla tråkigt . Men så är det.
Lite om helgen då


Fredag , började med att jag och niklas var uppe hos mamma o pappa nästan hela kvällen. For och köpte en bil i söråker och där blev vi ju kvar i en evighet kändes det som . Efter det skjutsade vi hem mamma o pappa .
Skynda oss och bytte om sen for vi o plocka upp maja och alex . Tog en sväng in på selånger . Dock var vi ju där så sent så det enda som var öppet var ju tivolit . Kändes konstigt att springa runt där bland alla 15 åriga fjortisar . Men vi hade ju inge bättre för oss . Fick med maja i en karrusell också . Läskig men rolig . Och det kula var att vi fick åka en gång till gratis , han som ägde karusellen tyckte det var så roligt att se oss så rädda. Hahah.
Efter det tog vi bilen ut till söråker och åt en natt korv , hihi.
Sen vare godnatt!


Och lördagen spenderades mest i bilar . Det började med att jag och maja for in på selånger vid halv 12 tiden . Efter en timme ungefär kände vi oss nöjda och  for vidare på donken .
Sen hann vi med att hälsa på majas mamma , min mamma o pappa . Sen for vi på lindas jobb och hämtade hennes nyckel , for hem till dom och hämtade keaton och tog joels bmw. Åkte runt o ragga i den , hahah .
Efter någon timme for vi tillbaka till linda o joel . Kokade kaffe och väntade på att joel skulle komma hem och ta keaton . Så vi satt o drack kaffe och surra ett bra tag där .
Så från 12-20 i går satt vi i bilen . Hade det fakstiskt riktigt mysigt bara jag och maja . Ibland kan man behöva vara själv också .
Vid 21 tiden kom niklas hem så vi korkade upp vinflaskan , såg på film och tände ljus . Så mysigt att bara sitta hemma med sin älskling . Linda kom även igår kväll en sväng . Hon var ju lite rund om fötterna kan man säga . Hon var nämligen på jobbfest mitt i mot oss.
vid tolv tiden somnade vi som nå stockar .


Och idag klev vi upp vid 10 tiden . Plockade upp maja sen skjutsade vi upp baby till bängling så han får fixa o dona med sin nya bil . En till till samligen :P . Herregud vad grejer vi börjar samla på oss .
Så jag ska vell hämta han om ett tag sen fara o hämta elton som varit hos mormor o morfar hela helgen .



Blir galen på att texten ser så konstig ut . Vette fan vad som hänt med den :S . Måste be maja ta en titt o fixa till lite

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback