Blaha blaha

Jippi , k*k söndag i dag igen . Känns som att jag skulle behöva ha 1 eller 2 veckors semester till och bara rå om mig själv :) , men jag får vänta till jul då man har några dagars ledighet i allafall.

Igår kväll for vi först runt och skjutsade folk , sen vidare till maja och alex . Där hade dom riktigt mysigt , dom skulle äta kräftor och ta det lugnt hela kvällen . Något som vi även hade tänkt , bara ligga hemma och se film . Men icke sa nicke . Så snälla som vi är for vi till evelina och johan , drack kaffe , surrade , satte i hop deras nya säng och sängbord som man kan dra ut bakom sängen  och skjuta in igen . Vart så jäkla bra , och riktigt avundsjuk blev jag också .
Tog ju dock sin lilla tid eftersom det så kallade sängbordet var ett evighets göra . Tog ett antal timmar medans sängen bara tog en halv timme . Hade det riktigt mysigt , och vid 1 tiden gick vi över gatan hem till vårat lilla kryp in och somnade nästan på direkten .

Och till något helt annat , nu finns lägenheten ute på blocket . Vi satt ut den i går kväll och i morse hörde en tjej av sig , dock ville hon hyra den i andra hand , något som vi inte går med på och inte kan göra just nu . Men det har bara gått ett halvt dygn så det är bara att vänta och se . Så är ni intresserade av en tvåa i sörberge är det bara att höra av sig för mer info.

Nu ska vi åka upp till niklas syster en sväng och sen förbi johan och evelina . Se om dom behöver hjälp med något i dag också .
Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: linda

fin bild gumman :)

2009-09-01 @ 12:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback