blablabla

Ojoj vad dagarna rusar förbi en . Det har redan gått en vecka av min semester men som tur är återstår två underbara veckor och dom ska jag bara njuta fullt ut utav.


Kom hem för en timme sen , har varit hos Ronja och kollat på hennes nya lägenhet . Sen for vi in till birsta och handlade mat hem . Släppte av Ronja och sen for jag raka vägen hem . Lagade mat åt älsklingen och Jerry . Så nu funderar jag på om jag ska åka till ronja och dricka nått glas vin . Skulle vara mysigt att bara sitta hemma och ta det lugnt.
Blir utgång på onsdag med maja och Alex . Niklas och alex skulle gå på casino först så jag och maja går nog någonstans själva först , kan nog bli riktigt mysigt . Appropå utgång så vart det utgång med maja , alex , jerry , åhlund och några fler i lördags . Hade en riktigt rolig kväll. Fanns ju riktiga höjdpunkter också  , jag och maja skrattade så fruktansvärt . haha.


Fredagen var förövrigt lugn. Satt hemma hos maja och alex. Niklas och alex tog några öl medans jag och maja nördade sims , man blir ju totalt fast. Tog även en sväng in på max vid 2 tiden . Var hemma strax efter 3 och då blev det sängen på en gång.


Även söndagen blev lugn . Var upp till mormor och morfar , hämtade elton och åt middag med dom . Sen for vi bara hem och såg nån film . Skön kväll.


Nä ska nog ta och göra mig klar om jag ska åka . Ska tvinga med mig Linda också.
Hare bra



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback