när vi två blir en

Kan inte påstå att de gått precis frammåt på vårat lill renoveringprojekt. Men har i allafall målat och spacklat . Nu är det bara dom förbannade taperterna vi väntar på . Dom lovade att tapeterna skulle komma in i går och att dom skulle höra av sig. Inget samtal och inga tapeter hittils . For in i morse för att kolla om dom glömt men det var helt slut . Gud vad less ja blir , orkar inte med evighetsprojekt , vill ha klart på en gång!

Förutom bauhaus , så har vi varit på banken , fixat o trixat . Släpat med mig evelina på erikshjälpen , loppis , te bod och massa annat strunt . Fyfan vad äckligt det luktar på erikshjälpen , jag vågar knappt öppna munnen och röra i något , är rädd att ja ska smittas med något . Vilket ja förmodligen inte gör men jag är då ingen människa som handlar sånt skräp som andra redan slängt en gång . Det brukar ju finnas en anledning som sagt.

Kanske lika bra att man hoppar i säng snart , pappa ringer strax före 8 i morgon , bara att hoppa ur sängen och skjutsa dom . 
 
Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback