Härliga måndag

Vi har varit vaken sen en stund , ätit välling, druckit kaffe och mumsat lite frukost. Om en stund ska vi bege oss på kyrkis och träffa dom andra barnen. Melker börjar nog bli lite för stor för sången nu, men de märks att han verkligen gillar den, så så länge han tycker det är kul kommer vi fortsätta gå.

Dagen igår kunde inte blivit bättre, våran älskling fyllde 26 år så vi började dagen med kaffe och paketöppning i sängen, av mig och melker fick niklas en tröja, solbrillor och ett hemligt paket änsålänge..
Sen rullade dagen på o likaså folket, enklare att ha "öppet hus" istället för nån tid då ändå inte alla kan samtidigt. Enklast så..

Dom senaste dagarna har Melker verkligen börjat visa vad han vill och menar när han gör vissa ljud o miner! Så jäkla roligt att se när han börjar! Ett jäkla humör har ongen också, det kan han omöjligt fått från mammsen,haha. Busas ska det göras hela dagarna , att öppna dörrar, rulla boll med pappa och klättra på mamma när man busar på golvet är det roligaste Melker vet nu! gokillen börjar bli så stor, går helt perfekt runt möblerna nu också, ställer sig upp precis överallt! Nu jäklar händer de grejer alltså

Efter kyrkis får vi se om vi kanske får lite främmande, har ju fika för hela världen i frysen, bakade ju som en toka föra veckan, hemmafrun ni vet!
Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback