Utan stöd!

Dagarna och veckorna bara springer förbi, jisses vart tar tiden vägen?. Idag stod Melker utan stöd för första gången riktigt länge, blev så jäkla paff! min stora duktiga kille. Är kanske inte allt för lång tid innan han traskar iväg?.

Ilördas var mamma och pappa ute på vift, medans var Melkers mormor, morfar och moster här med honom. Hade en grymt rolig kväll på crusingen, eller i bilen! var så fruktansvärt kallt så man ville gärna inte kliva ur.

Idag for vi iväg och busade i lekparken med Melkers faster, efteråt passade vi på att ta en prommis längs vattnet, så jäkla härligt. Stundtals var det även riktigt skönt i solen, då de inte blåste vill säga.
När vi kom hem ville Maria städa våran bil, städtokig som hon är. Som tack för hjälpen bjöd vi på ris och kebabgryta.

Imorgon ska vi fortsätta med servettvikningen till dopet, 50st klara hittills och ca 20 till ska vikas! går rätt snabbt då man fått in snitsen. Förutom servetterna blir de självklart en hel del bus med lilleman som kräver mer o mer uppmärksamhet varje dag som går, han börjar bli så himla rolig nu! ett humör utan dess like då han inte får som han vill, kan de vara något från mamman tro? ;-)



Elton gillade lekparken lika mycket han med <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback